inşallah canım...Sersumcum allah kolaylik versin..neyse bitince ne kadar rahat edecegini dusun arkadasim..
sizin bu diyeti hic duymadim pek tv bakamiyorum gun icinde belkim ondandir ..
Biraz disari cikardim kizlari yarim saat kadar sapka eldiven taktik tabe..muthis soguktu..vee adimlarim cogaldi bugunMusmutlu oluyorum tabisi...ev ahali bi hayli zararli seyler yesede hicc bakmadim bile gozumun ucuyla cunku aynadaki halim hic hosuma gitmiyo.. Bi an evvel zayiflamaliyim...
aksam yemegi yemedim 5,5 gibi cikolata kapli tahilli balisto 90 kl lik..3 tanede tam tahilli biskuvi yedim..cok siskinlik var ama sanirim cok su cay ictigimden..wc den cikamiyorum..bol bol suuu icmeye basladim...
aman amanAman aman olmayalım canım
afiyet olsun canım ama çok karışık görünüyor
Bu son olur inşallah canım yapılır biter
afiyet olsun cicim yürüyüşle dengeledin sen yediklerini tebrikkSelam kızlar
Sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltıda 1.5 haşlanmış yumurta,salata,peynir,zeytin,badem,kuru üzüm
Öğlen evde değildim yemesem ayıp olurdu off az mantı,1 minik poaça,1 dilim börek,1 kurabiye,yarım kek,acuka
Bunların üstüne 45 dakika yürüyüş
Akşam kremalı mantar çorbası(hazır değil),az nohut yemeği,turşu,yoğurt
Sagol filizcim sanada afiyet olsun..neyse asure fasli bitsin tam gaz devam dimi...
bende bi krese gittim geldim kizimla onumuzdeki ay baslicak simdilik haftada bir gidecek..onu konustuk ayarladik geldim..
kizimi zor soktum eve hic girmek istemiyo..yakinda park felanda yokki gotureyim mecbur geldik eve..kres ona iyi gelecek..ablalari okuldayken cok sikiliyor kusum..neyse gorusurz yine..[/QUOTE=
canım hepimiz aynı ben de çok düzensizim..bi türlü oturtamadım düzeni..
cüzdanı hayırlı olsun yeğenimin...ohh ikea da süper yanii nasıl dayansın insan....
geçmiş olsun kuzumadilemirin dediği gibi maske tak bol bol el yıka gerisi rahat bulaşmaz bebişe meraklanma
benim sonradan sapıttı kızz sayarsam 855677 olur heraldee
ben de daha yarım tencere varrr
kreş ona da sana da iyi gelir bence canım iyi düşünmüşsün..hem o daha fazla eğlenir sen de kendine zaman ayırırsın
Tesekkur ederim canim .. Kacamak lar cok oldu .. Saglikli biseyler hic gelmedi bogazimdab ama yine istahsizlik ve halsizlik dvm ediyor ins uzun surmez :l
geçmiş olsun canım bi bitsede kurtulsan zor işlermutfağı temizledik kırkladıkk poffff..yarın alttan komple kırıp logara kadar borular yenilenecekmiş..aman olsun da yeter ki...
Allah düşmanıma vermesin..hem temizledim hem sinirden ağladım ..eşim de yardım etti tabii sağolsun..
yarın tartı bende kesin çok fena..ama napiim bu hafta böyle oldu..haftaya inşallah çok daha iyi olacakkk
inş bir an önce iyileşirsin canım sağlıklı ol ki bebeğine bakabilesinTesekkur ederim canim .. Kacamak lar cok oldu .. Saglikli biseyler hic gelmedi bogazimdab ama yine istahsizlik ve halsizlik dvm ediyor ins uzun surmez :l
iyi olmuş yıldızcım hem çocuk eğlenir hemde senin kendine ait vaktin olurSagol filizcim sanada afiyet olsun..neyse asure fasli bitsin tam gaz devam dimi...
bende bi krese gittim geldim kizimla onumuzdeki ay baslicak simdilik haftada bir gidecek..onu konustuk ayarladik geldim..
kizimi zor soktum eve hic girmek istemiyo..yakinda park felanda yokki gotureyim mecbur geldik eve..kres ona iyi gelecek..ablalari okuldayken cok sikiliyor kusum..neyse gorusurz yine..
sorma filizim..bozdum ki ne bozdum..planlamadan olmaz bu diyet bence de.benim aşurede yarım tencere var ama ben bide pazar yerim başka yemem bugün yarın kociş yesin
yarın şu yeni diyetimi yapıcam bi deniyeyim doyucakmıyımsersum kuzum naptın sen ama haklısın bu diyeti önceden planlamak gerekiyo akşam yemeğinde değişik olursa telafisi yok yarına kalıyo telafisi
bu arada saçlarıma yumurta maskesi yaptım bugünkuaförümü değiştirdim bi türlü istediğimi yapamadı
üstelik saçlarım kurudu kopmalar olduşu an gittiğim yer evime iki adımlık çok iyi oldu balyajım çok soluk duruyodu aralara bikaç tane attı canlandı bide bakım yaptırdım artık dip boyasına gidicem bunları yaptıralı bir hafta oldu bugünde kendim yumurta maskesi yaptım saçı nemlendiriyo mucüze bişey haftada bir yapıyorum yoksa saçlarım resmen ölmüştü benden böle şimdilik kızlar
ben de oynıycammmiyi geceler kızlar ben yatmacılık oynucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?