Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ankara çok soğukkk buzzzzz....
Filizim önce senin sonra da tüm kuzuların Allah sınavda yardımcısı olsun..sabah ta duamı ettim onlar için Allah kabul etsin inşallah
sersum kaçar..işten gelebilirsem bi ceee eee derim..öptüm sizi bayyy

ALLAHIM şuan ter döken tüm öğrencilere yürü ya kulum desin inşallah. o tertemiz minik yürekleri huzur ve rahatla sınavı atlatıp başarıya doymasın inşallah oldumu FİLİZCİM duamız. MEVLA kabul buyursun mucib adıyla inş.

2 yumurta sarısı haşlanmış kuzulardan kalan
1 avuç leblebi
3 incir
kahvem

sersumcuuuuum arkamıza dönüp bakarsak oooo bu yol bitmez ileri hep ileri kim tutar bizi haydi kızlar cumaya ne kaldı dimi ama...

Slm kizlar sabahtan yogundum yine..cocuklarin pesinde kosturup duruyoz iste:)
Kahvaltim melemen + zeytin + siyah ekmek+ yesil cay
ara yarim kase sutlac
oglen 2 patatesli salata+1 kase yayla corba
ara greyfurt
aksam: 3 ceviz + sut + yulaf ezmesi bol tarcinli
bugun sporda yapilacak aksattim son siralar..

Sersumcum sanki super kilolar veriyozda kacamak yapip duruyoz off ya...kizz pizza kola popcorn mu yidin....
valla canım aynen katılıyorum sana hem zaten bir iler 2 geri gidiyoz kaçamakta gani..yok aslın da kaçamak popcorn yemeğim tavuk sote yanında da accuk makarna
Himm bizim ev isi olmadi hayirlisi demistik zaten ..
hayırlısı olsun canım daha iyisi güzeli çıksın inşallah karşınıza

çakmelcim haklısın ileri hep ileri ama kiloda da ileri gidiyoz kıss...buişte bi terslik varr

Off kizlar yaaa bi iyi bi kotu gidiyorum ve cokkk kiziyorum kendime... olmuyo kilo gitmiyo cunku caba gostermiyorum malesef
Yarin iki gun oruc tutmayi dusunuyorum..cumartesi kizlarin okul programi var yine yemekli..pazar mevlut var. Oy oyy neyse ben pazartesiyi beklicem milat olucak ve 4 -5 kilo hedef koyucam kendime. Yilbasina 79,9 gorulecek..hem dogum gunu hediyesi olmus olur kendime kilo verme...

Bir Programm hazirlicam kendime ve uymak istiyorum artik..yas gidiyo kilolu yasamak istemiyorum..citir anne olmak istiyorum...

ben de ben de

Bir Programm hazirlicam kendime ve uymak istiyorum artik..yas gidiyo kilolu yasamak istemiyorum..citir anne olmak istiyorum...
Bendeeeee ama moralini bozma canım bırakma arada kacabilir ama devam et toparlanirsin. Ben kaç aydır her pazartesi başlayıp saliya kadar dayanamıyordum. Uzun zaman sonra ilk defa 1 buçuk haftadır diyetteyim kızımın benim annem Tombik Tombik demesiyle basladim:) inssllah yazında çıtır annem diycek :)

Kizlar birakmayin hicbi zaman bebisler kacamaklarinizida yazin her zaman eger bir kacamak yapip bozdiysaniz diyet yapmiycam anlamina gelmes sekerler bugun tatli yediysen ertesi gun telafi edebilirsin ama azimli olun birakmayacagiz bu diyeti ve hedefimize ulasacagiz bakalm bnde 1hafta cuma gunu tartilma zamani

Evet kizlar size alternatif

Tarcinli yarimyagli yogurt 1kase
1adetElmali tarcinli dilimler
Tarcin 1kasik yulaf 1kase yarim yagli yogurt

Bunlardan birini secin ve uyuymaya bakin sekerler

Untmayin yedigmiZyogurtlar yada ictigmiz sutler yarim yagli yada light olmasi sart bn sahsen light pahali diyr yarimyagli aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…