Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm hanımlar
yarın cumaaaaaaaaa:eek: ve ben tatlının kısırın dibine vurdum o_O:KK17:

bu gün diyete başladım amaaaa:KK48::KK70::KK70::KK70::KK70: bu kaçıncı bilemiyorum ,hep başlıyorum zaten ,bitmeden başlıyo bitmeden başlıyo yorukdum kızlar ya:KK48::KK48::KK48:

bu gün
3 hurma
2 kurabiye
kahve

öğle

1 por. kısır bol ekşili

2 haşlama yumurta

1 parmak kaşar

akşama patlıcan yemeği ve yoğurt inş.

filizcim saçlarını güle güle sağlıkla güzellikle kullan yavrum...

sersum bu hafta kaçamak yapmadın canım haftaya 1. olursun takma kafaya :KK59::cool::KK66::KK66::KK66:

filizle benden başka kimse gelmiyo gene topiğe..nerdesiniz kısslarrr huuuuuEn Büyük KK

offyaaa bugün cuma olayydııı yarın tatil olayydııı..:KK47::KK47::KK47:

kahvaltımı yazayım bareee
:KK72::KK72::KK72:

kızımdan kalan 1 dilim ekmek
salçalı omlet
peynir zeytin
ıhlamur
:KK52::KK52::KK52:
afiyet olsun kuzum ya tam ben demeyi düşünüyodum sen demişin canım nerde bu kızlar yahu kış moduna kimse giremedimi
1 gün kaldı canım tatile ya sabır
slm hanımlar

bu gün diyete başladım amaaaa:KK48::KK70::KK70::KK70::KK70: bu kaçıncı bilemiyorum ,hep başlıyorum zaten ,bitmeden başlıyo bitmeden başlıyo yorukdum kızlar ya:KK48::KK48::KK48:

bu gün
3 hurma
2 kurabiye
kahve

öğle

1 por. kısır bol ekşili

2 haşlama yumurta

1 parmak kaşar

sersum bu hafta kaçamak yapmadın canım haftaya 1. olursun takma kafaya :KK59::cool::KK66::KK66::KK66:
şekerim bi öyle bi böyle naparsın bizim diyette böle işte bi alıyoz bi veriyoz takma kafana

yarın liste sırası bende ayyyy unutmuşum ben iyi oldu hatırladım
hiç kaçamak yapmadım kızlar ama yinede şişim yarın bi mucize beklemiyom inşallah haftaya
bu sabah tartıldım meraktan 1 gün bekleyemedim:KK17:ama malesef geçen haftaki kilom korumuşum yani pes okadar dikkat etmeye bu kilo ama bi 69 a düşeyim abuk subuk yemicem fena ders oldu:KK57:
kahvaltımı sunayım sunulcak bişede yok ama:KK48::KK48:
6 hurma +1 kase yoğurt
4-5 tane tavuk parça+2 ince tb. ekmeği çay
akşama dışarıda olucaz nasipse kıza belki kendimize kışlık bakıcaz yemek yeriz
salata köfte düşünüyorum şimdiden kaçamak yapmamak adına lahmacundan fenalık geldi
birazdan kızımın kışlıklarını çıkarıcam küçülenleri beğenmediklerini kızım evdeyken ayarlıyayım bizim okulun güvenliği var bi bayan çok iyi niyetli okulda tespit ediyo ihtiyacı olanları onlara veriyo çok dua alıyosun sen diyo inanın anlatıyoda şaşıyorum çok ihtiyaç sahibi var çok sevap çok o yüzden huzurla veriyorum
ben işe koyulayım:KK68:

