makbule iyi gidiyosun maşallah
hadi hayırlısı kolay gele kurabiyeler diyettir heralde hepimiz açız şekerim doymuyoz
güle güle kullan saçını canım,birazda buralara serinlik gönder canım yanıyoz güneydoguda
canım çok yüklü karbonhidret almışsın 4 dilim ekmek çok fazla akşama da kumpir olunca bayaa patlatmışsın karbonhidratları herşeyden yiyerek kilo verilir ama bu zaman açısından biraz daha uzun vade isteyen bişi mac paul kenna nın sizi zayıflatabilirim diye bi kitabını okumuştum mesela hiç bişiyi kısıtlamıor ama kurallar vardı tokluğu derecelendirmiş mesela işte 5 te durun diyordu hani böyle ne aç ne tok hissederizz ya bi de lokmaları yavaş çiğnemenin öneminden işte her lokmada çatalı kaşığı bırakın falan diyordu vellhasıl her şeydeki gibi burda da önemli olan porsiyon ölçüsü nasıl yaparsan yap yediklerini azalttığın takdirde ve tabiki biraz da seçerek beslenmeyle üstesinden gelinmiycek kilo yokSelam kızlaar ilk öğün paylaşımım olucak bu arada belli bi diyetim yok yağlı şeylerden ekmekten faln kaçınmaya çalışıyorum genelde o şekilde böyle kilo verebilirmiyim bilmiyorum ama :s
Sabah : tavada yumurta 4 dilim kepek ekmeği peynir domates salatalık bi bardak çay
Akşam ; bir kumpir ayran
Şuan için bu kadar :)
ayyy çook tatlıı yerim kızını hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretim yılınızKizlarrr bende fena siskinlik var davul oldu karnim..regl yakin..stres yapiyo bana..acayip karbonhidrat istegi var ..tatli..simdi uyukluyodum kalk kiz dedim ve bisiklete bindim..
yarin kuzum okula basliyo cok mutluyuz erkenden yatti sabah cabuk olsun diye..yavrusum buyudude okula basliyo..
sersumda ugramamis..nerelerdesin hatun..saclarinida gule gule kullan..
bruxelim kocisin geldimi onun getirdiklerinimi yiyon kiz..afiyet olsun ama et yag olmasin
amannn napim beee yaa anca bu kadar dayanabiliyorum bu aralar bende de deli gibi tatlı isteği var bugünü de küçücük bir eti pufla kapattım şükrediyorum kahve içmeyince kendime gelemiyorum olsun o kadar yaaMakbus kacamaklarin gormedim yavruu..sporunu gordum super..
Teşekkür ederim bilgiler için ya ben ayarı tutturamıyorum zaten öğrendikçe düzelticem böyle :)canım çok yüklü karbonhidret almışsın 4 dilim ekmek çok fazla akşama da kumpir olunca bayaa patlatmışsın karbonhidratları herşeyden yiyerek kilo verilir ama bu zaman açısından biraz daha uzun vade isteyen bişi mac paul kenna nın sizi zayıflatabilirim diye bi kitabını okumuştum mesela hiç bişiyi kısıtlamıor ama kurallar vardı tokluğu derecelendirmiş mesela işte 5 te durun diyordu hani böyle ne aç ne tok hissederizz ya bi de lokmaları yavaş çiğnemenin öneminden işte her lokmada çatalı kaşığı bırakın falan diyordu vellhasıl her şeydeki gibi burda da önemli olan porsiyon ölçüsü nasıl yaparsan yap yediklerini azalttığın takdirde ve tabiki biraz da seçerek beslenmeyle üstesinden gelinmiycek kilo yokvelhasıl irade irade irade
Sagol canimcim..bende kahvesiz yapamiyorum..gunde 2 kere icerim..yaninda hurma super gidiyo tavsiye ederim..ayyy çook tatlıı yerim kızını hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretim yılınız
amannn napim beee yaa anca bu kadar dayanabiliyorum bu aralar bende de deli gibi tatlı isteği var bugünü de küçücük bir eti pufla kapattım şükrediyorum kahve içmeyince kendime gelemiyorum olsun o kadar yaa
ayran ya da süt içebilirsin canımBir de taa bu saatte çook acıktım napıyosunuz böyle zamnlarda , bazıları bol bol su iç diyo ama bilemedim
Canim bu gibi durumlarda ya su ic yada sut tarcinlida olabilir..gec vakit yemek yeme sakin direk yaga donusuyo..yatmadan en az 3 saat once yeme isi birakilmali..Bir de taa bu saatte çook acıktım napıyosunuz böyle zamnlarda , bazıları bol bol su iç diyo ama bilemedim
he kıss kendine gel daha çok yılların var şimdiden bezginleşme sonra yıllar nasıl geçerhe valla daha bir sene bile dolmadı ama öğrenci olmamasına rağmen tükenik geliyorum eve yaaa
ah filizim valla kıss 3 ay tatil yetmez mi yetmedi koşuşturmadan valla..meslek hayatımın en uzun iznini kullandım ayy benim emekliliğim gelmiş sormaason 20 gün mü ne çabuk geçti yaa
o saçma beslenme hepimizde var canım ah ah
sağol canım.güle güle kullan canım
illa arada bi cıs kaçırıyoz amaaaaaan düzelecek nasıl olsa takmayalım yaaaaa strestende veremiyoz kıslar
kızınada allah kolaylıklar versin benim yeğenim yerleşti niye öyle olduki sizinki
aman filizim sağlığına bişey olmasın tekrarlamasında..dikkat et kendinebu aralar benim karnımda şişlik var çok gaz oluşuyo sanırım hamile gibiyim bende gaz hapı tuvalete çıkmak için 2 hap içmiştim pazar günü bugünde alerji kabartısı gördüm çok korktum yine hemen hapını iştim inşti ama istediğim okul değil çok uzak gidip gelemez bu nakiller son çaremiz artık..allah ilri derece de olmaz benimde derdim bu kızlar hiç hap kullanamıyorum halim ortada bu gelen kiloların çoğu ondan zaten bi daha olursam yandım eski kiloma ulaşırım heralde allah korusun
yediklerime gelince
1 lokma peynirli ekmek hap içmek için başka bişe yemedim tekrar yattım
öğlen şu an yani kahvaltı yapıcam cıs yok
akşam biber dolması yoğurt
sağol canım ahh keşke yollayabilsem bugün de yağmurlu serin serin Ankaragüle güle kullan saçını canım,birazda buralara serinlik gönder canım yanıyoz güneydoguda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?