Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aynen canım..

Günaydın kızlar
Herkes ---lerde bakıyorum.
Herkes son gün stresi ile kaçamak yapmış galiba bende gece gece tatlı ve çikolata yedim. Nasıl oldu anlamadım.
Off nasıl vericem bu kilolari
sen de miii
Kilo Bildirimim

Rumuz : Ficans

Başlangıç kilo :75.5

Geçen hafta 72.8

Bu hafta 70.4

Fark 2.4 kg

Toplam fark 5.1 kg

% 3.296

Kaneelcim kolay gelsin umarım hepiniz eksilerdesinizdir
ficansım müthişsin yaekstra bişey yaptın mı bu hafta
ben de kaçamak yapmadım soğan kürü yaptım gide gide 800gr gitmiş.regl yaklaştı ondan sanırım
ben de yiyemem gibi geliyor ama bakalım bi deniyecem

Sağol sersumum sende güzel verdin, sen diyince dönüp bi baktım da sabahlar hep aynı yumurta ve salata , 2 gün 2 öğün akşamı çorba ve pırasa, 2 gün 3 öğün akşamı bol acılı kapuska yemişim, 2 gün de yürüyüş yapmışım canım, son kaçamak olmasa az daha verirdim herhalde

Ayyy tek artı olan ben miyim ?? 58 üstüme yapıştı sanki gitmiyor bir türlü.. Durum böyle olunca yemeğe ekmek bandırıp yemek kaçınılmaz oluyor. Bari yiyim de kilo alıyım.. Ama tabii tekrarı olmaz.. Özlemişim..
Bakalım bende soğan mı yoksa yoğurt kürü mü yaparım.. Yoğurt hiç bana göre olmadı gerçi.. Haftaya liste bende bakalım artık hayırlısı olsun.. Bu arada artık bir litre suya kabuk tarçın atıp içiyorum ünlüler öyle yapıyormuş..

süper canım yaa..pırasa ve kapuska tabii 2 öğün yaramış..yürüyüş de cabası..ben de 2 öğüne düşeliyim ama iş yerinde imkansız..
eline sağlık kaneelimm

canım bence sen ideal kilona yakınsın ondan..boyun kaçtı kiisormuşmuydum önceden hatırlamıyorum ama 58 çok süper bir kilo ya..ahhh ahhh gençliğimmm

Boyum 1.60 sersum aslında herkes bana yeter baskısı yapıyor ama 55 benim için kafii olacak.. Olursa tabii..

Canim ben yazamadm cok yogundum eve geldim isten bugun temizlik günüydü evde temizlik yaptim anca oturdum ama o kadar kacamak yapmama ragmen ne almisim ne vermisim 64kg hala canlar regl oldum olacam ya bu gece yada yarin kesin olacam veremedm kilo bir türlü ya ama kacamak boldu bu hafta

İyi geceler kizlar.
Kanelcim liste için ellerine sağlık
Benimde moralim bozuldu ilk haftadan çok az vermisim.
Ficans gerçekten maşallah. Bende iki yiyiyorum ama son gece kaçamak yaptım ya o bozdu herhalde. Neyse önümüzdeki maçlara bakicaz.
Kanel sende super vermissin. Sen bu azimle haftada iki kilo bile verirsin canım.
Bugün yediklerim
Saat 15
1_yumurta
5zeytin
1kk peynir
Salatalik

17.
İki ince dilim lorlu börek.
Buda uygun değil ama yufkalar baklava yufkasindan börek de çok ince. Aksam yemeği hazır değildi bende çok geç kalmasın diye yedim
Çok şükür bu saate kadar birşey yemeden günü atlattım
1saat de yürüdüm.
İyi uykular kızlar...

esselamü aleyküm hanımlar...

FİCANS başta olmak üzere herkesi tebrik ediyorum,maşaallah sizlereeee

KANEEL inşallah haftaya -2 kg görürsün o kadar yuruyuşle
regl den dolayı -1 olmuş buna ragmen harikasın canım.

sabah
2 yk tam bugdaydan yapılan süt ve su karışımı krep
1 yumurta
1 sb süt

öğle
2 yk yulaf ezme
1 incir
10 badem
1 ceviz
1 sb süt

akşama
tavuk
ayran inşallah
KIZLAR OLMUYOR KG GİTMİYOR DEĞİŞİK Bİ UYGULAMAYA GEÇİYORUM, BU HAFTAKİ MENÜM YUKARIDAKİ GİBİ OLACAK İNŞALLAH BİLGİNİZE SUNULUR.

Kızlar evi boyatıcaz bu hafta, sanırım pazartesiye kadar anca gelirim.
herkese hayır huzur dolu ailece dinlenmeler...

Günaydın kizlar
Bugün kimseler yok galiba.
Cakmelcim kolay gelsin. İnşallah boya işiniz cabuk biter.
Hakikaten bazen diyette sistemi değiştirmek gerekiyor. İnşallah haftaya verirsin.
Kahvaltimi ettim arz edeyim
1 küçük kase tarhana çorbası
1kk peynir
5zeytin
1yumurta
Aksama ne yapacagima henüz karar vermedim.

slm kızlar
kaneel ellerine sağlık ficans tebrikler 1. liğin için
cakmelcim sistemi değiştirmişsin o kadar işin içinde uygulayabilirsin inşallah boya zordur kolay gelsin
sersumcum bende arştırdım netten yoğurt kürü baya iyiymiş canım akşam yatarken yedim çok farklı bişey ekşi yoğurt gibi tadı var ben sevdim biraz ekşiciyim ben turşuyuda ondan çok severim devam edicem sağol bebem mide sorunu olanlar için sakıncalı olabilir
benim bugün pazarım vardı malum biraz önce geldim
akşam bakamamıştım geldim
birazdanda aldıklarımı yerleştiricem yürüyüş yapıcam
sabah kahvaltımı 11 de yaptım o yüzden öğlen yok
kahvaltım =2 dilim tb.ekmeği+zeytin+peynir+1yumurta+çay+1 kepekli galeta
akşam=balık+salata
herkeze iyi hafta sonları

Boyum 1.60 sersum aslında herkes bana yeter baskısı yapıyor ama 55 benim için kafii olacak.. Olursa tabii..
kesinlikle haklılar bence benim boyum 1.62 ben 70 e razıyım
Bende adet olmama ve biraz kaçamak yapmama rağmen yürüdüğüm icin kilovermisim birde wc sorunum olmasa harika olacak ..
Tatilime altı hafta kaldı her hafta1 kilo verebilme cabası içerisindeyim
verirsin sen kujumm..

rica ederim bebişim..bu akşam ben de deniyeceğim bakalımm

selam hatunlar...sabah eşimle kahvaltıya gitiik kızılaya..e tabii kaçamak yaptım ama bu günlük..çok da fena değil di
kahvaltı

omlet
peynir zeytin
bol yeşillik
çeri salatalık
yarım simit
1 lokma açma
2 lokma bal kaymak
çayyy

ee biraz da yürüdük erimiştir gariii

2. öğünüm

actifrayda karışık kızartma
2-3 patates kızartması
4 köfte
yoğurt
semizotu salatası

bu arada filizim karnabahar brokoli almıştım hazır kızartma yapmışken onlarıda haşlamadan kızartayım dedim fiyasko yandılar resmenziyan oldu..benim usulüm en güzeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…