Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Okullarin acilmasina 2,5 hafta kaldi burdada gitmis olsan annene destek olursun..tabiki sen bilirsin ..yada bekle anjiodan korkma ama by pass olursa gidersin..hayirlisi olsun ins..

ah canım çok çok geçmiş olsun babacığın şifa bulsun inşallah gurbet zor tabi canım allah yardımcınız olsun

selam kızlar nasılsınız koşturmaca hız kazanarak devam ediyo karatayada devam
hoşgeldin canım nasılsın..herşey yolundadır umarım
koltuklarım da çok güzel oldu filizim kumaş değiştirdik ama yeni almış gibi oldu..Allah borcunu ödetsin hepsinin ..taksit taksit tabii başka türlü batarız kıss..
şükür yerleşti kırılcaklar ..birtek tüllerim ve storlarım kaldı..bir de hergün hurçlardan çıkan çamaşırları yıkayıp yerleştiriyorum..hele tüller gelsin çekerim fotosunu

herşeyin başı sağlık canım gerisi boşş
ayy ben de deniz sonrasını hiç sevmem..havlular mayolar..kullan at mı alsak nee.

anammm bu nası bi diyett..nasıı dayandın..bakalım sonuçları sabırsızlıkla bekliyoz bebişim..hayırlı olsun sanada

canımcım çok çok geçmiş olsun babacığına..ahhh ahhh nasıl zor gurbet bizler biliriz haklısın Allah yar ve yardımcınız olsun canım..dualarımız seninle..gitmesi zor ama aklın oradayken beklemesi de zor..Allah dayanma gücü ve acil şifalar versin inşallah...
yeni topiğe alışamadım anlayın gari buruxelles

canım alıntılayacağın yazıların altındaki çoklu alıntılara tıkla tek tek sonra en altta senin yazı yazdığın yerin altındaki alıntıları ekleye tıkla çıkan yazının altındaki bu alıntıları ekleye tıklayınca oluyor..

selaaaamm kızlar....
bugün yediklerim

sabah

1 dilim çavdar ekmeği
peynirli omlet
söğüş salata
peynir zeytin

arada
2 tavuk baget

akşam

2 haşlanıp fırınlanmış karnıyarık
3-4 kaşık kuru fasulye
cacık
domates

tabii sabah ve akşam soğan suyu

kaçamak olarak gene 2 kavala kurabiyesi bitti çok şükür

sersum alıntı yapamadım canım site değişmiş yolundamı değilmi bende çözemedim her yerden bişeyler çıkıyo yeniden kemoya başladık ama enfeksiyon aldı ateş var diye alamadık şükür ateşi düşürdük ama rabbimden umut kesilmez iyi olacak diyim iyi olsun

Allah yardım etsin canım..Dayanma gücü versin sana da eşine de..İnşallah iyi olacak..Dualarımdasınız..

ALLAHIM ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH brükselcim, hayat işte; bir yanda göz yaşı, diğer yanda gülücükler...

mevlam önce huzur versin ki sağlık peşinden geliversin inşallah. kün fe yekün (ol der ve oluverir) onun gücü neye yetmez ki; fe ala külli şey'in kadir... sanada brüksele de mevlamız rahmet ve şifa kapılarını açsın inşallah.

hayırlı sabahlr...

diyete devam kızlar bu ara geziyoruz ha bire o nedenle pek gelemiyorum

dün menüm

karatay kahvaltısı

öğle

1 dilim kek
3 yk kısır

akşam

5-6 çilek
1 avuç karış çerez

kendi mamulüm olan limonlu soğuk adaçayı 1 lt kadar

gün içinde 2 kupa kahvem

diyete bakın kızlar :) :) az yiyorum ve aç yatıyorum hayırlısı bakalım cumaya ne kaldı ki;görücez hep birlikte...

