aynen yıldızcım yaptıracaklar valla böyle olmaz ki mutfağı yerleştiremiyorum bi türlü çok fena çokFicanscim ne guzel menuler yuruyusler mas...
sersumcum ne sacmalik sen daha yeni geldin o eve ..lojman degilmiydi yaptirsinlar..
su asure bitsede rahatlasam fena sis hissediyorum kendimi. Bugun hic halim yoktugrip oluyorum galiba yine.. kis geldi hastalik bitmez..3000 adimda kaldim..gun gune artar ins..
yetsin gariiYeter o yürüyüşler canım zaten bi de hastane koşturmacası, olmam inşallah canım
Sağol yıldızcım bakalım inşallah devamı gelir, aman hasta olmazsın inşallah bugün ben de çok halsizdim
yok kıss valla insan anlamıyo çok karışık yapalım bakalım yarım yamalakyaaa hiç sorma kenarda duruncada insanın aklı kalıyo
evet biraz karışık bencede yağ sayılıyordur ya hangisi işimize gelirse onu yapıcaz bende bi denicem dörtdörtlük olmasada anladığım kadar yaparım hayırlısıhımmm sen yaparsında olmazmı canım eminim nefis olmuştur
aşure manyağı olduk
güle güle kullan canım cicilerini
yaa dışarıda olunca yeniliyo yorulunca açlıktan insanın gözü dönüyo
bu cuma çok olaylı geçecek 1. olan olursa madalya vermek lazım pes derim yani
bide leylakla kaneel verirse ayıp bize derim
günaydın kızlar.selam canlar....eve yeni girdim..kızıma çanta almıştım beğenmemişti avm ye gittim onu değiştirdim..kendime bişeyler aldım ama isteksizce..iyice şiştim hiç bişey yakışmıyo gene...
haftaya yeğenimin doğum günü var ona kurabiye yapıcam süslüsünden..onun için şeker hamuru aldım..yoruldum bayaaa
valla bugün yediklerimi yazmıycam çok fenaaaa
cuma berbat olucakkk
paylaşırınm tabii cicim..günaydın kızlar.
sersum çok merak ettim yapacağın kurabiyeyi.
yaptığın zaman burda da paylaşır mısın.
bize de fikir olsun.
olsun sersumcum.
kış sebzeleri güzeldir.karnıbahar , lahana, brokoli. bunlardan bol bol yoğurtlu yersin. çorbasını yaparsın.
bi yerde zencefilli çorba gördüm.tarif paylaşacak inşallah yakında blog sahibi. eşi japon bayanın..eşi yapıyormuş..hasta çorbası gibi..çok iyi geliyormuş gribe
günaydın sersumgünayydınn..
kahvaltım
kepek ekmekten tost(beyaz peynirli)
1/2 dün yaptığım 3 renkli börek
1 muz
yanii 2.5 tahıl
1 meyve
1 et oluyor heralde filizim hehehe..benim kiloma 53333 oluyor yani kalan hakkım
2.5 tahıl 2 meyve 2 et 3 süt 3 yağ
gayet başarılı sersum iyi kız devam edersin belkigünayydınn..
kahvaltım
1 muz
yanii 2.5 tahıl
1 meyve
ah canım tatlı uğraşlar bunlarMerhaba kizlar nasilsiniz ?
Ben bir bucuk gudur giremediminsallah hersey yolunda keyifler iyidir ..
Salı gunu yaptığımız aşureyi yedik karatay usulü olduğu icin ins kaçak kaçamak sayılmaz.
Dün de kızımızin nüfus cüzdanı , cifte vatandaşlik işlemleri icin konsoloslukdaydik .. Sonra IKEA .. Tum gun evde olmayınca kaçamaklar kaçınılmaz oldu ..
Bugüne de gelince galiba hasta oldum
Dun geceden beri usuyorum ve tum vucuduma igneler batiyor Gibi tum vucudum agriyor valla insallah bebisime gelmez ben sarsti ki onu dusunemiyorum.
canım geçmiş olsun..umarım hasta olmazsın..ama olursan da hiç korkma.Merhaba kizlar nasilsiniz ?
Salı gunu yaptığımız aşureyi yedik karatay usulü olduğu icin ins kaçak kaçamak sayılmaz.
Dün de kızımızin nüfus cüzdanı , cifte vatandaşlik işlemleri icin konsoloslukdaydik .. Sonra IKEA .. Tum gun evde olmayınca kaçamaklar kaçınılmaz oldu ..
