evime döndüm yerleşme maratonuna devam canım.sağol canım benim iyiyim çok şükür sen tatildesin heralde geçmişi okuyamadım henüzde uzakta olunca insan çok özlüyor evini haklısın
gezme bitti evimdeyim çok şükür canımSlm kizlar..cok yogundum iki uc gundur ve hala devam ediyo yorgunluk. .karataya devam..bugun regl olfum ..sanciliyim. .
cakmelcim aynen iyi guzelde yavas gidiyo yaf..
gez bakalim sersum..
filizcim cok sevindim iyi olduguna ..gecmis olsun merak etmistik seni..
geldim bacımm.slm kızlar...
diyet yaptımlakin -200 gr derken + 500 gr olmuşum şok şok şok 73.5 i de gördüm beynimden vurulmuşa döndüm inanamıyorum yaaa
hadi kızlar gelin artık nerelerdesiniz yahuuu
yarın menü paylaşımına düzenli olarak başlıcam sersumcuuuuummm yetiiiişşşş da liste başlasın artııııııkkkk
oldu cicim yaaa...özlemişim valla..22 ağustos büyük gün sonrası da kontenjan ları bekliyecez..ilk 3 tercihinden birine girecek inşallah canım..hayırlısı bakalım...günaydın kızlar.sersumcum..artık evine kavuşuyorsun..aylar oldu kuzum ya..
22 ağustosta kızının sonucu da belli olcak diye biliyorum ..demi..hayırlısı olsun..az çok biliyorsunuzdur artık nereye yerleşeceğini..o güzel puanı daim olsun..üniv. de de güzel puanlarla okusun inşallah..
hoşgeldin kıss makbuşş.Sl kızlar noldu bu siteye yaa uygulamadan açılmıyor telden girdim amaaaonda da bir acayip neyse herkeskler bi dagitmis tabi bende dagittim tatilde ne bulduysam yedim ve tekrat 65 kilo yu buldum ne cektik beeee bu arada güzel bir haber de vereyim esim kpss den 89 aldi 18. Olmus brans siralamasinda cok şükür eylül de belli olacak atamala bakalim nerssi cikacak dua ediyorum urfa ciksin diye tek basima ne yapacagim yoksa :)iste bendeki haberler xboyle filizcim gecmis olsun canim sersumcum gule gule oturun yeni evinizde :)
sağol canımcım..Hosgeldin evine sersumcum..senin yerlesme telasida uzun surer simdi..
cok kilo almamissindir ins..
cakmelcim noldu oyle yaa sen 68 leri gormustun bi ara ..ins odemdir..bol su ic spor yap tartiya takilma canim...yemegimi erken yedim..sabah 40 dk bisiklet
aksam ogunum ..
mercimegi cok bulgur pilavi
dunden az patlican guvec
salata yogurt
azda fistik..
karatay yapamiyorum malesef..reglkende kacamak cok..bitseydide bende adam akilli beslenebilsem..
canım sende hoşgeldin bende hiç tartılmadım korkuyomsağol canımcım..ahh ahhhh sorma almışım ama cumaya kadar bekliyecem bakalım..başlangıç kilom o olacak...daha doğrusu hepimiz için öyle olacak..29 ağustosta da listeye başlarız artık..
afiyet olsun
aynen canım ev yerleştirmece.canım sende hoşgeldin bende hiç tartılmadım korkuyomcanım ev yerleştirmece heralde kolay gelsin özledik birbirimizi yahu bende sık giremiyom geçmişi hala okuyamadım kızımdan fırsat bulamıyom malum tatil
kızlar yaa kimlerin hatta olduğu görünmüyormu yoksa benmi görmüyom
Hosgeldin evine sersumcum..senin yerlesme telasida uzun surer simdi..
cok kilo almamissindir ins..
cakmelcim noldu oyle yaa sen 68 leri gormustun bi ara ..ins odemdir..bol su ic spor yap tartiya takilma canim...yemegimi erken yedim..sabah 40 dk bisiklet
aksam ogunum ..
mercimegi cok bulgur pilavi
dunden az patlican guvec
salata yogurt
azda fistik..
karatay yapamiyorum malesef..reglkende kacamak cok..bitseydide bende adam akilli beslenebilsem..
[ Sinir sinir sinir bu site nasil olmus boyle fitik oldum bisi anlamadim filizom hic sorma valla urfaya ilk gittigimizde sabah kahvaltisinda ciger yedirmoslerdi :) sersumcum vaalla gitti kilolar bir kis ugras iki aydageri gelsin ahh aahh ne cektik bee cakmelcim bende de aynisi oldu vucut şaşırıyor galiba bede guya diyete basladim yarim kilo almisim en son kullndigim mamalardan siparos verdim baktim diyetle olmauavak eski kiloma donwyim de diyetle koeurum artik
ben de beğenmedim sitenin yeni halini..[ Sinir sinir sinir bu site nasil olmus boyle fitik oldum bisi anlamadim filizom hic sorma valla urfaya ilk gittigimizde sabah kahvaltisinda ciger yedirmoslerdi :) sersumcum vaalla gitti kilolar bir kis ugras iki aydageri gelsin ahh aahh ne cektik bee cakmelcim bende de aynisi oldu vucut şaşırıyor galiba bede guya diyete basladim yarim kilo almisim en son kullndigim mamalardan siparos verdim baktim diyetle olmauavak eski kiloma donwyim de diyetle koeurum artik
ambalajlı ürün konusunda haklısın ama tamamen kurtulmak da mümkün değil malesef..elimizden geldiğince artık
ah canım ya ;inan dikkat ediyorum ama ne oldu anlayamadım her gün kilom artıyor. afiyet olsun sana ama ben 73.5 i de gördüm.Ambalajlı ürün asla yemiyorum içindeki maddelerle ilgili bir kitap okudum ve dinen caizliği sorgulanıyor ;eee şüpeli olandan kaçınmak gerek malum,bende hayatımdan amlajlı ürünleri def ettim.inşallah daimi olur. emültörlü E300,500.. vs. olanlıları sakın yemeyin fıtratımızı bile değiştirebilir ALLAH muhafaza.Ekmekte L-Sistein E 920- E 921'in ( Domuz ya da insan kılından üretilen gıda katkı maddesi) bile bu var fırınınızdaki helal legosunu görün kızlar. bilemiyorum yaaa inş. ödemdir. bu ara kahveyi abarttım ondan mı bilemiyorum canım.
