- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napalım canım üzülme haftaya daha iyi olur hiç değilse sen ++ değilsinfiliztoprak
b. kilo=07 mart 2013
b. kilo= 78
geçen hafta=72.3
bu hafta=72.3
fark=0.0
aynıyım be yaaaa o kadar dikkate buolsun pes etmek yok önemli olanda bu deyilmi
![]()
aynen şeker gitisin de nasıl giderse gitsinCAKMEL bildirimaman gitsin de az az razıyım
geçen hafta:74.3
bu hafta: 73.9
fark:---400
% : ---538
kahvaltım 05:30
1 avuç çiğ badem ve fındık
3 iri hurma
sütlü kahve
öğle yemeğim 11:30
patlıcan yarım por.
3 yk makarna
2 yumurtadan omlet
avuç içi keçi peyniri
herkese iyi haftasonları... bol bol dinlenin hanımlar... az kaçamaklı geçer inşallah.
hımmm ellerine sağlık oda güsel olmuştur kısss ellerine sağlık kuşummmbaharda gelmiş yapın kızlar bildirimleri
bende kızımı bekliyorum ders uzamış bugün
tb. unundan poğaça denedim
henüz yemedim tadını yazarım yiyince
kurabiyem çok güzel olmuştu ama eşim bile lop lop yedi
eveeett bahar hanımmm kaçamakta yapsak yazıyosss.Merhaba kızlaarrrHaklısınız valla ben de çok yazamıyorum, karatayı bıraktım kaçamakları yazmaya elim gitmedi
Veee bildirim
Başlangıç tarihi: 23.03.2014
Başlangıç kilom: 98,8
geçen hafta: 86,2
bu hafta: 85,6
fark: 0,6
yüzde: 0,696
toplam fark: 13,2
84leri gördüm haftaiçi, regl olucam bugünlerde ondan 85e çıktım yine..
kaybetme cicim vericezz bak biz de bi ileri iki gerii..Selam kızlar şu sıralar pek gelemiyorum,benim kuzucuk hastaydı yineson 1 hafta gidiş haszırlığına başladım, bu sıralar yoğun geçiyor pek gelemiyecem sersum istersen iznli yaz beni canım..
diyeti bi kaçamak bi yap off sıkıldım, kendime inancımı kaybediyorum, şimdiki hedefim olduğum yerde sabit kalmak ve türkiyede de bu kiloyu korumak hayırlısı bakalım ondan sonra bi çaresine bakarız bi-iznillah ne diyeyim
bildirim
rumuz:bruxelles
başlangıç kilo:74
geçen hafta:72
bu hafta: 72
fark:%0
hedef 71
24 ekim 2014 listemiz
kilo veren hatunlar
1- bahar_34=--600gr_ %0.696
2- çakmel =--400gr _ %0.538
aynı kalan hatunlar
3- bruxelles
4-filiztoprak
kilo alan hatunlar
5- sersum=++600gr_ %0.738
kızlar gönülden tebrik ediyorum hepinizi![]()
a aaaaaa sersumcum sen şu baharıda izinli yazda ben birinci olayım
baksana başka türlü olmayacak
herkesi bende tebik ediyorum, şu reg olayı bitsin hep ---- kızlar.
şu gelmeyenler gelene kadar verelim kiloları da kurtulalım gören şaşırsın kızlar ha gayet...
Merhaba kızlar beni de aranızA alır mısınız
Merhaba kızlar beni de aranızA alır mısınız
iyi ikisi de canımm..toparlanır toparlanmaz gelecekkkkleylakımdan haberın varmı bebıs nasıl kendı nasıl acep
canım benim Allah sağlıkla ,mutlulukla büyümesini nasip etsin yeğeniminHerkese selam kızlarkızımı kucağıma aldım geldim sağlıkla,Allah'a binlerce kez Şükürler olsun.ikimiz de iyiyiz.ne güzel bi duyguymuş,Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah....yakında aranızdayım,bekleyin beniii
![]()