maşallah eksiyi görmüşsün ..yorulmadınız mı??zıplamak , yürümek bisiklett...Slm kizlar..
gunaydin hatunlar..
dun o kadar cok spor olduki aksam yorgunluktan uor uykuya daldim..50 dk bisiklete binmistim..sonrasinda aksama yakin kizlar illa cikalim diyince hepberaber ailecek ciktik sikica giyindirdim tabiki ocuklari baya bi yuruduk..parka gittik orda trampolin vardi esimle iyi zipladik...cok eglendik:)) sonra zor geldik ama eve..aksam da biraz ivir zivir atistirmistim iyi geldi onun ustune bunlar..bugun baya bi eksi gordum:))
Guzel bi gun dilerim herkese...
geçmiş olsun canımcım..Allah şifa versin..iyi çok şükür yarın taburcu olcak inş. sağolasın arkadaşım
ay Allah kolaylık versin canım yaa...öffff..insan hiç yapmasa bile evden çıkarken yap demi..gelen kadına rezil olma..
inş. canım, biyerde kilo için istenmeyen misafir denmişti. kurtulacağız bizde istenmeyen misafirlerimizdensağol cicimm..hehehe dekoratör mü olsam neyyy
öyle tabii canım şu evim yerleşsin kızçem okuluna yerleşsin sıkacam ben de inşallah
ayy benimm kaçıncı 6 ayım oldu hala 70 altını göremedim yawwwwama vericem başka yolu yok
ıyyy Allah yardım etsin, hakkaten yav insan evden çıkmadan bi kabası nı alır rezil olmim diyeayy kıslar bugün eşim evin aspratörünü temizlemeye giriştii Allah yardım etsinnn ben böyle yağğ görmedimm aayy ne pis bir kadınmış buuuunasıl temizleyecek bakalım 1 kilo yağ çözücü ve kaynar suyla boğuşuyor adam..
amin canım, inş. iyileşecek babacığım:)geçmiş olsun canımcım..Allah şifa versin..
şimdi öyle bir furya var sanırım banada çok eğlenceli gözüküyor, burasıda soğuk siz neredeydiniz canımSlm kizlar..sogukkk buzzz gibi hava...donuyorum ben...evde minik lastiklerle bileklik yapiyoruz kizlara..cok zevkli bende daldim :))
Aksam icin tavuk yapmayi planliyorum kismetse..bi kalkabilirsem...usuyorum cunku..coraplar ceketler cikti yine..kis geldi yine yazdan bisi anlamadik
Sagolun kizlar hepimizin azmi bol olsun inss....
kizlar ilk defa sacimi kendim boyadim bakalim nasil olucak bekliyorum..ama iki paket aldim sacimin rengi cok koyu oldugu icin belki istedigim rengi ikinci boyada tuttururum:)) tr de boyatirdim genelde ama sanirim zamanim olmaz diye dusundum kendim deneyim dedim ustelik cok ucuza geldi..
100 ipide atladim yazayim hemen..
slm hanımlar nasılsınız bakalım önceki gün akşam eşim benim kilo aldım diye hayıflanıp üülmemden bıkınca evde bir açık oturum yaptık üzülp duracağına harekete geç dedi tabi daha bissürü bişiler konuştuk sanırım kendime geldim ve iki gündür iyi gidiyorum fakat kabızlıktan çok feci müzdaribim yine
dün
sabah akşamı yazmıcam mama yiyorum
öğlen: 5-6 yaprak sarma 1 biber dolma yoğurt 1. ara: 2 erik 2. ara: 1 şeftali 3. ara: kavun (biraz fazla kaçtı)
bugün
öğlen: 1 minik dolma 1 kase buğday çorbası 1 dilim ekmek 1. ara: 2 erik 2. ara: 2-3 kuru incir 10 tane badem 3. ara: kavun (1 dilim)
bu arada iki gündür pilates de yapıyorum ebru şallının programın eski videolarından bı de bugün amcam gilin falan çocuklar var onlarla iki saat falan top oynadıkumarrım böyle devam edebilirim yaa eşime de söz verdim
selam kızlar..nihayet kızımın odası yerleşti..aldığımız eşyalar posta posta gelince böyle oldu çalışma masası hala gelmedi ama yerleştirdik artık çocuğum kanepe tepelerinde uyumaktan kurtuldu..takı dolabı(aynalı)gardrobu şifonyeri ve kütüphanesi tamam..avizesi halısı ve çalışma masası da geldimi hanımın odası tam olacak inşallah ..benim de storlarım gelmedi ama tüllerim çok güzel olmuş taktım..aa bir de yemek takımı aldım siyah kırmızı mozaik desen ayyy çok mutlu oldum hakkaride çoğu kırılmıştı eski yemek takımım da çok klasikti..bunlar süper oldu..zevkle kullanıcam inşallah
Tabaklarım bunlar kısslarr storlarım gelsin penceremi de çekicem size...