makbulecim ciğere bende bayılırım ama kahvaltıda denemedim hiç :)) alma canım yaaa mamaları normal şekilde ver. bak ben isveçle 68 lere kadar düştüm ne oldu şuan 73.5 olmuşum en iyisi az yemek,aç kalmak,spor yapmak başka olmuyor. gelecek yaza kadar inşallah 56 yı görürüm. vericez inşallah.sağlıkla ve hep birlikte eğlenerek dimi sersumcuuum)
.
ne zor olmuş burası pöffffffaynen canım ev yerleştirmece..bitse de bi oh desem ama napalım kader.
özleştik valla haklısın..toparlanalım artık
ben de çözemedim onu..alıntılamayı bile yeni çözdüm..hehehe profilde gözüküyor kimler aktif ama topikte anlamadım
günaydın güzeller
yarın soğan kürüne başlıyorum..hadi hayırlısı..
kahvaltım.
yumurta salatası
söğüş salata
peynir zeytin
3 lokma bal kaymak
çay çayy
sonrası keyif çayımın yanında 2 kavala kurabiyesinasıl bırakıcam bu abur cuburları bilmeem
evimizi yerleştirme merasimi devam ediyor..kociş montajları yaparken ben de yeni tül ve storları siperiş ettim..o komik perdelerden sonra son halini de fotolayıp gösteririm size
şimdilik bukaaa..işler beni beklerr
[ Sinir sinir sinir bu site nasil olmus boyle fitik oldum bisi anlamadim filizom hic sorma valla urfaya ilk gittigimizde sabah kahvaltisinda ciger yedirmoslerdi :) sersumcum vaalla gitti kilolar bir kis ugras iki aydageri gelsin ahh aahh ne cektik bee cakmelcim bende de aynisi oldu vucut şaşırıyor galiba bede guya diyete basladim yarim kilo almisim en son kullndigim mamalardan siparos verdim baktim diyetle olmauavak eski kiloma donwyim de diyetle koeurum artik
günaydın güzeller
yarın soğan kürüne başlıyorum..hadi hayırlısı..
kahvaltım.
yumurta salatası
söğüş salata
peynir zeytin
3 lokma bal kaymak
çay çayy
sonrası keyif çayımın yanında 2 kavala kurabiyesinasıl bırakıcam bu abur cuburları bilmeem
evimizi yerleştirme merasimi devam ediyor..kociş montajları yaparken ben de yeni tül ve storları siperiş ettim..o komik perdelerden sonra son halini de fotolayıp gösteririm size
şimdilik bukaaa..işler beni beklerr
çakmelcim aldım canım artık yaa bu sabah içtim onlar sayesinde iyi kilo vermiştim yine bir ay falan kullanırım en fazla iki sonra dönerim diyete gitsin şu kilolar bir de ben kapandım o yüzden btün gardrobu yeniledim şu anda aldığım kıyafetler sıkıyor eğer kilo alırsam daha fazla olmayacak öyle olmamalı
ramazanda herkes ciğer yiyordu sahurda düşünün yani:) filizcim
sersumum vercez artık amaaan her sene aynı şey bir sene uğraş sonra iki aylık tatilde gelsin kilolar bu nası adalet yaa
bu arada bu sitede alıntı nasıl yapılıyor yahu
ya sersum aburcubur fena yani alışınca elin heran gidiyo nasıl toparlanıcaz bilmiyorum yaaabende pazartesi başlıcam kaldığım yerden menülerimide yazarım e biraz tporlanmak lazım şu pazarıda bi atlatayımda denize falan gidicez ordada yeniliyo yani pazartesi özümüze dönücez
sahi geçmişi okudum sonunda beni merak eden tüm arkadaşlara içten teşekkür ederim ama merak ettğiniz kadar vardım kızlar çok şükür atlattım inşallah bi daha olmaz çok dikkat etmem lazım yediklerime içtiğim haplara başka türlü olmucak
sersumcum bu arada perdelerinide gördüm komik olmuş hakkaten ama zor tabi tayin yeni ev hep masraf kuzum ama sonunda toparlamışsın işlerin bitecek tatilinde uzunmuş bol bol keyfini çıkar kızınla kahve keyfi yapın ankarayı gezin bu taşınma işinin en güzel yanı da ev tertemiz oluyo dip köşe ohhhhh mis gibi
bende yatak odası telaşına girdim önümüzdeki ay dolabımı değiştircem kapaklı benimki sürgülü alıcam odamız dar kapaklar zor açılıyo bi dip köşe temizlicem açık renk alıcaz komidinlere uymucak ama onlarıda 2. ay alıp takım yapıcaz çok pahalı zaten tek tek alınıyomuş yönünüde değiştirebilicem sürgülü olunca aman ne konuştum be çenem düştü
arada gel canım yaaa neler yapıyon anlat kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?