sağol canımcımSersum yine müthiş yine süper doktürmüşsün yavrum ya...
Maşallah maşallah
Eşin,kızın ve sana mevlam 2 cihan saadeti nasip etsin.cennette dahi ayrılmayın inşallah.
Sabah
Haşlanmış yumurta
3 tk tahin pekmez
3 yaprak marul
Öğle
4-5 dilim kek
2 tulumba tatlısı
3 parça çikolata
1avuç çerez
Akşam
Kurutulmuş biber haşlama
Yoğurt
Şimdide ada çayı
1250 kalori alindi,spor yok
Üstelik utanmadan yazdım :)
aynen valla :) :)
allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim .. insallah kolay bir hamilelik gecirir ve cok fazla kg almassin .. vitaminlerini alip yuruyusunu yaptigin surece cok kolay bir dogum olacaktir allahin izni ile :*evet canım süpriz çıkmış gelmiş bu sıpa da. şaşırttı bizi.
12. haftada şimdi. 12+3 oldu sanırım.
2 gün önceki kontrolde bu da erkek gibi görünüyor dedi leylakçım.
yani kız diye çok ümitlendim yine ama . bir sonraki ay daha doğru olur yorum yapmam dedi. işte böyle.
midem çok kötü canım.
idare etmeye çalışıyorum. senin kız nasıl oldu. iyileşti iyice sanıyorum.
canım teşekkür ederim.allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim .. insallah kolay bir hamilelik gecirir ve cok fazla kg almassin .. vitaminlerini alip yuruyusunu yaptigin surece cok kolay bir dogum olacaktir allahin izni ile :*
günaydın canım.selam kızlar...
bugün yemeğe misafirim vardı anca gelebildim...çok yoruldum ..kaçamağın dibi oldu yazmıyacağım
yarın düzene giricem sözz..
selam canım bence bozulmuş ve zamanı geçmiştir canım taze olan öyle kokmaz..geri götürebiliyorsan bence aldığın yere götür..onlarda tadına bakar geri alırlar..yeme canımgünaydın canım.
hadi bakalım .
kim bilir ne güzel mamalar yedin.
benim aldığım ceviz çok kötü çıktı sersum ya.
yani ceviz görüntüsü var fakat zamanı mı geçkin bilemedim.
tadı kötü. yağ yağ kokuyor. ama durmuş yağ gibi. bunu yemenin bir sakıncası var mı. yani yağ yağ kokması onun vitaminlerinin de bozulduğu anlamına mı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?