- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
canım yaaa bu işler çok zorvalla en iyisini yapıyorsun filizim disiplinin altında hemde
bizimki hazırlık olduğu için zorlanmadı canım..sadece matematikte bir şok yaşadık hayatının ilk 60 ını aldı ama onun da sebebi anlaşıldı tüm hazırlıklar aynıymış 3 saat mat görüyorlar 3 saat türkçe gerisi yabancı dil toplantıda herkes aynı şeyi dile getirdi öğretmen öğrenci arasında bir diyalog kopukluğu yaşıyormuş bizimkiler..sorularla anlatılanlar alakasız ..özel toplantı olacakmış düzelicek bakalım..herkes de olunca sorun etmedik..hem bizimkinin hazırlık bu yıl notlar etkilemiyormuş üniversiteyi asıl zoru seneye ama öğretmenlerin dediğine göre herkes zorlanıyormuş ilk sınavlarda sonra toparlarlar dedi sınıf öğretmeni..
bizim öğretmenler çok ilgili canım..bilemiyorum okul farkımı ,ama üst sınıflarla da hep diyalog halindeler kısaca okuldan çok memnunuz..geç oldu ama güzel oldu..daha iyileri size olsun inşallah..
valla kıss hala uyuşuk benim tendonlar zedelenmiş canım derin olunca ucunda hissizlik var..aynen oynattıkça kanar..ah canım dikkat et..![]()
benim kızım sağlıkçı olmak istiyor aslında acil tıp teknisyeni olmak istiyor bende diyorumki o zaman sağlık meslek lisesine gitsin ordan olunmuyor diye duyduk geçen özel hastaneye gittiğimizde stajer hemşireleri gördüm sordum sağlık meslek lisesi okuyolarmış ve ATT varmış çok şaşırdım kızımı etkilemek istemiyom ama ben böle düşünüyom
sağlık mesleğe gidip ağırlıklı dersleride dışardan görüp seviyesini yükseltir
normal lisede dersler zor ya geçemesse tökezlerse en azından burda okurken kendisini yönlendirir diye düşünüyorum babası izin alsında gidip yakinen soralım diyorum
tabi şu sınav maratonu bitsinde
senin kızın başarılı maşallah

bende de durumlar iç açıcı deyil artık haftaya - olurum inşallahgünaydın kızlar...ben de durumlar vahim
..sizde iyidir inşallah..ahh bu öğlen yemeği kumanyaları mahvetti beni...
liste bende 5-5.30 gibi yayınlarım merak etmeyin işten anca geliyom...
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
peynir zeytin
çayy
![]()