- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Makbule cok sevindim canim..hayirli olsun..yapin bi kutlama bosverr bee azda:)
Listedeki herkesi tebriks ederim kizlar...
bende cok yorgunum uzandim az dinleniyom. .
tabii herkese yer var..
işin zor canım Allah yardımcın olsun...
valla canım ben de anlamadım oldu olan
p tesiden itibaren düzelicem sözzz
bravo canım ellerine sağlık
kutlanmalı tabiisiiiihayırlı olsun canımmmm çok sevindimmmm
sağol canım benim kaydını yaptırdık p tesi bir üst okul için sonkez şansımızı deniyeceğiz..hayırlısı inşallah
İyi akşamlar kızçeler nasılsınız, bugün yürüyüşümü yaptım ama kuzum haftalardır kurabiye diye tutturuyodu yani yapınca yedim gitti valla ama akşam yemeğim bi çorbaydı dengelesin artık napiyim
makbuş seninde gözün aydın canımben kaçar kızlar çok uykum var şu bıdıkları uyutabili,rsem ve geriye uykum kalırsa uyurum inş
sağol canım darısı başına bende pazar arabasıyla pazar pazar dolaştım banada yürüyüş oldu darısı başına canım sende yaparsın nasıl olsa
çok sevindim canımkızın adına kutlamayı hak etmişsin yine bende uzun zamandır 500g veremiyodum bende kutladım bugün viyenetta dondurma yedim nolcek bizim halimiz sanki fit oldukta vere vere 500g cık
valla kafayı yicez yaaaa biz iflah olmayız
ayyyy bebeğin heralde resimdeki çok tatlı allah bağışlasın katıl canım katıl sende katıl bizde alışveriş hastasıyız ama durum mağlüm mağzaya girdiğimizle çıktığımız bir oluyobende kızıma alıyom stres atıyom valla ne giyse oluyo size mi efendim deyip bide bakmıyolarmı yuh yani popomda şort giycek deyilim heralde üstelik s beden
kutla canım sende kutla nasıl olsa hepimiz kutlucak bişe buluyoz şaka şaka seninkide mühim ama
ahhh ahhh nolacak bizee hiçbirşeye dayanamıyoruzİyi akşamlar kızçeler nasılsınız, bugün yürüyüşümü yaptım ama kuzum haftalardır kurabiye diye tutturuyodu yani yapınca yedim gitti valla ama akşam yemeğim bi çorbaydı dengelesin artık napiyim
makbuş seninde gözün aydın canımben kaçar kızlar çok uykum var şu bıdıkları uyutabili,rsem ve geriye uykum kalırsa uyurum inş
inşallah tatlımsağol canım darısı başına bende pazar arabasıyla pazar pazar dolaştım banada yürüyüş oldu darısı başına canım sende yaparsın nasıl olsa
çok sevindim canımkızın adına kutlamayı hak etmişsin yine bende uzun zamandır 500g veremiyodum bende kutladım bugün viyenetta dondurma yedim nolcek bizim halimiz sanki fit oldukta vere vere 500g cık
valla kafayı yicez yaaaa biz iflah olmayız
ayyyy bebeğin heralde resimdeki çok tatlı allah bağışlasın katıl canım katıl sende katıl bizde alışveriş hastasıyız ama durum mağlüm mağzaya girdiğimizle çıktığımız bir oluyobende kızıma alıyom stres atıyom valla ne giyse oluyo size mi efendim deyip bide bakmıyolarmı yuh yani popomda şort giycek deyilim heralde üstelik s beden
kutla canım sende kutla nasıl olsa hepimiz kutlucak bişe buluyoz şaka şaka seninkide mühim ama
gözden kaçmıştır muhtemelen ama bu kadar çabuk ve nedensizce küseceksen yolun açık olsun....Benim msjimi kimse dikkate almamis anlasilailan ozaman bende listeden cikiyorum baska birgruba gircm
