Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bu hafta kayıttayım..yanii sık sık uğrayabilirim..
tekniker miyiz sekreter miyiz belli değil..napalım dinlenirim

karabuğdaya devam kızlar bakalım cumaya kadar neler olacak..umutluyum..

kahvaltıda canım yumurta istemedi çorbayla idare ettim..bakalım öğlene ne var yemekte.

5 zeytin
1 kk peynir
1 yumurta
çay
1 kase domates sosu pişmiş.

Akşam :
Nöbette ne gelirse
Salata mı yapıp götürsem

Slmm kizlar. .guzel bir hafta olsun hepimize. .
sabah 1 muz + 1 elma
oglen 1 kase tarhana 1 tabak salata 2 paneli hazir balik firinda kucuklerden peynir az ekmek
simdiluk bu kadar..
aksami hafif gecirmeye calisicam ins..
sersumcum ellerine saglik kurabiyeler cok cici..

merhaba kızlar
benim kahvaltım bol peynirli omlet
pekmez ve az bal.

öğlen 1 kase etli kurufasülye
1 kase salata.
2 tane gofret. dayanamadım şekerli bi şeyler canım çekti aslında çekirdekli siyah üzüm vardı ama şimdi aklıma geldi yazarken

slm kızlar fena durumdayım reglden hareket edemiyorum temizlikte yapmadım biyandan üşüyom battaniyenin altında kıvrılıp tv izliyom ben ilk 2 gün feci oluyuom kızlar hak verirsiniz miyomdan kaynaklı çekicez artık üstbaş kalmıyo
yediklerime gelince=
sabah =1 bardak süt+1 hurma sonrası hemen yattım sıcak tutayım kendimi diye
öğlen=1 lavaş+arasına peynir+zeytin+yumurta+1 armut+kivi+çay+1 avuç leblebi
ikindi= 1 nescafe+diyet bisküi+badem veya ceviz
akşam=sebze yemeği+1 dilim ekmek+2 kaşık tavuklu patates+1 kase yoğurt
hepsi bu
sersumcum yeni sayfan hayırlı olsun hepsine nasıl yetiyon kıs

sağol yıldızcım
sağol canım..

geçmiş olsun canım benimde spiralden çok geliyo ilk 3 gün

selammm...öğlen 1 lahmacun ayran ve 1 armut yedim...köfte olur diye umuyordum

akşam eve gelirken ekmek almıştım ekmek okadar sıcaktı ki dayanamadım 1 avuç kopardım yedim...

offfff...

akşam yemeği

actifrayda karışık kızartma(kabak,biber ,havuç)
4 kaşık karabuğday
2 çiğköfte
çok kaçırdım gene

sizde durumlar iyidir umarım..

Benim daha iyi gecti bugunum sanki..dahada iyi olucak ins..
aksam yemek yerine grisini kuru erik bitki cayi birde hamur isi yapmistim tadimlik yedim..cok guzel koksada ev dur dedim kendime..vee 50 dk bisiklet suruldu. .simdi su su ..

Benim daha iyi gecti bugunum sanki..dahada iyi olucak ins..
aksam yemek yerine grisini kuru erik bitki cayi birde hamur isi yapmistim tadimlik yedim..cok guzel koksada ev dur dedim kendime..vee 50 dk bisiklet suruldu. .simdi su su ..
dayanabildiğin için
<

merhaba , gunaydin kizlar .. nasilsiniz >> ??

havalar soguk .. spor ve diyet yapmak zor .. ama gayret ediyoruz ..

dun guzel gecti .. yani kacamaksiz .. yeni bir diyet deniyorum burada yapilan .. karataya cok benziyor .. iyi bir sonuc alirsam paylasacagim diyetimi .. bir ip ucu bool bool yumurta yiyorum :)

dun doktordaydim .. spiral icin .. mirena hormonlu olanindan taktiracaktim ki .. akintim cook oldugu icin takilamadi nedeni bakteri fln olmasin diye tedbir icin lab. gonderildi sonuclar .. neyse onuc olarak :) yasadigim aci kar kaldi ..

hadi hayırlısı canım sonucunu bekliyoruz...

ah o spiral takma ağrısı bilirim canım..bana da 3 yıl önce takıldı..ama bana kiloyu tetikler diye hormonlu tavsiye etmedi ..bir sor istersen..geçmiş olsun

soğukta spor olmuyor kaneelim haklısın ..eşim koşu bandı alsak iyi olacak demeye başladı ..bakalım..o iş yerinde spor yapıyor ama ben yapamıyorum..düşünmekteyiz

nöbetten geldim.... Berbattı.... Yatıyorum kızlar. Yemek falan kalkınca düşüncem.
Kuru fasülye
tavuk
bulgur pilavı
cacık veya turşu olabilir

kahvaltim
simdi hazirladim.

1 fincan kahve
2 yumurta (iri ) (haslanmis )
4, 5 ceri
1 ucgen peynir
12,13 badem

2 balik yagi
1 sut vermem icin gerekli vitamin comlex

bol boll su :)

soğukta spor olmuyor kaneelim haklısın ..eşim koşu bandı alsak iyi olacak demeye başladı ..bakalım..o iş yerinde spor yapıyor ama ben yapamıyorum..düşünmekteyiz
evet canim .. aynen
ama bence almayijnn .. cunku biz ayni hataya dustuk .. aldik .. ilk zamanlar heves ile yaptik sonra evin susu oldu .. sonra ben karataya basladigimda sattim :) gerci aldigim fiyatin ustunde karli bi satis oldu ama .. :) gereksiz .. disarida yurumek en iyisi kalin kalin giyinip cikip temiz hava da yurumek ama bazen de insanin hic hali olmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…