günaydın kuzum
aaa ne güzel anlaşıyosunuz topluluktada yenir kıs o
neyse sen yinede kaçırma
çok güzel vermişsin kısrumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:83.5 kg
geçen hafta:85.4 kg
bu hafta:84.6 kg
fark:--800gr
yüzde:--%0.936
spor:her gün 3 km işe geliş gidiş
daha iyi bir sonuç olmalıydı..ama olmadı..haftaya da regl olucam..inşallah cumaya bitmiş olur..acaba onuş şişkinliğimi başladı.aslında evet bugün yarın regl gelicek sanırsan 2-3 gün falan var. ..çünkü çok dikkat ettim ve soğan kürü de hep işe yarar bende..kızlar bir de limonlu,pul biberli yoğurt kürünü yapıcam 2 hafta göbek eritiyormuş..
başladı gene kürler..
he kıs azını bi hayra açfilizim görüşürüz kısırımı yapayım sonra gelirim..ayy birden kasıklarım ağrımaya başladı..çağırdım mı neee
yatmadan yarım saat önce yiyiyormuşuz bu biraz kötü ama yakıcı olsun diye heralde..3 kaşık yarım yağlı yoğurda yarım limonun suyu ve 1 çay kaşığı pulbiber karıştırıp yiyiyoruz..hadi hayırlısı..ben kendi mayaladığım yoğurtla yaparım amaçok güzel vermişsin kısyoğurdun içinemi koyuyoruz onları bende yapayım göbek fena reglden sonra inmiyo kolay kolay
regldendir canım senin şişlik
he kıs azını bi hayra aç
yürü cicim yürüüü..salıdan beri yürüyorum 100 gramcık fark etmişama yılmak yok yürünecek
benide pazar mahfetti heralde
kızımın dersanesi var bugün onu bindirip yürürüm
kaçırma kıs tut boğazınıgünaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
Sabah1 saat yürüyüşümü yaptım
evet filizim şu kaçamakları bi azaltsak inşallah daha iyi olucaz
sersumum battı balık demeyelim inşallah önümüzdeki maçlara bakalım
şimdi tartılayım bildirimimi yaparım birazdan
bugün evde yokum gene fazla kaçırmam inşallah
zaten hiç anlamıyoz boğazımızdan gidiveriyo bende akşama cevizli erişte yapıcamGünaydın kızlar
Herkes ---lerde bakıyorum.
Herkes son gün stresi ile kaçamak yapmış galiba bende gece gece tatlı ve çikolata yedim. Nasıl oldu anlamadım.
Off nasıl vericem bu kilolari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?