eyvallah sersumcuuuum, sana kolay gelsin... hayırlısıyla evine yerleş ama diyeti de midene yerleştir canııımmm :)) emanetin sağlam ellerde :):):) ben alışamadım bu yeni site formatına yaffffGÜNAYYYDINNN:::
NİYE BÜYÜK HARFLE YAZIYOR BU ÇÖZEMEDİM:::İDARE EDİN GARİİİ
DÜN MODA VE KADIKÖY GEZİSİ YORDU BİZİ AMA ASIL BUGÜN YORULACAĞIZ::KZIM OKULUMU GÖRÜNCE DELİRDİ :anne saray gibi burası bayıldım dedi..ne mutluluk ben de anılarımı canlandırmış oldum..(düzeldi büyük harf.....:)(marmara üni.Haydarpaşa Kampüsü bu arada..:)..)
valla kısslarr dün en az 4-5 saat yürüdük bugün de öyle olacak..yediklerimizi yakarız yanee...hadi hayırlısı...
22 sinde çok ++ lanmadan döneriz inşallah topiğimize..öptüm hepinizi...
brukselles,çakmel,bahar,yıldız topik size emanet
hoşgelmişsen canımmmmBeybilerrrr beni de alın aranıza bugün diyete başladımmm
Canım yazdığını yeni gördüm aynen öyle yaptım ekmeksiz sırf döner yedim akşamda 3 köfte 2 dilim ekmek yedim. Biraz kalori hesabıyla gideyim bakalım kilo verebilecekmiyimkızlar alıntılayamadım,kusura bakmayın,
sersum tadını çıkar cancağzım, topiki merak etme,
çakmel ,yıldız size de afiyet olsun kızlar,ii gidiyorsunuz maaşallah
cicişko sende hoşgeldin arkadaşım, ekmek siz döner yiyebilirsin,iskender olabilir, ben iskender sevmediğim için pilav döner alıyorum, pilavı çocuğa yediriyorum ya da eşime :) bol salata ayran misss
kızlar ben karatay yapmaya başladım, hayırlısı bakalım,
çoook çoook geçmiş olsun canımmm...selam kızlar siteye noldu yahuuuuubi gittim karatay gittiydi karışık diyet oldu bi gittim site değişti ne şans bendeki
şükür kavuşturana ramazanımın son ayı berbat geçti hastalıklardan yazmıştım zaten bidaha giremedim topiğe çünkü acile gitmekten kollarım serumlardan mosmor olmuştu en sonunda baş edemediler hastaneye yatırdılar çok zor günler geçirdim sizleri çok özledim şu an son haplara devam ediyorum 2 orucumu da serumlar bozdu kışın tutmayı düşünüyorum nasipse sizler naptınız bakalım bende geçmişi yavaş yavaş okumayı düşünüyorum önce bi bilgi vereyim dedim biraz zor olmuş topik çözebilirsem
sersumcum neler yaptın yerleştinmi ben listeden çıkmışımdır heralde nasıl yapıcaz 2 hafta bildirim yapayım tekrar gireyim heralde öyle olacak içtiğim ilaçlar kortizonlu baya bi zarar verdi yüzüm bacaklarım şişti sivilceler çıktı ama geçecekmiş en son 2 kafta önce tartıldım bu hafta katılmasamda ben 2 ye bölücem zaten öpüyorum kızlar sevgiler
filizimmmm hoşgeldin..ayy seni ne çok merak ettim bir bilsen...Allaha şükür şimdi iyiymişsinselam kızlar siteye noldu yahuuuuubi gittim karatay gittiydi karışık diyet oldu bi gittim site değişti ne şans bendeki
şükür kavuşturana ramazanımın son ayı berbat geçti hastalıklardan yazmıştım zaten bidaha giremedim topiğe çünkü acile gitmekten kollarım serumlardan mosmor olmuştu en sonunda baş edemediler hastaneye yatırdılar çok zor günler geçirdim sizleri çok özledim şu an son haplara devam ediyorum 2 orucumu da serumlar bozdu kışın tutmayı düşünüyorum nasipse sizler naptınız bakalım bende geçmişi yavaş yavaş okumayı düşünüyorum önce bi bilgi vereyim dedim biraz zor olmuş topik çözebilirsem
sersumcum neler yaptın yerleştinmi ben listeden çıkmışımdır heralde nasıl yapıcaz 2 hafta bildirim yapayım tekrar gireyim heralde öyle olacak içtiğim ilaçlar kortizonlu baya bi zarar verdi yüzüm bacaklarım şişti sivilceler çıktı ama geçecekmiş en son 2 kafta önce tartıldım bu hafta katılmasamda ben 2 ye bölücem zaten öpüyorum kızlar sevgiler
sağol canım benim iyiyim çok şükür sen tatildesin heralde geçmişi okuyamadım henüzde uzakta olunca insan çok özlüyor evini haklısınfilizimmmm hoşgeldin..ayy seni ne çok merak ettim bir bilsen...Allaha şükür şimdi iyiymişsin..döndün yaa Allah birdaha göstermesin canım benim..tekrar çok çok geçmiş olsun ...liste miste yapmadık biz de merak etme..22 ağustosta herkes kilo bildirimi yapar sonraki hafta da liste yaparız diye düşündüm..kimseler yok çünkü..anca toplanırız kuzum...
ohh be çok şükür iyisin
kızlar yarın ankaraya dönüyoruz..sanırım ilk hafta artık tam yerleşmeyle geçer ve biter inşallah..evimi eşyalarımı çok özledim..gelebilirsem uğrarım gene..öpüyorum hepiciğinizi
sağol canım beraber veririz canım kilolalrı o sorun deyil hayırlısı canım bizde bayramda urfaya gittik ne değişik biyar oaralar herkez ciğer manyağı ol muş benim hoşuma gitti hep batı batı birazda doğuyu gezelim dedik urfa,adana,gaziantep,konya derken geldik evimize çok şükür çok zevk aldım geziden hastalık çok bunaltmıştı beni moral oldu bana bu geziSl kızlar noldu bu siteye yaa uygulamadan açılmıyor telden girdim amaaaonda da bir acayip neyse herkeskler bi dagitmis tabi bende dagittim tatilde ne bulduysam yedim ve tekrat 65 kilo yu buldum ne cektik beeee bu arada güzel bir haber de vereyim esim kpss den 89 aldi 18. Olmus brans siralamasinda cok şükür eylül de belli olacak atamala bakalim nerssi cikacak dua ediyorum urfa ciksin diye tek basima ne yapacagim yoksaiste bendeki haberler xboyle filizcim gecmis olsun canim sersumcum gule gule oturun yeni evinizde
sağol canım şükürler olsun iyiyim şimdi tamam canım cuma günü yazarız menüleriçoook çoook geçmiş olsun canımmm...
çok şükür iyiymişsin ya şimdi önemli oln bu canım ya.
1 aydır falan liste yapmıyruz ;hepimiz dağıttık rahat ol yani, ayın 22 liste başlıyor bu cuma menü yazmaya başlıyoruz sanırım. sersum yerleşmeyle meşgul , yıldızcım ben karataydan vazcayacak gibiyim yaaa baksanaaaaa çok az gidiyooooo
sağol canım iyiyim çok şükürSlm kizlar..cok yogundum iki uc gundur ve hala devam ediyo yorgunluk. .karataya devam..bugun regl olfum ..sanciliyim. .
cakmelcim aynen iyi guzelde yavas gidiyo yaf..
gez bakalim sersum..
filizcim cok sevindim iyi olduguna ..gecmis olsun merak etmistik seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?