Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gec oldu ( yedik ictik wc zaten yooook .. ) amaa bende tartildim .. o kadar kacamak dan yil basi partiler den sonra sonuc idare eder .. bunu galiba kar kis yagmus camur demeden bebisi de alip yurumeye borcluyum..

bildirim
kaneel
baslangic kilom galiba 76,4
bu gun itibari ile kilom 75,00
fark : -1, 400
boy: 1,72
yas: 26
diyet: karatay diyeti ..
hedef : subatta 6 li rakamlari gorebilmek .. ( 69, 68 ,67 gibi :))

Kizlarrrr ..... magnezyuma dikkat edin !!!!!!!

Magnezyum Eksikliği Kadınları Nasıl Etkiler?

Magnezyum minerali kan basıncını, kalp atışlarını ve kan şekerini düzenlemede rol oynayan bir mineraldir. Ayrıca sinir fonksiyonlarında ve kasları rahatlatmada da faydalıdır. Stresi azaltmada ve insanı sakinleştirmede olumlu etkileri bulunmaktadır.

Magnezyum zengini bir diyetin faydaları nelerdir?

Magnezyum zengini bir diyet uygulamanın herkes için faydaları olmakla birlikte özellikle PMS ( premenstrula sendrom – adet öncesi sendrom ) sorunu yaşayan kadınlarda, kısırlık tedavisinde, gebelik döneminde ve kilo yönetiminde oldukça yardımcı olmaktadır. Kadınlar magnezyum eksikliğine erkeklerden daha duyarlıdır ve kadınların hormon seviyelerindeki dalgalanmalar magnezyum düzeyini de etkiler.

Magnezyum nasıl etki gösterir?

PMS ( Premenstrual sendrom ): Kadınların genelde adet öncesi dönemde canları oldukça çikolata çeker. Bunun nedeni özellikle magnezyum ihtiyacının ortaya çıkmasıdır. Özellikle siyah çikolata magnezyum düzeyi bakımından oldukça zengindir. Östrojen ve progesteron düzeyindeki artış magnezyum seviyesini düşürür. Süt ürünlerinin alımının artırılması ve magnezyum desteği PMS belirtilerini ( baş ağrısı, şişkinlik, düşük kan şekeri, baş dönmesi, sıvı tutulması ve şeker isteği ) rahatlatır.

Kısırlık: Eğer gebe kalma konusunda zorluk yaşıyorsanız bunun sebebi düşük magnezyum seviyesi olabilir. Magnezyum eksikliği kadınların fallop tüplerinde spazmlara neden olabilir ve yumurta implantasyonunu engelleyebilir.

Dismenore ( Ağrılı adet periyodu ): Ağrılı adet dönemi geçiren kadınlar yüksek dozda magnezyum almaları önerilmektedir. 300 mg toz magnezyum sitrat alımıyla başlanarak yavaşça 900 veya eğer gerekirse 1200 mg seviyesine çıkılabilmektedir.

Kilo: Magnezyum sindirimi, emilimi ve protein, yağ ve karbonhidrat kullanımını kontrol eden enzimleri aktif çalıştırır. Magnezyum eksikliğinde insülin ve glukoz seviyeleri yükselir ve vücut insülini uygun bir şekilde kullanamadığı zaman fazla glukoz yağlarda depolanır. Kronik magnezyum eksikliği hipoglisemi, anksiyete, obezite ve diyabet sorunlarına yol açabilir.

Magnezyum alımını artırmak için öneriler

1. Magnezyum zengini besinlerden tüketin. Yeşil yapraklı sebzeler, kuruyemişler, tam tahıllar magnezyum ihtiyacına cevap vereceklerdir.

2. Orta düzeyde siyah çikolata yemeye çalışın. Daha az şeker, daha çok magnezyum

3. Kabak çekirdeği ve ay çekirdeği yiyin.

4. magnezyum düzeyinizi azaltacak şeylerden kaçının. Sigara içmeyin, işlenmiş besinleri tüketmeyin, alkolden uzak durun ve çevresel toksinler ve stresten kaçınmaya çalışın.

kızlar listeye nasıl giriyoruz 6 kilo verdim ama vermem gereken 7 kilom daha var.

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa

ayy regl gelirken hep aynı oluyoruz bizz..yeyeyeye doymuyoruz...napalım afiyet olsun cicim
Slm kizlar..
bende gelemedim bayadir..bir haftadir baya duzelttim kendimi..
gecen hafta 86
Bugun 84,1
Dikkatli yiyip spor yapiyorum elimden geldigince..simdi bisiklete bindim 45 dk surdum..plates topu aldim cok faydali..
bol su cay kahve devam..
oo maşallah iyi vermişsin canım
canım listeyi kaçırmadın korkma liste haftaya..bu cuma sadece kilo bildirdik
kızlar listeye nasıl giriyoruz 6 kilo verdim ama vermem gereken 7 kilom daha var.
hoşgeldin ..2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra listeye alınıyorsun tabii liste yapma sırasına da girmeyi kabul etmelisin..başarılar..

hoşgeldin ..hep beraber veririz ama o kadar şartlama kendini ayda 6-7 kilo olmaz da 4 kilo olur ,bazen de daha az olur..bu iş azim ve sabır işi..ama istedikten sonra olur..başarılar..

