Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çookk tşk ederim . bir arkadaşım sırf maydonuz suyula 7 kilo vermiş onu yapmayı düşünüyorum ödemlerimi atarım diyorum

çookk tşk ederim . bir arkadaşım sırf maydonuz suyula 7 kilo vermiş onu yapmayı düşünüyorum ödemlerimi atarım diyorum

ödem atmak için kürler çok önemli tabii biz de birçoğunu denedik ama düzenli bir yeme düzeni olmadan spor olmadan çok yavaş gidiyor kilolar..herkes tecrübelerini paylaşıyor..senin de iyi sonuçlarını görürüz inşallah

valla bu gün yarım saat yürüyecem inş ya çalışıyorum kızımı sabah bakıcıya bırakıyorum akşam alıyorum sontra babamız uzakta olduğu için 2 günde bir kalıyor ya çocukla çıkcam arabaya koycam yada bakıcıya bırakcm çook zor yaa pofff

günaydın
kilo bildirimi:
geçen hafta:63.5
bu hafta:64.0 (dün 63.5 tu yaa regl şişkinliği bence)
+++500 gr
yüzde:0.78
pizzalar ve hamburgerlere 3 gün protein bile kar etmedi
üzülme sağlık olsun canım vardır bi hayır

tebrikler canım, hayırlı olsun ohh ohh gitsin kilocuklar

filiztoprak
b. tarihi=22 ağustos 2014
b. kilo=69.6
g. hafta=71.8
bu hafta=71.3
fark=--0.5
haftalık yüzde= % 0.696

kıss sen naptın böyle, hadi bakalım kızının okul işide haloluyo artık, bomba gibi bekliyoruz seni

hadi kızlar bildirimleri bekliyorummmmmm

sadeceaşkım, ficans alenaak, güleryüz kaldı güleryüz gelememiyor sanırım. aaa sadeceaşkım da hamile grubuna kaydı değilmi, 2 kişi kaldı o zamane

Selam kızlar

bruxellescim sabah tartıyı unutup kahvaltı yaptım zaten de artıdayım gene,her hafta biraz daha artıda oluyorum,motivasyon sıfır,pes edicem galiba,hiç durmadan bişeyler yiyorum,dur demem lazım ama hayırlısı

Kizlar bir yigin utuyu bitirmis durumdayim....
ne rahatladim be..
simdi hemen islere koyulacam..bende feci yiyordum son bi haftadir bugunku tarti kafayi zonk ettirdi ve hemen kacamaksiz kkk yaptim..2 saat oldu bi sey yemedim dahada..hemen bi corba yapip evi toplucam simdi..sonra kizimin sinif eglencesi vardi oraya gidicez 4 de patates hasladim salata yapip goturucem ins..gorusmek uzere..brukselcim kolay gelsin canim..

19 eylül 2014 tarihli listemiz

1. Bruxelles % 1.37 (-1 kg)
2. Bahar_34 % 1.293 (-1.1 kg)
3. Filiztoprak % 0.696 (-500gr)

artıda olanlar

4. Makbule007 % 787 ( +500 gr)
5. Sersum %2.560 (+ 2kg)

izinliler
-çakmel
-yıldız
-ficans

hamişler
-kanael
-leylak
-sadeceaşkım

kendi listemin birincisi oldum, herkesi tebrik ederim haftaya herşeyin daha güzel olması temennisiyle sevgiyle kakın

Canim cok yogundum misafir vardi birde telefondan giriyorom evdeki netin kotasi dolmus kilo bildiri yapicam ama yuzdeyi hesaplayamiycm telefon cok zor giriyor benim yerime hesaplatsaniz sevinirim
Rumunuz.aleynaak
Baslangic kulim.76.100
buhaftaki kilom.73.500
ardaki fark.2.600

Tesekkurler

cannııııııımmm çok sevindim hayırlı haberler ver inşallah

inşallah öyledir canım valla şimdi eşim de atandı ya şeytan dürtüklüyor of ya neden hiç bir şey yemek kadar zevkli değil şu hayattta

Makbule cok sevindim canim..hayirli olsun..yapin bi kutlama bosverr bee azda:)
Listedeki herkesi tebriks ederim kizlar...
bende cok yorgunum uzandim az dinleniyom. .

Meraba bana da yer varmı acaba :)
tabii herkese yer var..
işin zor canım Allah yardımcın olsun...
kıss sen naptın böyle, hadi bakalım kızının okul işide haloluyo artık, bomba gibi bekliyoruz seni
valla canım ben de anlamadım oldu olan
p tesiden itibaren düzelicem sözzz

bravo canım ellerine sağlık
kızlaaaarrr eşimde urfa merkeze atandıııı çok mutluyuz ama şimdi bunu kautlamak gerekmez mi sizce deeee
kutlanmalı tabiisiiiihayırlı olsun canımmmm çok sevindimmmm

cannııııııımmm çok sevindim hayırlı haberler ver inşallah
sağol canım benim kaydını yaptırdık p tesi bir üst okul için sonkez şansımızı deniyeceğiz..hayırlısı inşallah

inşallah öyledir canım valla şimdi eşim de atandı ya şeytan dürtüklüyor of ya neden hiç bir şey yemek kadar zevkli değil şu hayattta

İyi akşamlar kızçeler nasılsınız, bugün yürüyüşümü yaptım ama kuzum haftalardır kurabiye diye tutturuyodu yani yapınca yedim gitti valla ama akşam yemeğim bi çorbaydı dengelesin artık napiyim
makbuş seninde gözün aydın canım ben kaçar kızlar çok uykum var şu bıdıkları uyutabili,rsem ve geriye uykum kalırsa uyurum inş

sağol canım darısı başına bende pazar arabasıyla pazar pazar dolaştım banada yürüyüş oldu darısı başına canım sende yaparsın nasıl olsa
çok sevindim canımkızın adına kutlamayı hak etmişsin yine bende uzun zamandır 500g veremiyodum bende kutladım bugün viyenetta dondurma yedim nolcek bizim halimiz sanki fit oldukta vere vere 500g cık
valla kafayı yicez yaaaa biz iflah olmayız
ayyyy bebeğin heralde resimdeki çok tatlı allah bağışlasın katıl canım katıl sende katıl bizde alışveriş hastasıyız ama durum mağlüm mağzaya girdiğimizle çıktığımız bir oluyo bende kızıma alıyom stres atıyom valla ne giyse oluyo size mi efendim deyip bide bakmıyolarmı yuh yani popomda şort giycek deyilim heralde üstelik s beden
kızlaaaarrr eşimde urfa merkeze atandıııı çok mutluyuz ama şimdi bunu kautlamak gerekmez mi sizce deeee
kutla canım sende kutla nasıl olsa hepimiz kutlucak bişe buluyoz şaka şaka seninkide mühim ama

canım unutmuşum liste için ellerine sağlık senide kutlarım canım 1. olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…