Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin kizlar....
sersumcum tahmin etmistim sizip kaldigini yoksa ugrardin aksam..asureler icin afiyet olsun...
bu sabah diyetime basladim..malesef karatay bunyeme yaramiyo..o yuzden az az herseyden yicem..ekmek yok..bol su hareket..ilk etapta 7000 adim planliyorum ins..olculerimide alicam ins..bakalim 1 ayda fark olucakmi..

sersumcum baya karışık geliyo banada kafamız dolu herşeyi düşünüyoz bekerlıktaki gibi olmuyoki canım hemen aklımıza girsin bende bi örnek liste hazırlıcam kızımla bi kontrol ederiz bakalım ne kadar anlamışım bide sebzeler yani ıspanak yağla yemek yaparsanda değişiyo oralar karışık önce besinlerin gruba göre birimlrini çok öğrenip ezberlemek gerekiyo diye düşünüyorum ben şimdilik pazartesi nasipse örnek listeleri uygulucam öle öle aklımda kalır belki bence her zaman sebze yemeği bulunması lazım hazırda yemek bide 4-5 kaşık diyo 2 yemek k. makarna ,pilav az az o ne yaaaa bizde mnakarna piştimi başka bişey pişmez yani nasıl 2 kaşık yicen minik minik burası ev yani açık büfemio kısımlar zor neyse yaaa kafanı şişirdim canım yapabilirsek yaparız sonuçta ne yasak ne serbest genel anlamda biliyoz dimi yaaaa

şu an bende aşuremi pişiriyorum kızım gelince biraz yeriz dağıtırız
sabah kahvaltım =1 bardak sütle 5 kaşık müsli+1 armut
öğlen aşure sadece
bugün aşure yerim artık akşama yoğurt falan yerim dengelemek adına
cuma feci şişerim diyorum bakalım ayça kaya diyetine kaçla başlıcam

afiyet olsun kuzum aşuren ilginç olmuş hiç o şekilde düşünmemiştim tadı nasıl acep aşureye benziyomu tam
olarak merak ettim
merak etme sersumcum bu cuma hepimiz yıkılıcaz yani aşureyi sevenler

meraba kızlar iki gündür bende dikkat etmeye çalışıyorum dün komşum aşure getirdi yılda bir kere olan bir durum rahatlıkla yarım kase kadar yedim bu sabahta karataya uygun beslendim gibi herkese kolay gelsin

bu aralar yumurtadan biraz soğudum onun yerine bu sabah muz iki üç köfte peynir yerine protein olsun diye 7 -8 ceviz kayısı 1 çatal sütlü tatlı küçük parça pestil yedim olmuşmu

içim dışım aşure oldu ne özlemişim kızlar pazartesi başlıcam diyete sorun yok
akşam yemicektim alında ama eşim yalnız kalmasın kalori değeri düşük yicem
yoğurtlu brokoli közlenmiş kırmızı biber
öpüyorum kızlar

hadi bakalım hayırlısı hepimize
valla çok karışık benimde kafam karıştı dün de accuk baktım..mesela çekirdeği yazmamış sanırım onu yağdan saycaz heralde değil mi..amannn baktım olmuyo gene dukan karatay karışımı yaparım napiim...
sen mi ben miiii
afiyet olsun kuzum aşuren ilginç olmuş hiç o şekilde düşünmemiştim tadı nasıl acep aşureye benziyomu tam
olarak merak ettim
merak etme sersumcum bu cuma hepimiz yıkılıcaz yani aşureyi sevenler
kıss baklagil yok deyince sadece nohut ve fasulye yok yoksa gerisi var..aşure gibi tabii kıss
meraba kızlar iki gündür bende dikkat etmeye çalışıyorum dün komşum aşure getirdi yılda bir kere olan bir durum rahatlıkla yarım kase kadar yedim bu sabahta karataya uygun beslendim gibi herkese kolay gelsin
afiyet olsun sana da
bu aralar yumurtadan biraz soğudum onun yerine bu sabah muz iki üç köfte peynir yerine protein olsun diye 7 -8 ceviz kayısı 1 çatal sütlü tatlı küçük parça pestil yedim olmuşmu
olmuş bence canım..ucundan accık kaçamak olurryumurta bıktırıyor bazen haklısın
merhaba kızlar. aşureyi ben de çok yedim bu ara.
off offf battıkkk

