Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar, ayy ne güzel herkeşler toplanıyor ben gidiyorum, neyse ben gelene kadar topik hazır olur hehee, bende dün gece misafir vardı anlayacağınız, kek baklava börek! fazla söze ne gerek, yiyek yiyek şişekk!
kilo veren arkidişlerimi tebrik ederim, veremeyenlere sabır dilerim,

kaneelcim ve leylakcım hoş geldiniz, süpersiniz kızlar 10 ar kg vermişsiniz bile, maşallah size ve yavrularınızaaaaa

ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN İNŞALLAH.

aynen canımm kilo vermemiz gittikçe zorlaşıyor...sıkılsak da durmak yok canım inşallah vereceğiz artık..azar azar da olsa vereceğiz..

güle güle kullan cicilerini kuzum....

sağol bebeemm
sağol canım sersumum bazen bunalıyoruz neyse topik şenleniyo bizede motivasyon olsun :) sarı kafalar gitmiş bende bazen oluyo:)
maşallah canım gayet iyisin hadi hep birlikte diyete
bebişinide kokluyoruz canım:)
tatil dönüşü kilo almaman tebriks ederim canım geçmiş olsun iyileşte yaparsın diyetini
leylak canım hoşgeldin bebişimizi bizim yerimizede kokla canım ne güzel kokuyodur o şimdi:)
yavaş yavaş gidecek canım kilolar emziriyosun canının istediği olur kendini sıkmadan yavaş yavaş verirsin canım:)

Selam kızlar
Diyet yapamıyorum sadece almamaya çalışıyorum bu ara.. Pazartesi başlıcam inşallah..

Başlangıç tarihi: 23.03.2014
Başlangıç kilom: 98,8
geçen hafta: 85,6
bu hafta: 85,6
fark: -
yüzde: -
toplam fark: 13,2

Çok güzel canım , aynı benim gibi ödem den sismisiz .. On kg gitmiş ne guzel bir aya kalmaz gerisi de gider insallah ..

kaneelcim ve leylakcım hoş geldiniz, süpersiniz kızlar 10 ar kg vermişsiniz bile, maşallah size ve yavrularınızaaaaa

ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN İNŞALLAH.
Hoşbulduk canım .. Insallah kalan diğer kilocuklar da guzel guzel gidecek

Insallah canim hersey guzel olacak

Selam kızlar

Sersumum mesajını gormedim canım ilk fırsatta girip bakarım

Evde değildim yeni geldim akşama ayrıca da yarın sabaha misafirlerim var acil mutfağa girmeliyim

Bildirimim 2 hafta önce 74.4

Bu. Hafta. 76.8

Yuzde hesaplamıyorum bile durumlar çok kötü

Direk en sona yaz beni sersumum hepiniz de eksilerdesinizdir umarım

Iyi dileklerin icin cok cok tesekkurler canim

canımcım sen de mi doğurdun..maşallah sana. bebeğinin adını alalım . çok merak ettim. sağlıkla büyüt canım benim.

31 EKİM 2014 TARİHLİ LİSTEMİZ

1-cakmel --600gr %0.811

2-sersum --200gr %0.244

3-bahar_34 aynı %00

4-filiztoprak ++100gr %0.134

5-ficans ++2.4kg %3.22

haftaya listeye girecekler

kaneel başlangıç 76.4 kg

leylak84 başlangıç 84.1 kg

İZİNLİ

bruxelles izinli

Ellerine sağlık sersumumbirincimizi de tebrik ederimbakalım ben haftaya kaç olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…