Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

senin orucunu da ALLAHIM en makbullerinden eylesin ve dilerim gönlünden geçenler hayatının bir parçası haline gelsin .hııııııımmmmmmmmm iskender miiiiibende bayılırım sersumcum yaaaaaaaaaa bende istiyorum bendeeeeeeeee afiyet olsun

sahurum:
1 mandalina
1 salkım üzüm
5 hurma
1 avuç çiğ badem ve fındık

kahvesiz elbette olmaz

iftarım:
tamamen kepek-pekmez ve tahinden mamul kek
çay
çiğ karışık çerez hurma

arımı hazırlıcam müsadenizle kilodaşlarım

sağol canım amiin....yap sende kıss ben hazır pişmiş döner alıp evde kendim yapıyorum
sana da afiyet olsun...

selam kısslar..midem çok fenaa..reflü geliyo gene..bukadar kısa günde bile böyle oluyor..zaten ramazanda bunun için tutamıyorum..midem ağzıma geliyor resmen..neyse sabır az kaldı...

allah kabul etsin canım
akşam yemeğim

iskender

sahur

3 dolma biber(bulgurlu kıymalı)
yoğurt
1 dilim elmalı pay
[/QUOTE
allah kabul etsin canım

selam canlar

iftarımı yaptım

adana köfte
1 lahmacun kadar lavaş
salata
2 kaşık bulgur pilavı

şimdi de çay keyfim ve kızıma pişirdiğim havuçlu cevizli kekten 1 dilim..yarın tartı ama napiim canım çok çektii

Yarın liste bende kısslarrrrr....HADİ HAYIRLISI

liste sıramız...

bahar_34:17 Ekim 2014 liste yaptı

filiztoprak:24 Ekim 2014 liste yaptı

sersum:31 Ekim 2014

ficans:7 Kasım 2014

leylak84:14 Kasım 2014

çakmel:21 Kasım 2014

bruxelles:28 Kasım 2014

Selam kızlar hepinize nasılsınız

Leylakım gözünaydın canım güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallah

Çiğdemcim hoşgeldin canım

Ben iyice diyetten koptum hatta tersine gidiyor her hafta kilo alıyorum listeyi yarın ben de zannediyordum onun için gelmiştim ama haftayaymış inşallah bu hafta dikkat edebilirim de haftaya kendi listemde iyi olabilirim inşallah

Afiyet olsun canım Allah kabul etsin

Sağol ficansım,amin inşallah

canım ben de face den mesaj atmıştım evdeyim ben yapayım listeyi diyeee

hepimiz aynı durumdayız ama toparlanalım gayrı bak eski takım da toplanıyor yavaştan..bak sen hafta içi hiç uğramıyon ondan böyle dağıttın bence...

accuk meyve yedimmm
1/2 nar
1 mandalina
1/2 portakal
1/2 armut

piiiii accuk abarrtım galiba..ardından da form çayı içiyom..

Merhaba kızlar
Aplication ile kadınlar klübüne girmek zor oldu yine netten girdim. Neyse
Nasılsiniz kızlar ??

Bebis dün tam bir aylık oldu ve sersumcan nin da iteklemesi ile bn yine aranizdayim ..
Kilomu bilmiyorum .. Logusalikta , sut verirken malum biraz zor diyet ama yine de bi yerden başlamak gerekiyor .. 26 Kasım da yine annem ile Tr ye gideceğim o zamana biraz kilo versem super olacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…