sağol canımsersum hayırlı olsun canım, yıldız ben de türkiyeye gitmeden önce öyle olmuştum, sersumun dediği gibi kafa rahat olmayınca diyet olmuyor maalesef, benim de kaçamaksız günüm yok ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum ve gerçekten çok fark ediyodoğum öncesi kıyafetlerim olmaya başladı çok şükür havalar böyle devam eder inş. eğer bi yağmur günleri başlarsa vay halime neyse kızlar ben kuzuyu okuldan aliciğim öpss
teşekkür canım,sersumcum gözün aydın canımmm
brullex çok tebrik ederim seni de
diyeti bozan kızlara gelince silkeleninnnnn
benim bugün atakta üçüncü günüm
dün yediklerim
sabah: 1 yumurta 1 dilim hindi füme 1 kk peynir
öğlen:dana tranç
ikidi: 1 bardak kefir
akşam: 3 tavuk but derisiz
ara: 1 bardak süt
bugün:
sabah: 1 dilim hindi füme 1 kk peynir 1 yumurta
ara: 1 ayran
öğlen:1 dilim hindi füme 1 kk peynir 2 yumurta
ara: 1 bardak kefir
akşam: 1 tabak kıymalı yumurta 2 bardak ayran
ohh sonunda atak bitti yarın protein sebze gümüm sonundaproteine başladığımda 65.1 kiloydum bakalım yaarın kaç çıkıcaam bu arada yarın atamalarda belli olacak kızlar bakalım eşime neresi çıkacak urfa çıkar inşallah da ayrılmayız yaa bu arada spora da başladım üç gündür slim in 6 start it up yapıyorum bacaklarım müthiş ağrıyor
sağol sersum, yolum uzun daha ama özgüveni geliyor insanın,sağol canım..senin de gözün aydın büyük bir gelişme eski giysilerin olması
yok canım ya nerdeeee bu hafta üç gündür diyet yaptım işte hafta sonu fena cozuttum öğlen hamburger akşam pizza yedik ve bunu hafta sonu iki günde de yaptık nitekim salı günü diyete başladığımda 65.1 gördüm bu haftaki hedefim geçen haftaki cuma kilomu yakalayabilmekteşekkür canım,bu haftaki b,rincimizde aynı olcak sanırsam,maşallah iyi gidiyorsun Allah gönlünüze görev versin inş. bende merak ettim bizee de haber ver
sağol sersum, yolum uzun daha ama özgüveni geliyor insanın,
sağol canım...umarım eşin ve senin için hayırlısı olsunsersumcum gözün aydın canımmm
dün yediklerim
bugün:
ohh sonunda atak bitti yarın protein sebze gümüm sonundaproteine başladığımda 65.1 kiloydum bakalım yaarın kaç çıkıcaam bu arada yarın atamalarda belli olacak kızlar bakalım eşime neresi çıkacak urfa çıkar inşallah da ayrılmayız yaa bu arada spora da başladım üç gündür slim in 6 start it up yapıyorum bacaklarım müthiş ağrıyor
geliyor tatlım gelmemiiiiisağol sersum, yolum uzun daha ama özgüveni geliyor insanın,
sağol canım..inşallah.Sersumcum cok sevindim senin adina ne guzel..eve isin yakin olmasi harika ya..ins kizin okuluda hallolur bi an once..bende kizimla bi hayli ders yaptim..kafadan hesap yapmayi anlamiyodu nihayet cozduk bugun olayi oyle mutlu olduki surekli calismak istedi olayi cozunce:))
Brukselim evet hic kafam rahat degil su an izini hazirligini dusunuyorum..temizlik isi..reglken hepsini halledeyim diyordum olmadi hic canim istemedi..artik diger haftaya baslar bitirrim ins..
makbus iyi basladin kiz mas..sen yap bizde gaza geliriz belkim...
