Bu da kilo bildirimim olsun kizlar
2. öğünüm cıslı oldu ama ev yerleştirirken yoruluyorum kısslar napiimm..
2 dilim kırma (annemin yufkadan yaptığı börektir..aslında hafif.)
bol haşlanmış havuç ve kabak salatası zeytinyağlı sarımsaklı yoğurtlu
4 çiğ köfte
1 dilim de cevizli kakaolu kek
çay çayyy
bugün de kızımın mobilyaları geldi şimdi eşimle onları monte edicez hatun sevinsin biraz...
yarın bakalım kilocuklar nasıl olucak
slm kızlar ben iyceee uçtum yaaa durdurulamaz bir kilo yükselişine girdim bu yükselişi sakın kıskanmayın
ilk bildirim benden olsun
rumuz: cakmel
yaz öncesi:69.4
bu hafta kg: 74.1
gelecek hafta : ALLAH bilir ama durum vahim
hadi bakalım sizinkileri merak ediyorum umarım benim kadar kötü değildir durumlarınız
Günaydın Güzeller özledim sizleri ben evime yerlestim ramazan öncesi ve yeni evimde 10 hafta bitti bugün itibariyle ve benden de gelsin bildirim izmirden ayrilirken 50 kilo idim taşınma sacma sapan yemek yeme derken 51,4 oldum
ramazan da 49,4 görmüştüm kisa sürdü ve ramazan bitti 51.4 ile baktim olmuyor bayramdan sonra hem spor hem kacamaksiz karatay ile 48,9 görmüş bulunmaktayim ve devam hedef 45 boy 1.50
1 Ağustos ile baslanan karatay+ spor durmaksizin devam
Bu hafta kilo 48,9
Haftaya kilo ???
filiztoprak
b. tarihi = 22 ağustos 2014
b. kilo = 69.6
hemen açıklama yapayım
ramazanda fazla kilo almadım 4 günlük tatildede sadece 1 kilo almışım ne zaman eve geldim 1 hafta sonra fark etti ev bana yarıyo demekki dikkat etmeyince tartıldım 72.5 olmuştum ama 1 gün öncesinde kısır içli köfte hep bulgur yemiştim sonra hurma diyetine başladım 1 gün sora tartıldım 70.7 olmuşum ve sonrasında bugün tartıldım 69.6 yım toplamda 4 günde 2.9 kilo vermişim sizce nasıl kızlar wc.çıkmadan tartıdım malesef bu diyeti 2 gün daha yapıcam bitiyone çektim beeee kolay deyil hep aynı şeyi yemek en çok kahvaltıyı özledim eşim pazr kahvaltısı dışarıda yaparız diyodu kendimi oruç gibi hissediyorum yaaaa
Selam kızlar hepinize
Siteye ne olmuş böyle
Çözerim inşallah
Hepimiz için iyi bir başlangıç olur bu sefer inş kilolardan kurtuluruz kalıcı olarak
Sersumum dün mesajını aldım mailden cevaplamıştım gelmedi mi yoksa sabahtan beri bakıyorum hala sonuçlar yok çocukların hakkında hayırlısı olsun inşallah
Filizcim sana da çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin
Bruxelscim babana da çok geçmiş olsun canım
Kilo bildirimim
başlama tarihi 22.08.2014
başlangıç kilo 72.5
Hepinize hayırlı cumalar
off sorma ficansım ben de sabahın 5 inden beri internetteyim açıklamadılar gittii..hayırlısı inşallah
gelmedi cevabın canım ala ala
ben de geldiimmmmmmm
yaz başı kg 72.8 kg
bugün 77.9
fark 5.1 kgrekor bende heralde ama geçen haftaki kilom olsa napardım hafazanallah 79.4 düm yani 1 hafta da soğan ve birsürü kaçamakla 1.5 kg vermişim..bence bu aldığımız kilolar yerleşmeden daha hızlı gidecek umutluyum..
off sorma ficansım ben de sabahın 5 inden beri internetteyim açıklamadılar gittii..hayırlısı inşallah
gelmedi cevabın canım ala ala
ben seni geçmişim kiiislm kızlar ben iyceee uçtum yaaa durdurulamaz bir kilo yükselişine girdim bu yükselişi sakın kıskanmayın
ilk bildirim benden olsun
rumuz: cakmel
yaz öncesi:69.4
bu hafta kg: 74.1
gelecek hafta : ALLAH bilir ama durum vahim
hadi bakalım sizinkileri merak ediyorum umarım benim kadar kötü değildir durumlarınız
hoşgeldin canım..yeni yerlerimiz tekrardan hayırlı olsun ..Günaydın Güzeller özledim sizleri ben evime yerlestim ramazan öncesi ve yeni evimde 10 hafta bitti bugün itibariyle ve benden de gelsin bildirim izmirden ayrilirken 50 kilo idim taşınma sacma sapan yemek yeme derken 51,4 oldum
ramazan da 49,4 görmüştüm kisa sürdü ve ramazan bitti 51.4 ile baktim olmuyor bayramdan sonra hem spor hem kacamaksiz karatay ile 48,9 görmüş bulunmaktayim ve devam hedef 45 boy 1.50
1 Ağustos ile baslanan karatay+ spor durmaksizin devam
Bu hafta kilo 48,9
Haftaya kilo ???
