sersumcum baya karışık geliyo banada kafamız dolu herşeyi düşünüyoz bekerlıktaki gibi olmuyoki canım hemen aklımıza girsin bende bi örnek liste hazırlıcam kızımla bi kontrol ederiz bakalım ne kadar anlamışım bide sebzeler yani ıspanak yağla yemek yaparsanda değişiyo oralar karışık önce besinlerin gruba göre birimlrini çok öğrenip ezberlemek gerekiyo diye düşünüyorum ben şimdilik pazartesi nasipse örnek listeleri uygulucam öle öle aklımda kalır belki bence her zaman sebze yemeği bulunması lazım hazırda yemek bide 4-5 kaşık diyo 2 yemek k. makarna ,pilav az az o ne yaaaa bizde mnakarna piştimi başka bişey pişmez yani nasıl 2 kaşık yicen minik minik burası ev yani açık büfemiHADİ HAYIRLISI
afiyet olsun kujum..bazen oluyor öyle üzülme düzelir..ben de doğum sonu epeyce siyah zeytinden tiksinmiştim
ellerinize sağlık cicim..ben de yaptım yedimm
aminnnn
ben de aynı senin gibi canım çözmeye çalışıyorum ayça kaya diyetinibilg.ıma liste yaptım kitaba bakarak ama hala bazı şeyler kafama takıldı.. haberleşiriz seninle
afiyetler olsun cicimmm
oh maşallah daha da iyi olsun kuzu inşallah
afiyet olsun kuzumselam canlarımmm
2 günlük orucumuz bitti Allah kabul etsin ama ben feci uykusuz kalmıştım..sahur sonrası uyuyamıyorum..saat 8 gibi bi sızmışım az önce kalktım azcık açıldım buraya geldim..birazdan gene yatarımm
iftarda maalesef üşendim hazır mantı yaptım ve yedim..sonrası yaptığım aşureden..bol meyveli yaptım sadece kendimize biz karı koca baklagil sevmiyoruz aşurede katmadım..şeker de koymadım ama accuk dukandan kalan tatlandırıcıdan kattım..
yarın da iş arkadaşları öğle yemeği kötü herkesler bişey yapsın dediler yani yarın da kaçamak olacak...
cumaya feci olacak yaniii
hadi bakalım hayırlısı hepimizeGunaydin kizlar....
sersumcum tahmin etmistim sizip kaldigini yoksa ugrardin aksam..asureler icin afiyet olsun...
bu sabah diyetime basladim..malesef karatay bunyeme yaramiyo..o yuzden az az herseyden yicem..ekmek yok..bol su hareket..ilk etapta 7000 adim planliyorum ins..olculerimide alicam ins..bakalim 1 ayda fark olucakmi..
valla çok karışık benimde kafam karıştı dün de accuk baktımsersumcum baya karışık geliyo banada kafamız dolu herşeyi düşünüyoz bekerlıktaki gibi olmuyoki canım hemen aklımıza girsin bende bi örnek liste hazırlıcam kızımla bi kontrol ederiz bakalım ne kadar anlamışım bide sebzeler yani ıspanak yağla yemek yaparsanda değişiyo oralar karışık önce besinlerin gruba göre birimlrini çok öğrenip ezberlemek gerekiyo diye düşünüyorum ben şimdilik pazartesi nasipse örnek listeleri uygulucam öle öle aklımda kalır belki bence her zaman sebze yemeği bulunması lazım hazırda yemek bide 4-5 kaşık diyo 2 yemek k. makarna ,pilav az az o ne yaaaa bizde mnakarna piştimi başka bişey pişmez yani nasıl 2 kaşık yicen minik minik burası ev yani açık büfemio kısımlar zor neyse yaaa kafanı şişirdim canım yapabilirsek yaparız sonuçta ne yasak ne serbest genel anlamda biliyoz dimi yaaaa
şu an bende aşuremi pişiriyorum kızım gelince biraz yeriz dağıtırız
sabah kahvaltım =1 bardak sütle 5 kaşık müsli+1 armut
öğlen aşure sadece
bugün aşure yerim artıkakşama yoğurt falan yerim dengelemek adına
cuma feci şişerim diyorum bakalım ayça kaya diyetine kaçla başlıcam
kıss baklagil yok deyince sadece nohut ve fasulye yok yoksa gerisi var..aşure gibi tabii kıssafiyet olsun kuzumaşuren ilginç olmuş hiç o şekilde düşünmemiştim tadı nasıl acep aşureye benziyomu tam
olarak merak ettim
merak etme sersumcum bu cuma hepimiz yıkılıcaz yani aşureyi sevenler
afiyet olsun sana dameraba kızlar iki gündür bende dikkat etmeye çalışıyorum dün komşum aşure getirdi yılda bir kere olan bir durum rahatlıkla yarım kase kadar yedim bu sabahta karataya uygun beslendim gibi herkese kolay gelsin
olmuş bence canım..ucundan accık kaçamak olurrbu aralar yumurtadan biraz soğudum onun yerine bu sabah muz iki üç köfte peynir yerine protein olsun diye 7 -8 ceviz kayısı 1 çatal sütlü tatlı küçük parça pestil yedim olmuşmu
off offf battıkkkmerhaba kızlar. aşureyi ben de çok yedim bu ara.
içim dışım aşure oldu ne özlemişim kızlar pazartesi başlıcam diyete sorun yok
akşam yemicektim alında ama eşim yalnız kalmasın kalori değeri düşük yicem
yoğurtlu brokoli közlenmiş kırmızı biber
öpüyorum kızlar
Filizcim senmi benmii off guya basladik ev tatli asure dolu...
