Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

vallahi umarım canım yaa bu gidişle eve gidene kadar duba olacağım yalnız ama yokk veremesemde üsüne kio almamalıyım

selam kızlar, yıldız, sersum makbule çakmel filiztoprak aklıma gelen arkadaşlarım, gelmeyenler de,okuyan arkadaşlarımdan Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim şu alıntılamayı bu sefer beceremedim, kusura bakmayın canlarım.. babacımla yoğun bakımdan çıkar çıkmaz görüntülü konuştum, az öncede annem le her şey yolunda görünüyor, Allah analarımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesin inş.

vallahi umarım canım yaa bu gidişle eve gidene kadar duba olacağım yalnız ama yokk veremesemde üsüne kio almamalıyım
az da olsa dikkat etmeye çalış canım benim gibi üzülme

çok sevindim canım benim..Allah acil şifalar versin ve beterinden korusun..

amiinnn

kızlar en altta gene yazıyor online olanlar düzeltmişler heyooo..leylakım bruxellesim selamm

günayyyydın güzeller....

yarına herkeşler kilo bildirecek unutmayınnn..haftaya da liste varrr..ilk liste her zamanki gibi benden

bu sabah yediklerim

önce soğan suyu(5. günüm)

sucuklu omlet
domates soslu biber kavurması
zeytin peynir
söğüş salata
çayyyy
ardından 4-5 parça kavun

yarın teog sonuçları açıklanacakyavrularımıza hayırlı olur inşallah

çook sevindim brukselcimmm ALLAH bizew bağışlasın onları inşalalah...

ah makbule ah korkudan tartılamıyom bile eve geldim gene toparlayamaddım....

karnım tokken tamam bu iş bitti yapıcam diyet diyorum ,açken saldırıyorum ne varsa ,bu ne biçim bir iştahtır yaaaa,ömrümüz diyetle geçiyor hale bakın

kahvaltım
melemen
salatalık
1 tk cevizli bademli fındık ezmeli bal 3 lokma ekmek

4-5 patates kızartması

45 dk ev temizliği sanırım anca ballı ezme erimiştir oda 1 tatlı kaşığı

ilk tercih gelir inşallah sersumcum... aaa ama şimdi bide bunu kutlamak lazım dimiiii yandım sersum yandııın :)

canım çok sevindim babacığının iyi olmasına amin canım amin geçmiş gitmiş olsun inş.

annaam cuma geldimi yahuuuu canım inşallah istediğiniz yerleden biri gelir :)

ne olacak sonumuz billmiyorum ama varya demekki böyle dikkat etmesek kaç kiloyu bulacağımız belli değil en azından alıp versek de belli bi yerdeyiz diyorum artık yoksa kaç olacağımız belli değil

ilk tercih gelir inşallah sersumcum... aaa ama şimdi bide bunu kutlamak lazım dimiiii yandım sersum yandııın :)
ne çektik bee kutlamalardan bizi de öeğleden sonra misafirliğe çağırdılar gelsin börekler çörekler ahh ahhh

çok iyi canım ucuza mal etmişsiniz

çok iyi canım ucuza mal etmişsiniz arkadaşlarına da çok güldüm :)yürüyüş aletleri pek işe yaramıyor bende bi ara gidiyodum en güzeli yürüyüş haftaya kadar accuk silkelen sersumcum silkelende fazlalıklar dökülsün keşke öle bişe olsa yesek yesek silkelensek:) :)

kızlar bugün yine aynı kızlar arada nescafe içildi
sabah=7 hurma+1 kase yoğurt
öğlen=7 hurma+ 1 kase yoğurt(az antep sıstığı,az fındık 1 fincan nescafe)
akşam 7 hurma+ 1kase otlu yoğurt
aralarda bitki çayı

Slm kizlar topik senlenmis yine..eylul yakin anlasildi:))
Sersumcum koltuklarini gule gule kullan cicim..
ben bugun niyetliyim..2 gunum kaldi..onuda pazar pazartesi tutayim diye dusunuyorum..
kardelencim ins kolay atlatirsiniz yine..allah sana guc kuvvet versin..
brukxelcim cok sevindim ins atlatir en kisa zamanda babacigin..
goruntulu gorusme cok guzel oluyo biz gurbettekiler icin..
filizcim dikkat et sagligindan olma cok dusuk kalorili bir diyet bu yaptigin..zarari sonra cikiyormus dusuk kalorili diyetlerin..herseyden az ve vakitli yiyelim..ve sporrr...vazgecilmezimiz olmali...
makbule diyet olmaz tatilde ama dikkat olabilir..bol suyunu ic ve belli bi saatten sonra yeme arkadasim...
bizde ara girise dolap almistik onu kuruyo bugun adam heryer heryerde..bitsede islerimi rahat yapabilsem...

inşallah canım amin..amanın sus kutlama var doğru
annaam cuma geldimi yahuuuu canım inşallah istediğiniz yerleden biri gelir :)
sağol canım inşallah
iyi oldu canım haklısn

evet evet en iyisi yürüyüş..haftaya başlarım inşallah

evet yaa gelsin kısslar....
sağol canımcım
siz de güle güle kullanın dolabınızı

2. öğünüm cıslı oldu ama ev yerleştirirken yoruluyorum kısslar napiimm..

2 dilim kırma (annemin yufkadan yaptığı börektir..aslında hafif.)
bol haşlanmış havuç ve kabak salatası zeytinyağlı sarımsaklı yoğurtlu
4 çiğ köfte
1 dilim de cevizli kakaolu kek
çay çayyy

bugün de kızımın mobilyaları geldi şimdi eşimle onları monte edicez hatun sevinsin biraz...

yarın bakalım kilocuklar nasıl olucak

slm kızlar ben iyceee uçtum yaaa durdurulamaz bir kilo yükselişine girdim bu yükselişi sakın kıskanmayın

ilk bildirim benden olsun

rumuz: cakmel

yaz öncesi:69.4

bu hafta kg: 74.1

gelecek hafta : ALLAH bilir ama durum vahim

hadi bakalım sizinkileri merak ediyorum umarım benim kadar kötü değildir durumlarınız

Günaydın Güzeller özledim sizleri ben evime yerlestim ramazan öncesi ve yeni evimde 10 hafta bitti bugün itibariyle ve benden de gelsin bildirim izmirden ayrilirken 50 kilo idim taşınma sacma sapan yemek yeme derken 51,4 oldum
ramazan da 49,4 görmüştüm kisa sürdü ve ramazan bitti 51.4 ile baktim olmuyor bayramdan sonra hem spor hem kacamaksiz karatay ile 48,9 görmüş bulunmaktayim ve devam hedef 45 boy 1.50
1 Ağustos ile baslanan karatay+ spor durmaksizin devam
Bu hafta kilo 48,9
Haftaya kilo ???

kızlar çok sağolun ya çoklu alıntuya tıkladım bitek makbuulenin ki çıktıya anlamaduım bu cevap yazdığım yerde sürekli yanıp sönüyo zati teknologi özürlüyüm neyse kızlar tekrar sağolun, sersum kızının hakkında hayırlısı ols.inş,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…