Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Leylakım gözünaydın canım güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallah

Kizlar bi sey dicem ben uzun zamandir yoktum aramizda
Kim ne diyet yapiyor ?? Bilmiyorum liste yaparken yaptilar diyette listeye yazilirsa sevinirim.
Karatay yapan var mi ? Yada protein ? Karabugday falan ?

Ben şahsen : karatay + emziren anne ye devam edeceğim yani hafif karatay yapacagım

hoşgeldin tatlişkommm
verirsin kıss verirsin..emzirirken daha güzel gider..
maşallah bebişimize..Allah sağlık sıhhat versin
Ohhhh afiyet olsun tatlım canım

canım herkesler karışık takılıyo ben de ayça kaya yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı

bildirim zamanı
filiztoprak
b. tarihi= 07 mart 2013
b. kilo=78
g. hafta=72.3
bu hafta=++ 72.4
fark=0.1
haftalık yüzde=%0.138
toplam fark=5.6
ayyyy bi türlü gitmiyo kilolar noluyo bize bilmiyom yaaaa çok da yemiyorum dikkat de ettim pöfffffff sıkılıyom artık hakkaten yaaaaeskidende aynı yiyodum veriyoduk şimdi olmuyo inanırmısınız dün dolma yaptım mis gibi koktu yemedim burokoli yedim yani o kadar dikkat ediyorum olmuyo neyse yinede dikkat edicem demekki eskisi gibi yesem 100 kilo olcam bu kadar dikkate bu olursa düşünün gariiiii

2 günlük menümü yazayım
çarşamba günü eşimde evdeydi alışverşe gittik biraz ciciler aldım alt alamadım sadece üst aldım ona sonra bakıcam 3-4 parça aldım bana yeter dolabım almıyo yoksa giymediklerimi de vermiştim zaten
2 öğün yedim geç kalkınca
kahvaltı=1 yumurta+zeytin +peynir+1 tb. ekmeği+çayyyyy+ceviz
akşam= (dışardaydık)köfte +salata+1 avuç kadar pide
perşembe=
kahvaltı aynı şekilde
öğlen=kavurma et+1tb.ekmeği+1 portakal+çay
akşam=brokoli salatası+yoğurt+turp salatası
bugün sabahda diyet kekim vardı onu yedim yanında yeşilçay
öğlen bi kaç seçenek var henüz düşünmedim

hoşgeldin kaneelcim leylakımızda geliyo canım sende gel buraya takılırsan bi bakarsın baya vermişsin yani biz hala çırpınıyoz ama olsunnn elbet vericez hem sen istikrarlı bi hatunsun

aynen canımm kilo vermemiz gittikçe zorlaşıyor...sıkılsak da durmak yok canım inşallah vereceğiz artık..azar azar da olsa vereceğiz..
güle güle kullan cicilerini kuzum....
kolay gelsin sersumcum
sağol bebeemm

günaydın güzeller....bugün tartı günü hazır mıyızz...

ben çok umutlu değilim..olsun devam devam...

ben bu sıralar dr ayça kayanın 5333 diyetini yapmayı planlıyorum..tabii daha planlıyorum bakalım noolcakk
eşim nöbet çıkışı o gelince kahvaltı yaparız..hadiin bakalım gelsin kilocuk bildirimlerii...

Günaydın kızlar ..
Hamilelikten sonra ilk defa tartildim .. Hamilelikte yaklasik 20 kg aldım .. Ama vücut ödem tuttuğu icin doğumdan hemen sonra 15 kg gitmiş .. En son 91 dim Sok oldum cok da sevindim .. Neyse kilo bildirimi yapıyorum..

Karatay ile verilen 30 kg ardından , yeni bir başlangıç hamilelik de alinan kiloları verme cabası .. Yine yola karatay ile devam edeceğim..

B.kilo : 76.4
Hedef : ilk bir ay icinde 70
Boy ; 1.72
Beden: hala 40
Spor : suan icin yok
Diyet ; karatay

ay kaneel cim..doğum yapmışsın..hayırlı olsun bebişin.
isim ne koydunuz.sürpriz olacak demiştin ..yazmamıştın ismini.
sağlıkla büyüt inşallah

ne kadar çabuk gitmiş kilo..ödemmiş demek ki..
daha kolay verirsin kilonu.

Slm kizlarrr
ben geldimm
dun aksam geldik evimize..
tatil cok guzel gecti hamdolsun yine evimdeyim..evim evim guzel evim ozlemisim evimi..ama hasta geldim dun bi mide bulantisi bugunde idrar yollari usutmesi yasiyorum ..kotuyum valiz heryer hersey bana bakiyo..ama once kendimi toplamam lazim..sicak su kesesiyle dolaniyorum bol su cay icmeye calisiyorum..
kilom ayni kalmis pek almamisim cok hareketliydim sanirim ondan..bol bolda yuzdum tabisi..kilom 83.7 iyilesimde tam diyet moduna giricem ins..
dogum yapan arkadaslar allah anali babali buyutsun ins..

canımm maşallah sana...çok güzel başlıyorsunn
hoşgeldin yıldızım...geçmiş olsun ayrıca...
bravo kıss tatile gidip de almamak mucize gibi birşeyyy

Tesekkur ederim canım
Kızımızin ismi Sara tam bir aylık oldu kızımız
Evet aldığım kilonun cogunun ödem olduğunu Dr söylemişti o neden ile ellerimde Cts çıkmıştı neyse insallah geriye kalan kg lar da çabucak gider

maşallah canım.evet geçmişe baktım da doğum hikayeni de kısaca yazmışsın.okudum.sara olduğunu da öyle gördüm
Güzel günler görsün bebeğin inşallah..Hepsi güzel günler görür inşallah
herşey onlar için.

kardelen in eşi vefat etmiş.ben hasta olduğunu bile bilmiyordum çok üzüldüm
Başı sağ olsun arkadaşımızın. Rabbim yattığı yerde dinlendirsin.

Selam kızlar,aylar sonra bildirim yapıyorum özlemişim vallaben de 94 kiloyla doğuma gittim,bugün 13. Gün ve 10 kilosu gitti bile.kaneelim gibi bende de ödem çoktu.bakalım bundan sonra nasıl gidecek.diyet olarak katı bişey yapamıyorum daha ama dikkat ediyorum.inşallah hızlıca gider kilolar.

Sersumum kolay gelsin bacım

başlangıç kilo:84,1
Hedef kilo:70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…