yasak olduğundan değil canım..soğuk yağları donmuş ve çok kötüydü..neden canım . güzelmiş menu. tantuni yasak mı.
benim face devam canım..arada ekliyorum tarif çok birikti zaten var baya tarif.benim akşama tavuk baget haşlama var. onların suyuna şehriye çorbası yapmıştım . öğlen çocuklar içer diye. butları da tereyağında biraz kavururum bütün olarak.
yanina makarna yapsam mı ki .
senin face devam ediyor mu. her zaman paylaşıyor musun yeni tarifler şekerim.
afiyet olsun canım..güle güle kullan pantalonunuiyi aksamlar kizlar
nasilsiniz ??
ben kizcem ile bugun oglen birseyler atistirdiktan sonra yurudum bir saat kadar ve biraz da alis veris yaptim :) harika bir salvar tarzi pantolonu cook cook ucuza aldim :)
neyse ..
yediklerime gelince :
ogle :
1 kase yogurdun icine , 1 kiwi , biraz musli ( glutensiz ve kuru uzumlu )
aksam :
haslama tavuk ve salata olacakti fakat .. bebegimi emdirirken .. zaman ucup gitmis .. fazla haslanmis ve corba yaptim .
eristeli havuclu tavuk corbasi ( iki kase ) cok acikmistim
1 kase suzme yogurt
simdi de su iciyorum..
onumuzdeki haftalar cok dolu .. is bakimindan .. o nedenel sut sagmam laziiimm .... bol bol icmeliyim ki bol bol olsun
cicilerini güle güle giy canım sağlıklı günlerdesen de güle güle kullan canım..bugün de bot aldım neyse ..ilk beğendiğimi aldım..hep böyle yaparım zaten..beğenirim sonra dolanır dolanır gene onu alırım
ben çok fenayım yaa..fotoları gördükçe moralim sıfır ama vermek için de sebep oluyor yanii
ah canım doğum günü kutlu olsun nice yıllarabugün kızımın doğum gününü kutladık..aslında 20 si ama arkadaşı da varken kutlayalım dedik..sabahtan öğlene kadar pastasıyla uğraştım ama değdi doğrusu..resmini de koyayım bakalım siz beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 1379654 elinde telefonla yaptımvaktim olaydı bi de bilgisayar yapacaktım yanına
1 dilim pasta yedimama sonrasında kısır yedim sadece..bugünlük kaçamağım bu..yarın gene sıkı yönetim..
kızım 15 yaşına giriyor..Allah sağlıklı ömür versin..zaman ne çabuk geçiyor yavv
çok ilginç canım tadını çok merak ettim avakadoyu benmde severimSersum : kızının dogum gunünü kutlar .. Başarı dolu bir yıl dilerim ..
Leylak 84 : hoşgeldin canım benim .. Artık birlikte insallah 70 i görebiliriz ..
Adilemir : kahvaltı super canım ve miden icin gecmis olsun yarım cay bardağı ılık sut iyi gelecektir .. Kendine dikkat et canım
Benim menu :
Yarım avacado icine bir yumurta boyle iki tane yapt yani :) 1 avacado 2 yumurta , 1 cay bardağı badem , kahve
Eki Görüntüle 1379961
sızıp kalmışım kaneelimmafiyet olsun canim .. ne yapacaksin oluyor bazen boyle seyler .. boyle durumlarda relex olacaksin .. ama iste her zaman o da olmuyor :)
neyse ki evindesin simdi bi keyif kahvesi , cayi icersin .. herseyi unutursun ..
benimde kocisim birazdan gelecek 4 gundur tr deydi islerini halletti .. ben bebisi uyuttum .. bugun yavrucak cok huzursuz du .. bir gun bir gunu tutumuyor maalesef :) buyuyoruz :)
sağol bebeeemm...kıss ben de aynıyım bazen dediğin gibi eve gider sonra döner alırım..cicilerini güle güle giy canım sağlıklı günlerdebende bazen beğenirim almam taaa evden tekrar gider alırım benimki daha kötü dimi
ah canım doğum günü kutlu olsun nice yıllarapastada harika görünüyo
çok ilginç canım tadını çok merak ettim avakadoyu benmde severim
afiyet olsun kuzumm..bugün temizlik yaptım market alışverişi derken günüm geçti
yediklerime gelince
sabah=2 wasa+üzerine labne peyniri+yeşilçay+2 tam ceviz
öğlen= 2 kase tarhana çorbası+1 dilim tb. ekmeği+çay
ikindi=1 nescafe+3 ad. diyet bisküi+8 ad. badem
akşam=1 tabak sulu köfte+yoğurt
ayyyy kıs yarında ben çarşıya gidicem kız yarın okula gitmicek benimde başıma gelmesinsızıp kalmışım kaneelimm
ah kıyamam kuzuma..sağlık olsun gerisi boş canım...
hadi gözün aydın kociş de gelmiş..
sağol bebeeemm...kıss ben de aynıyım bazen dediğin gibi eve gider sonra döner alırım..
ne gerek var beğendiysen hemencecik al yanee di mii
sağol canımmm...tadı da güzeldi ama kalanına el dahi sürmedim daha doğrusu süremedim kızım silip süpürmüş..
afiyet olsun kuzumm..ohh miss evlerde temizz..bana da gelsene kıss..pok götürüyo benim evii
ayy wasa yı sende görüyom yiycem diyom sonra unutuyom beyaaa
al kıss alll sonra geri dönme..beğendiğini hemencik alllayyyy kıs yarında ben çarşıya gidicem kız yarın okula gitmicek benimde başıma gelmesinbeğendiğimi alsammı ne
ne marifetlisin canım yaaa çok güzel görünüyodu süslemesi falan herkez yapamaz pasta kurabiye kursuna falan mı gittin yoksam bende süslemeyi hiç beceremem
geleyim kıs temizliğe accuk zayıflarım ama bugün yürüyüş bandımda yürücem kesin kati kararlıyım son kararım
Ve mücverim Pişti :
Eki Görüntüle 1381760 Eki Görüntüle 1381760
afiyet olsun canımmsabah 1 yumurta ile omlet
2 galeta
1 küçük kare çikolata
şimdi bulgur pilavı yiyorum. kabaklı. ve üstüne limon sıktım
biz de seni seviyosss
Güzel kızını da öpüyorum. Doğum günüsü kutlu olsun
nasıl bi bakım yaptın canım. bize de yaz. benim saçım çok gür ve kuru . çok kabarıyor bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?