Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hadi hayırlısı canım sonucunu bekliyoruz...

ah o spiral takma ağrısı bilirim canım..bana da 3 yıl önce takıldı..ama bana kiloyu tetikler diye hormonlu tavsiye etmedi ..bir sor istersen..geçmiş olsun
benim dr dedi ki .. ilac da kullansan tetikler .. hormonlu spiral da taktirsan ayni . hormonsuz alirsan zaten cok agir geciriyorsun daha da agir gecek dedi ..ben kendim de bundan kullaniyorum bunu tavsiye ederim dedi .. dedim kilo yu ne yapacagiz .. ya alirsam dedim .. haftada 3 gun yurudugun muhdetce hic birsey olmaz dedi .. :) bakalim ne olacak .. :l

bugün hava şartlarından dolayı okul tatildi bi güzel uyuduk ama sabah çok paniktim kızı kaldırsammı kaldırmasammı diye sonuçta kaldırmadım durup durup saat 7 de ders başlıyo bunlar 7 de bildiriyo ne saçma:)ama dün saat 5 te belli olmuş yağmur fırtına fena yani çatılar uçmuş tabiki bizimki kardan tatil olmuyo:)malesef
geç kalkınca 2 öğün yedik
1. öğünüm=1 yumurta+peynir+zeytin+tb. ekmeği3 dilimdi heralde+biraz tereyağı+çay+kivi
2. öğünüm= 1 tabak sebze yemeği+mantarlı bulgur pilavı+yoğurt
bugün evi temizledim kızımda toz aldı bide ikindi çayı içtik
keyfimiz yerindeydi

evet kizlar .. benden sonra sadece filiz gelmis .. nerelerdesiniz ayol ??

bugun bende yogundum .. bebis 3 bucuk aylik oldu ama gelen giden bitmiyor .. arkadaslarim geldi .. evde tekim ,kocis evde yok .. bebisle gidip alis veris yaptik cunku evde ne un var ne seker ne de cikolata :) neyse arkadaslarima kadar aldim .. :) bes dakika da bi mozaik yaptim attik derin dondurucuya sonra corek otlu peynir toplari yaptim ve hazir 10 luk krep aldim ( cok iyi oluyor burada boyle paketlenmis olarak satiliyor .. ) onlarin arasina beyaz cikolatali muhallebi yapip sardim ustune de cikolata sosu .. ) isim tam yarim saatte bitti .. bunlarin hepsini yarim saatte tek elle yaptim cunku diger elde kizce :) neyse guzel bir gundu ..

ben hic birinden yemedim .. ki hollandalilar israr da etmediler .. ye falan diye .. sadece irade den dolayi kutladilar .. onlar yedi ben sadece suyumu ve yesil cayimi ictim ..

neyse ..

ogle yemegim :
1 kase doldu dolu suzme yogurt ve icinde 3 kasik musli ( glutensiz , kuru uzum ve bademli )
bol su
cay

Slm kizlar..malesef herkes cok hafiften aliyor bu sayfada kilo vermeyi ben diyet gruplarina geciyorum..listeden beni cikarabilirsin sersumcum. .
herkese guzel gunler dilerim..

canım bizim de yeni evlendiğimizde vardı sattık ama motorlu değildi..o da dediğin gibi aynı askı olarak kullanıyorduk

anladım canım..benim de çok geliyor zaten hormonsuz olduğu için..hayırlısı bakalım..

aferim sana yemediğin için
Slm kizlar..malesef herkes cok hafiften aliyor bu sayfada kilo vermeyi ben diyet gruplarina geciyorum..listeden beni cikarabilirsin sersumcum. .
herkese guzel gunler dilerim..[/QUOTE
sen bilirsin canım..kolay gelsin

ben henuz aksam yemegimi yemedim .. kocisimi bekliyorum .. bugun 3 toplantisi vardi ard arda gec gelecek ..