slm hanımlar

bu gün
3 hurma
2 kurabiye
kahve

öğle

1 por. kısır bol ekşili

2 haşlama yumurta

1 parmak kaşar

valla bilmiyom kujum bee hepimiz bir tuhafız bu sezon takma yaneee:KK70::KK70:
evet regl devam haftaya bakalım:KK14:
afiyet olsun kuzum ya tam ben demeyi düşünüyodum sen demişin canım nerde bu kızlar yahu kış moduna kimse giremedimi
1 gün kaldı canım tatile ya sabır
valla yaaa kendimiz çalıyoz kendimiz oynuyozzz....bak hergün gelmeyeni çok fena yaparım haaa diye tehdit mi etsem nee:KK62:
bugün bitti darısı yarına:KK51:yarın da kayınpeder geliyoo..piiiii...2 yıl gelemedi yaa gelsin bakalımm:KK14:
yarın liste sırası bende ayyyy unutmuşum ben iyi oldu hatırladım
hiç kaçamak yapmadım kızlar ama yinede şişim yarın bi mucize beklemiyom inşallah haftaya
bu sabah tartıldım meraktan 1 gün bekleyemedim:KK17:ama malesef geçen haftaki kilom korumuşum yani pes okadar dikkat etmeye bu kilo ama bi 69 a düşeyim abuk subuk yemicem fena ders oldu:KK57:
kahvaltımı sunayım sunulcak bişede yok ama:KK48::KK48:
6 hurma +1 kase yoğurt
4-5 tane tavuk parça+2 ince tb. ekmeği çay
akşama dışarıda olucaz nasipse kıza belki kendimize kışlık bakıcaz yemek yeriz
salata köfte düşünüyorum şimdiden kaçamak yapmamak adına lahmacundan fenalık geldi
birazdan kızımın kışlıklarını çıkarıcam küçülenleri beğenmediklerini kızım evdeyken ayarlıyayım bizim okulun güvenliği var bi bayan çok iyi niyetli okulda tespit ediyo ihtiyacı olanları onlara veriyo çok dua alıyosun sen diyo inanın anlatıyoda şaşıyorum çok ihtiyaç sahibi var çok sevap çok o yüzden huzurla veriyorum
ben işe koyulayım:KK68:

haftaya iyi olur inşallah canım...ahhh ahhh bende 75 i göreyim sapıtmıycam bidaaa sözzzEn Büyük KK
ne iyi canım ihtiyacı olanı bulamıyoruz gerçekten..ne mutlu sana ve o çocuklara:KK36:

günn bitti kısslarrr başım çatlıyooo..yoğun bir gündüüü..:KK43:

öğlen
:kk77::kk77::kk77:
balık
mercimek çorba

akşamı da yazarım sonraa....bi hap alayım olmıyacak böyleee:KK47::KK47:

