Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet canlar yeniden uyuttum :)
kahvem ve yaninda 2 hurma bir kara kayisi biraz eski peynir

amin canım .
evet hastane en iyisi bence de
anne için bebek için herhangi bir komplikasyonda direk müdahale gerekebilir. çok iyi düşünmüşsün.
sanıyorum orda eve ebe yolluyorlar değil mi.
evet avatar resmin kızın galiba. tosbik maşallah.

owww süper tarif krema yakışır sanırım..ben de deneyeceğim...evde tüm malzemeler var..deneyelim bakalım
oyy kıyamam dişleri kolaycacık çıksın yavrumun inşallah
kolay oluyor ama değil mi canım yumurta salatası her bişey var içinde..

acıktım
1 muz yedim ama hala açım..
ay sersuuuum aç kalıcaz ki zayıflayalım, canımmm yaaa tok olunca kilo veremiyoruz işteeeee

sabah
sütlü kahve

öğleyin fıstık-patlamış mısır
2 yumurta sarısı
2 kase yogurt

akşama
3-4 köfte
yoğurt

25 dk yürüyüş tempolusundan

herkese az kalorili öğünleeeeer...

üfff yaa aynenn

Slmmmm
Kahveyle güne başladım gene
Çok kahve iciyoruuuum azalmalıyım

Günlerdir dikkat ediyorum,1200 kal. Gecmiyorum ama tlk yok anlayamıyorum ya...
Yazdan beri 1 kilo verdim geri aldım ve çok sıkıldım artık.

Slmmmm

Evet bazen vücut direnç gösteriyor.. İnsanı bunaltıyor ama yılmak yok aynı hızla devam..

evet canım da ben hep dirençle karşı karşıyayım. dün test verdim bakalım hormanların keyfi nasıl , saglık olsun asırı bır kılom yok veririm inşallah.

senın de misafir varmış kolay gelsin, iraden hakim gelsin. Hem sen maşallah iyisin kilo sorunun yok .

Ben bu kiloya inmek için ciddi caba sarf ettim 83 kilodan bu kiloya indim ve bu sitenin sayesinde de diyebilirim. Siteye 4-5 gibi bir ara verdim.. Rejimide sekteye uğrattım.. Bu iş emek işi ve destekten almadan olmuyor işte burada site devreye giriyor.. Vücudum artık benimde çok direnç gösteriyor bir türlü istediğim kiloya inemiyorum. Bir aşa bir yukarı..

Avakado yatağında yumurta

Avakado yatağında yumurta :

2 adet olgun avokado 4 adet taze, organik yumurta Bir tutam tuz ve karabiber isteğe bağlı 1 yemek kaşığı doğranmış yeşil soğan (maydonoz ya da dereotu kullanabilirsiniz) Hazırlanışı: Fırını önceden 425 derecede ısıtın. Avokadoları dikey olarak ikiye bölün ve çekirdeklerini çıkarın. Her avokadonun ortasından 2 yemek kaşığı kadar avokadoyu çıkarın ve yumurta için bir oyuk oluşturun. Avokadoları küçük bir fırın kabına yerleştirin. Her avokadonun ortasına bir yumurta kırın. Önce sarısını koymaya, daha sonra aldığı kadar beyazını eklemeye çalışın. Üzerine tuz ve biberi de serpin. 15-20 dakika fırında pişirin. Çıkardıktan sonra üzerini yeşil soğan ya da dilediğiniz yeşilliklerle süsleyin. Not: Eğer baharatlı tatları seviyorsanız üzerine acı sos ya da salsa sosu ekleyebilirsiniz.

selam canlar..
az sonraiş arkadaşlarım gelecek..siparişti hazırlıktı gelemedim
kahvaltım

salçalı omlet
peynir
zeytin
çayy

2. öğünü sonra yazarım öpüldünüz.

Bir tane simit acı biber turşulu bulgur pilavı ve üç tane patates kızartması..
40 dk spor.. Misafirim erken gitti..
Bi tartılıyım dedim ve sonuç korkunç Allah ım deli olucam yaa.. Her gün bir saat spor kaçamak bile yok sayılır akşam beşten sonra çaydan başka bir şey ağzıma sürmüyorum bu direnci anlamıyorum off yaaa...

sabret canım oluyor işte almak bizim için ne kadar kolaysa vermek onun 5 katı zor..sabır...

pek güzel görünüyor canım . ellerine sağlık.
yediklerim gene fena...

kol böreği
kabak salatası
yeşil mercimek salatası
yarım dilim kabak pastası
bunları sen mi yedin.
afiyet olsun
ben dün akşam patates haşlaması ve 2 köfte yedim.
sabah
1 bardak süt, 1 yumurta, biraz peynir ve siyah ev yapımı zeytin yedim.
öğlen yemeğim yok. galeta ve peynir yiyordum. midemi hiç yormuyordu ama bu kez galetam yok.
peynirim var.
belki yemekhaneye inerim. bilemiyorum. midem kaldırısa yemeklerden yiyebilirim.
akşam için brokoli çorbam var.
başka bi şeyim yok . bence yeterli. herkes 1 er tabak içse ekmekle tamam.
içinde brokoli , havuç , soğan, patates var. tereyağı un ve süt ile de terbiye edeceğim akşam .

Slmmmm

kahve zararli birsey degil canim .. benim dedem 95 yasinda rahmetli oldu hergun kahve icerdi .. sabah ve aksam .. hic bir sorunu olmadi ta ki 95 yasina kadar .. biz de sulale ce cok sever ve iceriz :* afiyet olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…