Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba tatlım neresindesin güneydoğunun ben urfadayım da
güle güle kullan saçını canım,birazda buralara serinlik gönder canım yanıyoz güneydoguda

selam hatunlar bugün sevinçli bir haber aldım çalıştığım oklda rehber öğretmene kadro açılmış çok mutluyum en azından bi arkadaş gelmiş olacak
menüm
uyanınca aynı iksirimden
sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 beyaz
ara: 1 armut
öğlen: 300 gr kadar kuşbaşı kavurma(bu iki porsiyon oldu yaaa o yüzden dayanabilirsem akşam yemek yemiycem en kötü 1 yumurta yerim
ara: 1 nescafe 1 eti puf
ara: çeyrek elma çeyrek armut çeyrek şeftali iki parça karpuz 1 bardak kefir
akşam : yemiyceeemmmm
ara: 3 tane mısır patlaklı eti form

Selam kızlaar ilk öğün paylaşımım olucak bu arada belli bi diyetim yok yağlı şeylerden ekmekten faln kaçınmaya çalışıyorum genelde o şekilde böyle kilo verebilirmiyim bilmiyorum ama :s
Sabah : tavada yumurta 4 dilim kepek ekmeği peynir domates salatalık bi bardak çay
Akşam ; bir kumpir ayran
Şuan için bu kadar :)

selam kızlar benim diyet bugün yalan oldu,acayip abur cuur yedim yaa olan oldu artık umarım yarın yüreyüp cumaya eritebilirim.

canım çok yüklü karbonhidret almışsın 4 dilim ekmek çok fazla akşama da kumpir olunca bayaa patlatmışsın karbonhidratları herşeyden yiyerek kilo verilir ama bu zaman açısından biraz daha uzun vade isteyen bişi mac paul kenna nın sizi zayıflatabilirim diye bi kitabını okumuştum mesela hiç bişiyi kısıtlamıor ama kurallar vardı tokluğu derecelendirmiş mesela işte 5 te durun diyordu hani böyle ne aç ne tok hissederizz ya bi de lokmaları yavaş çiğnemenin öneminden işte her lokmada çatalı kaşığı bırakın falan diyordu vellhasıl her şeydeki gibi burda da önemli olan porsiyon ölçüsü nasıl yaparsan yap yediklerini azalttığın takdirde ve tabiki biraz da seçerek beslenmeyle üstesinden gelinmiycek kilo yok velhasıl irade irade irade

kızlar dün itibariyle ebru şallıyla 21 günde yağlarımızdan kurtuluyoruza başladım ve pazartesi başladığım spor maceramı salı bitirmedim tabiki her ne kadar sonuna gelemesemde bi 45 dk yaptım temizinden ama inanıyorum bu hafta sonuna kadar tamamını da yapabilirim herhalde şimdilik vücut ham

Kizlarrr bende fena siskinlik var davul oldu karnim..regl yakin..stres yapiyo bana..acayip karbonhidrat istegi var ..tatli..simdi uyukluyodum kalk kiz dedim ve bisiklete bindim..
yarin kuzum okula basliyo cok mutluyuz erkenden yatti sabah cabuk olsun diye..yavrusum buyudude okula basliyo..
sersumda ugramamis..nerelerdesin hatun..saclarinida gule gule kullan..
bruxelim kocisin geldimi onun getirdiklerinimi yiyon kiz..afiyet olsun ama et yag olmasin

ayyy çook tatlıı yerim kızını hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretim yılınız

Makbus kacamaklarin gormedim yavruu..sporunu gordum super..
amannn napim beee yaa anca bu kadar dayanabiliyorum bu aralar bende de deli gibi tatlı isteği var bugünü de küçücük bir eti pufla kapattım şükrediyorum kahve içmeyince kendime gelemiyorum olsun o kadar yaa

Teşekkür ederim bilgiler için ya ben ayarı tutturamıyorum zaten öğrendikçe düzelticem böyle :)

Bir de taa bu saatte çook acıktım napıyosunuz böyle zamnlarda , bazıları bol bol su iç diyo ama bilemedim

Sagol canimcim..bende kahvesiz yapamiyorum..gunde 2 kere icerim..yaninda hurma super gidiyo tavsiye ederim..

