Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

valla en iyisini yapıyorsun filizim disiplinin altında hemde:KK53::KK53:
bizimki hazırlık olduğu için zorlanmadı canım..sadece matematikte bir şok yaşadık hayatının ilk 60 ını aldı ama onun da sebebi anlaşıldı tüm hazırlıklar aynıymış 3 saat mat görüyorlar 3 saat türkçe gerisi yabancı dil toplantıda herkes aynı şeyi dile getirdi öğretmen öğrenci arasında bir diyalog kopukluğu yaşıyormuş bizimkiler..sorularla anlatılanlar alakasız ..özel toplantı olacakmış düzelicek bakalım..herkes de olunca sorun etmedik..hem bizimkinin hazırlık bu yıl notlar etkilemiyormuş üniversiteyi asıl zoru seneye ama öğretmenlerin dediğine göre herkes zorlanıyormuş ilk sınavlarda sonra toparlarlar dedi sınıf öğretmeni..:KK66:
bizim öğretmenler çok ilgili canım..bilemiyorum okul farkımı ,ama üst sınıflarla da hep diyalog halindeler kısaca okuldan çok memnunuz..geç oldu ama güzel oldu..:KK36:daha iyileri size olsun inşallah..:KK36:

valla kıss hala uyuşuk benim tendonlar zedelenmiş canım derin olunca ucunda hissizlik var..aynen oynattıkça kanar..ah canım dikkat et..:KK43:
canım yaaa bu işler çok zor
benim kızım sağlıkçı olmak istiyor aslında acil tıp teknisyeni olmak istiyor bende diyorumki o zaman sağlık meslek lisesine gitsin ordan olunmuyor diye duyduk geçen özel hastaneye gittiğimizde stajer hemşireleri gördüm sordum sağlık meslek lisesi okuyolarmış ve ATT varmış çok şaşırdım kızımı etkilemek istemiyom ama ben böle düşünüyom
sağlık mesleğe gidip ağırlıklı dersleride dışardan görüp seviyesini yükseltir
normal lisede dersler zor ya geçemesse tökezlerse en azından burda okurken kendisini yönlendirir diye düşünüyorum babası izin alsında gidip yakinen soralım diyorum
tabi şu sınav maratonu bitsinde
senin kızın başarılı maşallah:nazar:kendini toparlar canım merak etme sınav sonuçlarıda iyiydi hatırlıyorum

günaydın kızlar:KK25:...ben de durumlar vahim:KK43:..sizde iyidir inşallah..ahh bu öğlen yemeği kumanyaları mahvetti beni...:KK47:
liste bende 5-5.30 gibi yayınlarım merak etmeyin işten anca geliyom...
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
1 dilim kepek ekmek
peynir zeytin
çayy
bende de durumlar iç açıcı deyil artık haftaya - olurum inşallah

filiztoprak
b. tarihi=7 mart 2013
b. kilo=78
g. hafta=71.3
bu hafta=++72.5
fark=1.2
haftalık yüzde=1.683
tplam verilen=5.5
hedef=63
bu hafta regldim kızlar çok düzensiz yemek yedim kahvaltı nerdeyse hiç yapmadım nedeni uyudum dinlendim
kahvaltının önemi işte haftaya veririm inşallah sersum kolay gelsin :KK36:

kahvaltı yok
öğlen=ayva tatlısı+1 lavaş ekmek+1 yumurta+peynir+zeytin+mandalin+çay+ceviz+leblebi
akşamı düşünmedim henüz

Canım ben geçen sene dur_ marka netten almıştım bitsin de kurtulayım mantığıyla 3 gündür yiyorum ama sakın alma iğrenç kokuyor.yenecek birşey değil inan.

Teşekkürler güneşcigim amin canım amin

Salavat cekelim kızlar bu gün aklımıza geldikçe inşallah

Bildirimi desktop dan yapicam telden zor oluyo görüşmek üzere canlar...
ayyyy bende yiyemedim karabuğdayı hala var evde :KK62::KK62:

