Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam canlar..kar kar karr....
okullar tatil neyse ki.
.kızım uyumakta ben de akşam yemeğimi yaptım kahvaltımı yaptım işe gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum

çok hamarat gördüm kendimi..napiim yaa akşam gelince yetiştiremiyorum..

yavaş yavaş giderim artık yollar fena..ya ben ne diyyim yaa..hakkaride bol kış..geçen yıl ankarada doğru dürüst kar yağmamış..ama şimdi bak sersum geldi kar geldi..peşimde getiriyorum valla..ayol ben izmire bile kar getirmiştim yavvv
kahvaltım

sucuklu omlet
peynir zeytin
çayy

Selam kızlar epeydir gelemedim

Durumlar fena 1 ileri 2 geri şeklinde devam bu kilolar üstüme yapıştı sanki veremiyorum boğazdan da fazla kısamıyorum spor da yok off off

Neyse inşallah foruma daha düzenli gelebilirsem biraz verebilirim

Leylak sen de hoşgeldin

Filizcim geçmiş olsun yeğenlerine

Kaneelcim 38 bedene giriyorsun ya ne güzel kalan kilonu da verirsin merak etme

Sersumcum geçen sene hiç kar kış olmadı sen getirdin demek ki neyse 2 gün tatil oldu da rahatız cuma da olsa keşke

Sabah kahvaltımı yazayım azıcık cısslı ama

Menemen, peynir, az patates kızartması ve çay

oruca devam ettim bugünde
sahur=2 tb. lavaş+2 yumurta+peynir+zeytin+yeşilçay+limonlu tere+2 mandalin
akşam=mercimek çorbası+yaprak sarması bulgurdan+turp salatası+yoğurt
sersum bende dedim yani kar meselesini aklımada geldi kız hakkarilerde karla boğuştu ankarada aynı okul bile tatil olmuş
bizim burdada kar bekleniyodu düşünün artık havalar bu sene fena şaştı korkuteli taraflarında zaten varda kepezede yağmış acayip soğuk orarın soğuğu bize geliyo merkezde yağabilir dediler şaştım yani kar soğuğu var keşke yağsa bizde bekliyoz ama hiç görmediğmiz için buralarda ihtimal vermiyoz

Merhaba hanımlar.. Kızımla geldik biz :) 28 haftalık olduk ki :) ama bugün iğne olacağız.. Kan uyuşmazlığı için. Şeker yüklemesi dedi doktor. Dedim yok :) Karatay kafası istemiyorum yaptırmak :) Sizde durumlar nasıl. Ben battaniye yapmak misafir derken gelemedim. :)

aynen ficansım nereye gitsem karrinşallah cuma da olur haklısın..
ah o kilolar yapıştı kaldı evet ..naapçaz bilmem.
filizim valla antalyaya uğramadım kıssss

sizin oraya accukta olsa yağsa keşke kısss

amanda aman büyümüşte gelmişş
yükleme konusunda haklısın ama bazen zorluyo doktorlar umarım mecbur kalmazsın canım

slm kızlar...
hayır-huzur -barış-sağlık ve mutluluk dolu yıllar diliyorum.
malumunuz geçen ay nışan yaptık bu ay sonuda kardeşimin düğünü var hazırlıklar bağçalar derken birde pc bozuldu ardından cebin neti bitti ne cok şey olmuş yahu...

derken anca gelebildim...

kaçamak olmadı

hergün 5 km yürüyüş yapıldı

sıkılaşıyorum evet ama tartıda çok bir şey

sabah
1 kepek krep
az peynır
limonlu su

öğle
mısır patlatması
cay

akşam
karnabahar kısırı
2yk paatates oturtması
1 kase yoğurt

7 km yürüyüş

işte günün özeti. hava cok fena, aslında kar gerçekten büyük nimet ama cooook soğuk.okullar tatil sınavlar hep kaldı... artık cuma tum sınıfları sınav yapıcaz.Malum karne verilecek o kadar ders nasıl yetişecekse!!! tatil bari olmasaydı . yapacak bişey yok cocukları çalışmış kabul edip basıcaz önlerine soruları,gariplerim yırttık sanıyodur ama sınav günü geçti napalım dimi hanımlar.

SELAMETLE KALIN YAVRU CEYLANLAAAAARRR..

selam kızlar...

öğlen

et sote
1 dilim ekmek
bol maydanoz
ayran

2 gibi
1/4 elma

akşam yimeğim

yoğurtlu ıspanak
8 tane lahana sarması

sonrası da çayla eşimin aldığı yeni peynirli krakerin yarısıpöfffffff....

tutamıyorum kendimi..regl şişliği de bitti kilo fena..haftaya umarım iyi olur..böyle gitmez..

yollar berbat çatır çatır buz...bırrrrr yanee..

çakmel hoşgeldin

düğüne süper hiper gidiceksin maşallah..sıkılaşmak en önemlisi..7 km bravo valla

günaydın kızlar...bugün benim doğum günüm..merhaba 40 'lı yaşlar..Allah sağlık versin gerisi boş..her yaşın bir güzelliği vardır değil mi..

bakalım ne sürprizler olacak..umarım çok cıslı olmaz..gerçi biryerlere gidebileceğimizi hiç sanmıyorum çünkü her yer buzzz..

kahvaltım

sucuklu omlet
peynir zeytin
2 çeri
çayy

mutlu ve kaçamaksız günler dilerim...

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice Yıllara.

amanda aman büyümüşte gelmişş
yükleme konusunda haklısın ama bazen zorluyo doktorlar umarım mecbur kalmazsın canım

doktor imza almamız lazım dedi ama çıkarken ses çıkmadı. bende umursamadım. Kan uyuşmazlığı için iğne yaptırdım. Şimdilik keyfimiz yerinde bakalım. :)

Doğum günün kutluolsun annemm. Nice senelere inşallah.

sersum hoş bulduk canım...
gönlüne göre iki cihan saadeti diliyorum doğum günün mübarek olsun...

sabah
az salam ve peynır

öğleyin
2 avuç çerez
1 avuç kuru üzüm

akşam

3 köfte
marul salata
2 avuç sarı leblebi cay

1 saat ev işi sonrası yürüyüşe mecal kalmadı yarın telafi edicem inşallah

bi gelip dolanayım bebeeemm senin için o zaman...
bencede sersumcum kıs senin asaletin yeter bi dolan bak neler oluyo o kar yağmassa ne olayım
filizzz yakaladık kıss birbirimizi...
kıs ben kaçırmışım görmemişim
ooooooo canım mutlu yıllar her yaş güzel kıs
inşallah dilediğin gibi geçer bu güzel önemli günün canım

akşam sahur yaptım yine
1 tabak kepekli makarna üzerine kıymalı mantarlı sos+yoğurt
akşam=actifrayda kabak kızartma yoğurtlu+3 ad. köfte+4-5 sarma
orucumu açtım leke geldi yarın reglim büyük ihtimal ve karnım davul gibi oldu
tartıda fazla çıkıcam sanırım

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice Yıllara.
canım benim aynı duyguları paylaşıyoruz...

Allah sağlık versin canım benim

sağol datlımmm
sersum hoş bulduk canım...
gönlüne göre iki cihan saadeti diliyorum doğum günün mübarek olsun...

h
sağol canımcımmmm
yeter di mii
sonra ben de çıktım cicimm
sağol datlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…