canım benim de boyum 1.62 ve ben 67 kiloyla süper oluyorum ne diyorsun sen..belli bir yaştan sonra bu boy 50 leri kaldırmaz..gerçi yaşın kaçtı hatırlamıyorum ama..30 dan sonra 55 az bence..tabii sen kendini nasıl iyi hissediyorsan odur ideal kilonAY ÖYLEDE CANIM YAA BOY 1,62 NORMAL KİLOM 55 OLMASI GEREK
enemmmm 1. olmuşumm nekaaa güzelll..27/02/2015 TARİHLİ LİSTEMİZ
1. SERSUM%1.184
2.NESLİHANSLTN%0.853
3.FİLİZTOPRAK% 0.687
4. CAKMEL%0.481
FORMUNU KORUYANLAR
LEYLAK84
300 GR ALANLAR
FİCANS
EGUNESS
RESMİ İZİNLİ OLAN
KANEEL
canım hiç kedi beslemedim tüyü hakkında bilgim yok ayyy çok mu dökülüyo acaba ilginç şaşırdımkist de korkutucu canı ama onun aşısı falan oluyor..tüyün evde dökülmesi tiksindiriyor eşimi ve beni canım..
seninkinde olan olmuş artık kıyamaz insan çekeceksin artık mecburrr..
aynen canım terapi gibi ama yorucu da kıss zahmetli..evde yapıyorum canım..face de sayfam var bakabilirsen bak kurabiyecini yazarsan çıkıyor..
ben senin yerinde olsam tıtıklardım kıs hiç aç kalmazdımakşam yemeği 1 kase yoğurt
kurabiye yapmaktan acıkamadım
bu kadar güne iyisin neslihancım çok iyi benceİki gündür gelemedim kızlar biraz yoğundum.. Gerçi yoğunluğum gün oturmalarından ama çok ciddi kaçamak yok..
Gelelim bildirime:
Rumuz:nslhnsultan
Geçen hafta kilo:58.600
Bu hafta:58.100
Fark:----500
Günlere rağmen sonuç fena sayılmaz.. Yavaş yavaş emin adımlarla kilo veriyorum galiba.. :)
wawwww sersumcum 1. olmuş bombayı patlatmış27/02/2015 TARİHLİ LİSTEMİZ
1. SERSUM%1.184
2.NESLİHANSLTN%0.853
3.FİLİZTOPRAK% 0.687
4. CAKMEL%0.481
FORMUNU KORUYANLAR
LEYLAK84
300 GR ALANLAR
FİCANS
EGUNESS
RESMİ İZİNLİ OLAN
KANEEL
sersumcum sana katılıyorum benimde boyum aynı kızlık kilom 52 şimdi55 olsak hiç hoş durmaz çökük durur gibi geliyor benim hedef63 ama verirsekte veririz ama nerdeeeee neyse moral bozmak yokcanım benim de boyum 1.62 ve ben 67 kiloyla süper oluyorum ne diyorsun sen..belli bir yaştan sonra bu boy 50 leri kaldırmaz..gerçi yaşın kaçtı hatırlamıyorum ama..30 dan sonra 55 az bence..tabii sen kendini nasıl iyi hissediyorsan odur ideal kilonben 70 e düşsem yeter valla
enemmmm 1. olmuşumm nekaaa güzelll..herkesi kutlarım böyle devam canlar..
çakmelcim ellerine sağlık..
benim halam besliyor kedi canım..ondan biliyorum..çok tatlı ama tüy tüyy çok fenaacanım hiç kedi beslemedim tüyü hakkında bilgim yok ayyy çok mu dökülüyo acaba ilginç şaşırdımzaten beslemeyi düşünmem ben patilerinden çok korkuyom diken gibi tırnakları çıkıyoya ayyyyy çok fena
aslında ben çocukkende çok korkardım hayvanlardan abim çok korkuturdu beni ondan heralde ama tavşan sevimli geliyo köpek kedi gibi de deyil ama çok hızlı koşuyo fena
olan oldu hakikaten o kadar maceradan sonra verilmezşu an iyi ama dikişleri çarşamba günü alınacak yine korkacak
bi bakayım canım ama seviyosunya yapmayı zor gelmez hep kurabiye yapıyosun heralde
ben senin yerinde olsam tıtıklardım kıs hiç aç kalmazdımiyiki ben yapmıyom
wawwww sersumcum 1. olmuş bombayı patlatmışneslihan senide tebrik ederim uzun lafın
sersumcum sana katılıyorum benimde boyum aynı kızlık kilom 52 şimdi55 olsak hiç hoş durmaz çökük durur gibi geliyor benim hedef63 ama verirsekte veririz ama nerdeeeee neyse moral bozmak yok
hadi geçmiş olsun canım..atlatmışsın ya..dinlen artıkSelam kızlar
Anca oturdum , sabah misafirlerim vardı, dün de temizlik ve hazırlıkla uğraştım, yorulmuşum
Sersumum tebrik ederim canım çok sevindim, çok güzel vermişsin, bu hafta yürüyüşün de fazlaydı galiba etkisini göstermiş, maşallah, böyle devam inşallah
Filizcim hoşgeldin tavşanın da çok tatlı, geri aldığın iyi olmuş canım
Ben bugün kaçamağın resmen dibine vurdum yenebilecek tüm zararlıları yedim nasılsa tartıldım diye, ama yarından tezi yok dikkat etmeye devam inşallah
Sersumum hep diycem unutuyorum rize gross markette de pasta malzemeleri var,sen nerden alıyorsun bilmiyorum ama söyleyim dedim
benim halam besliyor kedi canım..ondan biliyorum..çok tatlı ama tüy tüyy çok fenaa
kıss onların patişleri çok tatlıdır aslında sevdiklerine de kolay kolay çıkarmaz tırnağını ama tabii kedi bu sağı solu belli olmaz
demek hızlı koşuyor...he kıss masalda da hızlı koşmaz mı tavşan
yaparken doyuyom kurabiyeyi valla
yok be zor gelmiyor..dün siparişim vardı 30 adet pişirdim bu akşamda süslemesi yarın kargo 1 gün beklemesi lazım zaten daha iyi oluyor süsleme için..zevkli yanii
sağol bebeemm..seni de kutlarım. .çok vermedim aslında ama beni geçen olmayınca..hehehe sevindim..böyle gitsin inşallah
aynen ben de genç kızken 52 kg idim ama şimdi 60-70 arası normal bence..
