ah canım ah çok yorulmuşsun bide kurbişleri çıkardın kendine çok yoruluyosungünaydın güzeller...
kahvaltımı yaptım geldim
1.5 dukan krepi arası kıyma kavurması ve kaşar
40 sn microda al sana börek
çay 1 küçük kase yoğurt
dün iş yerim de çok yoruldum..bir arkadaşımız düştü maalesef ve diz kapağı çatladı çok üzüldük..tabii 2 arkadaşımız onunla ilgilendi ve biz 2 kişi kaldık hasta da bir yoğun..eve geldiğimde resmen pert durumdaydım doğru duşa girdim ve uzandım..biraz iyi geldi ama bugün belim ağrıyor..umarım artmaz..
keşke bugün cuma olaydı...c.tesiye de kurbiş siparişim var..vay sersum vayy
benden işte böyle...umarım sakin bir iş günü olur..hepinizi öptüm
rabbim kucağına almak nasip etsin canımSağolasın canım valla çok dengesiz bi kilom var tartıda sabah aç karnıma 66.6 ydım bu sabah. 2 gün önce 3 km yürüdüm heralde ondan oldu. Bu gün 67.5 im
Haftada 3 gün yürümeye çalışcam en azından
Maşallah canım kilona
Eveet hamişim ben artık maşallah diyeklim 7 haftalık oldu bebiş
Yerim onu beeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn çok tatli yaaaa
kist de korkutucu canı ama onun aşısı falan oluyor..tüyün evde dökülmesi tiksindiriyor eşimi ve beni canım..slm kızlar tavşimi beğenmişsiniz tatlı bişey ya köpeğede benziyo tatlı bıdıktır oooooooo
sersumcum sanırım kedilerin tüyünün kist olayından bahsediyosun bende korkuyom o tür şeylerden evde kuştan başka bişey beslenmez bence en iyisi kuş diğerleri fazla sorumluluk gerektiriyo bak benim başıma kaldı ama çokta seviyom bi daha almam ama ders oldu buna bakalımda sonuçta neler geldi başına yazık yaaaa masum masum bakıyo
gelelim yediklerime
kahvaltı =1 yumurta+2 dilim tb. ekmeği+labne ve çökelek karışık+yeşilçay+2 ad. ceviz
öğlen= 1 tabak çorba+2 dilim ekmek+çay+1 avuç leblebi
akşam=yoğurtlu bagla yemeği
bugün süt almaya gittim yoğurdumu yaptım baya bi yürüdüm yarına ne olur bilmem
öpüyorum kızlar
aynen canım terapi gibi ama yorucu da kıss zahmetli..evde yapıyorum canım..face de sayfam var bakabilirsen bak kurabiyecini yazarsan çıkıyor..ah canım ah çok yorulmuşsun bide kurbişleri çıkardın kendine çok yoruluyosun
ama sevdiğin için terapi gibi geliyodur sana evindemi yapıyosun canım
selam canlar...öğle yemeğimi yedim geldim
öğlen
fırında tavuk
domates çorbası
1 küçük kase sütlaç (cuma diye)
çayy içmekteyim arkadaşımın getirdiği 1 ince dilim kekle beraberbugün son
yarına pro ağırlıklı
eguness canım üzülme kilon seviye olarak normale dönmüş olabilir canım..bu kilo belki sana iyi geliyordur
ficansım sen de çok iyi verdin 2 haftadır bence bu normal..
leylağım kaçamağa rağmen bence de iyi bebeemm
neslihancım az olsun bizim olsun.
bu arada çok uzun süreden beri ilk kez 83.5 kg nin altını gördüm ve çok sevindim devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?