sağol canım..sana da afiyet olsun..Ohhh yarasim canim bnde kepekli makarna yedim 2kepce corba ictim domates salatalik 2 dilim cavdar bol.bol cay ictim sersum sogansuyunun faydasini gordunmu canim bide nasıl yapiyorsun
Kim benmi gondermisim anlamadim
slm millet...
kızlar be tam buğday veya kepek olayına girince abartıyorum sanki kilo yapmazmiş gibi, o nedenle artık onlardan kaçmaya başladım. bende abarttım hafta sonu etli ekmeğin gözüne vurdum ayva tatlısı da cabası....
kahvaltım
1 incir ve 1 kupa kahve
öğle
2 yumurta
1 domates
akşam
et haşlama
ve salata
şekil 1 de görüldüğü üzere , isveç olayına girdim bu gün itibariyle ,5 gün bi yapalım bakalım ne olcak. birde 29 ay sonra yeniden regl de değişik oluyomuuuş kıııızlaaaar...
öğlen menüm kızlar
selam kızçeler...
öğlen
4 köfte
ayran
mandalina
soğan suyu
akşam
eşimin yaptığı menemen
2 çiğköfte
peynir zeytin
çeri domates
çayy
sonrasında çayla beraber 3-4 kestane..
hoşgeldin tabii ki katılabilirsinBende kilo vermk istiyorum arniza katilabilirmiyim?gecen paxsrtesi basldim 3kilo gitti bile hizli veriyorum ama isik hiziyla geri aliyorum bu sefer kararliyim ama az once 30 dk tempolu yuruyus yaptim bantta iki bardak ilik limonlu suyumu ictim yatmays haxirim
Tatlım kestaneye kadar listen cok guzel. Eğer ki 50 li kilolara inersen geceleri 3-5 tane kestane Yemen daha hoş olur. Ama biyle devam edersen 50 lere inemeyebilirsin.
Kızlar liste yapma sirasına beni de koyun. Ben de cumaları kilomu bildiricem ins.
Ben bugün ne yedim ?
4. Gün:
Sabah kahvaltısı:
1/2 yk Gojiberry
bir bardak az yağlı süt,1 yk yulaf kepeği
Ara öğün:
1/2 yk Gojiberry ,bir bardak az yağlı süt, 1/2 yk yulaf kepeği
Öğle yemeği:
1/2 yk yulaf kepeği, bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış çoban salatası, bir kutu ayran, iki tane garnitürsüz enginar
Akşam yemeği:
1 dilim az yağlı beyaz peynir,
4 tane siyah zeytin,
üç yumurtanın beyazı ve bir yumurta sarısı ile hazırlanmış menemen
Yatmadan önce:2 yk Gojiberry
hoşgeldin tabii katılabilirsinSelam kızlar yaza dugunum var ve oldukca kılo aldım ben de zayıflamak istiyorum aranıza katılabilir miyim
günaydın kızçeler biraz geç yazdım benımde sabah kahvaltım görüldüğü gibi asıl diyete sanki, dün başlamış gibi hissediyorum kendimi tatlı yokkendimi zorlayacağım normalde çok tatlı seven biriyim ama yemiycem dün eşim kızıyor tatlı yok tatlı yersen zayıflayamazsın bende elma doğradım üzerine tarçın al sana tatlı
akşam hatta yulaf ezmesi aldım elma rendeleyip tarçın koyun fırında 15 dakika pişicem kalorisiz tatlı tadı güzel oluyor ama tavsiye ederim
bu hafta hiç tatlı yemiyeceğim 20 sinde başşlamıştım kadayıflı muhallebi yedim yemedim değil döylemiştim zaten kızlar size ama yemicem
afiyet olsun kızlarrrr
kolay gelsin canım aynen bende işteyim çalışıyorumafiyet olsun kızlarrrrben de çalışıyom napiimmm
canım kahvaltını arttırmalısın biraz kahvaltı çok önemliUyandigim gibi iki bardak ılık su içtim kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta azcık peynir maydanoz lu limonlu çay limon taktim
Uyandigim gibi iki bardak ılık su içtim kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta azcık peynir maydanoz lu limonlu çay limon taktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?