sağol canım amiin.senin orucunu da ALLAHIM en makbullerinden eylesin ve dilerim gönlünden geçenler hayatının bir parçası haline gelsin .hııııııımmmmmmmmm iskender miiiiibende bayılırım sersumcum yaaaaaaaaaa bende istiyorum bendeeeeeeeee afiyet olsun
sahurum:
1 mandalina
1 salkım üzüm
5 hurma
1 avuç çiğ badem ve fındık
kahvesiz elbette olmaz
iftarım:
tamamen kepek-pekmez ve tahinden mamul kek
çay
çiğ karışık çerez hurma
arımı hazırlıcam müsadenizle kilodaşlarım
allah kabul etsin canımslm kızlar...
sersumcum;cepten girmiştim bağlanamadım ek kalmış msj yazamadığımdanALLAH: Huzurun bitmediği,savaşın gölgesinin dahi olmadığı ,herkesin özgürce inancına göre yaşıdığı, uzzuuuuun değil sonsuz bir yaşam versin ulusuma ve devletime.
dün sahur
2 yumurta
erzincan tulum peyniri
hurma 3 tane
avuç içi çiğ badem ve fındık
iftar:
1 tabak sebzel bulgur pilavı
1 tabak dana kaburgalı nohur yemeği
salata
bugün sahur:
kalan havuç-turp-lahana salatası
1 haşlanmış yumurta
keçi peyniri
3-4 hurma
badem-fındık
kahve
bu gün iftar
ayran
nohut yemeği -pilav (dünden kalan)
kahvemle birlikte çiğ badem ve fındık tabiki vazgeçilmezim hurma
akşam yemeğim
iskender
sahur
3 dolma biber(bulgurlu kıymalı)
yoğurt
1 dilim elmalı pay
[/QUOTE
allah kabul etsin canım
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinselam canlar
iftarımı yaptım
adana köfte
1 lahmacun kadar lavaş
salata
2 kaşık bulgur pilavı
şimdi de çay keyfimve kızıma pişirdiğim havuçlu cevizli kekten 1 dilim..yarın tartı ama napiim canım çok çektii
estağfurullah canım olurmu öle şey bende düşünemedim işte
Selam kızlar hepinize nasılsınız
Leylakım gözünaydın canım güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallah
Çiğdemcim hoşgeldin canım
Ben iyice diyetten koptum hatta tersine gidiyor her hafta kilo alıyorum listeyi yarın ben de zannediyordum onun için gelmiştim ama haftayaymış inşallah bu hafta dikkat edebilirim de haftaya kendi listemde iyi olabilirim inşallah
canım ben de face den mesaj atmıştım evdeyim ben yapayım listeyi diyeeeSelam kızlar hepinize nasılsınız
Ben iyice diyetten koptum hatta tersine gidiyor her hafta kilo alıyorum listeyi yarın ben de zannediyordum onun için gelmiştim ama haftayaymış inşallah bu hafta dikkat edebilirim de haftaya kendi listemde iyi olabilirim inşallah
hepimiz aynı durumdayız ama toparlanalım gayrı bak eski takım da toplanıyor yavaştan.Selam kızlar hepinize nasılsınız
2 gün 2 gün de hafta sonu tatili birleştirdim..alışamadım hala yeni iş yerime sıkılıyom canım yaaaSelam sersumum izin almışsın oh iyi yapmışsın canım
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Ohhhh afiyet olsun tatlım canımaccuk meyve yedimmm
1/2 nar
1 mandalina
1/2 portakal
1/2 armut
piiiiiaccuk abarrtım galiba ..ardından da form çayı içiyom..
Tesekkur ederim canım sagol insallah hayırlısı ile tadını cikar bu guzel ve özel günlerinAllah analı babalı büyütsün canım. Darısı başıma inşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?