kızlar evimiz yavaş yavaş şekilleniyor...iş arkadaşlarımın bana aldığı gramafon ve antika telefonla oluşturduğumuz köşeyi sizinle paylaşmak istedim...çok güzel oldu beyaaa
Slm kizlar..sogukkk buzzz gibi hava...donuyorum ben...evde minik lastiklerle bileklik yapiyoruz kizlara..cok zevkli bende daldim :))
Aksam icin tavuk yapmayi planliyorum kismetse..bi kalkabilirsem...usuyorum cunku..coraplar ceketler cikti yine..kis geldi yine yazdan bisi anlamadik
ah canım inşallahinş. canım, biyerde kilo için istenmeyen misafir denmişti. kurtulacağız bizde istenmeyen misafirlerimizden
ıyyy Allah yardım etsin, hakkaten yav insan evden çıkmadan bi kabası nı alır rezil olmim diye
ay biz yanıyoz vallaSlm kizlar..sogukkk buzzz gibi hava...donuyorum ben...evde minik lastiklerle bileklik yapiyoruz kizlara..cok zevkli bende daldim :))
kıss kocaman resim neden gözükmedi acep ka.acanın mozaik tabğı de google a çıkar canım belki kırmızı ve siyahı..köşem güzel oldu ivit yaaa.yıldızcım saçlarını güle güle kullan
makbule cim takıntı yaptıkça gitmiyor canım sadece işi sıkı tut gerisi gelir
sersumcum desene kızın bayram edecek hayılı olsun kuzu rahat etsin
tabaklarını bende göremedim nedense çıkmadı ama nostaji köşesi süper olmuş
arkadaşlarında zevkliymiş güle güle kullan canım
yıldız sen nerdesin canım öle soğuk falan beni de çağır yanına biz sabah giydiğimizi akşama giyemiyoz terden günde 3kere üst değiştiriyom bende geleyim bende
pazar günü abimler vardı evde meyve kalmayınca başka pazara gittik çok sıcak çok yoruldum 20 dakika kestirdim biraz
evide temizlemiştim bugün kızımında dersanesi vardı erken kalktık yarın sabah uyucam en fazla 10kadar uyuyabiliyorum zaten bugünde eşimin iş arkadaşının düğünü var oraya gidicez hiç istemiyorum evden çıkmak yaaabi mecbur gidicez birazdan hazırlanıcam
bugün yediklerimide yazayım
sabah=1 tb.ekmeği zeytinyağı+az peynir çay
öğlen =mercimek çorbası+2tane parça tavuk+çay
akşam=barbunya yemeği+ salata
pazardan gelince meyveye saldırdık kızımla 2 erik+1nektar
ayy canım bende öğrenciyken bi ev deiştirmiştim girdiğimiz ev aynı anlatığın cinstendi her yer yağdan görünmüyordu elimizde fırçayla duvarları yıka yıkabi tuhaf olmuştukah canım inşallah
ay ne kabasını ne ucunu almış pis kadın dolapların üstünü spatulayla kazıdık yağdan
ay biz yanıyoz valla...artık biz de serinlemeyi özledik valla
kıss kocaman resim neden gözükmedi acep ka.acanın mozaik tabğı de google a çıkar canım belki kırmızı ve siyahı..köşem güzel oldu ivit yaaa...ben beğenmiştim onları canım senin beğendiğin olsun dediler sağolsunlar.benim zevkim yanee
ankara da çok sıcaakkk
ay mecbur olunca böyle düğünlere falan gitmek çok zor geliyor insana kolay gelsin flizimmmm
bende gittim tekrardan da iki krem verdi sürüyorum bakalım bu yaştan sonra nerden çıktı yavgeçmiş olsun canım..kızım da sivilceden muzdarip cildiyeye götüreceğim gene
evet canım normalde bi daha çıkmıyor ama % 1 lik dilimde tekrarlayabiliyormuş bende o dilimdeyim maalesef gittim doktora yeniden sivilce tedaviisi başlandı evli olduğum için o ilacı vermedi bu sefer hamilelik düşündüğüm içincanımcım bu roğakutanı bende arkadaşımdan dolayı tanıyorum kullandıktan sonra bir daha sivilce çıkmaması lazım birde 6 ay gebelik düşünülmemeli ALLAH muhafza engelli bebeklere neden olabiliyordu aman dikkat ve doktoruna git canım, böbreklerini de kontrol ettirirsen iyi olur çünkü susuz bırakıyo o hap.
