Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

soğan suyumu içtim kahvaltımı yaptım şimdi de nihatla çay keyfimm:KK50::KK50:

kimseler yok gene..erkenci hatunlar nirdesinizz:KK3::KK3::KK3:

Gunaydinnn. ....
hayirli sabahlar kizlar...
erken yatinca uyku tutmadi erkenden kalktik..
dun aksam kamyon carpmis gibiydim yinede yarim saat sporumu yapip yattim..
su anda kahvemi iciyorum..alkali su hazirladim..1 l suya limon zencefil tarcin elma dogradim iciyorum hos bi aroma oldu..kahvaltiyi kizlari yollayinca yapiyorum 9 gibi..

Hayirli olsun sersumcum sogan suyun..kiz biz ayni kilolardayiz neredeyse gel yarisalim..ilk hedef 5 kilo sonra yine 5 ve son 5 olmak uzere 15 kilo gidecek.....oy oyy hayali bilem guzel ...

Günaydın sekerler bnde 7 de kalktm 2 tam ceviz 5 fındık yedim şu anda işe gidiyorum kahvaltımı sizlerle paylaşacağım

evet kızlar bu sabahki menüm buydu şuanda kahvaltımı yaptım çok şükür iradeli olmak istiyorum adeta bir çikolata hastasıyım:110::KK49:

dipnot : günde 2,4 litre su muhakak içiyorum yeşilçay bazen içiyorum

Eklentiler

• 20141120_084216.webp
    20141120_084216.webp
    287,7 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Filiztoprak ben de regl iken sapıttım. Daha hala banyo yapmadım ama kilo almışım gibi geliyor. Valla ben dramatik bi şekilde ironi yapıcam ve yazıcam. Çekirdek, kola, Tahıl bar, cheesecake , yaş pasta, Dido, tereyağlı sütlü börek, kaymak. Herşeyi yedim. Eşim diyo ki bi beni yemedin :)
Sen de benim gibi normale dönmüşsün. Listen de benimkine benziyor. Çok beğendim.
Sersum akşam Yemeğin çok güzel ama öğlen naptın sen?? Hem kızarmış Ciğer yiyosun. Üstüne bi de tavuk çorbası çok fazla
oluyo canım illaki reglde sapıtıyoruz ama önemli olan hemen toparlanmak sen benden daha çok kaçırmışsın ben bu dediklerini pazar günü yapıyorum haftanın 1 günü kendimi özgür bırakıyorum:KK6:diğer günler diyete devam tabi
Slmss
cokk yorgunum cok dolu bi gundu..sabahtan kizimi krese biraktim ilk defa yanliz denemeydi az aglamis kuzum beni gorunce cok mutlu oldu..ordan kizimin yuzme dersi icin yardima gittim geri gel kuzuyu kresten sonra geldim yemegimi yaptim kuzular okuldan geldi yedir icir dersini yaptir..buyukleri arkadaslarina biraktim sonra esimle bi avukatta randevumuz vardi git gel aksam oldu yemegimizi yedik..ben kapuska yogurt yarim wasa yedim..kizlarada mc donalsdan balik aldim sirf oyuncak icin..nasil mutlu oldular:)
himm birde kizim yazilidan yine hic yanlis getirmemis cok sevindirdi beni..odul gibi oldu bu mc do..haftaya yine yazilisi var oyy oyy cok caliscaz yine...
ne yazmisim be..
aferim kuzuya:nazar:yıldızcım nasıl yetiyosun kıs biz okurken yorulduk günler zaten kısa enerjik hatun seni:KK71::KK71:
Mutfagimi toplayim kizlari yatirip sporumu yapicam..cok yorgun olsamda vazgecmek yoktur...
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
evet kızlar bu sabahki menüm buydu şuanda kahvaltımı yaptım çok şükür iradeli olmak istiyorum adeta bir çikolata hastasıyım:110::KK49:

dipnot : günde 2,4 litre su muhakak içiyorum yeşilçay bazen içiyorum
hoşgeldin canım armıza :KK52:kahvaltın ölçülü güzel:KK66:

oluyo canım illaki reglde sapıtıyoruz ama önemli olan hemen toparlanmak sen benden daha çok kaçırmışsın ben bu dediklerini pazar günü yapıyorum haftanın 1 günü kendimi özgür bırakıyorum:KK6:diğer günler diyete devam tabi

aferim kuzuya:nazar:yıldızcım nasıl yetiyosun kıs biz okurken yorulduk günler zaten kısa enerjik hatun seni:KK71::KK71:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hoşgeldin canım armıza :KK52:kahvaltın ölçülü güzel:KK66:
hoşbulduk canım aaayyy vermek istiyorum şu kiloları artıkın sağol bebeğim :KK54:

soğan suyumu içtim kahvaltımı yaptım şimdi de nihatla çay keyfimm:KK50::KK50:

kimseler yok gene..erkenci hatunlar nirdesinizz:KK3::KK3::KK3:
sersumcum yine mi başladın soğan suyuna ilk içtiğinde ne vermiştin kıs inşallah yine işe yarar :KK66:
kıs sütümü almaya gittim dışarlardaydım balığımıda aldım palamut aldım ızgara yapıcam
bu aralar ot yemeklerine taktım hoşuma gidiyo yanınada yoğurt kaloriside az etsiz sebze yemeği sayılmıyo bile diyette
pazı aldım bide ekşiot bi adıda kuzukulağı imiş hafta içide onu yaparım

bugünkü menülerimi yazayım
sabah= 1 yeşilçay+1 yumurta+peynir+5 ad. zeytin+2 tb. ekmeği+yeşillik+1 küçük muz
öğlen= karışık ot yemeğim+yoğurt+çay+1 mandalin
ara öğün= 10 badem+2 gün kurusu
akşam= 1 tane ızgarada balık+roka salatası+1 çay bardağı şalgam suyu
30 dakika yürüyüş+limonlu su gün içinde

