Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oluyo canım illaki reglde sapıtıyoruz ama önemli olan hemen toparlanmak sen benden daha çok kaçırmışsın ben bu dediklerini pazar günü yapıyorum haftanın 1 günü kendimi özgür bırakıyorumFiliztoprak ben de regl iken sapıttım. Daha hala banyo yapmadım ama kilo almışım gibi geliyor. Valla ben dramatik bi şekilde ironi yapıcam ve yazıcam. Çekirdek, kola, Tahıl bar, cheesecake , yaş pasta, Dido, tereyağlı sütlü börek, kaymak. Herşeyi yedim. Eşim diyo ki bi beni yemedin :)
Sen de benim gibi normale dönmüşsün. Listen de benimkine benziyor. Çok beğendim.
Sersum akşam Yemeğin çok güzel ama öğlen naptın sen?? Hem kızarmış Ciğer yiyosun. Üstüne bi de tavuk çorbası çok fazla
aferim kuzuyaSlmss
cokk yorgunum cok dolu bi gundu..sabahtan kizimi krese biraktim ilk defa yanliz denemeydi az aglamis kuzum beni gorunce cok mutlu oldu..ordan kizimin yuzme dersi icin yardima gittim geri gel kuzuyu kresten sonra geldim yemegimi yaptim kuzular okuldan geldi yedir icir dersini yaptir..buyukleri arkadaslarina biraktim sonra esimle bi avukatta randevumuz vardi git gel aksam oldu yemegimizi yedik..ben kapuska yogurt yarim wasa yedim..kizlarada mc donalsdan balik aldim sirf oyuncak icin..nasil mutlu oldular:)
himm birde kizim yazilidan yine hic yanlis getirmemis cok sevindirdi beni..odul gibi oldu bu mc do..haftaya yine yazilisi var oyy oyy cok caliscaz yine...
ne yazmisim be..
Mutfagimi toplayim kizlari yatirip sporumu yapicam..cok yorgun olsamda vazgecmek yoktur...
hoşgeldin canım armızaevet kızlar bu sabahki menüm buydu şuanda kahvaltımı yaptım çok şükür iradeli olmak istiyorum adeta bir çikolata hastasıyım
dipnot : günde 2,4 litre su muhakak içiyorum yeşilçay bazen içiyorum
hoşbulduk canım aaayyy vermek istiyorum şu kiloları artıkın sağol bebeğimoluyo canım illaki reglde sapıtıyoruz ama önemli olan hemen toparlanmak sen benden daha çok kaçırmışsın ben bu dediklerini pazar günü yapıyorum haftanın 1 günü kendimi özgür bırakıyorumdiğer günler diyete devam tabi
aferim kuzuyayıldızcım nasıl yetiyosun kıs biz okurken yorulduk günler zaten kısa enerjik hatun seni
hoşgeldin canım armızakahvaltın ölçülü güzel
![]()
sersumcum yine mi başladın soğan suyuna ilk içtiğinde ne vermiştin kıs inşallah yine işe yararsoğan suyumu içtim kahvaltımı yaptım şimdi de nihatla çay keyfimm
kimseler yok gene..erkenci hatunlar nirdesinizz![]()
EGuness hosgeldin aramiza kahvaltin cok guzel tam diyetlik..afiyet olsun..
bende kizlari yolladim alisveris yaptim bi guzel hafif kahvaltimi yaptim..evi toplayip yemek yapicam..sabah bosum ama ogleden sonra yine doluyum..kiza ozel ders aldiriyorum gotur getir isleri bitmez...
filiztoprak canim nasilsin..mas. iyi gidiyorsun..otlari bende cok seviyorum ya..burda pek bulamiyorum ama bulunca kacirmam..afiyet olsun canim...
yarışmacı arkadaşlara aşarılar dilerim kısmı eksik kalmış canım.Kilom 88.25 yaşındayım bekarım.1.80 boyum var.İzmirde yaşıyorum.Başka ?![]()
yarışmacı arkadaşlara aşarılar dilerim kısmı eksik kalmış canım.
tüm yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. inşallah topiğe bir ivme verebilirsiniiiizbari birimiz zayıflasak
kahvaltım
bolca çiğ badem ve fındık
3 incir
1 avuç leblebi
kahve en sütlüsünden
akşam yemeğim
kurufasulye pilav
turşuuuuuu
ikii haftadır kaçamak yapmıyorum sadece 1 gün istediğimi yiyorum ama sonuç malesef olumsuz.moralim bozulmuyor evet şuan demoralize biçimdeyim lakin durmak yok yola devam...
11 nisanda ya 65 yada 56 olmak istiyorum BİİZNİLLAH-İNAALLAH.
YARIN BAKALIM NE OLACAAAAK
SELAMETLE KALINIIIIZ...