Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sersum baktım kahvaltına. Baya da sağlam kahvaltı yapmışsın maşallah. Artık çayın yanına canın tatlı çekmesin. Ara öğünler zaten olmazsa daha iyi bence de. Ben de dukandan çok şey öğrendim ben de o bilgilerime dayanarak liste hazırlıyorum kendime. Kendi liStemi kendim yazıyorum.

Ama canım benim Karatay da yapsan öğlen Yemeğin bana biraz fazla geldi. Kahvaltın sıkı ama günün erken saatlerinde yediğin için problem değil. Güzel bir kahvaltı olmuş. Öğlen yemeklerinde sebze götürmeye çalış iş yerine. Ya da salata götür. Hiç olmadı. Yağsız bi sosis haşla götür. Ya da hazır ton Balıklı salata al. Tavuklu veya Hindili salata al ye. Ama kızarmış Ciğer artı tavuk çorbası bana fazla geldi. Yani kilo veremezsin diye uyarıyorum.

Aynen canım ben de çay içiyorum ya sabır Çek. Ben öyle yapıyorum. Ben de adetliyim sonuçta. Bakalım ben birazdan limonlu yoğurt yicem sana da tavsiye ederim. Başka da bişey yeme kuzum. Dayan.
tutalım valla kendimizi:KK5::KK5:
Sersum baktım kahvaltına. Baya da sağlam kahvaltı yapmışsın maşallah. Artık çayın yanına canın tatlı çekmesin. Ara öğünler zaten olmazsa daha iyi bence de. Ben de dukandan çok şey öğrendim ben de o bilgilerime dayanarak liste hazırlıyorum kendime. Kendi liStemi kendim yazıyorum.

Ama canım benim Karatay da yapsan öğlen Yemeğin bana biraz fazla geldi. Kahvaltın sıkı ama günün erken saatlerinde yediğin için problem değil. Güzel bir kahvaltı olmuş. Öğlen yemeklerinde sebze götürmeye çalış iş yerine. Ya da salata götür. Hiç olmadı. Yağsız bi sosis haşla götür. Ya da hazır ton Balıklı salata al. Tavuklu veya Hindili salata al ye. Ama kızarmış Ciğer artı tavuk çorbası bana fazla geldi. Yani kilo veremezsin diye uyarıyorum.

ton balığı benimde aklıma geldi..iyi fikir.:KK54::KK54:.ayy sen eski yediklerimi görsen bu düzelmiş halimm:confused::KK70::KK70::KK70:
kepeğim de var ama bıktım artık midemi bulandırıyor..aslında krep yapıp arasına kıymalı harçla börekte yapabilirim.az kaşar da koyunca süper oluyor..filizim hatırlatmıştı üşendim..olmadı haftaya yapayım..:KK51::KK51:

Slmss
cokk yorgunum cok dolu bi gundu..sabahtan kizimi krese biraktim ilk defa yanliz denemeydi az aglamis kuzum beni gorunce cok mutlu oldu..ordan kizimin yuzme dersi icin yardima gittim geri gel kuzuyu kresten sonra geldim yemegimi yaptim kuzular okuldan geldi yedir icir dersini yaptir..buyukleri arkadaslarina biraktim sonra esimle bi avukatta randevumuz vardi git gel aksam oldu yemegimizi yedik..ben kapuska yogurt yarim wasa yedim..kizlarada mc donalsdan balik aldim sirf oyuncak icin..nasil mutlu oldular:)
himm birde kizim yazilidan yine hic yanlis getirmemis cok sevindirdi beni..odul gibi oldu bu mc do..haftaya yine yazilisi var oyy oyy cok caliscaz yine...
ne yazmisim be..

Yalan dunyam canim zaten suyumu limonlu iciyorum genelde o zaman alkali olmuyomu..ona tam kafam basmiyo acikcasi:)
Himm sende kahvaltiyi es geciyorsun ki bence bu cok onemli canim..kacamaklarada artik son...