Ailecek yuruyus yaptik geldik yoruldum bi hayli...yagmur geldi geliyo..
yarinda kizimin sinif eglencesi var oraya gidicez yine ailecek biseyler yapip goturcek herkes bakalim cok yemem ins...
yarin tarti yuzunuzu guldursun kizlar...
bende ki şişliği dukan bile çözemiycek bu gidişle..günaydın
kilo bildirimi:
geçen hafta:63.5
bu hafta:64.0 (dün 63.5 tu yaa regl şişkinliği bence)
+++500 gr
yüzde:0.78
pizzalar ve hamburgerlere 3 gün protein bile kar etmedi
geçmiş olsun canım ağrı çekmek çok zorSlm kizlar..diyet modundan iyice cikmis durumdayim..neyse kendime izin sonrasina kadar izin verdim..ama tr den gelince cok siki tutucam diyet spor isini..simdilik yedigimi yakiyorum..su anda kahve molasi..bu ara keyifsizim yine tuttu boynumun agrisi..arada geliyo ve baya bi sogutuyo herseyden beni..duzlesme ve fitik varda..
dün akşam 1 e kadar uğraştı eşim sanırım çözdü dikkat etmeye çalışıyorum canım alerji zor bi durumamanın yaptırın kuzum biran öncee....bilg.sız olmuyo valla
herkeşler kaçamak kaçamak nollcak bizim bu halimiz topikçe dökülüyoz ..
ben de öptüm seni..tikkat et kendine sağlık olsun gerisi boşş
geçmiş olsun canım boyun ağrısı kötüdür
gözünaydın canım istediğin yer olmuş yakın olması çok güzel senin adına sevindim kısss diyet içinde iyi olur eve yakın olman kuzu içinde iyi olur istediğiniz yer olur inşallah ne güzel mutlu olman ohhhh kutlanmıştabugün mutluyum huzurluyum..hastanem belli oldu çok şükür istediğim hastane oldu Ankara gibi bir yerde bu mucize gibi birşey..Allaha şükür.
10 gün sonra işbaşı evime 10 dk mesafede..bir kızımın okulu kaldı hayırlısıyla o da hallolursa değmeyin keyfime..sonrası diyet macerama çok sıkı bir şekilde başlayacağım ...kafada sorunlar olunca olmuyor be kızlar....
kahvaltı da kutlama yaptık simit yedik..hehehe olur okaaa sevindim beyaaaa
gözünaydın canım ne güzel kıyafetlerinde oluyormuş iyi bi motive olmuş canımsersum hayırlı olsun canım, yıldız ben de türkiyeye gitmeden önce öyle olmuştum, sersumun dediği gibi kafa rahat olmayınca diyet olmuyor maalesef, benim de kaçamaksız günüm yok ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum ve gerçekten çok fark ediyodoğum öncesi kıyafetlerim olmaya başladı çok şükür havalar böyle devam eder inş. eğer bi yağmur günleri başlarsa vay halime neyse kızlar ben kuzuyu okuldan aliciğim öpss
herşey gönlünce olsun canım kocişin yanında olsun inşallahsersumcum gözün aydın canımmm
dün yediklerim
bugün:
oh iyi bariii..geçmiş olsun canım ağrı çekmek çok zor
dün akşam 1 e kadar uğraştı eşim sanırım çözdü dikkat etmeye çalışıyorum canım alerji zor bi durumhenüz kendimize gelemedik topikçe neden böle olduk yaaaa
gözünaydın canım istediğin yer olmuş yakın olması çok güzel senin adına sevindim kısss diyet içinde iyi olur eve yakın olman kuzu içinde iyi olur istediğiniz yer olur inşallah ne güzel mutlu olman ohhhh kutlanmışta
filiztoprak
b. tarihi=22 ağustos 2014
b. kilo=69.6
g. hafta=71.8
bu hafta=71.3
fark=--0.5
haftalık yüzde= % 0.696
bu hafta turşuları yaptım kızlar 9 kilo dan domates sosu yaptım
3 kilodan biber turşusu yaptım kıl biber
3 kilodan salatalık yaptım
barbunya attım buzluğa
başka kışlık ne yapılabilir kızlar aklıma gelmedi
lahanayı bayramdan sonra yapıcam
patlıcan ,biber kurutmuyorum kızlar burda zor nemli olduğu için küfleniyo
allahım sağlıklı yedirmek nasip etsin
hoşgeldin..tabii katılabilirsin..hergün menü bildirimi ve tavsiyelerle beraberce kurtulmaya çalışıyoruz.arkadaşlar mrb bende aranıza katılmak istiyorum kilom 80 doğumdan dolayı çok kilo aldım. 65 ile hamile kaldım 105 ile doğurdum şimdi 80 im. ama emziriyorum alışveriş yapamaz oldum şöle zayıflayıp güzelce alışveriş yapmak istiyorum
sen de şekerim sendegünaydın kızçeler bugtün liste bende bi değişiklik olmadıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?