- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
canım açım dediğime bakma doyurucu yinede hurma zaten çok faydalı her türlü vitamin var besleyici günlük 21 tane yiyorum sahabiler döneminde de sadece hurma ve süt ile besleniyorlarmış bence yararlı bile yoğurtda kalsiyum ihtiyacını karşılıyorSlm kizlar topik senlenmis yine..eylul yakin anlasildi:))
Sersumcum koltuklarini gule gule kullan cicim..
ben bugun niyetliyim..2 gunum kaldi..onuda pazar pazartesi tutayim diye dusunuyorum..
kardelencim ins kolay atlatirsiniz yine..allah sana guc kuvvet versin..
brukxelcim cok sevindim ins atlatir en kisa zamanda babacigin..
goruntulu gorusme cok guzel oluyo biz gurbettekiler icin..
filizcim dikkat et sagligindan olma cok dusuk kalorili bir diyet bu yaptigin..zarari sonra cikiyormus dusuk kalorili diyetlerin..herseyden az ve vakitli yiyelim..ve sporrr...vazgecilmezimiz olmali...
makbule diyet olmaz tatilde ama dikkat olabilir..bol suyunu ic ve belli bi saatten sonra yeme arkadasim...
bizde ara girise dolap almistik onu kuruyo bugun adam heryer heryerde..bitsede islerimi rahat yapabilsem...
sen de güzel kilo vermişsin hemen sersumcumiyi vermişsin canım maşallah
o maşallah ne maçı acaba fincans cım..kazanır inşallahKızımın maçı var okulda, ona gidip izleyim bari hem vakit geçsin,sonra gelirim
Selam kızlar hepinize
Siteye ne olmuş böyle
Çözerim inşallah
Hepimiz için iyi bir başlangıç olur bu sefer inş kilolardan kurtuluruz kalıcı olarak
Sersumum dün mesajını aldım mailden cevaplamıştım gelmedi mi yoksa sabahtan beri bakıyorum hala sonuçlar yok çocukların hakkında hayırlısı olsun inşallah
Filizcim sana da çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin
Bruxelscim babana da çok geçmiş olsun canım
Kilo bildirimim
başlama tarihi 22.08.2014
başlangıç kilo 72.5
Hepinize hayırlı cumalar
zor bi diyet ama iyi kilo vermişsin filizcim,tebrik ederim seni
ben de geldiimmmmmmm
yaz başı kg 72.8 kg
bugün 77.9
fark 5.1 kgrekor bende heralde ama geçen haftaki kilom olsa napardım hafazanallah 79.4 düm yani 1 hafta da soğan ve birsürü kaçamakla 1.5 kg vermişim..bence bu aldığımız kilolar yerleşmeden daha hızlı gidecek umutluyum..
bir kahvaltı bu kadar mı güzel görünür canımcımmm..afiyet olsunBu sabah ki karatay kahvaltım kizlar
sen de hızlıca vermişsin kilolarını..tebrik ederim..filiztoprak
b. tarihi = 22 ağustos 2014
b. kilo = 69.6
hemen açıklama yapayım
ramazanda fazla kilo almadım 4 günlük tatildede sadece 1 kilo almışım ne zaman eve geldim 1 hafta sonra fark etti ev bana yarıyo demekki dikkat etmeyince tartıldım 72.5 olmuştum ama 1 gün öncesinde kısır içli köfte hep bulgur yemiştim sonra hurma diyetine başladım 1 gün sora tartıldım 70.7 olmuşum ve sonrasında bugün tartıldım 69.6 yım toplamda 4 günde 2.9 kilo vermişim sizce nasıl kızlar wc.çıkmadan tartıdım malesef bu diyeti 2 gün daha yapıcam bitiyone çektim beeee kolay deyil hep aynı şeyi yemek en çok kahvaltıyı özledim eşim pazr kahvaltısı dışarıda yaparız diyodu kendimi oruç gibi hissediyorum yaaaa
tşk ederim canım biraz zor oldu ama kaldığım yerden devam etmek istedim değdisen de hızlıca vermişsin kilolarını..tebrik ederim..
