canım çok geçmiş olsun oğluşuna..İyi geceler kızla
Bu saatte gelebiliyorum.
Bugün isim çok yoğundu. Bi de oğlum okulda hastalanmış. Kayipederim doktora götürmüş. Doktor hastahaneye yatabilir dedi. İsten cikamadim. Neyse tahlil yapılıp eve gelmiş. Ben 8.30gelebildim. Çok şükür kuzum iyi simdi. Ama yarin yine ise gitmem gerekiyor. Hasta hasta onu babannesine bırakıp gitmek içime sinmiyor ama mecbur gidicem.
Neyse bugün yediklerim
Sabah
Yumurta
Zeytin
Peynir
2ceviz
Aksam
Yaprak sarma(dünden vardı ise giderken onu yanımda görürdüm)
Yarim yağlı yoğurt
2 ceviz
Cevizler biraz fazla oldu sanki
Çiğdem bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın. O halsizlikler ilk dört aydan sonra gecer.daha iyi hissedersin.
Kanel yemeklerin yine çok güzel. Yürüyüş olayın ise mükemmel.
Sersum senin yemeklerini çok begendim. Patlıcanı çok severim evde kaldığım gün bende yapicam.
Sinde yoğurt kurumu yedim ve artik uyucam.
günaydın canlar..çok zor uyandım bugün regl devam çok halsiz oluyorum ve her yerim ağrıyor..
ankara da kar yağıyor kızlar...mart kapıdan baktırdı..
canım hiçbirşey yemek istemiyor bu sabah...ne yesem bilmiyorum..bakalım daha vakit var...
günaydın ficansım..kar ve karışık gibi şimdi...soğuk valla...yaz gelsin beyaa....Gunyadın canım
Kar mı yağıyor burda da yağmur var belki kara döner benim canım da hiç bişey istemiyor bu hafta hıç iyi geçmedi hep kaçamaklı oldu 1 hafta boşa gitti
İyi geceler kızla
Bu saatte gelebiliyorum.
Bugün isim çok yoğundu. Bi de oğlum okulda hastalanmış. Kayipederim doktora götürmüş. Doktor hastahaneye yatabilir dedi. İsten cikamadim. Neyse tahlil yapılıp eve gelmiş. Ben 8.30gelebildim. Çok şükür kuzum iyi simdi. Ama yarin yine ise gitmem gerekiyor. Hasta hasta onu babannesine bırakıp gitmek içime sinmiyor ama mecbur gidicem.
Neyse bugün yediklerim
Sabah
Yumurta
Zeytin
Peynir
2ceviz
Aksam
Yarim yağlı yoğurt
2 ceviz
Çiğdem bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın. O halsizlikler ilk dört aydan sonra gecer.daha iyi hissedersin.
Sersum senin yemeklerini çok begendim. Patlıcanı çok severim evde kaldığım gün bende yapicam.
aynen canım gitti diye durmak yok
kıyamam yaa zor tabii çoğumuz yaşadık...doğunca onu bırakıp işe gelmekse ölümmm
İyi geceler kızla
Bu saatte gelebiliyorum.
Neyse bugün yediklerim
Sabah
Yumurta
Zeytin
Peynir
2ceviz
Aksam
Yarim yağlı yoğurt
2 ceviz
haklısın canım regl iştahı arttırıyorslm kızlar
habercice geçmiş olsun canım şimdi iyidir inşallah oğluşun
sersumcum regl olunca bi iştah açılıyo canım ondandır geçen haftada ben yaptıydım aynısını üzülme kıs regl bitince normale dönersin
bende dün giremedim yine çarşıya gittim avm deydim ayaklarıma kara sular indi resmen in çık çok büyük olunca çok yoruyo yaaa bi pantalon görmüştüm almamıştım yine aynı şey oldu pişman oldum tekrar gittim aldım kızımada komando desenli çanta aldım oda onu çok beğenmişti salaş bi çanta fermuarı yok bişelerini çaldırır diye bende baskı çıt çıt yaptırdım orjinal gibi oldu bez çantaydı zaten 12 de evdeydim tavuk haşlamıştımonu yedik kısaca dünün menüsünü yazayım
kahvaltı=1 yumurta+peynir+zeytin+2 ceviz+yeşilçay+1 tb. ekmeği
öğlen=haşlama tavuk+turşu+çay+leblebi
akşam=yoğurtlu bagla
dün yoğurt kürünü yapmadım midem ağrıyodu tetikler diye düşündüm ama şu an iyiyim
gelelim bugüne
biraz önce sütümü aldım şu an pişiyo yoğurt yapıcam
kahvaltımı yaptım=aynı yine 1 yumurta +peynir+zeytin+ceviz+1.5 tb. ekmeği+yeşilçay
öğlen belli deyil çorba düşünüyorum
bugün eşimin doğum günü pastasız olmaz tabi hediyesinide vericez tam tartı öncesi 1-2 çatal alırım artık
öpüyorum kızlar
güzel fikir ama dayanabilene aşkolsunbende bugun 2 haşlanmış yumurta yedim
zeytin
domates çay
bakalım bu hafta ne olacak ben şunu fark ettım eğer akşam yemeği yemessek haftada 1 kg rahat verilir bence
al canım bence ekonomik durumunuzu etkilemeyecekse..en güzeli annenin bakmasıAynen ya çok zor geçiyo halsizlik bakımından sürekli uykum geliyo...
1 yıl ücretsiz izin almak istiyorum duruma göre 2 yıla çıkarırım gerekirse...
..
ben de yoğurt hayal oldu...2 gündür unuttum gittiKızlar....
Yarın inşallah bi aksilik çıkmazsa liste bende.. Bakalım tarçınlı limonlu su.. Yoğurt kürü limon yemek ve rejim bakalım yarın sonuç ne olacak.. Herkese bol şans şimdiden..
al canım bence ekonomik durumunuzu etkilemeyecekse..en güzeli annenin bakması
günaydın ficansım..kar ve karışık gibi şimdi...soğuk valla...yaz gelsin beyaa....
evde 1 muz kalmış onu yiyiyorum canım bende
sen çok güzel verdin canım hepsini geri almamışsındır merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?