selam canlar selam kaneelim...
hafta sonu kaçamaklıydı..yarın ve salı oruç tutmayı umuyorrum..bakalım inşallah...midem müsade ederse
yarından tezi yok daha disiplinli olucam...
bugünü sormayın.eve taşındığımızdan beri 2-3 kere mutfak lavabosundan geri tepme olmuştu 1 kere tesisatçı geldi çok güçlü açıcı döktü geçen hafta tamam oldu dediydi ama bugün çamaşır yıkadım vee bir rüzgar sesiyle mutfak geri tepti ve heryer köpürdü su oldu..yeni tesisatçı geldi demirli bi aletle gidere motorla açılması için bişeyler yaptılar..off offf..2-3 saat temizlik heryer çamaşır sularıyla 2-3 kere silindi eşimle sağolsun makineler çekildi..pöff işş işşş..nefret ediyorum böyle şeylerden..hatırlarsanız hakkaride de tatil dönüşü böyle bir sürprizle karşılaşmıştım..nedir benim bu talihsizliğim...
anlıyacağınız kötü bir gündü..yarında işbaşı..umarım hafta çarçabuk geçer..benden haberler böyle sizler iyisinizdir umarım..
gerçi dün güzeldi eşimle kızılaya gittik kuğulu parkta oturduk dinlendik..ee bu günde böyle oldu napalım..Allah beterinden saklasın ne diyeyim..talihimm
oldu malesef canım..valla nasıl yapacaklar bilmem..yarın eşim nöbet izninde gene çağıracak adamları..alttan kırabilirler sanırım ..yönetici demiş sizin ev sizin yaptırmanız lazım sanki logarı ben tıkadım..bakalım nolacak...Canım geçmiş olsun bi daha olmaz inşallah
oldu malesef canım..valla nasıl yapacaklar bilmem..yarın eşim nöbet izninde gene çağıracak adamları..alttan kırabilirler sanırım ..yönetici demiş sizin ev sizin yaptırmanız lazım sanki logarı ben tıkadım..bakalım nolacak...
vala ben de işe geliş gidişlerle yetiniyorum ..yürüyüşe hiç halim kalmıyor..Ankara da soğudu canım aman hasta olmaSelam kızlar
Gelemedim bi türlü fırsat bulup
Pazartesi sabah 1 saat yürüyüş
Menüm kaçamaklı oldu , abarttım o yüzden yazmayım
Salı sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltıda köz kırmızı biber, peynir, zeytin, domates, salatalık, badem, kuru üzüm
2. öğün bolca mercimek köftesi ve yeşillik çay çay
Bugün sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltım tereyağında yumurta, peynir, zeytin,salata, 2 lokma tereyağlı ekmek , badem,kuru üzüm ve kuru kayısı
Öğlen etli lahana sarması, salata, 1 lokma peynirli kek, çay çay
Akşam 2 fırın baget, az kavurma, az fırın patates, salata ve yoğurt
Sabahları acayip soğuk yürüyüşlerden hasta olmam inşallah, bugün de miktarı kaçırdım gibi bir de regl olucam herhalde bayağı şişim
aynen canım..rüzgar gibi bir ses geliyor ve giderden köpükler çıkıyor.. öfff öfff...Nasıl yaa ...hallolur inşallah canım
vala ben de işe geliş gidişlerle yetiniyorum ..yürüyüşe hiç halim kalmıyor..Ankara da soğudu canım aman hasta olma
aynen canım..rüzgar gibi bir ses geliyor ve giderden köpükler çıkıyor.. öfff öfff...
Ficanscim ne guzel menuler yuruyusler mas...
sersumcum ne sacmalik sen daha yeni geldin o eve ..lojman degilmiydi yaptirsinlar..
su asure bitsede rahatlasam fena sis hissediyorum kendimi. Bugun hic halim yoktugrip oluyorum galiba yine.. kis geldi hastalik bitmez..3000 adimda kaldim..gun gune artar ins..
yaaa hiç sorma kenarda duruncada insanın aklı kalıyoFilizcim senmi benmii off guya basladik ev tatli asure dolu...
evet biraz karışık bencede yağ sayılıyordur ya hangisi işimize gelirse onu yapıcaz bende bi denicem dörtdörtlük olmasada anladığım kadar yaparım hayırlısıhadi bakalım hayırlısı hepimize
valla çok karışık benimde kafam karıştı dün de accuk baktım..mesela çekirdeği yazmamış sanırım onu yağdan saycaz heralde değil mi..amannn baktım olmuyo gene dukan karatay karışımı yaparım napiim...
sen mi ben miiii
kıss baklagil yok deyince sadece nohut ve fasulye yok yoksa gerisi var..aşure gibi tabii kıss
afiyet olsun sana da
olmuş bence canım..ucundan accık kaçamak olurryumurta bıktırıyor bazen haklısın
off offf battıkkk
hayır bennnnnn
güle güle kullan canım cicileriniselam canlar....eve yeni girdim..kızıma çanta almıştım beğenmemişti avm ye gittim onu değiştirdim..kendime bişeyler aldım ama isteksizce..iyice şiştim hiç bişey yakışmıyo gene...
haftaya yeğenimin doğum günü var ona kurabiye yapıcam süslüsünden..onun için şeker hamuru aldım..yoruldum bayaaa
valla bugün yediklerimi yazmıycam çok fenaaaa
cuma berbat olucakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?