tahmin ettim canım ben de çıktım zatenSersumum günaydın canım,çıkmıştım görmemişim
Kızımla beraber çıktık o okula ben yürüyüşe
1 saat yürüyüş yapıldı
gelince kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin ve saalat yedim
Bir sürü iş var evde nerden başlasam bilemiyorum ben kaçar
omega 3 kilo vermeyi kolaylaştırıyor canımSabah üç yumurta
Vee saat üçte öyle bir açıktım ki kuru fasulye tencerenin içine düştüm desem yeridir.. Bulgur pilavı ve salata.. Uzun zamandır bu kadar açıkmamıştım..
Kızlar omega 3,6,9 aldım birde çörek otu yağı kapsülü fikriniz var mı?? Kullanmalı mıyım yoksa iştah mı açar??
bravoss
ee hatun şimdi herşey sana kokar...ya yap ya da avcunu yala kuzumm
canım benim çok özledim seni..alışmışım kıss gözlerim arıyor..hoş geldin bebeemmmslm kızlar sonunda geldim çok şükür hepinizi çok ama çok özledim işim başımdan aşkındı yani kızımın üst diş tellerini taktırdık ağrısı oldu tabi 1 hafta zorlandı şimdi biraz daha iyi izmirden gelirken cüce tavşan yavrusu getirdik kızım çok istedi çok tatlı bişey ama kemirme huyu yüzünden eşimin işyerinin bahçesine verdik ordada tavşanlar varmış özgürce dolaşsın dedik bide ne oldu bilseniz iki gündür gözyaşı döküyorum mafoldum dudağımda uçuklar çıktı bu sefer o yüzden giremedim topiğe diğer tavşanlar benim miniğime saldırmış ezmişler bide ön kolulnun üstünü koparmışlar zaten ses çıkarmayan bi hayvan tavşanların yanından kafese koymuşlar niye bekledin dedim eşime hemen ayırsaydınızya dedim bizimkide bilememiş onlar öyle alışır birbirine demiş bakıcı çok kızdım yaaa ağladım akşama kadar o halde beklemiş kafeste hemen al geri getir dedim eşime oprda bırakma dedim bide biz alıştırırız onları demişler yani bidaha salacaklar yanına demekki onların neyse uzattım bi baktım getirmiş gözlerinde korku var ayaklarından kan süzülüyo eşim bilmiyomuş yaralı olduğunu düşünün gelince ben fark ettim kuzum çamur içinde çok kötüydü hemen veterinere götürdük 2 santim yukarda olsa yarası ölürdü dedi amelyata aldılar dikiş attlar ağrısı varmış iyne vurdular bayıltmışar uyanırken yanındaydım nasıl ağladım kucağıma aldım aynı bebek gibi sıcacık olay pazartesi oldu bugün son iyneye gideceğiz kendimi hiç affetmicem bizim yüzümüzden çok çekti yavrum şimdi canlandı baya bi ara fotosunu koyarım çok tatlı bi görseniz boş bi oda olacak oraya salmak lazım kemirdiği için yoksa hiç yükü yok tuvalet temizliği alıştığı kafesine yapıyo ben çok titiz olduğum için devamlı tütün kolanyası yapıyom etrafa ona mis gibi kokuyo öle işte kızlar biraz yoğundum artık bu olaydan sonra kıyamam kimseye vermem yaşadığı kadar yaşasın 5 yıl oluyomuş ömürleri iyi bakarsan fazladır belki bu arada 3 aylık erkek cüce lop tavşan öpüyorum kızlar
yediklerimide akşam üstü yazayım
çok özlemişim sizleri yaaaaa
aferin kıss yap tabii meret bi de güzel kokar ki..afiyet bal olsun canımmmmValla yaptım kuzum bugun yoksa bi yerlerim şişecekti
Ama yanında
peynir
maydonoz
ceviz
fındık
kayısı kurusu
