geçmiş olsun canımmm kıyamam kuzuyaaaselam kızlar benim küçük kuzum hasta burnu fış fış boğazı balgamlı onunla uğraşıyorum, diyet desen hak getire artılardayım üf bi ileri 2 geri nolcak bu işin sonu. dün evde yemek yoktu dışarda yedik, çok iyi oldu yav uzun zamandır yok diyetti yok evde sağlıklı yapim diyodum ama insan özlüyo be
amin canıım sonunda çok şükür valla yav sevindim kıs elinden bi uçan bi kaçan eferim sanaselamm canlarım....
çok mutluyum çünkü kızımın okulu olduu..Ankara Atatürk Lisesi...bekledik ve deydi doğrusu. .Allah herkesin evladına nasip etsin
4 haftadır çektiklerimiz son buldu..bu hafta 2 kere okula gittim hergün okulu aradım okuldakileri bıktırdım
Allah sağlıkla huzurla başarılarını daim etsin..Tüm evlatlarımızın
akşam kutlama var anlıyacaanızz..
öptüm sizi kocaman
bende battı balık durumugeçmiş olsun canımmm kıyamam kuzuyaaa
aynen bende bi + bi - pöfffbiz de dışardan yeriz bugün heralde
sağol bebeeemmmamin canıım sonunda çok şükür valla yav sevindim kıs elinden bi uçan bi kaçan eferim sana
bende battı balık durumue bi kutlama gereir tabe
Slm kizlar..sersum cok sevindim kizina masallah ne guzel istediginiz yer olmus..
Brukxelcim gecmis olsun kuzuya..hastalik havasi baya sogudu ortalik..
benimde iyi gecti bugunum..oruc iyi gecti midem duzlesti..
bugun canan hocayi dinledim showdaydi tam yatiyo kafama hersey ins yavastan baslicam ya..bugun iftarimi karataya uygun yapicam kkk..tam 1 saat kaldi..
geldi ama mafetti beni ya taa 4 buçukta geldi 1 günüm boş geçtiah o canavar ahhhhh
ah bilmem mi o ders çalışmaları geçen yıl benim kız da anlatarak çalışmayı seviyor tüm konuları bize anlattıydı
şimdiden kolay gelsin kujummmm
sağol canım yaaa bazende dinlemekten sıkıllıyo insan ama dersi anlıyoya önemli olan o ne yapalım
ya o keki ben yapmadım ama bana da kabarmaz gibi geliyo..böyle pelte gibi olunca yapış yapış sevmiyorum ben de keki..şööle puf puf olacak kek dediğin değil mi filizim yaaa..ağzımızın tadını da biliriz beyaaa
valla ne yapış yapış oldu bi bilsen her gördüğünü yapmıcan bunu anladım bide denenmiş diyolar kitapta denenen buysa bilmiyom artık ne geldiyse azımızın tadını bilmekten geldi
hadi bakalım devammm
ayy beklemek ne sinir bozucu evet yaaaa gelsin ler biran önce bacım..ahan da ben bilirim o pasaklılık durumunu yerleşene kadar hep öyleydim beyaaa
afiyet olsun kuzumselammm güzeller....
bugün de kızımı okula ben götürdüm dönüşte ben dönerim dedi..onu bırakıp markete gittim 4-5 saate yakın alışveriş ve üstüne de yüklerle yürüyüş..bugünlük yürüyüş hakkım yeter garii
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
söğüş domates
tereyağı
peynir zeytin
çayyy çayyy
şimdi de çay demlemeyi ve birşeyler yemeyi planlıyorum..
çavdar ekmeğinden tost olabilir
hatta oldu bile
sağol canım baya bi boğuştum işlerle ah o çocuk sesleri bazende çekilmiyo kolay gelsin canımSlmss
bizim kiza ogretmen tuttum..bir saat rahatim..iceri gectik cocuklarla..kafam agriyo artik onun derslerinden simdilik haftada bir gelsin istiyorum..
filizcim dolabin gelmistir muhtemelen..islerle bogusuyosundur ama sonrasi rahat oluyo..kolay gelsin canim. .
sersumcum ne guzel spor aradan cikmis..
bende az spor yapicam simdi firsati degerlendiricem kahvemi icip..
