Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Domates Dolması tarifim :
1 buyuk domates

2 yumurta
1 yemek kasığı mayonez
Karabiber

Yapılışı ;
Domatesi in içini çıkardım , 2 yumurtayı 5 dakika hasladim , yumurtalar olduktan sonra onları minik minik parçaladım ve mayo ile karıştırdım sonra domatesin icine .. Sonra Dorde böldüm afiyet ile yedim ..
Vaktim olmadıgı icin fırına atmadım eger kasar peyniri ile fırına atsam enfes oluyor ..
Hem kahvaltı hem aksam yemeği yerine .. Bu tarifin aynısını buyuk kırmızı biber ile de yapabilirsiniz ..

Eklentiler

• image.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 55
Sagol canım
Vermem gereken bes kilo var ya sabır hamilelikte aldım ama ilk ay hepsi gitti kalan 4 kg falan o sa gidecek en takında insallah

kolay gelsin canım..

öğlen

1 kaşık tavuk döner
tavuk çorbası
ayran

akşam

karabuğday
peynir maydanoz
yoğurt

bizimkilere mantı yapmıştım 1 kaşık yedim
amaaa revani vardı onu yemedimm

Selam kızlar

Bu hafta iyi başladım ama devamı iyi olmadı herşeyden hemen etkilenip kendimi yemeye veriyorum moraller bozuk olunca

Sersumcum sıkı yönetim yapmışsın iyi olmuş,daha düzenli gelicem inşallah hep öyle diyorum olmuyor ama bu sefer olacak inşallah gitsin kilolar

Menüm

Sabah kahvaltısında mercimek çorba

Öğlen taze fasulye az pilav

Akşam çocuklara ayvalık tostu yaptım dayanamadım 1 tane de ben yedim

evet canım olmayacak sıkmazsaken azından 1 kere buraya bildirim yapınca sorumlu hissediyor insan kendini..
Selam canım iyiyim sen nasılsın

iyidir canım noolsun iş ev kurabiye yuvarlanıp gidiyorum..sayfamı gördün mü face de..

evet canım olmayacak sıkmazsaken azından 1 kere buraya bildirim yapınca sorumlu hissediyor insan kendini..

iyidir canım noolsun iş ev kurabiye yuvarlanıp gidiyorum..sayfamı gördün mü face de..

Evet doğru diyorsun canım

Face de görmedim şimdi kk dakini gördüm mesaj yazdım face dekine de bakarım

Filizim kızının sınav sonucu nasıl sahi aklıma geldi..umarım iyidir canımhakkında hayırlısı olsun

Nasıl gidiyor hamişlik..dikkat et tabii canım..ama en azından canının çektiğini de yiyebilirsin
canım bir şey çekse yiyeceğim de sersumcum . daha açılmadı iştahım
sabah 2 yumurta ve peynirden omlet yaptım.
3 galeta. bal
öğlen için peynir getirdim fırından galeta alacağım.
ne yesem mideme dokunuyor sersumcum. yerken iyi de sonrası büyük eziyet.
menüye bayıldım. ayvalık tost ekmeğini nerden alıyorsun.
Sagol canım
Vermem gereken bes kilo var ya sabır hamilelikte aldım ama ilk ay hepsi gitti kalan 4 kg falan o sa gidecek en takında insallah
bi şey kalmamış o zaman . 5 kilocuk hemen gider . güzel gidiyorsun

günaydin kizlarrr ..
nasilsiniz ?
yine kimsecikler yok maalesef ..

neyse .. dun kacamak yapmadan una kurabiyeye keke dokunmadan gecti ..is yerinde olunca isler degisiyor .. neyse ki ucuz atlattik..

yediklerime gelince :

sabah :
2 yumurtadan peynirli omlet ( hepsini bitiremedim )
1 ucgen peynir ( cook seviyorum )
2,3 zeytin
biraz badem ve caju
1 fincan kahve
vitaminler ( omega 3 (2 adet ) 1 multi vitamin ve sut verdigim icin gerekli olan bir vitamin daha var )

simdi de limon cayi iciyorum ..
bebisim kolumda :) sizlere yaziyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…