yedim. Ekmek hiç yemedim napim dengelemeye çalışıyorum
canım benim çok özledim seni..alışmışım kıss gözlerim arıyor..hoş geldin bebeemmm
ayy çok üzüldüm tavşanınıza..ahh kıyamam yavrumaa..iyi yapmışsın geri almakla..üzme artık kendini hiç tahmin edebilir mi insan..neyse iyiymiş ya..önemli olan o..koy resmini valla çok merak ettim ..ayy benim kızım da kedi istiyor ama tüylerinden tiksindiğimiz için eşimle alamıyoruz..hala düşünmedeyim
sağol canım yaaaa bende kedi köpekten korkuyorum korkak biriyim aslında ama bu zararsız gibi geldi çok tatlı ama koyucam canım resminiayrıca filizim kızına da geçmiş olsun canım benim
kızlar selam
öğlen yemeğim
yarım piliç çevirme
akşam
chilli soslu tavuk sote
yoğurt
3 adet salatalık turşusu
bugünüm de bitti yarın da pro cumaya sebzeye dönücem inşallah
sağol canım ilgin için çok çekti canım merhamet çok önemli haklısın o halde kim olsa dayanamazdıFilizcigim,çok üzüldüm inan içim burkuldu.sende o kadar samimi yazmışsın ki ... kızın içinde geçmiş olsun
Tavşanın hemen iyi olsun inşallah.merhamet etmeyene merhamet olunmaz demiş efendimiz sav.
Bu gün kötü besledim,yürüyemedim,canım sıkıldı o nedenle.
Sabah krep lor,leblebi,3 gün kutusu
Öğle gene leblebi
Akşam 3 baget haşlama salata 3 kase yoğurt
Artık yarın daha dikkat edicez.
aferin
kıss yap tabii meret bi de güzel kokar ki..afiyet bal olsun canımmmm
sağol canım yaaaa bende kedi köpekten korkuyorum korkak biriyim aslında ama bu zararsız gibi geldi çok tatlı ama koyucam canım resmini
bu arada kilom 75 .7 idi tatilden geldiğimde şu an 73.7 oldu orda hep yürüyüş bandında yürüdüm
kurabiye işine girmişsin canım ama diyodum çok beceriklisin hayırlı olsun çiğdemde hamileymiş ne topik beee
diyette yaparız çocukta
kızım içinde sağopl canım iyi olacak inş dişleri
Eki Görüntüle 1432035
işte tobinin resmi yarasını açmasın diye çorap giydirdik küçük olduğu için bişey olmuyo anca çorap
çok tatlı deyilmi nasıl kıyayım
ooo hatun tatil yaramışşsağol canım yaaaa bende kedi köpekten korkuyorum korkak biriyim aslında ama bu zararsız gibi geldi çok tatlı ama koyucam canım resmini
bu arada kilom 75 .7 idi tatilden geldiğimde şu an 73.7 oldu orda hep yürüyüş bandında yürüdüm
kurabiye işine girmişsin canım ama diyodum çok beceriklisin hayırlı olsun çiğdemde hamileymiş ne topik beee
diyette yaparız çocukta
kızım içinde sağopl canım iyi olacak inş dişleri
sağol canım ilgin için çok çekti canım merhamet çok önemli haklısın o halde kim olsa dayanamazdı
oyyy oyyyy yerim ben onuuuuu..çorabını yisinler..kıyamam...Eki Görüntüle 1432035
işte tobinin resmi yarasını açmasın diye çorap giydirdik küçük olduğu için bişey olmuyo anca çorap
çok tatlı deyilmi nasıl kıyayım
yürüyüş iyidir canım..Sağolasın canım valla çok dengesiz bi kilom var tartıda sabah aç karnıma 66.6 ydım bu sabah. 2 gün önce 3 km yürüdüm heralde ondan oldu. Bu gün 67.5 im
Haftada 3 gün yürümeye çalışcam en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?