Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Iki küçük buğday ekmeğiyle peynirli sandviç yapıyorum ben

Dukan'da bi tatlı kaşığı yağ hakkı yerine 7 tane zeytin yenebiliyor Yaklaşık üç ay dukan diyeti yaptım..

Slm kizlar..ben diyet yapamiyorum malesef bu yuzdende haftalik bildirim yapmicam artik..sadece spor yapiyorum cok harekrtli bi yasantim var malum 3 cocuk olunca..hic oturma yok..yediklerime dikkat edemiyorum..bahane bahane ...ne zaman istegim gelirse o zaman tam baslarim ama simdi hic istek yok..buralardayim ama listedencikmak istiyorum..sevgiler anlayisiniz icin simdiden

karatay usulü ceviz ve gün kurusu yiyebilirsin ya da tam buğday veya çavdar ekmeği ile sandviç de kolay bir seçim canım..kolay gelsinbu arada cuma listesine girecek misin ona göre ekleyeyim seni de
tüüü kaçırdım ben
yok be cicim başlayamadım bir türlü..haklısın ama kızımın okulu ve benim işim tam rayına oturmadan spor yapasım yok

Şu an aç olsam da ayran detoksunun ilk günü başarıyla tamamlandı

sen bilirsin canım

günaydın arkadaşlar.....

kahvaltım protein oldu dayanabilirsem böyle devam edeceğim

peynirli omlet
peynir 2-3 zeytin
çay çayy

şimdi de 5 li form çayı

Anlayisin icin tesekkur ederim sersumcum..ohh gune pro baslamissin..ne guzel..bende yumurta hasladim gitmeden iki oldu disariya cikisim kizlar farkli saatlerde gidince boyle oluyo..simdi yumurta salatasi yapip yicem bol yesillikli...sonrasi spor ev isi yemek yapmaca...ayni fasil her zamanki gibi....

rica ederim canım..afiyet olsun sana da

sonrası kötüüüü...
kızıma meyve soydum ben de yedim yok bişey okaa kötü değil diyeceksiniz ama bitmedii
eşim istemişti dün ona aldığım tatlılardan 1 şekerpare
bugün birkez daha dur demem gerektiğini anladım çünkü yarın iş için görüşmeye gideceğim neresi olacak belli olacak hastanem kıyafetlerim hep ofsaytt..kumaş pantalonlarım olmuyor..ayy ben naaptım böyle yawwww

selam arkadaşlar bilgisayar bozuldu eşim dün uğraştı yine hata veriyo zor zer girdim kafayı yicez kızla telefondan girmesinide yapamıyom biraz teknoloji özürlüyümde yarın tartı günü bilgisayardan giremessem ttelefondan kıza yazdırırım idare edin gari biraz geçmişi okudum herkez diyetten bıkmış makbuş dukana dönmüş sersumcum düzeni tutturamamış
benimde sizden kalır yerimyok devam etsemde arada kaçamak yapmıyom aslında ama bi nescafem var ama alerji hafif şiddette devam ediyo hap kullanıyorum malum karatay hoca alerji kilo vermeye engel diyo belki ondan veremiyomdur yada az veriyomdur menü listemi yazmadım ama bugünü yazayım bari
sabah= müsli gevrek sütlü 1 porsiyon+1 armut
öğlen= tb. ekmeğinden tost yarım dilimden+domates salatalık+biber+çay
ikindin =şekersiz nescafe+diyet kurabiye kendim yaptım biraz önce
akşam= pırasa yemeği+yoğurt
öpüyorum canlar

Slm kizlar..diyet modundan iyice cikmis durumdayim..neyse kendime izin sonrasina kadar izin verdim..ama tr den gelince cok siki tutucam diyet spor isini..simdilik yedigimi yakiyorum..su anda kahve molasi..bu ara keyifsizim yine tuttu boynumun agrisi..arada geliyo ve baya bi sogutuyo herseyden beni..duzlesme ve fitik varda..

amanın yaptırın kuzum biran öncee....bilg.sız olmuyo valla
herkeşler kaçamak kaçamak nollcak bizim bu halimiz topikçe dökülüyoz ..
ben de öptüm seni..tikkat et kendine sağlık olsun gerisi boşş

geçmiş olsun canım boyun ağrısı kötüdür

bugün mutluyum huzurluyum..hastanem belli oldu çok şükür istediğim hastane oldu Ankara gibi bir yerde bu mucize gibi birşey..Allaha şükür.
10 gün sonra işbaşı evime 10 dk mesafede..bir kızımın okulu kaldı hayırlısıyla o da hallolursa değmeyin keyfime..sonrası diyet macerama çok sıkı bir şekilde başlayacağım ...kafada sorunlar olunca olmuyor be kızlar....
kahvaltı da kutlama yaptık simit yedik..hehehe olur okaaa sevindim beyaaaa

sersum hayırlı olsun canım, yıldız ben de türkiyeye gitmeden önce öyle olmuştum, sersumun dediği gibi kafa rahat olmayınca diyet olmuyor maalesef, benim de kaçamaksız günüm yok ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum ve gerçekten çok fark ediyodoğum öncesi kıyafetlerim olmaya başladı çok şükür havalar böyle devam eder inş. eğer bi yağmur günleri başlarsa vay halime neyse kızlar ben kuzuyu okuldan aliciğim öpss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…