hadi geçmiş olsun canım..atlatmışsın ya..dinlen artık
sağol canımcım..evet sanırım işe başlamam ve pronun etkisi oldu inşallah devam eder
ayyy ben de senin gibiyim birsürü kaçamak yaptım serbest günüm diye ama tamam bitti..yarın toparlanma
sağol canım benimsöyledi arkadaşlar rizegross marketi gittim işime yarayan bir çok şey var ama bazı şeyleri mecbur internetten alıyorum.. bir gün buluşalım canım yaa ..çok isterim..havalar azcık daha düzelsin de..
benim halam besliyor kedi canım..ondan biliyorum..çok tatlı ama tüy tüyy çok fenaa
kıss onların patişleri çok tatlıdır aslında sevdiklerine de kolay kolay çıkarmaz tırnağını ama tabii kedi bu sağı solu belli olmaz
demek hızlı koşuyor...he kıss masalda da hızlı koşmaz mı tavşan
yaparken doyuyom kurabiyeyi valla
yok be zor gelmiyor..dün siparişim vardı 30 adet pişirdim bu akşamda süslemesi yarın kargo 1 gün beklemesi lazım zaten daha iyi oluyor süsleme için..zevkli yanii
sağol bebeemm..seni de kutlarım. .çok vermedim aslında ama beni geçen olmayınca..hehehe sevindim..böyle gitsin inşallah
aynen ben de genç kızken 52 kg idim ama şimdi 60-70 arası normal bence..
hadi geçmiş olsun canım..atlatmışsın ya..dinlen artık
sağol canımcım..evet sanırım işe başlamam ve pronun etkisi oldu inşallah devam eder
ayyy ben de senin gibiyim birsürü kaçamak yaptım serbest günüm diye ama tamam bitti..yarın toparlanma
sağol canım benimsöyledi arkadaşlar rizegross marketi gittim işime yarayan bir çok şey var ama bazı şeyleri mecbur internetten alıyorum.. bir gün buluşalım canım yaa ..çok isterim..havalar azcık daha düzelsin de..
25 yaşındayım canım 90 doğumluyum 19 yaşındayken 55 kilo idim git gide kilo aldum yapıştı kaldı vallahicanım benim de boyum 1.62 ve ben 67 kiloyla süper oluyorum ne diyorsun sen..belli bir yaştan sonra bu boy 50 leri kaldırmaz..gerçi yaşın kaçtı hatırlamıyorum ama..30 dan sonra 55 az bence..tabii sen kendini nasıl iyi hissediyorsan odur ideal kilonben 70 e düşsem yeter valla
enemmmm 1. olmuşumm nekaaa güzelll..herkesi kutlarım böyle devam canlar..
çakmelcim ellerine sağlık..
evet canım bu hafta da böyle yapıcam inşallahDinlenicem canım şimdi bugünkü yemeklerimi de yaparsam işim bitiyor
Inşallah devamı gelir canım hem yürüyüş hem pro,bu haftada böyle yaparsın
Hem ne kaçamak,neyse cumaya kadar yapmayız inşallah
Ben de görünce o markette sen aklıma geldin canım
İnşallah canım ben de isterim,evet şu soğuklar geçsin ,dün çok güzeldi ama tekrar soğuyacakmış hayırlısı
25 yaşındayım canım 90 doğumluyum 19 yaşındayken 55 kilo idim git gide kilo aldum yapıştı kaldı vallahi
dün ben de çok kaçırdım canımAyyyy kızlarrrr.. Nr yapıcam ben..dünden beri yediklerim istanbula yol olur.. Mafoldum ben.. Hedefe üç kala bu kadar yemek çok şuursuzca oldu.. Rejime başlayalı hiççç bu kadar abratmamıştım.. Bu hafta artıda olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı dicem herhalde.. Son pişmanlık fayda etmez..
Sizlerden ne var ne yok..
Ay inşallah canım yaa.. En kısa zamanda toparlamam lazım.. Bu tarafi yapıcam sma gayet iyi görünüyor..dün ben de çok kaçırdım canım..ama bugün hemen düzelttim rotayı. .sen de hemen düzelt sonrası toparlar merak etme..
sağol canımSlm canlar
Tek kaçamak akşam yemeği yerine 2 dilim baklava oldu
3 haftadır 0 kaçamak hadi rabbim dirayetimi kırmayayım,sen hepiize yardimci ol
Neslihan toparla canım,ucunu kaçırırsan hepten gidiyor ne kalmış ki sabır.
Sersum tarifini denicem canım çok güzel görünüyor,birde kurabiyelerinde hangi yağı kullanıyordun canım ,kurabiyelerin nefis görünüyo maşallah.
Selâmetle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?