kışın sanki daha çok diyet yapılıyor ..sanki herkes katılıyor..tşk ederim canım biraz zor oldu ama kaldığım yerden devam etmek istedim değdi
açıklandı canım biraz moralimiz bozuldu okul puanları çok yükselmişsen de güzel kilo vermişsin hemen sersumcum
ne yaptınız..teog sınavları açıklanmadı demi ..
sağol ficansım geldi geçti şükür
teşekkür ederim leylakçım kıs doğurda sen de katıl aramıza artık
yine iyi vermişsin sersumcum millet 2-3 kilo alır biz nerdeyse verdiğimiz hepsini alcaz korkulur bizden kıss
bende bi hesapladım 6-7 kilo daha alsam al işte eski kilomdayım
canım bi yerleş yavaş yavaş düzene girecek herşey unutma fazla kiloda olanlar daha hızlı veriyo seninki ödemdir şekerim fısssssssss diye sönecek öle düşün
ya sersumu pazar akşamı 77 idim, babamın hasta olduğunu duyunca iştahsızlıktan bi de en önemlisi benim sıkıntıdan karnıma ağrılar giriyor ve tuvalete çıkıyorum sürekli ondan canımiyi vermişsin canım maşallah
sersumm kızının hakkında hayırlısı canımaçıklandı canım biraz moralimiz bozuldu okul puanları çok yükselmiş
inşallah bebişim
canım hayırlı olsun..istediğiniz yerlerden birine girmiştir eminim..puanı güzeldiaçıklandı canım biraz moralimiz bozuldu okul puanları çok yükselmiş
inşallah bebişim
geçmiş olsun canım..Allah şifa versin..iyi mi şimdi baban?ya sersumu pazar akşamı 77 idim, babamın hasta olduğunu duyunca iştahsızlıktan bi de en önemlisi benim sıkıntıdan karnıma ağrılar giriyor ve tuvalete çıkıyorum sürekli ondan canımama bu sebeple bir şey öğrendim kendimde.
işte böyle; neyse artık silkilenme vakti kızlar herkesleri burda görmek çok güzel, çok süper olacak hadi kızlar hamişler doğurup gelmeden bi 4- 5 kg verelim
- ben mutlu huzurluysam, karataya uyup düzenli yiyerek iyi kilo veriyorum ve ciddi inceltiyor
- sıkıntılıysam, yani kafama taktığım bir şey varsa kendimi yemeğe veriyorum, özellikle hamur iş yapıp gazlı içceklerin ve çikolata şekerin dibine vuruyorum resmen
- ve de üzgünsem iştahım hepten kesiliyor
inanmak istiyorum buna.
ya bu arada ben bu siteyi hala çözemedim, mesajları geriden takip ediyormuşum, sayfa numara kutucukları içinden okuduğun sayfanın kutucuk rengi hemen hemen aynı ayırt edemiyorum, sonra ben kim online hala göremiyorum , alıntılamayı sanırım çözdüm. üff ne yazdım bea
bana telefonla mesajla geldi..siteler kilitlendi..sağol canım..canım hayırlı olsun..istediğiniz yerlerden birine girmiştir eminim..puanı güzeldi
bizim burda da bi bayanın kızı var..o da bakacak da nereden baksın..
bilemiyor..kızı da öyle ilgisiz ki..zaten puanı yerlerde..ama annesi işte merak ediyor.
anladım..bana telefonla mesajla geldi..siteler kilitlendi..sağol canım..
canım teog yerleştirme sonuçları yazınca google a çıkıyor zaten oradan baksınlar..anladım..
siteler derken e okuldan mı bakılıyor..kadın bilmiyor..kızını arıyor o da bilmiyor..
e okulda kullanıcı adı ve şifre istiyor..kızına sorduk ..şaşırdı...bilemedi ..belki sen bilirsin diye sormuştum..
hayırlı olsun sersumcum..olsun..yüksek puan alan çok mu olmuş ki okulların puanları yükselmiş..yani zor sınavdı dediler bi de.
hakkınızda hayırlısı canım şans bu işler heralde benim kızda 8. sınıfı okucak bu sene bizde şimdiden strese girdikkızım 8. tercihine yerleşti puanlar çok yükselmiş..biz ilk 5 hatta ilk 3 ü bekliyorduk..kontejyanları takip edip üstleri zorlayacağız artık..hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?