neyse ogunumu yazayim :
aksam :
zeytin yagli taze fasulye ,
1 ince dovulmus tavuk gogus,
vazgecilmezim yogurt

olacak :)

az once karataya da uygun , dukan a da uygun olan bir kraker yaptim .. sabah kahvaltida yenilmesi icin ..

iste tarifim :

keten tohumlu - badem unlu kraker ( karbonhidrati cok az kraker )

50 gram cekilmis keten tohumu
50 gram badem unu ( bende bu vardi o yoksa yulaf unu da olur tabiki )
50 gram rendelenmis kasar peyniri ben yari kasar yari parmesan kullandim.
1 yumurta
bi fiske tuz
180 derece de 20 , 25 dakika pisirin ..

haziir ..

süper tarif canım ellerine sağlık..

günaydınn hatunlar...

peynirli omlet
tel peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı biber salçası
çayy

sabah tartıldım gene şişmişim..anlamadım..gerçi wc ye de tam çıkamıyorum onun etkisi sanırım..cumaya kadar halletmeliyim bu durumuform çay içeyim barii..

kızlar filiz,kaneel ve ben dışında kimse düzenli gelmiyo..çiğdoşta gelmeye başladı..leylağımın bebişi rahatsızdı onu biliyorum ama diğerleri hiç uğramıyor..ficans,eguness,çakmel böyle olmaz... cuma bildiri yayınlıycam hergün mazeretsiz topiğe uğramayan listeye girmeyecek..
sıkı yönetim yapmamız şart oldu

çok değişik bir tarif.
ellerine sağlık kanelcim.
benim kahvaltım.
1 kase çilekli puding
3 galeta. az peynir.
öğlen için 1 yumurtalı domatesli omlet yaptım. kavanoza koydum
biraz peynir getirdim. 1 de elma. o kadar. fırına çıkabilirsem galeta alacağım yine.
akşam için ıspanak kavurdum. kıyma da kavurdum.
içinine yumurta kırmayı düşünüyorum.
akşama da bu var.

afieyt olsun canım.
haklısın tabi.
daha sık gelmek lazım.
ben de diyete girdim artık.
dikkat etmek istiyorum kiloma.
karataya devam.

ne kadar güzel şeyler yapmışsın canım hemde pratikayrıca tebrkler yememişsineee yabancı musafirlerin faydaları bizimkiler olsa ayyyyyy bi ısrar bi ısrar bıktırırlaristikrarına bayılıyorum kaneelcim ne vermiştin o kiloları yine vericeğine adım gibi eminim en son karabuğday ile uğraşıyodun hamiş oldun istikrarlı kısmaşallah sana
herkese guzel gunler dilerim..
sen bilirsin canım sersum napsın herkezi zorlayamazya isteyen işi sıkı tutuyor herkezin kendi kararı vermek isteyen asılıyo

canım senin hamilelik olayı noldu bi daha yazmadın yada ben kaçırdım

yediklerime gelince
sabah=1 muz
öğlen=mantarlı bulgur pilavı+yoğurt+1 tane tavuk kanat+çay+1 mandalin+1 kivi
akşam=1tabak patlıcan yemeği+yoğurt+1 dilim ekmek
şu anda 1 bardak süt yoğurt hakkım bitmiş oldu

canım devam. 9+1 olduk. kürtaj fikri rafa kalktı.
midem kötü. o yüzden şaçma sapan besleniyorum.

yediklerime gelince
sabah=1 muz
çok pratik olmuş canım . kızçe ile de yemek yapmak pek bi zevkli olur. şimdiden görsün annesini . örnek alsın işte

yediklerime gelince
sabah=1 muz
önceden süt ve ayran sınırsız değil miydi ki canımcım

Merhaba kızlar
Nasılsiniz ?
Ben isteyim .. Suan moladayım yazayım dedim..

Sabah ; 2 yumurta ve peynirden Omlet , 3 çeri , 4 zeytin , biraz badem ve kahve

Bol su

Aksam ; domates Dolması ( hemen işyerinde hazırladım ) ve ispanakli kiş ( protein diyetine gore uygulanmış )

Eklentiler

• image.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…