yarın dengelersin ficansım..olur okaa..ben sağ.anın diyabetik çikolatasını aldım regl krizim için canım..kriz gelince 1 çay kaşığı tamam..tavsiye ederim..Selam kızlar
Dün çok yorulmuşum bir daha girip akşamı yazamadım
Akşam yemeğinde et kavurma ve yoğurt yedim
Bugün saçma sapan oldu menüler kızımın maçı vardı yarın ve öbür günde var, sabah erkenden çıktık evden spor salonunda poaça yedim sonra da pişman oldum tabi, öğlen gelince de anahtarımı evde unutmuşum bi arkadaşa gittik orada da kaçırdım maalesef, akşam evde az et kavurma yedim , sonra da regl krizleri tuttu ve çikolata bugün böyle geçti
Kaneelcim mücverin çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık
Çiğdemcim saç bakımını ben de yapayım , ampullerden krem yapıyorum bende evde vardı
Sersumcum kaçamak yok bu hafta maşallah böyle devam, ben de son 2 günü kaçamaksız geçirirsem cumaya belki bi tık eksi görürüm ama regl de olunca gözüm dönüyor
Filizcim ev de temizlenmiş oh ne güzel ben de yapıcam da artık tatilde, evde durmayıp bir de yorgun gelince elim gitmiyor
çiğdoşum tutalım valla kendimizi olmuyo böyleBugun nöbetten geldim.
Sabah gelirken poğaça kokularına dayanamadım cısssss
Aldım ve yedim üstüne bi de uyudum.
Saat 18:00
2 tabak yoğur çobası
1 dilim ekmek
1 portakal
gece yemeleri bilmiyorum
çidooooo seni de ekliyeyim mi listeye kısss...sormadan eklemedimm
çiğdoşum tutalım valla kendimizi olmuyo böyle
yarın dengelersin ficansım..olur okaa..ben sağ.anın diyabetik çikolatasını aldım regl krizim için canım..kriz gelince 1 çay kaşığı tamam..tavsiye ederim..
valla kızımın doğumgününde çekildiğim fotoları görünce gaza geldim dedim sersum gidişin gidiş değil..
sağol canım
Ekle cancağazım
Tutmak için çok radikal bir karar aldım.
Bundan sonra sabah kahvaltıma mutlaka haşlanmış yumurta ekliyorum hem de 2 taneeee
Hızlanma zamanııııııııııııı
Yaz geliyo yazzzz
inşallah . bahara ne kaldı.evet cnim .. neredeyse subat .. sonra neredeyse mart.. bitti bile .. gunler geciyor .. bir an once bahar gelsin de bebis ile gezebilelim :) rahat rahat :)
ay yıllar yıllar evvel bu karışımı eczane vermişti bana. ampulu kırıp yapmıştım.
2 ampul redox-c
2 ampul evin ampul
2 ampul bepanthen amp
2 amp bemiks amp
hepsini karıştırdım güzelce saç diplerinde uçlarına kadar yedirdim.
yarım saat strec film sararaak beklettim. Sonra sampuanla yıkadım. Saç diplerim kepeklenmeye başlamıştı bide kuruluktab kabarıyordu. Yumuşacık oldu. Ve her hafta tekrarlamayı düşünüyorum. Bunları eczaneden alabilirsin. Benim saçım uzun olduğu için 2 şer ampul kullandım. İstersen 1 er ampul de kullanabilirsin.
Canım bende sabah kahvaltısını 2 yumurta ile yaparsam devamı iyi oluyor da yapmazsam dünkü gibipoğaça ile başlayınca arkası da öyle gidiyor, hızlanalım hep beraber
ay yıllar yıllar evvel bu karışımı eczane vermişti bana. ampulu kırıp yapmıştım.
ama bende bi işe yaramadı.
hala çok kabarık saçlarım.
kalın telli ve çok gür saçlarım var canım benim. bu formul bende hiç işe yaramadı. ben yatışır diye ummuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?