Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım açım dediğime bakma doyurucu yinede hurma zaten çok faydalı her türlü vitamin var besleyici günlük 21 tane yiyorum sahabiler döneminde de sadece hurma ve süt ile besleniyorlarmış bence yararlı bile yoğurtda kalsiyum ihtiyacını karşılıyor
ama tabiki dediğine katılıyorum herşeyden az ve vakitli yiyelim ve spor bilhassa yürüyüş

zor bi diyet ama iyi kilo vermişsin filizcim,tebrik ederim seni

sen de hızlıca vermişsin kilolarını..tebrik ederim..

sağol ficansım geldi geçti şükür
teşekkür ederim leylakçım kıs doğurda sen de katıl aramıza artık
yine iyi vermişsin sersumcum millet 2-3 kilo alır biz nerdeyse verdiğimiz hepsini alcaz korkulur bizden kıss
bende bi hesapladım 6-7 kilo daha alsam al işte eski kilomdayım
canım bi yerleş yavaş yavaş düzene girecek herşey unutma fazla kiloda olanlar daha hızlı veriyo seninki ödemdir şekerim fısssssssss diye sönecek öle düşün

sen de güzel kilo vermişsin hemen sersumcum

ne yaptınız..teog sınavları açıklanmadı demi ..
açıklandı canım biraz moralimiz bozuldu okul puanları çok yükselmiş

inşallah bebişim

iyi vermişsin canım maşallah
ya sersumu pazar akşamı 77 idim, babamın hasta olduğunu duyunca iştahsızlıktan bi de en önemlisi benim sıkıntıdan karnıma ağrılar giriyor ve tuvalete çıkıyorum sürekli ondan canımama bu sebeple bir şey öğrendim kendimde.
  • ben mutlu huzurluysam, karataya uyup düzenli yiyerek iyi kilo veriyorum ve ciddi inceltiyor
  • sıkıntılıysam, yani kafama taktığım bir şey varsa kendimi yemeğe veriyorum, özellikle hamur iş yapıp gazlı içceklerin ve çikolata şekerin dibine vuruyorum resmen
  • ve de üzgünsem iştahım hepten kesiliyor
işte böyle; neyse artık silkilenme vakti kızlar herkesleri burda görmek çok güzel, çok süper olacak hadi kızlar hamişler doğurup gelmeden bi 4- 5 kg vereliminanmak istiyorum buna.
ya bu arada ben bu siteyi hala çözemedim, mesajları geriden takip ediyormuşum, sayfa numara kutucukları içinden okuduğun sayfanın kutucuk rengi hemen hemen aynı ayırt edemiyorum, sonra ben kim online hala göremiyorum, alıntılamayı sanırım çözdüm. üff ne yazdım bea

kızım 8. tercihine yerleşti puanlar çok yükselmiş..biz ilk 5 hatta ilk 3 ü bekliyorduk..kontejyanları takip edip üstleri zorlayacağız artık..hayırlısı olsun inşallah

açıklandı canım biraz moralimiz bozuldu okul puanları çok yükselmiş

inşallah bebişim
canım hayırlı olsun..istediğiniz yerlerden birine girmiştir eminim..puanı güzeldi
bizim burda da bi bayanın kızı var..o da bakacak da nereden baksın..
bilemiyor..kızı da öyle ilgisiz ki..zaten puanı yerlerde..ama annesi işte merak ediyor.

geçmiş olsun canım..Allah şifa versin..iyi mi şimdi baban?

bana telefonla mesajla geldi..siteler kilitlendi..sağol canım..

bana telefonla mesajla geldi..siteler kilitlendi..sağol canım..
anladım..
siteler derken e okuldan mı bakılıyor..kadın bilmiyor..kızını arıyor o da bilmiyor..
e okulda kullanıcı adı ve şifre istiyor..kızına sorduk ..şaşırdı...bilemedi ..belki sen bilirsin diye sormuştum..

hayırlı olsun sersumcum..olsun..yüksek puan alan çok mu olmuş ki okulların puanları yükselmiş..yani zor sınavdı dediler bi de.

canım teog yerleştirme sonuçları yazınca google a çıkıyor zaten oradan baksınlar..
çok full çeken olmuş canım hayırlısı bakalım puan aralıkları üst 2 okuluyla çok yakın onlara geçiş yapar gibi geliyor ..
bakalım

Slm kizlar..masallah hiziniza yetisemedim..su anda bisikletimi suruyorum..disarida yuruyemiyorum cocuklar evde oldugundan..ama guzel inceltti..dun orucluydum bugunden cok yarinki tarti daha iyi sonuc verir ama bugun 80,4 ciktim..
sinav sonucu bekleyenler ins gonlunuze gore olur..

kızım 8. tercihine yerleşti puanlar çok yükselmiş..biz ilk 5 hatta ilk 3 ü bekliyorduk..kontejyanları takip edip üstleri zorlayacağız artık..hayırlısı olsun inşallah
hakkınızda hayırlısı canım şans bu işler heralde benim kızda 8. sınıfı okucak bu sene bizde şimdiden strese girdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…