Bir de taa bu saatte çook acıktım napıyosunuz böyle zamnlarda , bazıları bol bol su iç diyo ama bilemedim
ayran ya da süt içebilirsin canım
ah yıldızım sorma, annem kurabiye göndermiş kocişte valizde yer yok diye almamış hem üzüldüm hem sevinmiştim ama bizim oğlan annane kurabiyesi isteyince 1 kutu pastaneden hazır aldırdım bi daha gerisini tahmin edersin artık da ya ni akşam üzeride püsküüt derken işte inş. dediğin gibi yağ olmaz

Canim bu gibi durumlarda ya su ic yada sut tarcinlida olabilir..gec vakit yemek yeme sakin direk yaga donusuyo..yatmadan en az 3 saat once yeme isi birakilmali..

yıldız ohh bisiklette spor olmuş tebrik ederim. ya hakkaten sersum nerde? sersum bizi bırakma sersum, evine geri dön sersuummmmmmmmm

günayydın güzeller.....geldim geldim ama neler geldi başıma sormayın..kuaföre gittiğimizde eşimle öğle yemeği yemiştik lokantadan ben rosto almıştım tadı bir tuhaf geldi 1 tanesini yedim eşimde ucundan aldı gerisini yiyemedim başka bişey aldım..akşam yemeğinde de evde bişey yoktu kahvaltı gibi yaptık ama zararlı bişey yok..gece eşiminde benimde bağırsak hareketleri full bende birde bulantı bütün gece tuvalette geçti benim eşim istifrasız(o az yemişti neyse) kurtardı ama ben berbattım ..dün bütün gün wc ve yatış aşırı halsizlik 1 muz ve kızımın haşladığı 1 patatesle durdum neyse ki mide bulantım geçmişti ama su kaybından o halsizlik yok mu Allahım kimseye vermesin akşamı zor ettim hastaneye gitsem yolarda bayılırı diye korktum okadar yanii..eşim gelir gelmez serum taktı sabaha kadar uyumuşum az önce kalktım yatmaktan sırtım ağrımı..Allah kimseyi yataklara düşürmesin..
biraz uzun oldu ama işte böyle arkadaşlar merakınızı giderdim
şimdi de 1 muz ve dünden kalan 1 patatesin yarısını yedim bol su içiyorum tabii..bugün son olur da atlatırım inşallah..
lokantayı aradım şikayetimi ilettim dediklerine göre yemeklerin numulerini 3 gün saklıyorlarmış tahlile yollayacağız özür dileriz dediler..barii dedim başkalarının başına gelmesin..

ayyy işte böyle canlarım başınızı ağrıttım ama berbattım berbat..

he valla daha bir sene bile dolmadı ama öğrenci olmamasına rağmen tükenik geliyorum eve yaaa
he kıss kendine gel daha çok yılların var şimdiden bezginleşme sonra yıllar nasıl geçer
son 20 gün mü ne çabuk geçti yaa
o saçma beslenme hepimizde var canım ah ah
ah filizim valla kıss 3 ay tatil yetmez mi yetmedi koşuşturmadan valla..meslek hayatımın en uzun iznini kullandım ayy benim emekliliğim gelmiş sormaa
sağol canım..bak düzen düzen derken bak mideme ne oldu aman sağlık olsun da düzeliriz..
canım benim kız da yerleşti canım ama istediğimiz okul olmadı evimize çok uzak servis bile yok..nakil şart yanii.hayırlısı olsun

aman filizim sağlığına bişey olmasın tekrarlamasında..dikkat et kendine
güle güle kullan saçını canım,birazda buralara serinlik gönder canım yanıyoz güneydoguda
sağol canım ahh keşke yollayabilsem bugün de yağmurlu serin serin Ankara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…