Filizcim senmi benmii off guya basladik ev tatli asure dolu...
hayır bennnnnn

selam canlar....eve yeni girdim..kızıma çanta almıştım beğenmemişti avm ye gittim onu değiştirdim..kendime bişeyler aldım ama isteksizce..iyice şiştim hiç bişey yakışmıyo gene...
haftaya yeğenimin doğum günü var ona kurabiye yapıcam süslüsünden..onun için şeker hamuru aldım..yoruldum bayaaa
valla bugün yediklerimi yazmıycam çok fenaaaa
cuma berbat olucakkk

Canım geçmiş olsun bi daha olmaz inşallah

Canım geçmiş olsun bi daha olmaz inşallah
oldu malesef canım..valla nasıl yapacaklar bilmem..yarın eşim nöbet izninde gene çağıracak adamları..alttan kırabilirler sanırım ..yönetici demiş sizin ev sizin yaptırmanız lazım sanki logarı ben tıkadım..bakalım nolacak...

Selam kızlar

Gelemedim bi türlü fırsat bulup

Pazartesi sabah 1 saat yürüyüş

Menüm kaçamaklı oldu , abarttım o yüzden yazmayım

Salı sabah 1 saat yürüyüş

Kahvaltıda köz kırmızı biber, peynir, zeytin, domates, salatalık, badem, kuru üzüm

2. öğün bolca mercimek köftesi ve yeşillik çay çay

Bugün sabah 1 saat yürüyüş

Kahvaltım tereyağında yumurta, peynir, zeytin,salata, 2 lokma tereyağlı ekmek , badem,kuru üzüm ve kuru kayısı

Öğlen etli lahana sarması, salata, 1 lokma peynirli kek, çay çay

Akşam 2 fırın baget, az kavurma, az fırın patates, salata ve yoğurt

Sabahları acayip soğuk yürüyüşlerden hasta olmam inşallah, bugün de miktarı kaçırdım gibi bir de regl olucam herhalde bayağı şişim

Nasıl yaa ...hallolur inşallah canım

vala ben de işe geliş gidişlerle yetiniyorum ..yürüyüşe hiç halim kalmıyor..Ankara da soğudu canım aman hasta olma
Nasıl yaa ...hallolur inşallah canım
aynen canım..rüzgar gibi bir ses geliyor ve giderden köpükler çıkıyor.. öfff öfff...

Ficanscim ne guzel menuler yuruyusler mas...
sersumcum ne sacmalik sen daha yeni geldin o eve ..lojman degilmiydi yaptirsinlar..
su asure bitsede rahatlasam fena sis hissediyorum kendimi. Bugun hic halim yoktugrip oluyorum galiba yine.. kis geldi hastalik bitmez..3000 adimda kaldim..gun gune artar ins..

Yeter o yürüyüşler canım zaten bi de hastane koşturmacası, olmam inşallah canım

Sağol yıldızcım bakalım inşallah devamı gelir, aman hasta olmazsın inşallah bugün ben de çok halsizdim

Filizcim senmi benmii off guya basladik ev tatli asure dolu...
yaaa hiç sorma kenarda duruncada insanın aklı kalıyo
evet biraz karışık bencede yağ sayılıyordur ya hangisi işimize gelirse onu yapıcaz bende bi denicem dörtdörtlük olmasada anladığım kadar yaparım hayırlısıhımmm sen yaparsında olmazmı canım eminim nefis olmuştur
aşure manyağı olduk

güle güle kullan canım cicilerini
yaa dışarıda olunca yeniliyo yorulunca açlıktan insanın gözü dönüyo
bu cuma çok olaylı geçecek 1. olan olursa madalya vermek lazım pes derim yani
bide leylakla kaneel verirse ayıp bize derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…