Tatli istegine karsi ender sarac krom hapi oneriyor sersumcum..cok ucuzmus eczanelerde..istersen bir dene..

Slmss
cokk yorgunum cok dolu bi gundu..sabahtan kizimi krese biraktim ilk defa yanliz denemeydi az aglamis kuzum beni gorunce cok mutlu oldu..ordan kizimin yuzme dersi icin yardima gittim geri gel kuzuyu kresten sonra geldim yemegimi yaptim kuzular okuldan geldi yedir icir dersini yaptir..buyukleri arkadaslarina biraktim sonra esimle bi avukatta randevumuz vardi git gel aksam oldu yemegimizi yedik..ben kapuska yogurt yarim wasa yedim..kizlarada mc donalsdan balik aldim sirf oyuncak icin..nasil mutlu oldular:)
himm birde kizim yazilidan yine hic yanlis getirmemis cok sevindirdi beni..odul gibi oldu bu mc do..haftaya yine yazilisi var oyy oyy cok caliscaz yine...
ne yazmisim be..
okurken yoruldum benn:KK57::KK57::KK57:

aferim kuzuya maşallah..başarıları daim olsun:KK68:
Sersumcum yogunluktan gunleri bilem sasirmisim hahaa:)) 1 gun 1 gundur valla iyi oldu..

he kıss 1 gün 1 gündür..:KK53::KK53::KK53::KK53:

Mutfagimi toplayim kizlari yatirip sporumu yapicam..cok yorgun olsamda vazgecmek yoktur...

Sagolasin canimcim..evet artik boyle dolu gibiyim cogu zaman ..ama iyi olucak bogazi tutarsam kilo vermem kolaylasicak...

Ben severim ender saraci..gerci eskisi gibi cikmiyo tv de sanki..bence dene ise yariyo ..bundan 6-7 sene evvel ben elma krom kullanarak zayiflamistim..ama hic tatli istegi yoktu megersem o kromdanmis..

3 km 5000 adim felan yapiyo galiba sersumcum ..biraz daha cabalasan kilo verme rayina girecek..en azindan gunluk evdede yarim saat spor olsa..sporsuz olmuyo be malesef..

Ben severim ender saraci..gerci eskisi gibi cikmiyo tv de sanki..bence dene ise yariyo ..bundan 6-7 sene evvel ben elma krom kullanarak zayiflamistim..ama hic tatli istegi yoktu megersem o kromdanmis..

3 km 5000 adim felan yapiyo galiba sersumcum ..biraz daha cabalasan kilo verme rayina girecek..en azindan gunluk evdede yarim saat spor olsa..sporsuz olmuyo be malesef..

bana yetiyor şimdilik 3km canım..lakin bu sıralar kalçam ağrıyor:cry:..kilo arttı ağrılar başladı fazla zorlayamam..işyerinde de hareketliyim malum..yetsin gari..:KK51:
kromu denemeli haklısın:KK5::KK5:

selam arkadaşlar nasılsınız iyisiniz umarım. Bu aralar sağlığımla ilgilenmek durumunda kaldım biraz hastane işlerim vardı.

Diyet işleri aksadı karbonhidrat diyeti yapmaya karar verdim bol bol cips çıkolata yiyecem :mad::KK62::KK62:

Sersum ben bu akşam yulaf kepeğinden krep yaptım. Iki krebin arasına yumurta sarısı ve lor peyniri sürdüm. Fırında 15 dk. Pişirdim. Harika oluyor. Kıtır kıtır.

Yıldızım limonlu su Alkali olur. Ben de yarın güzel bir kahvaltı yapacam. Bu ara çok dağıttım diye iki gün şok yapmıştım.
Kaçamaklara son kısmına ben de Katılıyorum.

Ben dün çok rahatsızdım. Hindi az pişmiş diye zehirlendim. O halde bile gece kalktım spor yaptım.