benim kızım sağlıkçı olmak istiyor aslında acil tıp teknisyeni olmak istiyor bende diyorumki o zaman sağlık meslek lisesine gitsin ordan olunmuyor diye duyduk geçen özel hastaneye gittiğimizde stajer hemşireleri gördüm sordum sağlık meslek lisesi okuyolarmış ve ATT varmış çok şaşırdım kızımı etkilemek istemiyom ama ben böle düşünüyom
normal lisede dersler zor ya geçemesse tökezlerse en azından burda okurken kendisini yönlendirir diye düşünüyorum babası izin alsında gidip yakinen soralım diyorum
senin kızın başarılı maşallah:nazar:kendini toparlar canım merak etme sınav sonuçlarıda iyiydi hatırlıyorum
canım att olmayı istiyorsa bence de sağlık meslek lisesine gitsin..sonuçta yüksek okulu kazanamasa da kpss ile atanabiliyor diye biliyorum..değişmediyse tabii..her yıl bişeyi değiştiriyorlar..okuldan daha kesin bilgi alırsınız..dediğin gibi dışarıdan takviyeyle üniversite sınavına hazırlanır hem çalışır hem okur.:KK66::KK66:
hayırlısı olsun inşallah:KK68:

benim kız kafaya taktımı yapıyor yeterki istesin..haklarında hep hayırlısı inşallah canım:KK68:
filiztoprak
b. tarihi=7 mart 2013
b. kilo=78
g. hafta=71.3
bu hafta=++72.5
fark=1.2
haftalık yüzde=1.683
tplam verilen=5.5
hedef=63
bu hafta regldim kızlar çok düzensiz yemek yedim kahvaltı nerdeyse hiç yapmadım nedeni uyudum dinlendim
kahvaltının önemi işte haftaya veririm inşallah sersum kolay gelsin :KK36:
sağol bebeemm:KK19:
ayyyy bende yiyemedim karabuğdayı hala var evde :KK62::KK62:
ay bende de var hem de 2 paket:KK53:

selam canlar..dün akşam çok üzücü bir haber aldım..lise arkadaşımız banyoda ayağı kayıp düşmüş ve vefat etmiş şoklardayız hepimiz..küçük bir kızı var 8-10 yaşlarında..Allahım sabır versin.üstüne birde gözümün önünde yoğun bakımda bir çocuk vefat etti..moral yerlerde tabii..bizim mesleğin kötü tarafı da bu maalesef...Allah kimseye evlat acısı ve genç ölümü vermesin:KK61:

selam canlar..dün akşam çok üzücü bir haber aldım..lise arkadaşımız banyoda ayağı kayıp düşmüş ve vefat etmiş şoklardayız hepimiz..küçük bir kızı var 8-10 yaşlarında..Allahım sabır versin.üstüne birde gözümün önünde yoğun bakımda bir çocuk vefat etti..moral yerlerde tabii..bizim mesleğin kötü tarafı da bu maalesef...Allah kimseye evlat acısı ve genç ölümü vermesin:KK61:

Ah canım çok üzüldüm çok genç Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin , nasıl olmuş yaa

O çocuğa da Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin

Canım ellerine sağlık tüm gün yoktum 75 olmuşum bildirime gelemedim artı 600 gram
almaya devam ediyoruz ficansım sen de ben de.:KK47:.gerçi sen verdin mi güzel veriyosun..toparlanalım artık..:KK51::KK51:
Ah canım çok üzüldüm çok genç Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin , nasıl olmuş yaa

O çocuğa da Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin
amin canım..banyo da canım ayağı kayıp kafasını vurmuş..çok dikkatli olmak lazım valla banyoda..Allah korusun:cry:

selam kızlar :KK3:
tatilim başladı..çok şükür dinlenme zamanı.:rolleyes::rolleyes:

dün evi temizledik bugün rahatız..iş bitince insanın kafası da rahat ediyor..
kahvaltım
pastırmalı omlet
çeri ve salatalık söğüş..
peynir zeytin
çay çayy:KK50::KK50:
:KK72::KK72::KK72:

daha bizimkiler uyuyor ben gidip kahvaltıyı hazırlayayım:KK25:

Eğer normalde dersleri kötü ve ezberlemeyi çalışmayı sevmiyorsa bence sağlıkçı olmasın canım. Sadece el manipülasyonu değil sürekli eğitim ve yoğun bir iş temposu var. Ha bir de lise çıkışlı sağlıkçılar artık hemşire yardımcısı olarak çalışacak. Eğer kendi lgisi
yoksa asla tavsiye etmem....

Çok üzücü ya Allah sabır versin :(

Allah rahmet eylesin sersumcuğum
Allah geride kalanlara sabır versin
:KK61:

almaya devam ediyoruz ficansım sen de ben de.:KK47:.gerçi sen verdin mi güzel veriyosun..toparlanalım artık..:KK51::KK51:

amin canım..banyo da canım ayağı kayıp kafasını vurmuş..çok dikkatli olmak lazım valla banyoda..Allah korusun:cry:

Veriyorum ama hiç koruyamıyorum ki bğazımı tutamadığım için inşallah bundan sonra verelim artık canım sen de ben de

Allah korusun canım

Back
X