selammmm...
soğan suyu
kahvaltım

simit
yoğurt
domates soslu biber kavurması
sucuklu onlet
peynir zeytin
çay çayyy

simite dayanamadım çıtır çıtır..telafi ederiz artık

Sersumum calkmelom cok tsk ederim

Brullex cim canim cok gecmis olsun allah sifasini versin inşallah gurbet zor istw

Kardelen hem hoşgeldin hemm de size de cok gecmis olsun allah yatdimciniz olsun canim

sersumcum azımın suyu aktı kıss açım açımmmmm hala devam ediyom diyete biraz önce komşu ziyaretine gittim ameliyat olmuştu komşum 1 bardak meyve suyu 2 kurabiye yedim diyetteyim denilmiyo gerisi aynı ama
sabah = 7 hurma+1 kase yoğurt
öğlen yukarda yazdım
akşam = 7 hurma+ 1 kase yoğurt içine semiz otu 1 salatalık,kuru nane,pulbiber
bitki çayıma devam
kardelencim geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

canım yaa daha önce bende kaplatmıştım yeni gibi oluyor güle güle oturun inşallah nasıl daynıyo bende bilmiyom hep aynı şeyi yemek sıkıcı bakalım sonuç ne olacak denize gelince hiç sorma canım her hafta gidiliyo bide kız durmuyo yahubaya kolaylamışındır canım heralde acıkıyon kıs tabi devamlı hareket kolaymı toparlarsın canım nasıl olsa bende dün yürüyüş yaptım 45 dakika zaten burası çok sıcak şapır şapır terledim sonrası duş ve çayımı içtim hurmanın 3 tanesini çayımla yedim işte böle

ahh kıyamaammm...inşallah cumaya iyi bir sonuç alırsın canım..ben umutsuzum lakin bugün gene kaçamak yaptım

valla öyle filizim yeni almış gibi oldu miss gibii..hem çok uyguna da mal oldu lakin dikişleri babamın arkadaşı yaptı kumaş parasına çok az işçilik aldı montaj işini de eşimle ben yaptım..koltukçuluğa soyunacaz bu gidişle arkadaşlar çok beğendi bize de gelin diyolar..

ah canım çocuklar değil biz bile istiyoruz denizi..izmirdeyken biz de her hafta sonu giderdik ama ankarada olsa olsa havuza gidebiliriz ama daha araba almadık sabredicez artık

oh maşallah yürüyüş de yapılmış ben de yürüyüş yolu buldum hem aletler de var bakalım şu ev tam bi yerleşsin başlarım bende

ahhhh kızlarrr ahhhhh sormayın kızım dom.oss dan pizza isterim diye tutturduuu ve söyledikkk kısaca bugünüm kahvaltıdan sonra tırt

cumaya bayaa kötü bir sonuçla başlıyacağım anlaşılan umarım soğan suyu accuk da olsa işe yarar

AHH AHHH BU TATİLDE DİYET OLMUYOR YAHU İLLA KEDNDİ EVİNDE OLMLI İNSAN SABAH İYİ BAŞLAMIŞTI ASLINDA AMA AKŞAM OLDU DONDURMA GELİ ORTAYA YEDİM SONRAA GİTTİ NASILSA DİYİP NE YİYEBİLİRSEM KAR GÖZÜYLE BKARAK SANIRSAM ÇİKOLATA VE ÇEKİRDEK DE YEDİMOF YAAA NE ZAMAN İRADEYİ KORUMAYI VE AZ YEMEYİ ÖĞRENECEĞİM BEN BİLMİYORUM DAHA DA KENDİ EVİME GİTMEYE 10 GÜN FALAN VAR KIZLAR YAA ZATEN 65 GÖRDÜM ÜSTÜNE ÇIKARSAM YANDIM BENVELHASIL BÖYLE İŞTE

olmuyor canım tatilde kesinlikle olmuyor..ben annemin evinde bile yapamadım..hoş şimdi de yerleşme yüzünden ve eşimle kızım evde olduğundan yapamıyorum ama gene de düzeldim..üzülme dönünce düzelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…