selam kızlar diyet filan yapmıyordum, zaten psikoloji altüsttü şimdi hepten göçtüm dün babacığımı yoğun bakıma almışlar, kalp krizi geçirmiş, bu akşam belli olacak anjio mu by pass mı olcak, yere göğe sığmıyorum, kalsam kalamıorum, 2 çocukla gitmek zor. ya kilo dert ederkene şu yaşadığımın izahıı yok. gurbet çok pis bişe miş bi kez daha anladım, ben burda acı çekerken yavfrularım arkada kahkahalar atıyor, oyyyy oyy. babacığım için dua edin kızlar ve de benim akıl sağlığım için
yeni topiğe alışamadım anlayın gari buruxellesah canım çok çok geçmiş olsun babacığın şifa bulsun inşallah gurbet zor tabi canım allah yardımcınız olsun
hoşgeldin canım nasılsın..herşey yolundadır umarımselam kızlar nasılsınız koşturmaca hız kazanarak devam ediyo karatayada devam
koltuklarım da çok güzel oldu filizim kumaş değiştirdik ama yeni almış gibi oldu..Allah borcunu ödetsin hepsinin ..taksit taksit tabii başka türlü batarız kıss..bizimkilerde habire yiyor bence önce onları diyete başlatmak lazımsoğan suyun hayırlı olsun faydasını gör inşallah
yerleşince bol bol gezin canım koltuklarını mı yeniledin kaçırmışım hayırlı olsun güle güle oturun önceki sayfada okudum heralde çok masraf oluyo canım diğer ödemeler hafifldi bizimde ondan böle düşündük taksit taksit daha iyi oluyo çekerim canım fotoyu bi gelsin sende tüllerini çek son hali nasıl oldu bakemmmaslında önce büfeleri kurmak lzam ama olmuyo tabi şu kırılacak eşyaların biranönce kalkması gerekiyo amannnnn canım eve girdiniz ya gerisi kolayy arada kahve molasıda ver bizde eylülün 20 si gibi düşünüyoz dolabı maddi olanaklar malum okulda açılcak kızın kırtasiye işleri defterler kaplanacak baya yoğun bi ay olacak allah sağlık versin hepimize gerisi gelir dimi canım ne çektim beee sağol canım ilgin için
ayy ben de deniz sonrasını hiç sevmem..havlular mayolardün giremedim ev temizliği yaptım pazar günü denizdeydik heryer kum olmuş şu deniz sonrasını hiç sevmiyorum ev fena batıyo
yediklerime gelince kızlar
şok şok hurma diyetine başladım pazartesi itibarıyla 1 hafta yapıcam süresi o kadar yanındada meto hızlandırıcı çay içiyorum
menülerim o yüzden az bakalım nolucak 1 haftada kaç kiloydum ne kadar verdim sonucu yazarı kızlar ilk bildirimi yaptığımda kilomun düşük olmasını istiyorum
sabah
7 hurma
1 kase yoğurt
öğlen
7 hurma
1 kase yoğurt
akşam
7 hurma
1 kase yoğurt
aralarda bitki çayı
salı günü
7 hurma
1 kase yoğurt
öğlen
7 hurma
semiz otlu,salatalık karışımı yoğurt ( sıkıldım böyle yedim zaten otların kalorisi yok)
1 neskafe 7 hurmayı bölüştürdüm bi kısmını nescafeyle yedim
akşam
7 hurma
tarhana çorbası 1 kase ( çorba atılması diye )yoksa yoğurda devam
işte böle kızlar bakalım sonuç ne olacak
selam kızlar diyet filan yapmıyordum, zaten psikoloji altüsttü şimdi hepten göçtüm dün babacığımı yoğun bakıma almışlar, kalp krizi geçirmiş, bu akşam belli olacak anjio mu by pass mı olcak, yere göğe sığmıyorum, kalsam kalamıorum, 2 çocukla gitmek zor. ya kilo dert ederkene şu yaşadığımın izahıı yok. gurbet çok pis bişe miş bi kez daha anladım, ben burda acı çekerken yavfrularım arkada kahkahalar atıyor, oyyyy oyy. babacığım için dua edin kızlar ve de benim akıl sağlığım için
yeni topiğe alışamadım anlayın gari buruxelles
Allah yardım etsin canım..Dayanma gücü versin sana da eşine de..İnşallah iyi olacak..Dualarımdasınız..sersum alıntı yapamadım canım site değişmiş yolundamı değilmi bende çözemedim her yerden bişeyler çıkıyo yeniden kemoya başladık ama enfeksiyon aldı ateş var diye alamadık şükür ateşi düşürdük ama rabbimden umut kesilmez iyi olacak diyim iyi olsun
ALLAHIM ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH brükselcim, hayat işte; bir yanda göz yaşı, diğer yanda gülücükler...selam kızlar diyet filan yapmıyordum, zaten psikoloji altüsttü şimdi hepten göçtüm dün babacığımı yoğun bakıma almışlar, kalp krizi geçirmiş, bu akşam belli olacak anjio mu by pass mı olcak, yere göğe sığmıyorum, kalsam kalamıorum, 2 çocukla gitmek zor. ya kilo dert ederkene şu yaşadığımın izahıı yok. gurbet çok pis bişe miş bi kez daha anladım, ben burda acı çekerken yavfrularım arkada kahkahalar atıyor, oyyyy oyy. babacığım için dua edin kızlar ve de benim akıl sağlığım için
sersum alıntı yapamadım canım site değişmiş yolundamı değilmi bende çözemedim her yerden bişeyler çıkıyo yeniden kemoya başladık ama enfeksiyon aldı ateş var diye alamadık şükür ateşi düşürdük ama rabbimden umut kesilmez iyi olacak diyim iyi olsun
selaaaamm kızlar....
