sağol canım sersumum bazen bunalıyoruz neyse topik şenleniyo bizede motivasyon olsun :) sarı kafalar gitmiş bende bazen oluyo:)aynen canımm kilo vermemiz gittikçe zorlaşıyor...sıkılsak da durmak yok canım inşallah vereceğiz artık..azar azar da olsa vereceğiz..
güle güle kullan cicilerini kuzum....
sağol bebeemm
maşallah canım gayet iyisin hadi hep birlikte diyeteGünaydın kızlar ..
Hamilelikten sonra ilk defa tartildim .. Hamilelikte yaklasik 20 kg aldım .. Ama vücut ödem tuttuğu icin doğumdan hemen sonra 15 kg gitmiş .. En son 91 dim Sok oldum cok da sevindim .. Neyse kilo bildirimi yapıyorum..
Karatay ile verilen 30 kg ardından , yeni bir başlangıç hamilelik de alinan kiloları verme cabası .. Yine yola karatay ile devam edeceğim..
B.kilo : 76.4
Hedef : ilk bir ay icinde 70
Boy ; 1.72
Beden: hala 40
Spor : suan icin yok
Diyet ; karatay
tatil dönüşü kilo almaman tebriks ederim canım geçmiş olsun iyileşte yaparsın diyetiniSlm kizlarrr
ben geldimm
dun aksam geldik evimize..
tatil cok guzel gecti hamdolsun yine evimdeyim..evim evim guzel evim ozlemisim evimi..ama hasta geldim dun bi mide bulantisi bugunde idrar yollari usutmesi yasiyorum ..kotuyum valiz heryer hersey bana bakiyo..ama once kendimi toplamam lazim..sicak su kesesiyle dolaniyorum bol su cay icmeye calisiyorum..
kilom ayni kalmis pek almamisim cok hareketliydim sanirim ondan..bol bolda yuzdum tabisi..kilom 83.7 iyilesimde tam diyet moduna giricem ins..
dogum yapan arkadaslar allah anali babali buyutsun ins..
leylak canım hoşgeldin bebişimizi bizim yerimizede kokla canım ne güzel kokuyodur o şimdi:)Selam kızlar,aylar sonra bildirim yapıyorum özlemişim vallaben de 94 kiloyla doğuma gittim,bugün 13. Gün ve 10 kilosu gitti bile.kaneelim gibi bende de ödem çoktu.bakalım bundan sonra nasıl gidecek.diyet olarak katı bişey yapamıyorum daha ama dikkat ediyorum.inşallah hızlıca gider kilolar.
Sersumum kolay gelsin bacım
başlangıç kilo:84,1
Hedef kilo:70
Selam kızlar,aylar sonra bildirim yapıyorum özlemişim vallaben de 94 kiloyla doğuma gittim,bugün 13. Gün ve 10 kilosu gitti bile.kaneelim gibi bende de ödem çoktu.bakalım bundan sonra nasıl gidecek.diyet olarak katı bişey yapamıyorum daha ama dikkat ediyorum.inşallah hızlıca gider kilolar.
Hoşbulduk canım .. Insallah kalan diğer kilocuklar da guzel guzel gidecekkaneelcim ve leylakcım hoş geldiniz, süpersiniz kızlar 10 ar kg vermişsiniz bile, maşallah size ve yavrularınızaaaaa
ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN İNŞALLAH.
Insallah canim hersey guzel olacaksağol canım sersumum bazen bunalıyoruz neyse topik şenleniyo bizede motivasyon olsun :) sarı kafalar gitmiş bende bazen oluyo:)
maşallah canım gayet iyisin hadi hep birlikte diyete
bebişinide kokluyoruz canım:)
tatil dönüşü kilo almaman tebriks ederim canım geçmiş olsun iyileşte yaparsın diyetini
leylak canım hoşgeldin bebişimizi bizim yerimizede kokla canım ne güzel kokuyodur o şimdi:)
yavaş yavaş gidecek canım kilolar emziriyosun canının istediği olur kendini sıkmadan yavaş yavaş verirsin canım:)
maşallah canım.evet geçmişe baktım da doğum hikayeni de kısaca yazmışsın.okudum.sara olduğunu da öyle gördüm
Güzel günler görsün bebeğin inşallah..Hepsi güzel günler görür inşallah
herşey onlar için.
canımcım sen de mi doğurdun..maşallah sana. bebeğinin adını alalım . çok merak ettim. sağlıkla büyüt canım benim.Selam kızlar,aylar sonra bildirim yapıyorum özlemişim vallaben de 94 kiloyla doğuma gittim,bugün 13. Gün ve 10 kilosu gitti bile.kaneelim gibi bende de ödem çoktu.bakalım bundan sonra nasıl gidecek.diyet olarak katı bişey yapamıyorum daha ama dikkat ediyorum.inşallah hızlıca gider kilolar.
sen de mi hamilesin. tebrik ederim. kız mı erkek mi b ebişOh oh doğuran geliyor bakalım bana ne zaman nasip olacak biz daha cinsiyetimizi bile öğrenmedik :)
kaneelcim ve leylakcım hoş geldiniz, süpersiniz kızlar 10 ar kg vermişsiniz bile, maşallah size ve yavrularınızaaaaa
ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN İNŞALLAH.
canımcım sen de mi doğurdun..maşallah sana. bebeğinin adını alalım . çok merak ettim. sağlıkla büyüt canım benim.
31 EKİM 2014 TARİHLİ LİSTEMİZ
1-cakmel --600gr %0.811
2-sersum --200gr %0.244
3-bahar_34 aynı %00
4-filiztoprak ++100gr %0.134
5-ficans ++2.4kg %3.22
haftaya listeye girecekler
kaneel başlangıç 76.4 kg
leylak84 başlangıç 84.1 kg
İZİNLİ
bruxelles izinli
. Evet canım ama göstermedi bizimki daha :) Hayırlısı neyse o olsun bakalım. Çok yemeye başladım bu aralar yahusen de mi hamilesin. tebrik ederim. kız mı erkek mi b ebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?