sağol canım Allah kabul etsinGunaydin kizlar..
sersumcum kizinin odasi hayirli olsun..
Tabaklarin harika gile gule kullan tatlim..
ben 2 gun niyetliyim ins..aksamdan bisiler atistirip yatmistim sahur yapmadim..aksama allah kerim..
guzel bir pazar gecirmenizi dilerim..protein agirlikli saglikli karbonhidrat tuketin..bol suyuihmal etmeyin.. yesil cay icin..sporsuz olmaz hadi bakalim kizlar....
selam kızlar..nihayet kızımın odası yerleşti..aldığımız eşyalar posta posta gelince böyle oldu çalışma masası hala gelmedi ama yerleştirdik artık çocuğum kanepe tepelerinde uyumaktan kurtuldu..takı dolabı(aynalı)gardrobu şifonyeri ve kütüphanesi tamam..avizesi halısı ve çalışma masası da geldimi hanımın odası tam olacak inşallah ..benim de storlarım gelmedi ama tüllerim çok güzel olmuş taktım..aa bir de yemek takımı aldım siyah kırmızı mozaik desen ayyy çok mutlu oldum hakkaride çoğu kırılmıştı eski yemek takımım da çok klasikti..bunlar süper oldu..zevkle kullanıcam inşallah
Tabaklarım bunlar kısslarr storlarım gelsin penceremi de çekicem size...
Gunaydin kizlar..
ben 2 gun niyetliyim ins..aksamdan bisiler atistirip yatmistim sahur yapmadim..aksama allah kerim..
guzel bir pazar gecirmenizi dilerim..protein agirlikli saglikli karbonhidrat tuketin..bol suyuihmal etmeyin.. yesil cay icin..sporsuz olmaz hadi bakalim kizlar....
sağol canım daha iyileri sizin olsunveüüüvvvv tabaklar süpermiiiiişşşşşşş, benimkiler eskisede bende alsamgüle güle kullan canım...
iki gündür kardeşim vardı malesef diyet olmadı ,spor hiç olmadı, olsun kardeşimle içtiğim kahvenin yerini hiçbir şey tutamaz ohhhh ne güzel ya kardeş...
..
selam kızlar..nihayet kızımın odası yerleşti..aldığımız eşyalar posta posta gelince böyle oldu çalışma masası hala gelmedi ama yerleştirdik artık çocuğum kanepe tepelerinde uyumaktan kurtuldu..takı dolabı(aynalı)gardrobu şifonyeri ve kütüphanesi tamam..avizesi halısı ve çalışma masası da geldimi hanımın odası tam olacak inşallah ..benim de storlarım gelmedi ama tüllerim çok güzel olmuş taktım..aa bir de yemek takımı aldım siyah kırmızı mozaik desen ayyy çok mutlu oldum hakkaride çoğu kırılmıştı eski yemek takımım da çok klasikti..bunlar süper oldu..zevkle kullanıcam inşallah
Tabaklarım bunlar kısslarr storlarım gelsin penceremi de çekicem size...
Gunaydin kizlar..
ay canımmmmm, kardeşler hep bulunmuyo tadını çıkar, ayrıca o mamaları yemediğin için çookk tebrik ederim, profeterol bu yaa kolay mıveüüüvvvv tabaklar süpermiiiiişşşşşşş, benimkiler eskisede bende alsamgüle güle kullan canım...
ALLAH kabul etsin, mağfireti boooool olsun canım...
iki gündür kardeşim vardı malesef diyet olmadı ,spor hiç olmadı, olsun kardeşimle içtiğim kahvenin yerini hiçbir şey tutamaz ohhhh ne güzel ya kardeş...
bende yazmıyım yediklerimi yemediklerimi yazıyım barii :
dondurma aldık organiğinden tadına bile bakmadım
profiterol aldık en çikolatalısından onunda tadına
kahvaltıda ekmek yedim biraz, birde peynirli dereotlu kek varya ondan 5-6 dilim yedim ama dilimler minikti : (
selametleeeeee...