bugün yediklerim
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
peynirli omlet
söğüş salata
peynir zeytin
arada
2 tavuk baget
akşam
2 haşlanıp fırınlanmış karnıyarık
3-4 kaşık kuru fasulye
cacık
domates
tabii sabah ve akşam soğan suyu
kaçamak olarak gene 2 kavala kurabiyesibitti çok şükür
sersum alıntı yapamadım canım site değişmiş yolundamı değilmi bende çözemedim her yerden bişeyler çıkıyo yeniden kemoya başladık ama enfeksiyon aldı ateş var diye alamadık şükür ateşi düşürdük ama rabbimden umut kesilmez iyi olacak diyim iyi olsun
canım yaa daha önce bende kaplatmıştım yeni gibi oluyor güle güle oturun inşallah nasıl daynıyo bende bilmiyom hep aynı şeyi yemek sıkıcı bakalım sonuç ne olacak denize gelince hiç sorma canım her hafta gidiliyo bide kız durmuyo yahuhoşgeldin canım nasılsın..herşey yolundadır umarım
koltuklarım da çok güzel oldu filizim kumaş değiştirdik ama yeni almış gibi oldu..Allah borcunu ödetsin hepsinin ..taksit taksit tabii başka türlü batarız kıss..
şükür yerleşti kırılcaklar ..birtek tüllerim ve storlarım kaldı..bir de hergün hurçlardan çıkan çamaşırları yıkayıp yerleştiriyorum..hele tüller gelsin çekerim fotosunu
herşeyin başı sağlık canım gerisi boşş
ayy ben de deniz sonrasını hiç sevmem..havlular mayolar..kullan at mı alsak nee.
anammm bu nası bi diyett..nasıı dayandın..bakalım sonuçları sabırsızlıkla bekliyoz bebişim..hayırlı olsun sanada
canımcım çok çok geçmiş olsun babacığına..ahhh ahhh nasıl zor gurbet bizler biliriz haklısın Allah yar ve yardımcınız olsun canım..dualarımız seninle..gitmesi zor ama aklın oradayken beklemesi de zor..Allah dayanma gücü ve acil şifalar versin inşallah...
canım alıntılayacağın yazıların altındaki çoklu alıntılara tıkla tek tek sonra en altta senin yazı yazdığın yerin altındaki alıntıları ekleye tıkla çıkan yazının altındaki bu alıntıları ekleye tıklayınca oluyor..
ahh kıyamaammm...inşallah cumaya iyi bir sonuç alırsın canım.sersumcum azımın suyu aktı kıss açım açımmmmm hala devam ediyom diyete biraz önce komşu ziyaretine gittim ameliyat olmuştu komşum 1 bardak meyve suyu 2 kurabiye yedim diyetteyim denilmiyo gerisi aynı ama
sabah = 7 hurma+1 kase yoğurt
öğlen yukarda yazdım
akşam = 7 hurma+ 1 kase yoğurt içine semiz otu 1 salatalık,kuru nane,pulbiber
bitki çayıma devam
kardelencim geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
canım yaa daha önce bende kaplatmıştım yeni gibi oluyor güle güle oturun inşallah nasıl daynıyo bende bilmiyom hep aynı şeyi yemek sıkıcı bakalım sonuç ne olacak denize gelince hiç sorma canım her hafta gidiliyo bide kız durmuyo yahubaya kolaylamışındır canım heralde acıkıyon kıs tabi devamlı hareket kolaymı toparlarsın canım nasıl olsa bende dün yürüyüş yaptım 45 dakika zaten burası çok sıcak şapır şapır terledim sonrası duş ve çayımı içtim hurmanın 3 tanesini çayımla yedim işte böle
AHH AHHH BU TATİLDE DİYET OLMUYOR YAHU İLLA KEDNDİ EVİNDE OLMLI İNSAN SABAH İYİ BAŞLAMIŞTI ASLINDA AMA AKŞAM OLDU DONDURMA GELİ ORTAYA YEDİM SONRAA GİTTİ NASILSA DİYİP NE YİYEBİLİRSEM KAR GÖZÜYLE BKARAK SANIRSAM ÇİKOLATA VE ÇEKİRDEK DE YEDİMOF YAAA NE ZAMAN İRADEYİ KORUMAYI VE AZ YEMEYİ ÖĞRENECEĞİM BEN BİLMİYORUM DAHA DA KENDİ EVİME GİTMEYE 10 GÜN FALAN VAR KIZLAR YAA ZATEN 65 GÖRDÜM ÜSTÜNE ÇIKARSAM YANDIM BEN VELHASIL BÖYLE İŞTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?