EGuness EGuness hosgeldin aramiza kahvaltin cok guzel tam diyetlik..afiyet olsun..
bende kizlari yolladim alisveris yaptim bi guzel hafif kahvaltimi yaptim..evi toplayip yemek yapicam..sabah bosum ama ogleden sonra yine doluyum..kiza ozel ders aldiriyorum gotur getir isleri bitmez...
filiztoprak filiztoprak canim nasilsin..mas. iyi gidiyorsun..otlari bende cok seviyorum ya..burda pek bulamiyorum ama bulunca kacirmam..afiyet olsun canim...

Kahvaltimi yazayim..
3 tane wasa uzerine krem peynir surdum
7 zeytin
1 tatli kasigi tuzlu yogurt baharatli zeytinyagli
marul, domates, maydonoz
yesil cay
2 dilim hurma
2 dilim elma
kizlar piizza istedi bugun..malzemeleri aldim yapicam..belki kendime kepekli, yagsiz ve mantarli yapabilirim..normalde pirasa yapicam bulgurlu nohutlu kiymali himmm ustunede bol limon...

Filizcim dusununce bende bu kadar olmaz diyorum sonra bi bakiyorum herseye yetiyorum..rabbim yardimcimiz oluyo hamdolsun..kuzularim icin varim..herseyim onlar benim... rabbim bize guc kuvvet versin en basta saglik tabisi ...
hadi herkeslere kolay gele pizzanin hamurunuyapayim dinlensin sonrada islerimebakayim...

EGuness EGuness hosgeldin aramiza kahvaltin cok guzel tam diyetlik..afiyet olsun..
bende kizlari yolladim alisveris yaptim bi guzel hafif kahvaltimi yaptim..evi toplayip yemek yapicam..sabah bosum ama ogleden sonra yine doluyum..kiza ozel ders aldiriyorum gotur getir isleri bitmez...
filiztoprak filiztoprak canim nasilsin..mas. iyi gidiyorsun..otlari bende cok seviyorum ya..burda pek bulamiyorum ama bulunca kacirmam..afiyet olsun canim...

sağol canım teşekkür ederim yılmak yok yola devam diyorum ve zayıflamak istiyorum :D

Evet kizlar öğlen yemegimin resmi yaninda 1kase yogurt var ama onu ara öğün yapacağım

Eklentiler

• 20141120_131803.webp
    20141120_131803.webp
    289,1 KB · Görüntüleme: 73
Kilom 88.25 yaşındayım bekarım.1.80 boyum var.İzmirde yaşıyorum.Başka ? :D
yarışmacı arkadaşlara aşarılar dilerim kısmı eksik kalmış canım.:KK48::KK48::KK48:

tüm yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. inşallah topiğe bir ivme verebilirsiniiiiz:KK59::KK59::KK59: bari birimiz zayıflasak:KK48::KK48::KK48:

kahvaltım

bolca çiğ badem ve fındık
3 incir
1 avuç leblebi
kahve en sütlüsünden

akşam yemeğim
kurufasulye pilav
turşuuuuuu

ikii haftadır kaçamak yapmıyorum sadece 1 gün istediğimi yiyorum ama sonuç malesef olumsuz.moralim bozulmuyor evet şuan demoralize biçimdeyim lakin durmak yok yola devam...
11 nisanda ya 65 yada 56 olmak istiyorum BİİZNİLLAH-İNAALLAH.

YARIN BAKALIM NE OLACAAAAK:cool::cool::cool:

SELAMETLE KALINIIIIZ...

yarışmacı arkadaşlara aşarılar dilerim kısmı eksik kalmış canım.:KK48::KK48::KK48:

tüm yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. inşallah topiğe bir ivme verebilirsiniiiiz:KK59::KK59::KK59: bari birimiz zayıflasak:KK48::KK48::KK48:

kahvaltım

bolca çiğ badem ve fındık
3 incir
1 avuç leblebi
kahve en sütlüsünden

akşam yemeğim
kurufasulye pilav
turşuuuuuu

ikii haftadır kaçamak yapmıyorum sadece 1 gün istediğimi yiyorum ama sonuç malesef olumsuz.moralim bozulmuyor evet şuan demoralize biçimdeyim lakin durmak yok yola devam...
11 nisanda ya 65 yada 56 olmak istiyorum BİİZNİLLAH-İNAALLAH.

YARIN BAKALIM NE OLACAAAAK:cool::cool::cool:

SELAMETLE KALINIIIIZ...

oh ohh canım vallla maşallah menun süper ama pilav kilo yapar turşuda çok tuz var daha düşük kalorili şeyler yemek lağzım ve ara öğün muhakak yapman gerek

Kizlar Ben Bugun cikolata, ceviz, fındık, kek , tuzlu tart, kaymAk yedim. Gene sapıttım. Ama sebebini de çok iyi biliyorum. Herşeyin tadına bakıyorum. Sonra canım herseyi yemek istiyor.o yuzden kızlar yemin ettim 1 aydan fazla bir sure diyetimin dışındaki yiyeceklerin , yani yemek pişirirkrn tadına bakmayacam diye. Ya da diyetimin dışında bir iki lokmadan bisey olmaz diyip ağzıma atmayacağım. Yarın cok ciddi sekilde başlıyorum. Bir lokma bile fire verirsem diyeti tamamen boslayacagimin farkındayım.

Back
X