Sagol canımne kadar güzel şeyler yapmışsın canım hemde pratikayrıca tebrkler yememişsin eee yabancı musafirlerin faydaları bizimkiler olsa ayyyyyy bi ısrar bi ısrar bıktırırlar istikrarına bayılıyorum kaneelcim ne vermiştin o kiloları yine vericeğine adım gibi eminim en son karabuğday ile uğraşıyodun hamiş oldun istikrarlı kıs maşallah sana
sen bilirsin canım sersum napsın herkezi zorlayamazya isteyen işi sıkı tutuyor herkezin kendi kararı vermek isteyen asılıyo
canım senin hamilelik olayı noldu bi daha yazmadın yada ben kaçırdım
Nasıl gidiyor hamişlik.afieyt olsun canım.
haklısın tabi.
daha sık gelmek lazım.
ben de diyete girdim artık.
dikkat etmek istiyorum kiloma.
karataya devam.
kolay gelsin canım..Merhaba kızlar
Nasılsiniz ?
Ben isteyim .. Suan moladayım yazayım dedim..
Sabah ; 2 yumurta ve peynirden Omlet , 3 çeri , 4 zeytin , biraz badem ve kahve
Bol su
Aksam ; domates Dolması ( hemen işyerinde hazırladım ) ve ispanakli kiş ( protein diyetine gore uygulanmış )
ficansım naber...
evet canım olmayacak sıkmazsakSelam kızlar
Bu hafta iyi başladım ama devamı iyi olmadı herşeyden hemen etkilenip kendimi yemeye veriyorum moraller bozuk olunca
Sersumcum sıkı yönetim yapmışsın iyi olmuş,daha düzenli gelicem inşallah hep öyle diyorum olmuyor ama bu sefer olacak inşallah gitsin kilolar
Menüm
Sabah kahvaltısında mercimek çorba
Öğlen taze fasulye az pilav
Akşam çocuklara ayvalık tostu yaptım dayanamadım 1 tane de ben yedim
Selam canım iyiyim sen nasılsın
evet canım olmayacak sıkmazsaken azından 1 kere buraya bildirim yapınca sorumlu hissediyor insan kendini..
iyidir canım noolsun iş ev kurabiye yuvarlanıp gidiyorum..sayfamı gördün mü face de..
evet canım olmayacak sıkmazsaken azından 1 kere buraya bildirim yapınca sorumlu hissediyor insan kendini..
iyidir canım noolsun iş ev kurabiye yuvarlanıp gidiyorum..sayfamı gördün mü face de..
aynen canım..Evet doğru diyorsun canım
Face de görmedim şimdi kk dakini gördüm mesaj yazdım face dekine de bakarım
tamam canım görüşürüz..Sersumcum kız başımda bekliyor pc için sonra gelirim
sağol bebeemmMaşallah iyi yetişiyorsun hepsine
canım bir şey çekse yiyeceğim de sersumcum . daha açılmadı iştahımNasıl gidiyor hamişlik..dikkat et tabii canım..ama en azından canının çektiğini de yiyebilirsin
menüye bayıldım. ayvalık tost ekmeğini nerden alıyorsun.Selam kızlar
Bu hafta iyi başladım ama devamı iyi olmadı herşeyden hemen etkilenip kendimi yemeye veriyorum moraller bozuk olunca
Sersumcum sıkı yönetim yapmışsın iyi olmuş,daha düzenli gelicem inşallah hep öyle diyorum olmuyor ama bu sefer olacak inşallah gitsin kilolar
Menüm
Sabah kahvaltısında mercimek çorba
Öğlen taze fasulye az pilav
Akşam çocuklara ayvalık tostu yaptım dayanamadım 1 tane de ben yedim
bi şey kalmamış o zaman . 5 kilocuk hemen gider . güzel gidiyorsunSagol canım
Vermem gereken bes kilo varya sabır hamilelikte aldım ama ilk ay hepsi gitti kalan 4 kg falan o sa gidecek en takında insallah
5 km mi harikasın canım benimSlm kızlar
Kaçamak yok elhamdülillah.
Sınavlar ve karne işleri malum gelemiyorum
Hergun 5 km yürüyorum bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?