hani kilo hani kilokızlar çok sağolun ya çoklu alıntuya tıkladım bitek makbuulenin ki çıktıya anlamaduım bu cevap yazdığım yerde sürekli yanıp sönüyo zati teknologi özürlüyüm neyse kızlar tekrar sağolun, sersum kızının hakkında hayırlısı ols.inş,
gidecek tabisiiiiiGelelim kilo bildirimine
Yazdan önce 56 en az gördüğüm uzun surmedi o zaten 59 da gittim geldim ama su anda tam 65 ama gidecek gitmeli :) o
sağol filizimmmo kadar olacak sersumcum yoruluyon tabikızının mobilyaları hayırlı olsun sevinsin kuzu herşey onlar için
cakmel sık dişini biraz kıs bak bildirimlerde başladı
yeni evin hayırlı olsun güleryüz allah sağlıklı mutlu oturmak nasip etsin sende benim gibi önlemi almışsın vermişsin kiloları aferim sana
filiztoprak
b. tarihi = 22 ağustos 2014
b. kilo = 69.6
hemen açıklama yapayım
ramazanda fazla kilo almadım 4 günlük tatildede sadece 1 kilo almışım ne zaman eve geldim 1 hafta sonra fark etti ev bana yarıyo demekki dikkat etmeyince tartıldım 72.5 olmuştum ama 1 gün öncesinde kısır içli köfte hep bulgur yemiştim sonra hurma diyetine başladım 1 gün sora tartıldım 70.7 olmuşum ve sonrasında bugün tartıldım 69.6 yım toplamda 4 günde 2.9 kilo vermişim sizce nasıl kızlar wc.çıkmadan tartıdım malesef bu diyeti 2 gün daha yapıcam bitiyone çektim beeee kolay deyil hep aynı şeyi yemek en çok kahvaltıyı özledim eşim pazr kahvaltısı dışarıda yaparız diyodu kendimi oruç gibi hissediyorum yaaaa
selam kızlarnasılsınız?şöyle biraz geçmişe bakabildim.ayyy site ne hale gelmiş hiçbişey çözemedim daha.alıntı da yapamadım.
buruxelles canım babacığına çok çok geçmiş olsun...şimdi iyiymiş,inşallah daha da güzel haberlerini alırsın canım.allah başımızdan eksik etmesin onları...
evet canım hem de birsürü kaçamak yaptımCanım 1 haftada çok iyi vermişsin,bence de son gelenler çabuk gider
Ben de canım yaa, 4 -5 gibi ben de baktım şimdi de baktım yok hayırlısı inşallah
Mail den yollamıştım,face den değil,ama gönderildi demişti,anlamadım ben de
hadi kolay gelsin canım..Kızımın maçı var okulda, ona gidip izleyim bari hem vakit geçsin,sonra gelirim
hoşbulduk canıııımmmkujummmmm hoşgeldinnn
hee aldık vallahoşbulduk canıııımmmherkes tatilde almış kiloları,az kaldı geliyorum hep beraber vericez inşallah
bu arada ficanscım ve sersumum çocuklarınız için hayırlısı ne ise o olsun,inşallah istedikleri okul olur
cuma sonuna açıklanır ficanscım ve sersumcum hayırlısı ve gönlünüzün ısındığı okul olsun inş
eveeet ya sersum maşalla kilo almada üstümüze yokama çok değil 1 ay sonra bak gör süper olacak inş.
herkese hayırlı cumalar.
bu gün çekilen salavatlar cebrail tarafından peygamberimize kimin tarafından çekildiği arz olunmakta, bilginize bu fırsatı kaçırmayalım; biz salavat getirelim ki canım peygamberimizde bize cennet için şefaat etsin inşallah. Gerçi o zaten şefaat eder de bizim yardım istemeye yüzümüz olsun dimi çıtır adayı yavru ceylanlarım...
aaaaaaa ben bugün perşmbe sanıyordum iyiki sabah tartılmışım sabah akşam düzenli tartılırken şimdi baskülün üstünü toz kaplamış valla yatağın altında
rumuz :bruxelles
ramazanda 71 görmüştüm bir ara, ramazan sonrası 78 e kadar çıktımve bu sabah
74 kg ile başlıyorum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?