kahvaltım
avuç içi çiğ fıstık
sütlü kahve
salatalık-domates
bolca peynir
2lokma tahin pekmez karışımı
selametle kalın hanımlaaaaaaar...
valla ne bileyim canım bakalım sağlıklı beslenmeye de tam olmasa da geçtim sayılaır bi kaç gündür bu akşam yola cıkıyoruz adanaya umarım orda da evam edeblir sitrese gelince valla şimdi eşimin ataması olacak nereye gidecek kim bilir ben urfada kalacağım tek başıma bi arkadaşım vardı onun da ataması oldu işte onun dışında kayıvalidem vefat ettiğinden beri kaynım da tam toparlayamadı eşim çok üzülüyor ona e ben de etkileniyorum tabi sitres dediğin şey benden iç eksik olmaz zaten ufacık şeyleri bile kafaya takmakta üstüme yoktursiyahlı karışık takım da ii fikirmiş gerçekten, kız sersum sen dekorasyon harikasıymışın meğer
inş.canımsen evini yerleştir, hakkarinin karında kışında yürüyüş yaptın ankara sana vız gelir
yediklerinden ve ya sıkıntı mı yaptın bişeyi canım,
çakmelim afiyet olsun, hadi iradeli görüyorum seni.
Kizlar ben almanyadayim..soguk basladi malesefben seviyorum ama eve kapaniyosun bu durumlarda cocuklar icin kotu oluyo ...disariya cikmayada cok alismistik...
aksam yemegimi yedim..bogazim fena yaniyo ..burnum akiyo..cocuklarda oyle..kis ayi hastalik ayi pöfff...
iftar menum..
tavuk sote
un corbasi
salata yogurt
az ekmek...
çok geçmiş olsun tatlım valla ben antalyalıyım şu anda ordayım yarın adanaya ordan da urfaya geçeceğiz yani insanın bari ttile gidecek serin bir yeri olmaz mı yahu bakalım urfaya döneyim de bari bi gideyim kadın doğumcuya ne diyecek inşallah canım yaa benden daha doğuya giderse o eş durumu istiycek öyle bir durumda 1 see bekliycek o mecbur daha batı olursa şubatta ben istiycem daha güzel olur tabi en güzeli urfa olması ve hiç ayrılmamamızMakbulecim daha cok yeni evlisin bence dra gidebilirsin bebek dusundugunu soYLersen kontrollerini yapar hersey normalse folik asit veriyorlardi sanirim..o hamile kalmadan once kullanilan bir vitamin..umarim gonlunuzce olur canim..esin de ins yakin bi yere tayin olur yoksa cok zor olucak senin icin ..hayirlisi olsun..
ah sorma makbuşum eldivenle bile dokunurken tiksindim valla..ayy canım bende öğrenciyken bi ev deiştirmiştim girdiğimiz ev aynı anlatığın cinstendi her yer yağdan görünmüyordu elimizde fırçayla duvarları yıka yıkabi tuhaf olmuştuk
bende gittim tekrardan da iki krem verdi sürüyorum bakalım bu yaştan sonra nerden çıktı yav
evet canım normalde bi daha çıkmıyor ama % 1 lik dilimde tekrarlayabiliyormuş bende o dilimdeyim maalesef gittim doktora yeniden sivilce tedaviisi başlandı evli olduğum için o ilacı vermedi bu sefer hamilelik düşündüğüm için
bu arada kıslar ya benim benimle birikte bi kaç arkadaşım daha evlenmişti onların hep ya hamileler ya cocukları oldu sizce doktora gitmelimiyim daha 10 ay oldu evleneli bende bebiiş istiyorum yaklaşık 4 aydır :) bi kadın doğumcuya gitsm mi diyorum ilaçlardan kilo alırım diye de korkuyorum puff kadın olmak zor iş beyaa
geçmiş olsun yıldızım kış gelmiş hastalıkları bile gelmiş sizin orayaKizlar ben almanyadayim..soguk basladi malesefben seviyorum ama eve kapaniyosun bu durumlarda cocuklar icin kotu oluyo ...disariya cikmayada cok alismistik...
aksam yemegimi yedim..bogazim fena yaniyo ..burnum akiyo..cocuklarda oyle..kis ayi hastalik ayi pöfff...
iftar menum..
tavuk sote
un corbasi
salata yogurt
az ekmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?