ayy regl gelirken hep aynı oluyoruz bizz..yeyeyeye doymuyoruz...neyse şapka takıyomuşsun azıcıkta böle kullan canım saçını değişiklik olsunayyyyyy bugün ne yedim ne yedim gıtlıktan çıkmış gibi regl olucamya fena bi açgözlülük var bir şiştim gören hamile sanıyo yarın kesin gelir diyorum
pişi yedim halley yedim hemde 2 tanesapıttım yaaa bugün
yarın daha iyi olacak dikkat edicem zaten cumartesi günleri 2 öğün yiyorum işte böyle
oo maşallah iyi vermişsin canımSlm kizlar..
bende gelemedim bayadir..bir haftadir baya duzelttim kendimi..
gecen hafta 86
Bugun 84,1
Dikkatli yiyip spor yapiyorum elimden geldigince..simdi bisiklete bindim 45 dk surdum..plates topu aldim cok faydali..
bol su cay kahve devam..
canım listeyi kaçırmadın korkma liste haftaya..bu cuma sadece kilo bildirdikiyi aksamlar kizlar ..
ben disarida oldugum icin tartilamadim maalesef .. ve listeye giremedim.. sinir oldum kendime .. ancak vakit bulabildim nete girebilmek icin ...
prenses kizim ... dis cikariyor .. evet biraz erken .. ayni annesi gibi .. erken buyuyecek bu nedenle de onunla ilgileneyem derken girmedim .. oyle avatarda goruldugu gibi her daim gulmuyor yuzler .. maalesef .. ama olsun.. aklima su dizeler geldi ..
cahit sitkinin en sevdigim siirlerinden biri ..
Ve gönül Tanrısına der ki:
- Pervam yok verdiğin elemden;
Her mihnet kabulüm, yeter ki
Gün eksilmesin penceremden!
neyse simdi size bakayim neler olmus .. kim vermis kim almis .. kim sabit kalmis
hoşgeldin ..2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra listeye alınıyorsun tabii liste yapma sırasına da girmeyi kabul etmelisin..başarılar..kızlar listeye nasıl giriyoruz 6 kilo verdim ama vermem gereken 7 kilom daha var.
arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa
canım hep aynıyız ama beraberce vericez bu kiloları sıkıldık ki hem de ne sıkılmak..Slm kizlar. .
guzel bir pazar dilerim herkeseeee. .
ben evdeyim cocuklarla esim iste..kahvemi ictim..yaninda bir kase sutlu irmik tatlisi ile..kahvalti niyetine..dun diyet disi bir gundu..spor yoktu ..bol karbonhidrat vardi..davet vardi gec vakit yenildi icildi..neyse bugun daha bi kararliyim sanki..izine 6 ay kaldi..ayda 2-3 kilo verirsem biraz duzelicem ..skldim artik kilolu olmaktan..
bugun ikinci ogune pirinc lapasi yapicam ins yaninda yesillik ve yogurt la yerim ..bol su caya devam..
yaneeeBuraya gelip bildirim yapmayı görev edinmedikçe bu iş olmayacak arkdaş
Kahvaltı
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kase maydonoz
1 kase pişmiş domates sosu
3 dilim ekmek
canım hep aynıyız ama beraberce vericez bu kiloları sıkıldık ki hem de ne sıkılmak..
yaneee
eferim çidoo gel de başla artık...sahi kilonu da aklında tut haftaya liste var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?