Merhaba kızlar (dün yazdim ama belki cikmadi bende kopy paste yaptim )
Ben geldim
Kızım kucağımda .. Hamilelik bitti ..
Allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah ..
Doğum normal oldu .. Nasıl oldu ??
Bel iğnesi ayarlamıştık ama olmadı .. kizimiz biraz erken geldi .. iyi ki de geldi
29 Eylül de gece saat 5.00 de ilk önce biraz su kaybettim ama cok fazla degil .. Sonra sancılarım uykum da başladı sonra git gide arttı 5 dak 1 , 7 dak 1 , 4 dak 1 olmak üzere düzensiz olarak devam etti .. Sonra dediki annem sıcak duş iyi gelir bi duş al duşa girdirdikten sonra sancılar 2 dak 1 , dak 1 olmak üzere sıklaştı .. Kocişime dedim ki ebeyi ara dayanamıyorum neyse kocis aramış 5 dak icinde bizdeydi .. Neyse kontrolüm yapıldı 5 cm açılmış .. Hemen dedi hastaneye .. O an biliyordum ki iğne verilmeyecek çünkü iğne Max. 3 cm açılmada yapılabiliyordu neyse bi umut gittik hastaneye .. Sancı sancı arabada da böyle devam etti .. Hastaneye vardık Güzelce karşılandık hemşire anlattı bel iğnesi olamayacağımı ben kabul etmedim tabiki ama elden ne gelir .. Neyse doktorum geldi ve yine kontrol yaptı evden hastaneye kadar yani ortalama on dakika içerisinde açılma 7 cm olmuş dedi yarım saat bekleyelim 10 cm oldugunda dogum başlatınız dediler .. Yarım saat dolmadan açılma 10 cm oldu ve maşallah deyin kızlar 26 dakikada kızımız göbeğimin üstündeydi göbek bağını Kocişim kesti .. Kizim 3.210 kg , 50 cm olarak dünyaya geldi .. Kızımızın ismini eski bir isim olan Hz ibrahimin esinin ismi olan Sara ismini verdik .. Hollanda da Türkiye de de bilinen bir isim olduğu icin neyse .. Çok hızlı bir sekilde dogum yaptım .. Ağrılarım çok oldu ama her annenin dediği gibi herseyi onun teninin sıcaklığını hissettiğim anda unuttum. Unutuluyor. Dogumdan 2 saat sonra taburcu olduk .. Sag salim evimize geldik ..kızçem bugun 15 günlük .. Hersey yolunda .. Şişliklerim hala var .. Zaman ile gidecek inşallah .. Kızıma anne sütü veriyorum .. Dikişlerim 2 tane .. Itmeye bağlı olarak neyse 1 hafta icinde eridi ama yorgunluk devam ediyor ..
Saracık sağlıklı , normal doguma bağlı olarak ağzında ( dilinde ) Pamukçuklar var ama Göğüs ucu icin krem aldım ins iyi olacak .. Ve sizleri cok ozledim
emoji_1F60A.png

Allah analı babalı büyütsün canım. Darısı başıma inşallah :)))

Merhaba kızlar. Memlekete gittim geldim. Bebişle aramız iyi. arada bir hissettiriyor kendini :)
Geçiyor günler. Arada hala bulantılarım oluyor. idare diyorum. 2 kilo kadar aldım henüz. yürüyüş çok yapamıyorum. bir düzen oturtamadım. Pilates de yapmmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak.

Leylak şuan doğum yapmış olmalısın sanırım. Hayırlısı olsun.

Merhaba kızlar. Memlekete gittim geldim. Bebişle aramız iyi. arada bir hissettiriyor kendini :)
Geçiyor günler. Arada hala bulantılarım oluyor. idare diyorum. 2 kilo kadar aldım henüz. yürüyüş çok yapamıyorum. bir düzen oturtamadım. Pilates de yapmmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak.

hoşgeldin canım..darısı başına:KK36::KK36:

selam sersum; ALLAH tez vakitte kayınbabişi yollamak nasip etsin hayırlısıyla. insan rahat olmuyo bilirim. bu arada geçen yıl bu zamanlar ne kadar yoğun bi topikti yaaaa, okumaya yetişemiyodum,hamişler mezun olanlar derken kala kala bukadar kaldık. olsun sersum samimi olsun ,gelip geçici olmasında bu kadar olsun ,hem yakında sayımız artar daha bi motive oluruz inşallah.ahhh ahhh bi 69u göreyim bende o 6 nın kıymetini bilicem hiç üzmicem onu
:KK11::KK11::KK11:

akşam yemeğiiiim:kk77::kk77::kk77:

2 tabak patlıcan:KK57::KK57::KK57:
1 kase yoğurt
turp-havuç-mor lahana salatası

selam sersum; ALLAH tez vakitte kayınbabişi yollamak nasip etsin hayırlısıyla. insan rahat olmuyo bilirim. bu arada geçen yıl bu zamanlar ne kadar yoğun bi topikti yaaaa, okumaya yetişemiyodum,hamişler mezun olanlar derken kala kala bukadar kaldık. olsun sersum samimi olsun ,gelip geçici olmasında bu kadar olsun ,hem yakında sayımız artar daha bi motive oluruz inşallah.ahhh ahhh bi 69u göreyim bende o 6 nın kıymetini bilicem hiç üzmicem onu