kızlar evimiz yavaş yavaş şekilleniyor...iş arkadaşlarımın bana aldığı gramafon ve antika telefonla oluşturduğumuz köşeyi sizinle paylaşmak istedim...çok güzel oldu beyaaa
sağol canım zevkle kullanıyorum valla..99 tl ye aldım hani uğur böcekli 11 li bir site var ya oradan..hem siyah hem kırmızı alıp 12 kişilik yaptım 6 kişilik çünkü..sersuummmmmm bu tabakçıkları bende çok beğeniyorum, ev kap kacakla dolu yerim yok bide israf olmasın dedim, ya ne kadara aldın ki ayıp olmazsa, burda ucuzsa alimm gitsin mi ne
vaayyyyyyy çok şık olmuşş nostaljik köşesi çok beğendim, bana şark köşesinden daha hoş geldi doğrusu
offyaa benim de spora başlamam lazımm ama ev bitmeden olmazz...kızlar bende dikkat etmeye çalışıyorum ya kiloma çok canım sıkılıyo gittikçe, yani ödem di atıldı filan diyoruz ama o yediklerin gitymiyor vucuttan. ben şu an o kadar kalınlaşmışım ki anlatamam, kilo gitse bile spor yapmadan olmayacak bu iş. yarın yapabilirsem haftalardır yapmak istediğim ayran detoksunu yapasım var. hadi bakalım ya nasip
geçmiş olsun canım..kızım da sivilceden muzdarip cildiyeye götüreceğim geneSlm hanimlar bugün pikniğe gittik yedim dw yedim off napıyım yaa neyse sersumcum Güle güle kullan yemek takimlarini cok guzelleer
Ya kizlar ben 2009 da roanqutan kullaistim 9 ay sivilce icin bi daha cikmamisti ama son iki ayadir falan yine sürekli sivilce cikip duruyor cok cirkin oldu suratim cok da canim sıkılıyor napabilirim acep bi fikriniz var mi
Slm hanimlar bugün pikniğe gittik yedim dw yedim off napıyım yaa neyse sersumcum Güle güle kullan yemek takimlarini cok guzelleer
Ya kizlar ben 2009 da roanqutan kullaistim 9 ay sivilce icin bi daha cikmamisti ama son iki ayadir falan yine sürekli sivilce cikip duruyor cok cirkin oldu suratim cok da canim sıkılıyor napabilirim acep bi fikriniz var mi
siyahlı karışık takım da ii fikirmiş gerçekten, kız sersum sen dekorasyon harikasıymışın meğersağol canım zevkle kullanıyorum valla..99 tl ye aldım hani uğur böcekli 11 li bir site var ya oradan..hem siyah hem kırmızı alıp 12 kişilik yaptım 6 kişilik çünkü..
biz de eşimle çok zevk alarak hazırladık canım..bir tek long play alıcaz onlar eksik..
offyaa benim de spora başlamam lazımm ama ev bitmeden olmazz...
yediklerinden ve ya sıkıntı mı yaptın bişeyi canım,Slm hanimlar bugün pikniğe gittik yedim dw yedim off napıyım yaa neyse sersumcum Güle güle kullan yemek takimlarini cok guzelleer
çakmelim afiyet olsun, hadi iradeli görüyorum seni.canımcım bu roğakutanı bende arkadaşımdan dolayı tanıyorum kullandıktan sonra bir daha sivilce çıkmaması lazım birde 6 ay gebelik düşünülmemeli ALLAH muhafza engelli bebeklere neden olabiliyordu aman dikkat ve doktoruna git canım, böbreklerini de kontrol ettirirsen iyi olur çünkü susuz bırakıyo o hap.
kahvaltım
avuç içi çiğ fıstık
sütlü kahve
salatalık-domates
bolca peynir
2lokma tahin pekmez karışımı
selametle kalın hanımlaaaaaaar...
sağol cicimmsiyahlı karışık takım da ii fikirmiş gerçekten, kız sersum sen dekorasyon harikasıymışın meğer
inş.canımsen evini yerleştir, hakkarinin karında kışında yürüyüş yaptın ankara sana vız gelir
kızlar yeni kalktım, henüz kahvaltı yapmadım yapana 12,5 u bulur, belki bu gün 2 yapar bitiririm.aslında yeşil çay filan da istiyorum ama canım istemiyor. nette zayıflayanların fotolarına taktım bu sıra zayıflayanlar en az 10 yaş gençleşmiş, onların o kilolu halleriyle kendime bakınca iyiden çirkin görmeye başladımama hepsi diyorki zamanla oluyor fark etmiyosun bile en az 2,5 ayda spor destekle değişenler var, 4 ay 6 ay devam ediyor, ayyy darısı başımıza inş.
ay Allah kolaylık versin canım yaa...öffff..insan hiç yapmasa bile evden çıkarken yap demi..gelen kadına rezil olma..ayy kıslar bugün eşim evin aspratörünü temizlemeye giriştii Allah yardım etsinnn ben böyle yağğ görmedimm aayy ne pis bir kadınmış buuuunasıl temizleyecek bakalım 1 kilo yağ çözücü ve kaynar suyla boğuşuyor adam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?