Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar
Bugun daha iyiyiz cok sukur kizcemi uyuttum ancak kahvaltımı yapabildim hic iştahım yoktu bu nedenle hepsini de bitirmedim ..

Kahvaltim da :
2 yumurta
1 eksi elma
1 Üçgen peynir
Yesil cay ve vitaminler vardı

Dediğim gibi yumurta diyetini yapıyorum fakat kendime gore uyguluyorum çünkü sut veriyorum ve greyfurt hic sevmem
Neyse öpüldünüz kızlar
Kolay gelsin sizlere

Eklentiler

• image.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 70
Insallah normal olur canım bende sezeryan istedim ama burada yapmıyorlar iğnesiz ağrı kesiciniz dogum yaptım 20 dakika sürdü insallah bir avazda diyelim .. Dualarım seninle .. Bende cok kilo almadım toplamda 15 kilo aldım 10 kg ilk bir ayda gitti simdi kalan 5 kg o da Nisan'a kadar gidecek .. Insallah .. Sağlıklı besleniyorsun harika gidecek insallah hamileligin kesinlikle omega 3 ve ilk uc ay folik asit ihmal etme

maşallah senin de az kalmış vermen gereken kilo .
sen de normal doğum yapmışsın ama senin doğum kısa sürmüş.
ben ilk doğumda 14 saat sancı çektim. suni sancı verdiler bir de. çok ağır geldi sancılar.
ikinci de kendi sancımla doğum yaptım. iğne falan yok. kendi doğum sancıların daha dayanılır dercecede oluyor. biliyorsun. onda da 12 saate yakın sürdü doğumum. keşke senin gibi olsa benim 3 numara da . 20 dakikada bitse doğum.
peki öncesinde sancın olmadı mı . hani saatlerce sancın olmadı mı kanel

slm kızlar...

kahvaltı yapamadım
kahve içip okula cıktım

öğle menüm
kurutulmuş biber
yoğurt
biraz peynır

şimdi yine kahve içip aclık bastırmaca...

akşama
karnabahar yemeği
yoğurt inşallah

görüşmek üzere kızlaaaar

Canım çok geçmiş olsun

Selam kızlar nasılsınız

Cumartesi sabah 1 saat yürüyüş

Kahvaltı 2 yumurtadan omlet, peynir, zeytin, kuru üzüm ve incir

Akşam etli nohut yemeği ve sebzeli bulgur pilavı, yoğurt ve limonlu turp

Pazar sabah 1 saat yürüyüş

Kahvaltı biraz menemen, biraz omlet, limonlu turp, marul, peynir , zeytin

Akşam kadınbudu köfte, salata ve yoğurt

3 çay kaşığı nutella maalesef kızımla beraber

Bu sabah 1 saat yürüyüş

Kahvaltı 2 haşlama yumurta, peynir, zeytin, turp,marul, yarım elma

Saat 4 gibi çiğ köfte, marul, ayran, çeyrek ayva, poaça yapmıştım tarifi çok değişik,tadına baktım onun da yarım poaça

oldu canim .. gece saat 5 de azcik suyum geldi ondan sonra sancilarim basladi .. ebemin dedigi gibib oyle 8,9 dakika da bir duzenli olarak olmadi .. 5 dakika da 1 , 2 dakika da 1 boyle gelerej devam etti ..
annem bendeydi dedi sizak su iyi gelir dogumu hizlandirir gir dusa :) dusa girdim dakika da 1 olmaya basladi ..
sonra saat 8 gibiydi eve ebem geldi :) bakalim ne kadar acilmis dedi 5 cm acilmis :) dedi dogum baslamis hastaneye .. hastaneye gittigimizde 8 cm olmustu , saat 10 da 9 cm , saat 11 de 10 cm oldu dediler hazirsin .. bundan sonra sancin geldiginde ikin .. boyle yani benim ki ikinci , ucincu avazda geliverdi .. cabuk oldu :) dr da dedi cok hizli olmus dedi cok sanslisin dedi .. iste boyle insallah cok sancin olmaz canim

iyi aksamlar kizlar ,
kahvaltidan sonra kizce uyandi ve birlikte yuruduk alisveris yaptik .. toplamda 1,5 saat ama siz ona bir saat yuruyus diyin ..