Dun geceden beri usuyorum ve tum vucuduma igneler batiyor Gibi tum vucudum agriyor valla insallah bebisime gelmez ben sarsti ki onu dusunemiyorum.
slm canımGecmis olsun kaneelcim. .kis geldi artik cokk soguk havalar ya..evden cikasim gelmiyo yaff..bugun gunes yuzunu gosterdi biraz cikasim var aslinda disari..ogleden sonra cocuklarla cikarim belki..
kizlar ben asureyi bitirdim nihayet..az bise esime ayirdim..ohh be bitti..dun cok fena sis hissediyordum ama aksam yemedim birde bol su icince bugun ayni ciktim tartida..bugun sabahi saymiyorum kahvalti yerine asure yedim ins gun icinde dikkatli olucam..oglen icin az makarnam var dunden mercimek corba yapiyorum birde kurutulmus patlican ve biber haslayip yogurtla servis yapicam..artik oglen 2 gibi yiyip aksami hafif gecirme planim var ..ins uyarim..
canım hepimiz aynı ben de çok düzensizim..bi türlü oturtamadım düzeni..günaydın sersum
benim kahvaltım da
2 bardak su
1-2 lokma kek
1-2 lokma poğaça
2 küçük küp peynir
öylece işe geldim
şimdi nescafe yaptım. yanında çubuk kraker.
bu aralar düzenli beslenemiyorum ..ama karın bölgemde genişleme ve yağlanma oldu..sanıyorum düzensiz beslenme yüzünden.
mesela aç kalıyorum ama çikolata yiyorum. piskevii yiyorum. öğünü bu sekilde geçiştiriyorum.
cüzdanı hayırlı olsun yeğenimin...ohh ikea da süper yanii nasıl dayansın insan....Merhaba kizlar nasilsiniz ?
benim sonradan sapıttı kızz sayarsam 855677 olur heraldeegayet başarılı sersum iyi kız devam edersin belkiarada kaçbilir tabi karataydada oluyodu ama tam yapmaya çalışmak lazım
bende bi örnek liste yaptım anacım iyice kısmışım az bile çıktıbende ara öğün ekledim oldu değerlendireyim bari pazartesiye kadar bikaç tane daha hazırlıyayım
ben de daha yarım tencere varrrslm canımsonunda bitmiş benimki bitmedi bende dün akşam yemedim akşamları dikkat etmek lazım en azından bende sabah yicektim bugün öğlen yicem artık dün üç tabak yedim kız ben aşırı derecede seviyom
afiyet olsun canım akşam yemeği içn
kreş ona da sana da iyi gelir bence canım iyi düşünmüşsün..hem o daha fazla eğlenir sen de kendine zaman ayırırsınSagol filizcim sanada afiyet olsun..neyse asure fasli bitsin tam gaz devam dimi...
bende bi krese gittim geldim kizimla onumuzdeki ay baslicak simdilik haftada bir gidecek..onu konustuk ayarladik geldim..
kizimi zor soktum eve hic girmek istemiyo..yakinda park felanda yokki gotureyim mecbur geldik eve..kres ona iyi gelecek..ablalari okuldayken cok sikiliyor kusum..neyse gorusurz yine..
aynen yıldızcım yaptıracaklar valla böyle olmaz ki mutfağı yerleştiremiyorum bi türlü çok fena çok
yetsin garii
aman aman dilini ısır kıss biz ikimiz hasta olunca da kurtulamıyoz bi türlü..
yok kıss valla insan anlamıyo çok karışık yapalım bakalım yarım yamalak
aynen cicim daha dolapta da var aşure kıyamıyom da..abowww
onlar verir zaten bence emziriyolar metabolizma çok çalışıyordur..biz de yavaş yavaş veririz artık napalım
günayydınn..
kahvaltım
1 muz
yanii 2.5 tahıl
1 meyve
Merhaba kizlar nasilsiniz ?
selam canlar...
moralim bozuk şu anda mutfağım talan logarı açmaya uğraşıyorlar gene heryer battı..bıktım yaa..bitse de tam bitse..nefret geldi yaniii...yine gidere motorla demir soktular...bakalım yine ne olacakk..bugün eşim evdeydi geldim gene heryerde havlu taşmışşş pofffffffff.....durun bakalım bitti galiba eşim ne diyecekkk
gayet başarılı sersum iyi kız devam edersin belkiarada kaçbilir tabi karataydada oluyodu ama tam yapmaya çalışmak lazım
bende bi örnek liste yaptım anacım iyice kısmışım az bile çıktıbende ara öğün ekledim oldu değerlendireyim bari pazartesiye kadar bikaç tane daha hazırlıyayım
ah canım tatlı uğraşlar bunlariştahsızlığının sebebi buymuş demekki hasta olacakmışsın çok geçmiş olsun inşallah bebeğine geçmez canım her ne kadar süt versende anne sütünün koruyucu etkisi vardır canım gelmiş geçmiş olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?