- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
sağol canımMakbusum hayirlisi olsun..biraz gec dollenme olmus olabilir..gunluk sayidaki artis ikiye katlamali eger saglikli bi gebelikse..sayi duserse gebelik dusukle sonuclanabiliyo..ki dusen gebeliklerin yuzde 90 i sagliksiz oldugu icin allah tarafindan sonlaniyo..yani buda bi hikmet. ..biraz sabirli ol ve bekle..yoksa sen 9 ayida geciremezsin hee..
filizcim kolay gelsin ..yeni esyalarin hayirli olsun. Bende kullaniyorum surgulu dolap cok memnunum..
simdi bi keyif kahvesi icicem..derslerini yaptirdim kizimin..kafam kazan gibin..
baya bi rahatladım daha bugün yerleştiricem yine çıkar bişeler şu an telefon bekliyom dolap gelmeden 1 saat önce arıcaklar hayırlısı bende umutlu deyilim canım regl oldum canım acayip bitter çikolata çekiyo yemeyide düşünüyom doğrusu yoksa kesmiyo daha çok cıslı yerim bitteri masum buluyorum ben yinedekız o kadar şey yazdım bir sürü kişiyi alıntıladım hepiciği uçtu ağliicem şimdi
kısaca özetliyem aklımda kalanları.
makbule canım yıldıza katılıyortum çok güzel anlatmış bencede geç döllenme olmuştur. ben senden yeminlen bekliyordum kilo veremeyince hayırlısı böyleymiş dediydim hatta eşinle aynı yer olunca kesin dedimkalbini ferah tut canım herşeyin hayırlısı
filiz, kolay gelsin arkadaşım çok iş yapmışın valla, eski kıyafetleri vermek beyin olarak bile rahatlatıyo hatta hafifliyo insan bende geçen haftalarda yaptım o kadar rahatladım ki yatağın altında bi kolim var küçük gelenler hoop sandığaevde küçük çocuk olunca mecburrr
neşeerkan inan hafta sonu hepimiz öyle oluyoruz
sersum,ben bu hafta umutlu değilim kendideniçimde bi canavar var sürekli yemek isteyen
yıldızda gelmişş, iyi akşamlqar canım
ah o canavar ahhhhhk
sersum,ben bu hafta umutlu değilim kendideniçimde bi canavar var sürekli yemek isteyen
yıldızda gelmişş, iyi akşamlqar canım
günaydın günaydıııınnn
kızlar çok teşekkür ederim hepinize
ah bilmem mi o ders çalışmaları geçen yıl benim kız da anlatarak çalışmayı seviyor tüm konuları bize anlattıydısağol canımbende yardımcı olmaya çalışıyorum kızıma ama zor tabi sonuçta beni aşıyo biz o dersleri göreli çok oldu ama bana konuyu okuyarak çalışmayı çok seviyo bende sabırla dinliyorum yeterki anlasın böyle kafamda iyi kalıyo diyo herşey çocuklarımız için
baya bi rahatladım daha bugün yerleştiricem yine çıkar bişeler şu an telefon bekliyom dolap gelmeden 1 saat önce arıcaklar hayırlısı bende umutlu deyilim canım regl oldum canım acayip bitter çikolata çekiyo yemeyide düşünüyom doğrusu yoksa kesmiyo daha çok cıslı yerim bitteri masum buluyorum ben yinede
ya o keki ben yapmadım ama bana da kabarmaz gibi geliyo..böyle pelte gibi olunca yapış yapış sevmiyorum ben de keki..şööle puf puf olacak kek dediğin değil mi filizim yaaa.kızlar erkenciyim yine malum okul
kahvaltım= 1 yumurta +peynir çeşiti+zeytin5 tane+domates salatalık+maydoanoz+yeşilçay
öğlen= börülce salatası+ayran+çay
regl oldum kızlar bayrama bitecek o yüzden seviniyorum
dün karatay kitabından kek yapmıştım hiç güzel olmamış tadı iyi fakat kabarmamış kek gibi ezik olmuş anlayamadım
elmaları küp küp doğrayın diyodu ondan oldu bence rendelesem daha iyiydi neyse ya tadı güzel cevizli incirli falan lezzeti var benim keklerim çok güzel kaparır alışkın olunca poffff
bu ara kek , kurabiye gibi şeylere taktım tam.b unu kullanıyorum nescafenin,çayın yanında iyi gidiyo hemde sağlıklı
sırada kurabiye ne hamarat hatunum hem ev işleri hem kek kurabiye anam boğazımızda durmuyo
Gunaydin hayirli sabahlar...dun baya dikkatli yedim bugun -1 kilo ile uyandim..yerlesmemis kilo oldugundan gitti tabi..yarinda gider ins..sonra 10 gun oruc ins biraz daha gider..
