hadi tebrikler canımKızlaarr ayran detoksu gerçekten işe yarıyoBi günde -800 gr Ikinci gün sadece akşama kadar yaptım akşam bozmak zorunda kaldım Tartılamadım da.. sersum ben 22si tatilde olucam hala, tartılcak yer de yok 29unda listede izinli say canım öbür hafta dahil olurum.. Şimdiki kilom 84,7 son kilo bildiriminde 85,6ydım
slm hanımlar srsumcum soğan suyun hayırlı olsun bende mi başlasam bugün adet oldum bende hem şu yumurtalık kistine de iyi geliyor o bende de var malum dur sen bende başlıyım hemen şükür ki bugün baskülde 1 kilo eksik gördüm ödemdir mödemdir ama olsun :)
bizimkilerde habire yiyor bence önce onları diyete başlatmak lazımoff sorma filizim...abur cubura fena dadandım bizimkilerde habire yiyiyorben de dayanamıyorum
yarın soğan suyuna başlıyorum bende
bugün biz de çok iş yaptık..eşim montajları hallediyor..ben de yerleştiriyorum..mutfak boy dolabımı ve şifonyerimi yaptı hepsi içine yerleşti kutular ortadan kalktı..bir tek tv standının büfe kısmı kaldı ki o da benim için çok önemli kadehler süs eşyaları yemek takımı hep ona yerleşiyor onun 2 parçasını bulamadık yarına kaldı artık
temizlik konusunda da haklısın heryer pırıl pırıltek tesellim bu hele bi yerleşelim gezmeye çok yer var ayol
sen de iyi düşünmüşsün canım sürgülüler yerden çok tasarruf sağlıyor.benim de komidinim yok biraz rahatlayınca alırız artık çok olacak.off off masraf masraf..
gördün demi perdelerimibugün yeni tüllerimi sipariş edince çok mutlu oldum sorma
yeni hallerini de çekicem sen de dolabını çekersin kıss..
ahh merak etmez miyiz filizim..o söyleyip gittin yaa hep aklımdaydın çok şükür atlattın
öyle arkadaşım sağol, benim ufaklık okula başlayacak onuda önemsemiyorum babam merkezde yatıyo şu anda evler 4 saat uzakta köyde , yanında kalamam ama tabi annemde tek offfff gimek en güzeli sanırım.Seni cok iyi anliyorum brukselim..malesef ySayan biliyo bu gur eti..rabbim sifa versin..okul yok cocuklarinla imkanin varsa git bir kac haftagina..biliyorum su an tam sezon cok pahali ama burda kendini yemektense git bi gor derim ben..sonra insan cok uzulur daha aci bise olsa..benim annem 5 sene once cok buyuk bir amaliyat ve hastalik gecirmisti o zaman hemen atlayip gitmistim 2kucuk cocukla.. cok zordu ama burda kalmaktan iyiydi..yoksa dedigin gibi aklin orda ..allah yardimcin olsun tatlim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?