yediklerime gelince

ogle : annemin tarhana corbasi ( ayvali , elmali ,armutlu,muzlu ,biberli , domatesli , kabakli annem boyle hepsini rendeler cook zengin yapar tarhanayi cok meshurdur :))

aksam:
kinoa ( pilav yaptim ) biraz fazla yedim :) doydummm :)
bir parca tavuk
biraz zeytin
ayran

maşallah kanel ciğim ya.
ne güzel olmuş .
hızlı gelişmiş doğumun.
inşallah benim de öyle olur.
ben de sıcak duşa girdim hep doğuma gitmeden . hastaneye de gitmedim hemen .
biraz bekledim ama seninki gibi hızlı olmadı.
hayırlısı olsun . ne yapalım.
afiyet olsun canım.
benim kahvaltım.
2 domates ile 1 yumurtadan omlet.
biraz peynir .
4 tane zeytin.
1 dilim ekmek.

öğlen için galeta ve peynirim var.
1 portakalım var.

canım yaaaa bende özledim hepinizi arada gireyim diyorum olmuyo kızımında dişinde problem çıktı onunlada uğraşıyoz tel takılacak heralde öpüyorum kızlar
canım geçmiş olsun..biz de seni öpüyoruz
maşallah ficansım..süpersin yawww...okaa nutella sana ne yapsın..yürüyüşler kurtarır merak etme
değişik poğçanın tarifini isterükkk
Kendini üzme canım biraz dikkat edersin, ayrıca da akşam menün çok güzel, öğlenki de kalmamıştır zaten
aynen canım dün akşam itibariyle düzeldim
o ne güzel taranadır oo...teyzemin ellerine sağlık..

Kızlar bir tavuk yaptım fırına attım harika oldu sizde yapın iste tarifim :

MALZEMELER:
Baharat karışımı
1 yemek kaşığı artı 1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı paprika
1 ½ tatlı kaşığı soğan tozu
1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
1 tatlı kaşığı kuru hardal
1 tatlı kaşığı kurutulmuş fesleğen
½ tatlı kaşığı karabiber
½ tatlı kaşığı beyaz biber
¼ tatlı kaşığı kimyon
1.4 kg 8 parçaya ayrılmış, yağları çıkarılmış tavuk
900 ml kaymak
zeytin yağı

Pişirme – baharat karışımı malzemelerini küçük bir kaseye koyun.
Tavuk parçalarını bir tavaya veya bir kaba koyun. Üzerine kaymağı boşaltıp 1 saat kadar oda sıcaklığında terbiye edilmeye bırakın. Tavuk parçalarının üzerine 4 yemek kaşığı baharat karışımından serpin ve ellerinizle iyice yedirin. 200 derecede fırını ısıtın .. Tavukları baharata bulayın, fazlalıkları alın ve deri kısmı aşağıda kalacak şekilde bir tepsiye dizin 200 derecede yaklasik 1 saat dursun üstleri kızarınca Alin harika oluyor

cok koruyordum tatlim allah yardimm etti cok sukur .. hizli oldu .. insallah seninki de hizli olur .. burada herkes evde dogum yapiyor .. beni de doktor ve ebem cok razi etmeye calisti ama cok korktugum icin ve herhangi bir komplikasyon olabilir diyerekten hastane dedim .. cok guzel ilgilendiler ... cok guzel oldu bitti .. minik kizim simdi kucagimda .. cok da tatli maasallah ...
artik darisi evlat sahibi olmak isteyen herkeslerin basina ..

yazilari yazdi m .. kahvaltimi yazmayi unuttum :
kahvaltim:
yumurta salatasi :) sersum herkesi alistirdi :) 1 eksi elma ve yarim avakado
yesil cay

kizcem tum gece uyumadi her saat basi uyandi kuzucugum .. ilk disimiz cikmak uzere .. neredeyse 4 bucuk aylik cok fena yahu .. kasiniyor dislerimiz .. agrimiz sancimiz cok .. ee buyuyoruz olacak o kadar .. simdi uyuttum insallah hemen kalkmaz .. yavrucugum azcik dinlensin .. tabiki bende ... simdi kahvemi icecegim .. derken uyandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…