Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım kepek için deyil ama ben nude şampuan ve saç kremi kullanmaktayım katkısız çokta belli sağlıklı olduğu kullanırken anlayabilirsinşu an bende yıkadım yağ karışımı sürdüm 35 dakika beklettim yürüyüşümü yaptım yıkadım benim röfleden yıpranan saçlarımı bile onardı resmen yağ karışımı = zeytin yağı+hint yağı+çörekotu yağı+tatlı badem yağı 1 yemek kaşığı hepsinden karıştırıp sürüyosun 30-35 dakika beklet yıka dediğim şampuanla piyasadaki çok köpüren şampuanları asla kullanma resmen deterjan varmış içerisinde öyle yani
saçın yumuşacık oluyor saçın nemli olması çok önemli cilt gibi aynı bi arda yumurta maskesi yapmıştım onunda faydası çok biraz meşakatli oarındırması ama saçım çok yapıklı gibiydi şu an çok güzel o da şöyle 1 yumurta sarısı +1 yemek kaşığı zeytin yağı+1 yemek kaşığı tatlı badem yağı iyice çırp saçlarına sür 30 dakika beklet ılık suyla arındır sonra normal sıcaklıkta suyla yıka unutmadan yaptıklarının faydasını görmek istiyorsan çok yıkama 1defa yıka daha sonra ki yıkamada birkaç kere yıkarsın ayy çok uzun olduyazık kıs sakın kestirme
Kizlar stresli zamanlar geciriyirum. Allahim daha kotu seyler yasatmasin. Raporluyum. Kanamalarim var. Hepinizden dua etmenizi istiyorum. Insallah duzelir.
geçmiş olsun çiğdem aman kuzum dikkat et yorma kendini iyi haberlerini bekliyoruz
filizim selam canım..cee ee diyim kaçıyım dedim seni gördüm..
canımın içi sen nasıl oldun ilaçlar fena yapmış yukarıda okudum iyice dinlenmeden gitme kıs işe falan acil şifalar canım öpüyoruz seni

kahvaltım=2 yumurtadan omlet+yeşilçay+1 tb. ekmeği+zeytin
öğlen= kavurma +turşu+2 pankek kıza yapmıştım+çay
ikindi=yeşilçay
akşam= sersumcumun sebze kızatmasından bende deneyeyim azucukta köfte
35 dk.yürüyüş+akşamda yoğurt kürü

Selam kizlar
Bugün burada zafer bayramı oğlum da törenlere katildi. Bütün gün disardaydik. Gelemedim.
sersumcum geçmiş olsun. Umarım cabuk toparlarsin.
Çiğdem bütün dualarimiz seninle. Fazla stres yapma herkeste oluyor bu tur şeyler.

Bugün yediklerim
Sabah
1 yumurta
Zeytin
Peynir

Dışarda sıcak çikolata

Aksam
Kuru fasulye
Ayran

Bugün reglden dolayı halsizim.yürüyüş yapamadim.

Kizlar benim kabızlık problemin var. Normalde öyle bi problemin olmazdı. Gecen sefer karatay yaptığında hic olmamıştı. Neden oluyor bilmiyorum. Bol bol da su iciyorum. Yardimci olursanız sevinirim.

valla canım ben sersumun kürünü yaptım ne kabızlık kaldı ne bişey çokta iyi geldi valla bana

3kaşık yogurt
yarım limon
1tatlı kaşğı pul biber

kayısı falan ye canım birde

valla canım ben sersumun kürünü yaptım ne kabızlık kaldı ne bişey çokta iyi geldi valla bana

3kaşık yogurt
yarım limon
1tatlı kaşğı pul biber

kayısı falan ye canım birde
Bende o kuru uyguluyorum. Ama bende ise yaramadi. Bugünden itibaren sabah Ac karnına bol su icicem. Dediğin gibi sabahları kayısı yiyeceğim. Teşekürler.

slm kızlar
sabah=1 yumurta+peynir+zeytin+yeşilçay
öğlen=tavuk kanat+turşu+çay
akşam=kekikli kavurma+bulgur pilavı +turşu
bu sabah tartıldım hiç umutlu deyilim kızlar turşumu şişirdi bilmeme ama geçen haftada yemiştim amannnnnn şaşırdım artık verdiğimi alıyom tekrar ne biçim metom var yaaaaa ben kendimi biliyom zaten öğlen salata akşamda yoğurtlu brokoli gibi hafif şeyler yemem lazım ama bölede ömür geçmiyo yani çok hafif yiyip devamı gelmesi lazım ki verelim pöffffff bıktım yaaaaa

Merhaba kizlar
nasilsiniz ?