1 kase yoğurt
aynen canım rahat olmuyor ama mecburrr:KK14::KK14:...aminn:KK68:

topik eski haline hamişlerimiz geri gelince kavuşur sanırsam..olsun dediğin gibi biz bize olalım yeter..:KK5::KK5:

günayydınnn.:KK68:..bu sabah zor kalktım valla...kahvaltı da canım istemedi..iş yerinde yerim artık..
yağğmurrr varrr Ankaradaa....:KK75:

gün çabuk geçer inşallah..kilomu da bildirip çıkıyım ben..yolcu yolunda gerekk:KK55::KK55:

rumuz:sersum(regl)
baş.kg:82.1kg
geçen hafta:81.3kg
bu hafta:81.9kg
fark:++600gr
yüzde:++%0.738
spor:hergün işe gidiş geliş toplam 3km yürüyüş:KK49:

regl yarın biter haftaya toparlarım gibi geliyor..umarım:KK51:

kolay gelsin filizimmm:KK68::KK68:

günn bitti kısslarrr başım çatlıyooo..yoğun bir gündüüü..:KK43:

öğlen
balık
mercimek çorba

akşamı da yazarım sonraa....bi hap alayım olmıyacak böyleee:KK47::KK47:
geçmiş olsun canım:KK36:

sağlıkla kucağına almayı allah nasip etsin canım boşver tadını çıkar sonra verirsin biz burdayız tatlım nede olsa:KK68:

1 kase yoğurt
sendemi şekerim pişman olanlardansın bi eski kilomuza dönsek çok zor be verilmiyo ders oldu bize:KK57::KK35:
rumuz:sersum(regl)
baş.kg:82.1kg
geçen hafta:81.3kg
bu hafta:81.9kg
fark:++600gr
yüzde:++%0.738
spor:hergün işe gidiş geliş toplam 3km yürüyüş:KK49:

regl yarın biter haftaya toparlarım gibi geliyor..umarım:KK51:

kolay gelsin filizimmm:KK68::KK68:
benimde bitti bugün ama hiç vermemişim beyaaaa:KK12:
sağol sersumcum :KK68:

filiztoprak
b. kilo=07 mart 2013
b. kilo= 78
geçen hafta=72.3
bu hafta=72.3
fark=0.0
aynıyım be yaaaa o kadar dikkate buo_O olsun pes etmek yok önemli olanda bu deyilmi:KK39:

CAKMEL bildirim

geçen hafta:74.3

bu hafta: 73.9

fark:---400

% : ---538
aman gitsin de az az razıyım:confused::confused::confused:

kahvaltım 05:30

1 avuç çiğ badem ve fındık
3 iri hurma
sütlü kahve

öğle yemeğim 11:30

patlıcan yarım por.
3 yk makarna
2 yumurtadan omlet
avuç içi keçi peyniri

herkese iyi haftasonları... bol bol dinlenin hanımlar... az kaçamaklı geçer inşallah.

CAKMEL bildirim

geçen hafta:74.3

bu hafta: 73.9

fark:---400

% : ---538
aman gitsin de az az razıyım:confused::confused::confused:

kahvaltım 05:30

1 avuç çiğ badem ve fındık
3 iri hurma
sütlü kahve

öğle yemeğim 11:30

patlıcan yarım por.
3 yk makarna
2 yumurtadan omlet
avuç içi keçi peyniri

herkese iyi haftasonları... bol bol dinlenin hanımlar... az kaçamaklı geçer inşallah.

afiyet olsun cakmelcim iyi kız öle böle gidecek sanada iyi hafta sonları:KK36:

baharda gelmiş yapın kızlar bildirimleri
bende kızımı bekliyorum ders uzamış bugün
tb. unundan poğaça denedim
henüz yemedim tadını yazarım yiyince:kk77:
kurabiyem çok güzel olmuştu ama eşim bile lop lop yedi

Back
X