Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kıssslarrrr...
soğan suyumu hazırladım ılımasını bekliyorum..öffff çok kötü kokuyor..unutmuşum

anam yerleştir yerleştir bitmiyor bu ev..şşöylee herşeyim tamamen yerleşip de yeni cici koltuklarımda kahvemi yudumlayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum..
kimsecikler uğramamış tabiii hafta sonu gezmeler tozmalar..ben izinde olunca günler birbirine girdi
kahvaltımdan sonra gelirim ..öptüm sizi bayyy

Kızlaarr ayran detoksu gerçekten işe yarıyo Bi günde -800 gr Ikinci gün sadece akşama kadar yaptım akşam bozmak zorunda kaldım Tartılamadım da.. sersum ben 22si tatilde olucam hala, tartılcak yer de yok 29unda listede izinli say canım öbür hafta dahil olurum.. Şimdiki kilom 84,7 son kilo bildiriminde 85,6ydım

hadi tebrikler canım..inşallah daha da iyi sonuç alırsın..
tamam canımcım sen de 29 unda ilk kilonu bildirir 1 hafta sonra listeye girersin
iyi tatiller

1 bardak soğan suyu

kahvaltım
sucuklu omlet
çingene salatası
zeytin peynir
2 lokma bal kaymak
çay çayy

ammmmaaaa sonrası kötüüü kazandibi yedimm..evdeki benim dayanamıyacağım cıslar bitti sayılır

2. öğünüm
kuru fasulye
3-4 kaşık kuru sebzeli bulgur pilavı(patlıcan,biber,domates)
cacık

günayydınnn Viettnammm..(robin williams ı da anmış olayım çok severdim)

soğan suyum

kahvaltım

tereyağlı omlet
zeytin peynir
çingene salatası
3 lokma bal kaymak .(
dayanamayyrumm yawww)
çay çayyy

bugün de başladı hadi hayırlısı

Son düzenleme:
slm hanımlar srsumcum soğan suyun hayırlı olsun bende mi başlasam bugün adet oldum bende hem şu yumurtalık kistine de iyi geliyor o bende de var malum dur sen bende başlıyım hemen şükür ki bugün baskülde 1 kilo eksik gördüm ödemdir mödemdir ama olsun :)

yap makbuş hem zayıflarsın hem de şifa olur canım

2.öğünüm

2 dilim çavdar ekmeği arasında hamburger
şalgam suyu
3 çiğ köfte

film izlerken de ayçekirdeği ,kabak çekirdeği antep çok da fena değil

slm milleeeet...
güle güle otur sersumcum gıcır evindeee :))

makbulecim kapanmış olman hayır ve huzurunu arttırsın canım, eşinde gönlünüzden geçen yere atansın inşallah...

1 hafta diyet yaptım 500 gr aldım bende 2 gündür zıvanadan çıkmış gibi yedim
bugün sil baştan; ya kızlar bizim silgimiz kalamimizden erken bitiyor bi dur demek lazım

sabah
1 haşlanmış yumurta
maydanoz
domates
peynir

öğle

kabak diblemesi
yoğurt

şimdi

çiğden karışık fındık-fıstık-ceviz badem 1 avuç
2 dilim pekmezli kek(ruşeym ve kepekli)
3-4 tane çilek
çeyrek muz
1 salatalık
yaz yaz bitmedi napmışım yaaaa...

aralardada yarım lt lik kupamla sütlü kahvemmmm

yarın gelirim gene inşallah, selametle kalınnnn

makbuş sahii eşini tebrik ederim canım ben de herşey gönlünüzce
olsun

çakmel sağol cicimm

bizimkilerde habire yiyor bence önce onları diyete başlatmak lazımsoğan suyun hayırlı olsun faydasını gör inşallah
yerleşince bol bol gezin canım koltuklarını mı yeniledin kaçırmışım hayırlı olsun güle güle oturun önceki sayfada okudum heralde çok masraf oluyo canım diğer ödemeler hafifldi bizimde ondan böle düşündük taksit taksit daha iyi oluyo çekerim canım fotoyu bi gelsin sende tüllerini çek son hali nasıl oldu bakemmmaslında önce büfeleri kurmak lzam ama olmuyo tabi şu kırılacak eşyaların biranönce kalkması gerekiyo amannnnn canım eve girdiniz ya gerisi kolayy arada kahve molasıda verbizde eylülün 20 si gibi düşünüyoz dolabı maddi olanaklar malum okulda açılcak kızın kırtasiye işleri defterler kaplanacak baya yoğun bi ay olacak allah sağlık versin hepimize gerisi gelir dimi canım ne çektim beee sağol canım ilgin için

dün giremedim ev temizliği yaptım pazar günü denizdeydik heryer kum olmuş şu deniz sonrasını hiç sevmiyorum ev fena batıyo
yediklerime gelince kızlar
şok şok hurma diyetine başladım pazartesi itibarıyla 1 hafta yapıcam süresi o kadar yanındada meto hızlandırıcı çay içiyorum
menülerim o yüzden az bakalım nolucak 1 haftada kaç kiloydum ne kadar verdim sonucu yazarı kızlar ilk bildirimi yaptığımda kilomun düşük olmasını istiyorum
sabah
7 hurma
1 kase yoğurt
öğlen
7 hurma
1 kase yoğurt
akşam
7 hurma
1 kase yoğurt
aralarda bitki çayı
salı günü
7 hurma
1 kase yoğurt
öğlen
7 hurma
semiz otlu,salatalık karışımı yoğurt ( sıkıldım böyle yedim zaten otların kalorisi yok)
1 neskafe 7 hurmayı bölüştürdüm bi kısmını nescafeyle yedim
akşam
7 hurma
tarhana çorbası 1 kase ( çorba atılması diye )yoksa yoğurda devam
işte böle kızlar bakalım sonuç ne olacak

selam kızlar diyet filan yapmıyordum, zaten psikoloji altüsttü şimdi hepten göçtüm dün babacığımı yoğun bakıma almışlar, kalp krizi geçirmiş, bu akşam belli olacak anjio mu by pass mı olcak, yere göğe sığmıyorum, kalsam kalamıorum, 2 çocukla gitmek zor. ya kilo dert ederkene şu yaşadığımın izahıı yok. gurbet çok pis bişe miş bi kez daha anladım, ben burda acı çekerken yavfrularım arkada kahkahalar atıyor, oyyyy oyy. babacığım için dua edin kızlar ve de benim akıl sağlığım için

Seni cok iyi anliyorum brukselim..malesef ySayan biliyo bu gur eti..rabbim sifa versin..okul yok cocuklarinla imkanin varsa git bir kac haftagina..biliyorum su an tam sezon cok pahali ama burda kendini yemektense git bi gor derim ben..sonra insan cok uzulur daha aci bise olsa..benim annem 5 sene once cok buyuk bir amaliyat ve hastalik gecirmisti o zaman hemen atlayip gitmistim 2kucuk cocukla.. cok zordu ama burda kalmaktan iyiydi..yoksa dedigin gibi aklin orda ..allah yardimcin olsun tatlim...

öyle arkadaşım sağol, benim ufaklık okula başlayacak onuda önemsemiyorum babam merkezde yatıyo şu anda evler 4 saat uzakta köyde , yanında kalamam ama tabi annemde tek offfff gimek en güzeli sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…