- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
hayilisi olsun canim hakkinizda insanlah gonlunuzdeki gibi olsunkızım 8. tercihine yerleşti puanlar çok yükselmiş..biz ilk 5 hatta ilk 3 ü bekliyorduk..kontejyanları takip edip üstleri zorlayacağız artık..hayırlısı olsun inşallah
iyi çok şükür yarın taburcu olcak inş. sağolasın arkadaşımgeçmiş olsun canım..Allah şifa versin..iyi mi şimdi baban?
şok yaşattılar herkese ama canım sorma valla çocuklarla oynadılar resmen..hayırlısı bakalım kontenjanları bekliyecez artık..çıkan okul bizim eve çok uzak..ne desem boş bekleyecez görecezhakkınızda hayırlısı canım şans bu işler heralde benim kızda 8. sınıfı okucak bu sene bizde şimdiden strese girdik
amin canımO
hayilisi olsun canim hakkinizda insanlah gonlunuzdeki gibi olsun
Allah birdaha yaşatmasın canım..iyi çok şükür yarın taburcu olcak inş. sağolasın arkadaşım
sağol canım benimsersumcum; eminim kızımız daha üst tercihlerden birine yerleşecektir,takip edip okullarla diyaloğa geçmek gerekiyor. Siz zaten bilinçli bir ailesiniz... hem inan mevla ne verirse bizim için o hayırlıdır; ama biz onun hayır olduğunu sonradan görüp şükrediyoruz. Yani vardır bi güzellik ...
eveeet hanımlar artık herkesler geldi ,bütün kızlar toplandııııkkkk
kahvaltım 07:30
domates
kavunun yavrusu(hırtlak)
kocaman bir dilim peynir
çay
öğle
tavuk
pilav
börülce salatası
yoğurt (biiznillah)
sağol canım benimtabii ki hayırlısı diyoruz hep haklısın ama işte çocuk bu hayal kırıklığı oldu dersane bile bilemedi durumu o kadar karışmış sistem demek..zaten p.tesi iti bariyle araştırıp başvuruları yapacağız..bir de okul o kadar uzak ki benim en çok ona canım sıkıldı..dersane 8. tercihe kadar düşemez ilk 5 e girecek dediği için biz diğerlerini sadece puana göre araştırmadan yazmıştık.ne bilelim böyle olacağını. .bakalım inşallah daha üst bir okula aldırırız naklini zaten bir üstteki okulla puan farkı 2 umarım orası olur..sağol canım destek için
ortaokullarda öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcıları bu işlerden iyi anlar hele birde ehline düşersen süper olur, ya eski okuluyla irtibat kurun yada Ankaradan bi ortaokuldan yardım isteyin dersanede olur hatta ikisinede gidin kıyaslayın belki iki öneri bi üçüncü öneri oluşturur sizin kafanızda.ALLAH yardımcınız olsun.kim bilir belki gideceği okulda sınıf 1. si olacak üniv.yerleştirmelerinde işine yarıcak dimi amabiraz uzak bi öngörü oldu ama... idare et canım net ortamında bu kadar oluyooo
Tam 55 dk bisiklet suruldu...
cok yoruyo ama demekki ise yariyo:)
bugun biraz cisli oldu ama erken yedigim icin sorun etmiyorum ve ekstardan 100 ip atlamayi sartladim kendime...
nutellali kek ve irmik helvasi yaptim..
2 gun yine oruc tutucam ins bitiyo..sonrasinda cok siki sarilacam...izine 76-75 le gitmeyi hedefliyorum....10, ayin ortasinda...dusuncesi bile mutlu ediyo:))
çok istikrarlı gördüm canım seni maşallahTam 55 dk bisiklet suruldu...
cok yoruyo ama demekki ise yariyo:)
bugun biraz cisli oldu ama erken yedigim icin sorun etmiyorum ve ekstardan 100 ip atlamayi sartladim kendime...
nutellali kek ve irmik helvasi yaptim..
2 gun yine oruc tutucam ins bitiyo..sonrasinda cok siki sarilacam...izine 76-75 le gitmeyi hedefliyorum....10, ayin ortasinda...dusuncesi bile mutlu ediyo:))
canım benim yeğenimde 3. tercihini beklerken puanı iyiydi aynen 9. tercihini tutturmuş şok oldular dersane öğretmeni zorla 9. tercihini yaptırmış iyiykide yaptırmış yoksa yanmıştım diyor çocuklar fena yani hepsinin morali bozuk nolcak bu sistem birirnin dur demesi lazımhakkınızda hayırlısı canım şans bu işler heralde benim kızda 8. sınıfı okucak bu sene bizde şimdiden strese girdik
aynen canım mahfettiler sistemicanım benim yeğenimde 3. tercihini beklerken puanı iyiydi aynen 9. tercihini tutturmuş şok oldular dersane öğretmeni zorla 9. tercihini yaptırmış iyiykide yaptırmış yoksa yanmıştım diyor çocuklar fena yani hepsinin morali bozuk nolcak bu sistem birirnin dur demesi lazım
güle güle kullan canım yeni saçını..umarım istediğin gibi olur olamasa da düzeltirsin üzülme..Sagolun kizlar hepimizin azmi bol olsun inss....
kizlar ilk defa sacimi kendim boyadim bakalim nasil olucak bekliyorum..ama iki paket aldim sacimin rengi cok koyu oldugu icin belki istedigim rengi ikinci boyada tuttururum:)) tr de boyatirdim genelde ama sanirim zamanim olmaz diye dusundum kendim deneyim dedim ustelik cok ucuza geldi..
100 ipide atladim yazayim hemen..
üzülme kızz makbuşş hepimiz aynı durumdayız toparlarız nasılsa..slm hanımlar nasılsınız bakalım önceki gün akşam eşim benim kilo aldım diye hayıflanıp üülmemden bıkınca evde bir açık oturum yaptık üzülp duracağına harekete geç dedi tabi daha bissürü bişiler konuştuk sanırım kendime geldim ve iki gündür iyi gidiyorum fakat kabızlıktan çok feci müzdaribim yine
dün
sabah akşamı yazmıcam mama yiyorum
öğlen: 5-6 yaprak sarma 1 biber dolma yoğurt 1. ara: 2 erik 2. ara: 1 şeftali 3. ara: kavun (biraz fazla kaçtı)
bugün
öğlen: 1 minik dolma 1 kase buğday çorbası 1 dilim ekmek 1. ara: 2 erik 2. ara: 2-3 kuru incir 10 tane badem 3. ara: kavun (1 dilim)
bu arada iki gündür pilates de yapıyorum ebru şallının programın eski videolarından bı de bugün amcam gilin falan çocuklar var onlarla iki saat falan top oynadıkumarrım böyle devam edebilirim yaa eşime de söz verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?