Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızımın ve diğerlerinin neden altlara düştüğü belli Ankarada kızımın lisesinin üstündeki liseler herbiri 40 kişi bazıları geçen yıla göre 80 kişi eksik öğrenci almış ve bizim çocukların hakkı yenmiş ahhh ahhh gel de sinirlenme..üstte en az 250-300 kişi az alınınca tabii bizimkiler mecbur aşşağıya kaymışş..ayy çok sinirliyim şu an..offff

Gunaydin kizlar..
sersumcum kizinin odasi hayirli olsun..
Tabaklarin harika gile gule kullan tatlim..
ben 2 gun niyetliyim ins..aksamdan bisiler atistirip yatmistim sahur yapmadim..aksama allah kerim..
guzel bir pazar gecirmenizi dilerim..protein agirlikli saglikli karbonhidrat tuketin..bol suyuihmal etmeyin.. yesil cay icin..sporsuz olmaz hadi bakalim kizlar....

sağol canım Allah kabul etsin

günaydın kısslar....

kahvaltım

peynirli omlet
domatesli biber kavurması
peynir zeytin
söğüş salata
3-4 lokma bal kaymak ekmeğin kabuğuyla
1 dilim kek

veüüüvvvv tabaklar süpermiiiiişşşşşşş, benimkiler eskisede bende alsam güle güle kullan canım..
.

ALLAH kabul etsin, mağfireti boooool olsun canım...

iki gündür kardeşim vardı malesef diyet olmadı ,spor hiç olmadı, olsun kardeşimle içtiğim kahvenin yerini hiçbir şey tutamaz ohhhh ne güzel ya kardeş...

bende yazmıyım yediklerimi yemediklerimi yazıyım barii :

dondurma aldık organiğinden tadına bile bakmadım

profiterol aldık en çikolatalısından onunda tadına

kahvaltıda ekmek yedim biraz, birde peynirli dereotlu kek varya ondan 5-6 dilim yedim ama dilimler minikti : (
selametleeeeee...

sağol canım daha iyileri sizin olsun

misafir varken olmaz canım zaten telafi edersin nasılsa

kızlar evimiz yavaş yavaş şekilleniyor...iş arkadaşlarımın bana aldığı gramafon ve antika telefonla oluşturduğumuz köşeyi sizinle paylaşmak istedim...çok güzel oldu beyaaa

sersuummmmmm bu tabakçıkları bende çok beğeniyorum, ev kap kacakla dolu yerim yok bide israf olmasın dedim, ya ne kadara aldın ki ayıp olmazsa, burda ucuzsa alimm gitsin mi ne

ay canımmmmm, kardeşler hep bulunmuyo tadını çıkar, ayrıca o mamaları yemediğin için çookk tebrik ederim, profeterol bu yaa kolay mı

kızlar evimiz yavaş yavaş şekilleniyor...iş arkadaşlarımın bana aldığı gramafon ve antika telefonla oluşturduğumuz köşeyi sizinle paylaşmak istedim...çok güzel oldu beyaaa

vaayyyyyyy çok şık olmuşş nostaljik köşesi çok beğendim, bana şark köşesinden daha hoş geldi doğrusu

kızlar bende dikkat etmeye çalışıyorum ya kiloma çok canım sıkılıyo gittikçe, yani ödem di atıldı filan diyoruz ama o yediklerin gitymiyor vucuttan. ben şu an o kadar kalınlaşmışım ki anlatamam, kilo gitse bile spor yapmadan olmayacak bu iş. yarın yapabilirsem haftalardır yapmak istediğim ayran detoksunu yapasım var. hadi bakalım ya nasip

sağol canım zevkle kullanıyorum valla..99 tl ye aldım hani uğur böcekli 11 li bir site var ya oradan..hem siyah hem kırmızı alıp 12 kişilik yaptım 6 kişilik çünkü..
biz de eşimle çok zevk alarak hazırladık canım..bir tek long play alıcaz onlar eksik..

offyaa benim de spora başlamam lazımm ama ev bitmeden olmazz...

Slm hanimlar bugün pikniğe gittik yedim dw yedim off napıyım yaa neyse sersumcum Güle güle kullan yemek takimlarini cok guzelleer

Ya kizlar ben 2009 da roanqutan kullaistim 9 ay sivilce icin bi daha cikmamisti ama son iki ayadir falan yine sürekli sivilce cikip duruyor cok cirkin oldu suratim cok da canim sıkılıyor napabilirim acep bi fikriniz var mi

geçmiş olsun canım..kızım da sivilceden muzdarip cildiyeye götüreceğim gene

günaydın kısslarr...

kahvaltım

sucuklu omlet
peynir zeytin
salata
3-4 lokma ekmeğin kabuğuyla bal kaymak
çay çayy

canımcım bu roğakutanı bende arkadaşımdan dolayı tanıyorum kullandıktan sonra bir daha sivilce çıkmaması lazım birde 6 ay gebelik düşünülmemeli ALLAH muhafza engelli bebeklere neden olabiliyordu aman dikkat ve doktoruna git canım, böbreklerini de kontrol ettirirsen iyi olur çünkü susuz bırakıyo o hap.

kahvaltım
avuç içi çiğ fıstık
sütlü kahve
salatalık-domates
bolca peynir
2lokma tahin pekmez karışımı

selametle kalın hanımlaaaaaaar...

siyahlı karışık takım da ii fikirmiş gerçekten, kız sersum sen dekorasyon harikasıymışın meğer
inş.canımsen evini yerleştir, hakkarinin karında kışında yürüyüş yaptın ankara sana vız gelir

yediklerinden ve ya sıkıntı mı yaptın bişeyi canım,

çakmelim afiyet olsun, hadi iradeli görüyorum seni.

kızlar yeni kalktım, henüz kahvaltı yapmadım yapana 12,5 u bulur, belki bu gün 2 yapar bitiririm.aslında yeşil çay filan da istiyorum ama canım istemiyor. nette zayıflayanların fotolarına taktım bu sıra zayıflayanlar en az 10 yaş gençleşmiş, onların o kilolu halleriyle kendime bakınca iyiden çirkin görmeye başladım ama hepsi diyorki zamanla oluyor fark etmiyosun bile en az 2,5 ayda spor destekle değişenler var, 4 ay 6 ay devam ediyor, ayyy darısı başımıza inş.

sağol cicimm..hehehe dekoratör mü olsam neyyy

öyle tabii canım şu evim yerleşsin kızçem okuluna yerleşsin sıkacam ben de inşallah

ayy benimm kaçıncı 6 ayım oldu hala 70 altını göremedim yawwwwama vericem başka yolu yok

Son düzenleme:
ayy kıslar bugün eşim evin aspratörünü temizlemeye giriştii Allah yardım etsinnn ben böyle yağğ görmedimm aayy ne pis bir kadınmış buuuunasıl temizleyecek bakalım 1 kilo yağ çözücü ve kaynar suyla boğuşuyor adam..

antika köşenize bayıldım sersum..ama yemek takımını göremedim nedense..

ay Allah kolaylık versin canım yaa...öffff..insan hiç yapmasa bile evden çıkarken yap demi..gelen kadına rezil olma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…