anladım canım karatay normal diyetlerden çok farklı ve biz eskiler olarak uzun süre karatay verdik ama metabolizma yavaşlayınca tekledik..ilk sayfada karatayla ilgili çok güzel bilgiler var ve çok sağlıklı bir beslenme şekli aslında diyet değil yanii..eet canım kabul ediyorum
bilmm ben karatayd iyeti yapmadm hiç doktorun verdiği diyeti uyguluyorum ya yarımyağlı ya lıght yıyıorum canım
seni de ekledim o zaman canım ama listeye haftaya girersin yarın sadece kilonu yazarsınKabul ediyorum canim
ah o tatlı krizleri ahhhara öğün 5 adet biskuvit artık regl yaklaştıkça tatlı krizlerim başlıyor
Valla canim benim esimde zayıfla diye diye dilinde tuy bitti ama benim esim genetik aileden zayif 3 gorumcem var birinin 2cocugi var 60kg biri 52 kg biri 65 kilo boylarida 1.65 ben gelinleri olarak kilolu kaliom 1.62 67kgYaaa bu eşleride diyete başlatmak gerek en çok kilo mu aldın diyen eski fotoğraflara bakıp sen neymissin diyen onlar bi paket cipsi karşında yiyen yine onlar resmen sınıyo beni ama bu sefer çok kararliyiiim
Senin kilonda fazla değilmiş canimValla canim benim esimde zayıfla diye diye dilinde tuy bitti ama benim esim genetik aileden zayif 3 gorumcem var birinin 2cocugi var 60kg biri 52 kg biri 65 kilo boylarida 1.65 ben gelinleri olarak kilolu kaliom 1.62 67kgteytey
benim de senden farkım yok sonuç vahim..Kızlar yarın tartı günü ve ben bugün kaçamaklar yaptım malesef
sağol canımAnkara çok soğukkk buzzzzz....
Filizim önce senin sonra da tüm kuzuların Allah sınavda yardımcısı olsun..sabah ta duamı ettim onlar için Allah kabul etsin inşallah
sersum kaçar..işten gelebilirsem bi ceee eee derim ..öptüm sizi bayyy
sağol canımALLAHIM şuan ter döken tüm öğrencilere yürü ya kulum desin inşallah. o tertemiz minik yürekleri huzur ve rahatla sınavı atlatıp başarıya doymasın inşallah oldumu FİLİZCİM duamız. MEVLA kabul buyursun mucib adıyla inş.
2 yumurta sarısı haşlanmış kuzulardan kalan
1 avuç leblebi
3 incir
kahvem
sersumcuuuuum arkamıza dönüp bakarsak oooo bu yol bitmez ileri hep ileri kim tutar bizi haydi kızlar cumaya ne kaldı dimi ama...
yıldızcım üzülme hayırlısı böyleymiş demekki daha iyileri olsun inşallahHimm bizim ev isi olmadihayirlisi demistik zaten ..
ahhh canım baya birikmişti yazıyodum kusuruma bakma şimdi gördüm aşkımsersum kaçar kızlar....filizim yetişemedin gariii...yazıyon heralde..öptüm cicimm
yok canım fazla ya bende göbek var sadece işte yoksa iyyiyim ama göbekSenin kilonda fazla değilmiş canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?