Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

inşallah canım...
Aman aman olmayalım canım

afiyet olsun canım ama çok karışık görünüyor

Bu son olur inşallah canım yapılır biter
aman aman
sağol cicim ama bana da karışık geldi
inşallah son olacak
afiyet olsun cicim yürüyüşle dengeledin sen yediklerini tebrikk

mutfağı temizledik kırkladıkk poffff..yarın alttan komple kırıp logara kadar borular yenilenecekmiş..aman olsun da yeter ki...
Allah düşmanıma vermesin..hem temizledim hem sinirden ağladım ..eşim de yardım etti tabii sağolsun..

yarın tartı bende kesin çok fena..ama napiim bu hafta böyle oldu..haftaya inşallah çok daha iyi olacakkk

liste sıramız...

bahar_34:17 Ekim 2014 liste yaptı

filiztoprak:24 Ekim 2014 liste yaptı

sersum:31 Ekim 2014 liste yaptı

ficans:7 Kasım 2014

leylak84:14 Kasım 2014

çakmel:21 Kasım 2014

kaneel:28 Kasım 2014

yıldız:5 Aralık 2014

bruxelles:12 Aralık 2014 izinli

yarın herkese başarılar diliyorum..umarım sizin açınızdan süper bir liste olur kıslar...

geçmiş olsun canım bi bitsede kurtulsan zor işler

benim aşurede yarım tencere var ama ben bide pazar yerim başka yemem bugün yarın kociş yesin
yarın şu yeni diyetimi yapıcam bi deniyeyim doyucakmıyım sersum kuzum naptın sen ama haklısın bu diyeti önceden planlamak gerekiyo akşam yemeğinde değişik olursa telafisi yok yarına kalıyo telafisi
bu arada saçlarıma yumurta maskesi yaptım bugün kuaförümü değiştirdim bi türlü istediğimi yapamadı
üstelik saçlarım kurudu kopmalar oldu şu an gittiğim yer evime iki adımlık çok iyi oldu balyajım çok soluk duruyodu aralara bikaç tane attı canlandı bide bakım yaptırdım artık dip boyasına gidicem bunları yaptıralı bir hafta oldu bugünde kendim yumurta maskesi yaptım saçı nemlendiriyo mucüze bişey haftada bir yapıyorum yoksa saçlarım resmen ölmüştü benden böle şimdilik kızlar

iyi olmuş yıldızcım hem çocuk eğlenir hemde senin kendine ait vaktin olurah şu aşure ah

sorma filizim..bozdum ki ne bozdum..planlamadan olmaz bu diyet bence de.
..ohhh bakımlar yapılmış güle güle kullan yeni balyajları..benimde dip boyasına gitmem lazım ama vakit yokk

günaydın güzeller....bende durumlar tırt 1 ileri 2 geri devam...şimdiden 1. mizi kutlarım

bildirim
rumuz:sersum
diyeti:belirli bir diyet yok
baş.kg:82.1kg
geçen hafta:81.7kg
bu hafta:82.3kg
fark:++600gr
yüzde:++%0.734
spor:her gün 3 km yürüyüş

ficansım kolay gelsin canımcımm

Bu ara diyet yapamıyorum bi türlü yaa Durumlar fena

Başlangıç tarihi: 23.03.2014
Başlangıç kilom: 98,8
geçen hafta: 85,6
bu hafta: 86,4
fark: +800 gr
yüzde: %0,934
toplam fark: 12,4

Bu hafta 87yi bile gördüm

Baharcim sende hic yazmiyorsunki kilo boldirip kaciyorsun..kilo verme isinde motivasyon cok onemli..kendi kendimizi gaza getiriyoruz bak..olucak bu is basaricaz ins..daha cok katilim lutfen...

sabah acilisi 2 bardak su yarim elma ile yaptim..kizlari biraktim geldim simdi krallar gibin kahvalti hazirlicam kendime cizme almaya gidicem ayaklarim usuyor yahu...cok soguk havalar bizzz...

hayırlı cumalar
filiztoprak
b. tarihi= 07 mart 2013
b. kilo=78
g. hafta= 72.4
bu hafta=72.3
fark= --0.1
haftalık yüzde=0.138
toplam fark= 5.7
hedef=63
o kadar aşureye 100gr vermişim şaşırdım bee
ficans canım kolay gelsin

bugün ayça kaya diyetini deniyorum kahvaltımı yaptım hepsinin toplam yazayım
saat 1 gibi kızımın okulunda teog bilgilendirme için toplantı var oraya gidicem az kaldı çocuklar heyecanlanmaya başladılar şimdiden allah herkezin çocuklarına zihin açıklığı versin

slm kızlar bildirim yapıp çıkıcam kayınvalidem vardı 1 haftadır bu gece hollandaya uçucak inşallah. yarından gayrı hep burdayım ama malesef fena durumdayım diyet yok spor yok tırt ki ne tırt sersum aynen bende de durum bir geri 0 ileri :))

cakmel

geçen hafta:73.3

bu hafta:74.8

fark+++ 1.500 gr

% fark: +++1. küsür ama hesaplayıcı bozuldu

1. mizi tebrik eder sonuncunuz olarak motivelerinizi bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…