2 çizgiyse canım silik bile olsa %90 hamişsin..gözün aydın.kızllaaaaaaarrrrrr biraz önce bir gebelik testi yaptım tam bir haftadır gecikiyordu adetim ve sonuç pozitif ama çizgilerden bri diğeri kadar belirgin değil allahım çok sevindim ama bilmiyorum hamileyimdir di miiii
yarın kadın doğumdan randevu aldım saat üç buçkta o saat nasıl olacak bilmiyorum hemen arkasından 1 test daha yaptım o da aynı bi de yarın sabah yapacağım zaten yarın ikindin de doktora gideceğim allahım şükürler olsun çok mutluyum çok teşekkür ederim canım2 çizgiyse canım silik bile olsa %90 hamişsin..gözün aydın...bak hiç de telaş etmene deymedi. ..yaşasın topiğimizin 4. bebişiiii Allah sağlıkla kavuştursun inşallah...Darısı tüm isteyenlere ..bence en yakın hastaneye gidip kan testiyle %100 sonuca ulaşabilirsin
yarın kadın doğumdan randevu aldım saat üç buçkta o saat nasıl olacak bilmiyorum hemen arkasından 1 test daha yaptım o da aynı bi de yarın sabah yapacağım zaten yarın ikindin de doktora gideceğim allahım şükürler olsun çok mutluyum çok teşekkür ederim canım
iyi düşün iyi olsunbugünkü menüm ps
sabah: 1 yumurta 1 kk peynir dukan ekmek dmates salatalık
öğlen: 1 tabak köfteli taze fasulye
akşam: 1 tabak dana tranç q bardak ayran
ara:dukan kedi dili bisküvi
yarın dukanın güçlendirmesine geçiyorum malum hamile olduğum için iyice kesinleşsin de bakalım korkuyorum ya dış gebelik falan mı diye uf ne kadar evhamlıyım inşallah sağlıklı bi gebeliktir kızlar bebişi nasıl istediğimi bilemezsiniz hayırlısı yarın nasıl olacak ya
inşallah yürürüm canım..Slm kizlar iki gundur yogundum..dun misafirim vardi bugunde biz uzak bi aileye gittik uzun zamandir niyetimiz vardi..cok fena basagrim var bu aralar iyi degilim..diyette sporda hicc iyi degilim...sisiyorum gitgidepersembe oruca niyetim var 10 gun bayrama kadar belki o toparlar beni. .
makbuscum gozun aydin ama dukani birak eger hamissen herseyden az oz ye canim..ins saglicakla alirsiniz kucaginiza. .
aleynacim sen bildirimini liste yayinlandiktan sonra yaptigin icin listede olmadin ..guzel kilo vermissin tebrik ederim..
az bisiklet sursem iYi olucak aslinda kizlari yatirdim yarin erkenciler..
Sersumcum yuruyus yapilmis..gunluk yapsan super olucak..devami gelir ins..
hayırlısı olsun canım telaş etme..kızlar kafayı yiycem yaaa bu sabah tekrar bir test daha yaptım ve negatif çıktı anlamadım gitti dünkilerin ikiside poztiti hemen hastaneyi aradım randevumu erkene aldırmak için saat 11:30 a alındı bana dua edin lütfen ne hissettiğimi ben bile bilmiyorum
inş. canım inş hayırlısı olsun,ii haberler bekliyoruzkızllaaaaaaarrrrrr biraz önce bir gebelik testi yaptım tam bir haftadır gecikiyordu adetim ve sonuç pozitif ama çizgilerden bri diğeri kadar belirgin değil allahım çok sevindim ama bilmiyorum hamileyimdir di miiii
ah sersum ahh şu boğazımızı bi tutsak ne güzel olcek, bende haftaya +1 le ve süper kaçamakla başladım bugün bebeler de evde yürüyüşte yok hadi bakalım ya nasip. yürüyüşe başladın ya inş devamı gelcek arkadaşımselammm...
akşam
göveç
2 kaşık pilav
turşu
çayın yanında da 2 tane tartolettarifi yeni denedim çok güzel oldu ee napiim yemesem kahrolurdumm..
veeeeee uzuuun bir aradan sonraaa 3.5 km yürüyüş cepte devamı gelir inşallah.
çok belim ağrıyor regl ye 1 hafta var sanırım ondan ötürü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?