Gunluk islerim bitti..kahvaltiya kisir biber kozleme Yumurtali ekmek yaptim..guzel yedim iki bardak cayla abartmadan ardindan 40 dk bisiklet cevrildi. . .
cocuklara schokolu waffel yapicam bugun..azicik yerim bende..
aksamada hamsi aldirdim corba salata yaninda ins..birazdan yine ders calismaca basliyacak kahvemi iceyimde..
ahhh ah yıldızcım bende düşünüyodum oruç hep aklımda fakat benim alerji hapı kesince tekrar başlıyo o yüzden madur durumdayım allah kabul etsin canımGonlunu ferah tut makbulecim ins hersey istedigin gibi olur..ilki cok farkli oluyo endise korku sevinc butun duygular birbirine giriyor. Bol bol dua et hayirlisi olsun ..
kizlar cok mubarek aya girdik zilhicce ayi bu gece basliyor..ins hakkiYla gecirebiliriz..bu 10 gunluk oruc cok faziletli..ben niyetlendim bakalim ins..hem biraz nefsimi koreltmis olurum. Bugun esim gececi ise gitti..kizlari yatirdim bende kucuk kizin yaninda yaticam bugun..gecede kalkip kahvalti yapmaya niyetim var..neyse gorusurz..bugun kimse ugramadi hersey yolundadir ins..
afiyet olsun canım bende yakın oluşuna çok sevindim senin adına alıştıydın evde rahatça ne çabuk geçti tatilin yaaa benimde çok heyecanlı bi yapım var sersumcum bakalım hayırlısı olsun allah iyi insanlarla karşılaştırsın canımgünayyyydınnn
regl oldum dün canımın habire tatlı istemesi ondandı malumm
dün çoğunlukla kızımın okul ve okul alışverişi işleriyle geçirdim..bu akşam son artık kısmetse nakil olursa p.tesi yeni okulu servisi hayırlısıyla bu stresimiz de bitince ben düzene girerim canlar..
salı günü işbaşıyım..yeni iş yeri yeni ortam..yıllardır aynı şeyleri yaşadım alıştım diyo insan ama yok alışılmıyor be Hayırlısı inşallah en büyük rahatlık işe yürüyerek gidip gelecek olmam..Ankara gibi bir yerde lüks bence
Allaha çok şükür..Allahım verirse hayırlısını versin diye dua ederim hep hayırlısı bu demek ki canlar..yaşayıp görücem
sabah kahvaltım
1 dilim ekmekten tost(yani yarım)
çayy çayyy
geçmiş olsun canım acil şifalarselam kızlar benim küçük kuzum hasta burnu fış fış boğazı balgamlı onunla uğraşıyorum, diyet desen hak getire artılardayım üf bi ileri 2 geri nolcak bu işin sonu. dün evde yemek yoktu dışarda yedik, çok iyi oldu yav uzun zamandır yok diyetti yok evde sağlıklı yapim diyodum ama insan özlüyo be
selamm canlarım....
çok mutluyum çünkü kızımın okulu olduu..Ankara Atatürk Lisesi...bekledik ve deydi doğrusu. .Allah herkesin evladına nasip etsin
4 haftadır çektiklerimiz son buldu..bu hafta 2 kere okula gittim hergün okulu aradım okuldakileri bıktırdım
Allah sağlıkla huzurla başarılarını daim etsin..Tüm evlatlarımızın
akşam kutlama var anlıyacaanızz..
öptüm sizi kocaman
allah kabul etsin yıldızcımSlm kizlar..sersum cok sevindim kizina masallah ne guzel istediginiz yer olmus..
Brukxelcim gecmis olsun kuzuya..hastalik havasi baya sogudu ortalik..
benimde iyi gecti bugunum..oruc iyi gecti midem duzlesti..
bugun canan hocayi dinledim showdaydi tam yatiyo kafama hersey ins yavastan baslicam ya..bugun iftarimi karataya uygun yapicam kkk..tam 1 saat kaldi..
oyy ne geç gelmiş öyle...olan olmuş filizim napçan güle güle kullan canım iyi günlerde..geldi ama mafetti beni ya taa 4 buçukta geldi 1 günüm boş geçti
afiyet olsun kuzum
ahhh ah yıldızcım bende düşünüyodum oruç hep aklımda fakat benim alerji hapı kesince tekrar başlıyo o yüzden madur durumdayım allah kabul etsin canım
afiyet olsun canım bende yakın oluşuna çok sevindim senin adına alıştıydın evde rahatça ne çabuk geçti tatilin yaaa benimde çok heyecanlı bi yapım var sersumcum bakalım hayırlısı olsun allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım
oooooo yaşasın kıs kutlayın bakalım kuzuya da allah başarısını daim etsin inşallah
bekliyoruz şekerimayrıntıları yarın yazayım kızlar geç oldu sabah erkenciyim
listeye güzel diyemiyorum bi türlü tatil modundan çıkamadık anlaşılan eline sağlık makbulecimSABİT
sersum
KİLO ALANLARRRRR
Filiztoprak +++1200
bahar34 +++1900
bruxelles +++2000
yıldız geçen haftayı yazmamışsın canım
bu nasıl liste yaffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?