Sersum ben günde 7 km yürüyorum çök şükür.

Eskiden ben de elma sandoz ile zayıflamıştım. Hem yan etkisi de yok.

Çiğdem seninki anti diyet mi oluyor ?

hoşgeldin bebeemm..gel artık sen de eski tempomuzu bulalım motive olalım biz de:rolleyes::rolleyes:

:KK19::KK19::KK19:
daha 1 günümüz var kıss durr yarın perşembe:KK45::KK45::KK45:

:KK8::KK8::KK8::KK8:

tabii katılabilirsin..hoşgeldin..bizde herkes istediği diyeti yapıyor ve yediklerini paylaşıyor:KK36::KK36:
O zaman bende yarin basliyorum kizlarrrr:kk77:

selam arkadaşlar nasılsınız iyisiniz umarım. Bu aralar sağlığımla ilgilenmek durumunda kaldım biraz hastane işlerim vardı.

Diyet işleri aksadı karbonhidrat diyeti yapmaya karar verdim bol bol cips çıkolata yiyecem :mad::KK62::KK62:
umarım iyidir tahlil sonuçların canım:KK36:..yapma bakiiim karbonhidrat.:KK45:.falaka parmak geliyo bak:KK53::KK53::KK53:
Sersum ben bu akşam yulaf kepeğinden krep yaptım. Iki krebin arasına yumurta sarısı ve lor peyniri sürdüm. Fırında 15 dk. Pişirdim. Harika oluyor. Kıtır kıtır.

Yıldızım limonlu su Alkali olur. Ben de yarın güzel bir kahvaltı yapacam. Bu ara çok dağıttım diye iki gün şok yapmıştım.
Kaçamaklara son kısmına ben de Katılıyorum.

Ben dün çok rahatsızdım. Hindi az pişmiş diye zehirlendim. O halde bile gece kalktım spor yaptım.

Sersum ben günde 7 km yürüyorum çök şükür.

Eskiden ben de elma sandoz ile zayıflamıştım. Hem yan etkisi de yok.

Çiğdem seninki anti diyet mi oluyor ?
geçmiş olsun canım:cry:valla sporun süper helal olsun ne diyeyim:KK9:
O zaman bende yarin basliyorum kizlarrrr:kk77:
:KK9::KK9::KK9:En Büyük KKEn Büyük KK

günaydınnn topiğimin güzel çıtırık hatunlarıııı........:KK68::KK68::KK68:

g%C3%BCnayd%C4%B1n-mesaj%C4%B1.jpg
bugün soğan kürüne başladım yine 5-6 gün yapıcam inşallah.:KK50:
yarına etkisi olmasa da haftaya etkisi olur :KK75::KK75::KK75:

soğan suyumu hazırladım soğuyor:KK50:..kahvaltımı sunayım
:kk77::kk77::kk77:
sütlü peynirli omlet
peynir zeytin
2 gün kurusu
3 ceviz
çay çayyy:KK50:
:kk77::kk77::kk77:

yarın cumaaa listemizi de sunayım.:KK24:.
Yeni gelen arkadaşlara da buradan duyurayım.
.listemize girmek için 2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra 2. cuma eğer liste yapmayı da kabul ederseniz cuma listemize girebilirsiniz..tabii isteğe bağlı..istemeyen yine sadece paylaşımda bulunabilir:KK66::KK66:

liste sıramız...

bahar_34:17 Ekim 2014 liste yaptı:KK19:

filiztoprak:24 Ekim 2014 liste yaptı:KK19:

sersum:31 Ekim 2014 liste yaptı:KK8:

ficans:7 Kasım 2014 liste yaptı:KK19:

leylak84:14 Kasım 2014 liste yaptı:KK19:

çakmel:21 Kasım 2014

kaneel:28 Kasım 2014

yıldız:5 Aralık 2014

bruxelles:12 Aralık 2014 izinli

Son düzenleme:
Back