Evet super kilo verdiriyor o kür bede gencligimde yapmistim daha dogrusu odem kalbi oluyor eger yuruyus yaoarsan beëdiging kiloyu sabitlestirirsinncanimben de ilk limonlu pul biberli yoğurdumu yedimhiç fena değil ekşimiş yoğurt tadında ben severim o tadı..başladık bakalım hayırlısı. .2 hafta dayanabilicem mi bakalım
waavvv süper deva ediiciimm bakalımmmEvet super kilo verdiriyor o kür bede gencligimde yapmistim daha dogrusu odem kalbi oluyor eger yuruyus yaoarsan beëdiging kiloyu sabitlestirirsinncanim
Bugun hamilelikten once sldigim 38 beden mont tik diye oldu
Durmak yook ermeye devam
2 hafta süreyle yatmadan yarım saat önce az yağlı 3 yemek kaşığı yoğurda yarım limon ve 1 çay kaşığı pulbiber katıp yiyiyorsun canım..göbek eriten kür diyorlar..Merhaba bayanlar yoğurt kürü okudum ne işe yarıyor nasıl yapılır sayfalarda bulmaya çalıştım ancak bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba kizlar
Nasilsiniz ?
Bugun de Iyi gecti
Sabah : 1,5 dilim tam bugday ekmegi , yumurta , zeytin , peynir , kahve
Ogle : yuruyus arasina mola olarak oturdugunuz yerde latte sadece kahve
Aksam : saat 3 Gibi : 4 dalyan kofte , karisik salata
Spor ; 5 km yuruyus [/QUOTE
Maşallah kanelcim yürüyüş olayiniza bayiliyorum. Bende telefonuna su kilometre ölçer programdan yukleyecegim. Yürüyorum ama ne kadar yürüdüğünü bilmiyorum.
Super canım. Bu kadar kısa zamanda doğum öncesi haline dönmem super.Bugun hamilelikten once sldigim 38 beden mont tik diye oldu
Durmak yook ermeye devam
olmadı canım bende çok şükür..biraz erken yedim ben ama tam yatmadan yarım saat önce yemedim korktum bende..İyi geceler kızlar bizde aile boyu disardaydik. İkinci ogunumu dışarda yedim
Çocuklar fastfood tarzı bir yerde yemek istediler. Fazla seçeneğin yoktu.
Sezar salata bol tavuklu
Biraz patates kızartması
Soda
Simdi de yoğurt kurumu yedim birazdan yatacagim. Sanki biraz midemi yaktı.
Sersumcum sende de oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?