Dun esim evdeydi pek gelemedim .. buralara ama kacamak yok !!
dun yediklerim:
sabah : klasik karatay kahvaltisi ek olarak biraz fistik ezmesi ..
ogle: bir kase yogurt ve bir portakal ( bor tarcinli )
aksam: salata ve firinda kiymali karnibahar
spor : 2 saat tempolu yuruyus ,,
aksam yemeginden sonra film izlerken fistik yedim unutmayayim ama 4 fincan da limonlu ve zencefilli olmak uzere 4 fincan yesil cay ictim.

Bugun de guzel gecti Kacamak yapmadim fakat .. hic uyumadim kizim cok hasta oldu .. hala oyle atesli .. 6. ayina girmesine bir kac gun kaldi .. disleri cikti cikacak cok cok hasta oldu yavrucugum ,, bu gece sadece iki saatcik uykumuz vardi ..
bu gunde oyle miril miril gecti ..
insalllah iyilesir kizcem ..

yediklerime gelince :
sabah : 2 yumurtadan ( iceberg , 3 ceri , 2 dilim ananas , bir dilim beyaz peynir , bir avuc badem ) ile yapilmis yumurta salatasi ( cok doyucuydu )
ogle : acikmadigim icin yapmadim
aksam: firinda ( galeta unlu ) ( olmasada olurdu fakat boyle oldu ) somon , 3 dalyan kofte , ve zeytin yagli pirasa
aralarda : bol bol yesil cay ictim
spor : kizcem cok hasta oldugu icin cikamadik ..

simdi bol bol su iciyorum ..

bu gece kizcem yine hasta olursa yarin bi doktora gidebilirim.. bu nedenle .. bildirim isi riske girebilir .. ama gelmeye calisacagimm
gelemezsem de yazarim ..

opuldunuz
iyi aksamlar

liste sıramız...

leylak84:23 Ocak 2015

sersum:30 Ocak 2015

sersum:6 Şubat 2015

sersum:13 Şubat 2015

ficans:20 Şubat 2015

çakmel:27 Şubat 2015

filiztoprak:6 Mart 2015

kaneel:13 Mart 2015

neslihansltn:20 Mart 2015

eguness:27 Mart 2015

leylak84:3 Nisan 2015

sersum:10 Nisan 2015

habercice:17 Nisan 2015

Selam kızlar nasılsınız

Bu hafta hiç iyi geçmedi,filizcim ben de anlamıyorum artık verdiğimi hemen alıyorum,sebze yiyince iyi,baklagiller bile şişiriyor şaşırdım

Sersumcum çok geçmiş olsun dah iyisindir inşallah

Yarından da hiç umudum yok zaten ayrıca da kaçamak doluydu menüler

Yürüyüş de yapamadım bu hafta hayırlısı bakalım

Kaneelcim kızına da çok çok geçmiş olsun ,çok tatlı maşallah Allah esirgesin

Esselamu aleykum

Sabah
1avuç badem
3 ceviz
3 lahNa sarma

Akşam
Patates püresi yumurtalısından
Yoğurt çorbası

Bukadar sıkmaya ınanamıyorum kızlar ... ne edelim sağlık olsun da... Elhamdülillah

Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar kanamalarim sklasti. Konrollerim de haliyle. Her an dua ediyorum yavruma. 11 hafta 2 gunluk benim hesabima gore. Insallah gecer ve bir daha da boyle bir sorunla karsilasmam. Her an dua ediyorum. Duanin acmayacagi kapi yok.

Çiğdemcim Allahım şifalar versin,dualarım seninle hayırlısıyla geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…