selam canlarımmm

bugün düzene giricem dedim girdim

karabuğdaya başladım bakalım hadi hayırlısı

sabah

sucuklu omlet
biber kavurması üstüne yoğurt
peynir zeytin
çeri domates
çayy

2. öğünüm

1 tabak tereyağlı salçalı karabuğday pilavı
üstüne maydanoz taze soğan ve peynir koydum

yemek sonrası çayy eşliğinde 1 avuç çekirdek bukaa olur yanee..

sabah kaloriferler yanmıyordu donduk..meğer yakıt bitmiş öğlene kadar fanla ısınmaya çalıştık sonra yakıt geldi de şükür yandı..ayy Allah dışarda kalanlara yardım etsin çok soğuk çokk

benden bukadar ..sizler nerlerdesiniz bu soğukta otursanıza evinizde totonuzun üstüne
öpüyorum

slm kızlar
bugün pazarım vardı malum koşturmaca bide süt deggeldi sevindim 3 buçuk kilodan yoğurt yaptım gerisini içeriz artık kocişede salep çok sever
bugünkü yediklerimi yazayım 2 öğün yedim bugün 11 de kalkınca böle oldu
3 yumurtadan peynirli omlet kızımla yedik+kendi kurduğum zeytinimden+çay+tb. ekmeği+1 portakal+ceviz
akşam= 1 tabak mercimek çorbası+hamsi tava
cumartesi günlerini balık günü yaptım yoksa hiç balık yemiyoz bende böle bir gün koydum

Slm kizlar. .
guzel bir pazar dilerim herkeseeee. .
ben evdeyim cocuklarla esim iste..kahvemi ictim..yaninda bir kase sutlu irmik tatlisi ile..kahvalti niyetine..dun diyet disi bir gundu..spor yoktu ..bol karbonhidrat vardi..davet vardi gec vakit yenildi icildi..neyse bugun daha bi kararliyim sanki..izine 6 ay kaldi..ayda 2-3 kilo verirsem biraz duzelicem ..skldim artik kilolu olmaktan..
bugun ikinci ogune pirinc lapasi yapicam ins yaninda yesillik ve yogurt la yerim ..bol su caya devam..

Kahvaltı

1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kase maydonoz
1 kase pişmiş domates sosu

3 dilim ekmek

canım hep aynıyız ama beraberce vericez bu kiloları sıkıldık ki hem de ne sıkılmak..
Buraya gelip bildirim yapmayı görev edinmedikçe bu iş olmayacak arkdaş
yaneee
Kahvaltı

1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kase maydonoz
1 kase pişmiş domates sosu

3 dilim ekmek

eferim çidoo gel de başla artık...sahi kilonu da aklında tut haftaya liste var..

günayydııııınnnn canlarr...

dün meyve dışında hiç kaçamak yapmadım..o da kaçamak değil vitamin

sabah

salçalı omlet
biber kavurma yoğurt
zeytin sucuk
çeri
çayyyy

karabuğdaya devam bugün de..

Yoruldummm evi temizledim yemeklerimi yaptim 1 saat sonra kocis gelince yeriz hepberaber ..benim yemegim lapa
simdi bi ara ogun yaptim 1 kucuk havuc 1 mandalina..yanindada bitki cayi..
bugun kizlarin dolaplarini duzlucem yarin okul basliyor. Ve firsat buldukca yurumeye baslamaya niyetim var..ins yanii

Cigdemcim ve sersumcum sizede afiyet olsun..cigdos ekmegi birazcik fazla gordum sanki..sersumcum meyveyi yedigin saat onemli bence. Sabahlari yada ogleden once yemeye calisalim canim..ben karabugdayi cig sevdim..meyve + yogurt+ karabugday ve tarcincok begendim..aksama acikirsam bunu yiyim en iyisi bende..

SLM
sabah patates püresi cay

akşam
kuru domatesli lahana yemeği
1 kase yoğğurt

5 km yürüyüş yapıldı

dün kaçamak günümdü
sabah kaşarlı sucuklu saç böreği yaptım

öğle
tahinli çörek yaptım

akşama
çikolatalı 3 kase puding yedim

7 km yürüdüm

işte kızlar böyleeee bakıyorum herkesler yazın kokusunu almış gelmiş....
ohhh iyide etmiiiişş hadi gitsin kilolar.gelsin çıtır hatunlar...

selam canlar...

2. öğünümm

1 tabak dolusu karabuğday pilavı
üstünde peynir maydanoz taze soğan
yoğurt
2 köfte

yıldızcım haklısın saat konusunda.ama kışın akşam oluyo mecburen çok fena..sana da afiyet olsun..
çakmelcim gene toplandık maşallah

benim günüm kurabiye yapmakla geçti ama 1 tane bile yemedim..sayfama beklerim canlar..face de..link veremiyorum.face de kurabiyecini yazın çıkıyo..

canım hep aynıyız ama beraberce vericez bu kiloları sıkıldık ki hem de ne sıkılmak..

yaneee

eferim çidoo gel de başla artık...sahi kilonu da aklında tut haftaya liste var..

Evet canım elimden geleni yapcam

Akşam :

1 tabak Bulgur pilavı
1 but tavuk haşlama
1 bardak ayran
5 tane kestane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…