bugunun yemegi yumurtali ispanak olucak ins...kis sebzelerini seviyorum ben ya..havada muthis sogukkk...gorusurz yine evi toplayip kahvalti sonrasinda...
ayy beklemek ne sinir bozucu evet yaaaa gelsin ler biran önce bacım.slm kızlar hale bekliyorum mobilyaları beklemek ne zormuş
ev çok dağınık bi iş de yapamıyorum herşey dolaplara bağlı gelsenede işlerimi bitirsem çok pasaklı hissediyom kendimi
kızım gelmek üzere bizde öğlen yemeğimizi yiyelim bari aradan çıksın
akşama henüz bişe düşünmedim haaa unutmadan dün lahmacun yedik akşamı yazamamıştım ama malesef çok geç yendi yanındada fanta içtim
bende öyle istedim ama hayırlısı buymuş demekki :)
ay ne güldüm sersum bee valla çok kıymetli kıs vericem vericem sağol kuzum eşyalar yarın gelecek ama bende şimdiden yoruldum bakalım birazdan eskiyi sökmeye gelecekler uğraş uğraş başka iş yok
ankara soğumuştur kuzum yaaa bende burda soğuğa hasretim yürüyüş bandında terleyince çıldırcak gibi oluyom soğuk havada iyi olur ama ısınırım
gayet normal canım ilk heyecan..Allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin inşallah..gönlünü ferah tutslm hanımlar bugün doktora gittim ama sezeryana girmişti ve göremedim doktoru tahlilimi tekrar yaptırdım bugün
pazartesi beta hgc 635 di şimdi 1600 olmuş internetten okuduklarıma göre sanırsam gayet normal gidiyorum ay kılar görmemişin gebeliği olmuş durumundayım var ya o kadar heyecanlıyım ki herşeyden korkuyorum
Allah kabul etsin canımGonlunu ferah tut makbulecim ins hersey istedigin gibi olur..ilki cok farkli oluyo endise korku sevinc butun duygular birbirine giriyor. Bol bol dua et hayirlisi olsun ..
kizlar cok mubarek aya girdik zilhicce ayi bu gece basliyor..ins hakkiYla gecirebiliriz..bu 10 gunluk oruc cok faziletli..ben niyetlendim bakalim ins..hem biraz nefsimi koreltmis olurum. Bugun esim gececi ise gitti..kizlari yatirdim bende kucuk kizin yaninda yaticam bugun..gecede kalkip kahvalti yapmaya niyetim var..neyse gorusurz..bugun kimse ugramadi hersey yolundadir ins..
Gonlunu ferah tut makbulecim ins hersey istedigin gibi olur..ilki cok farkli oluyo endise korku sevinc butun duygular birbirine giriyor. Bol bol dua et hayirlisi olsun ..
kizlar cok mubarek aya girdik zilhicce ayi bu gece basliyor..ins hakkiYla gecirebiliriz..bu 10 gunluk oruc cok faziletli..ben niyetlendim bakalim ins..hem biraz nefsimi koreltmis olurum. Bugun esim gececi ise gitti..kizlari yatirdim bende kucuk kizin yaninda yaticam bugun..gecede kalkip kahvalti yapmaya niyetim var..neyse gorusurz..bugun kimse ugramadi hersey yolundadir ins..
gayet normal canım ilk heyecan..Allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin inşallah..gönlünü ferah tut
Allah kabul etsin canım
bizim babamız da nöbetçi olunca anne kız yatarız hepşunun şurası kaç yıl daha bizimleler yavrularımız
benden yana problem yoktu kızımın okul işleri malum
günaydın kızlar sağolun yaa gerçekten çok heyecanlı geçiyor dokuz ay nasıl geçer bilmiyorum gerçektenMakbuşum hamişsin amma bu hafta liste sendeydi yapıcan mı yoksam başkasımı yapsın kuzum..yoksam bize son bi kıyak geçip yapar mısın ki listeyii
geçer geçerr su gibi geçerr inşallah bak kaneelimle leylakım doğurmak üzere nasıl geçti anlamadılar..hayırlısı canımgünaydın kızlar sağolun yaa gerçekten çok heyecanlı geçiyor dokuz ay nasıl geçer bilmiyorum gerçekten
listeyi ben yaparım tabiki kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?