sağol leylakcım hoşbuldukHoşgeldin filizimyeğenlerine çok çok geçmiş olsun
aynen ficansım nereye gitsem karrSelam kızlar epeydir gelemedim
Durumlar fena 1 ileri 2 geri şeklinde devam bu kilolar üstüme yapıştı sanki veremiyorum boğazdan da fazla kısamıyorum spor da yok off off
Neyse inşallah foruma daha düzenli gelebilirsem biraz verebilirim
Leylak sen de hoşgeldin
Filizcim geçmiş olsun yeğenlerine
Kaneelcim 38 bedene giriyorsun ya ne güzel kalan kilonu da verirsin merak etme
Sersumcum geçen sene hiç kar kış olmadı sen getirdin demek ki neyse 2 gün tatil oldu da rahatız cuma da olsa keşke
Sabah kahvaltımı yazayım azıcık cısslı ama
Menemen, peynir, az patates kızartması ve çay
filizim valla antalyaya uğramadım kıssssoruca devam ettim bugünde
sahur=2 tb. lavaş+2 yumurta+peynir+zeytin+yeşilçay+limonlu tere+2 mandalin
akşam=mercimek çorbası+yaprak sarması bulgurdan+turp salatası+yoğurt
sersum bende dedim yani kar meselesini aklımada geldi kız hakkarilerde karla boğuştu ankarada aynı okul bile tatil olmuş
bizim burdada kar bekleniyodu düşünün artık havalar bu sene fena şaştı korkuteli taraflarında zaten varda kepezede yağmış acayip soğuk orarın soğuğu bize geliyo merkezde yağabilir dediler şaştım yani kar soğuğu var keşke yağsa bizde bekliyoz ama hiç görmediğmiz için buralarda ihtimal vermiyoz
Merhaba hanımlar.. Kızımla geldik biz :) 28 haftalık olduk ki :) ama bugün iğne olacağız.. Kan uyuşmazlığı için. Şeker yüklemesi dedi doktor. Dedim yok :) Karatay kafası istemiyorum yaptırmak :) Sizde durumlar nasıl. Ben battaniye yapmak
misafir derken gelemedim. :)
bi gelip dolanayım bebeeemm senin için o zaman...sersumcum kıs azcık gel buraya özledik kar ı bizde şöle bi dolansan yeter
günaydın kızlar...bugün benim doğum günüm..merhaba 40 'lı yaşlar..Allah sağlık versin gerisi boş..her yaşın bir güzelliği vardır değil mi..
bakalım ne sürprizler olacak..umarım çok cıslı olmaz..gerçi biryerlere gidebileceğimizi hiç sanmıyorum çünkü her yer buzzz..
kahvaltım
sucuklu omlet
peynir zeytin
2 çeri
çayy
mutlu ve kaçamaksız günler dilerim...
amanda aman büyümüşte gelmişş
yükleme konusunda haklısın ama bazen zorluyo doktorlar umarım mecbur kalmazsın canım
günaydın kızlar...bugün benim doğum günüm..merhaba 40 'lı yaşlar..Allah sağlık versin gerisi boş..her yaşın bir güzelliği vardır değil mi..
bakalım ne sürprizler olacak..umarım çok cıslı olmaz..gerçi biryerlere gidebileceğimizi hiç sanmıyorum çünkü her yer buzzz..
kahvaltım
sucuklu omlet
peynir zeytin
2 çeri
çayy
bencede sersumcum kıs senin asaletin yeter bi dolan bak neler oluyo o kar yağmassa ne olayımbi gelip dolanayım bebeeemm senin için o zaman...
kıs ben kaçırmışım görmemişimfilizzz yakaladık kıss birbirimizi...
ooooooo canım mutlu yıllar her yaş güzel kısgünaydın kızlar...bugün benim doğum günüm..merhaba 40 'lı yaşlar..Allah sağlık versin gerisi boş..her yaşın bir güzelliği vardır değil mi..
kahvaltım
sucuklu omlet
peynir zeytin
2 çeri
çayy
canım benim aynı duyguları paylaşıyoruz...
Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice Yıllara.
Allah sağlık versin canım benimdoktor imza almamız lazım dedi ama çıkarken ses çıkmadı. bende umursamadım. Kan uyuşmazlığı için iğne yaptırdım. Şimdilik keyfimiz yerinde bakalım. :)
Doğum günün kutluolsun annemm. Nice senelere inşallah.
sağol canımcımmmmsersum hoş bulduk canım...
gönlüne göre iki cihan saadeti diliyorum doğum günün mübarek olsun...
h
yeter di miibencede sersumcum kıs senin asaletin yeter bi dolan bak neler oluyo o kar yağmassa ne olayım
kıs ben kaçırmışım görmemişim
ooooooo canım mutlu yıllar her yaş güzel kıs
inşallah dilediğin gibi geçer bu güzel önemli günün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?