canım kepek için deyil ama ben nude şampuan ve saç kremi kullanmaktayım katkısız çokta belli sağlıklı olduğu kullanırken anlayabilirsinkızlar bişey diyeceğim yaa konuyla alakalı değil amaa
kapalı bir bayanım saçlarımda aşırı kaşıntı var doktora gittimde kepekle alakalı dedi aşırı bir kepek var dedi ve saçların çok güçsüz dedi birsürü özel ilaçlar verdi bir süre kullandım ama beni tatmin etmedi markası buydu hairmd şampuan+ serum
kullandım ama ne bileyim hoşuma gitmedi hemde çok pahalı bir ürün
kepek problemini ve saçınızı nasıl güçlü tutuyorsunuz 2 sene önceki gibi artık saçımı gene sıfıra vuracağım sanrım
bendeki problem
çok çabuk yağlanıyor
kepek sorunum var
ince telli
birde banyodan sonra taramada çok güçlük çekiyorum
şuan kullandığım şampuan
Schwarzkopf Gliss Restore&Refresh
bundanda hiç memnun değilim ne önerirsiniz
geçmiş olsun çiğdem aman kuzum dikkat et yorma kendini iyi haberlerini bekliyoruzKizlar stresli zamanlar geciriyirum. Allahim daha kotu seyler yasatmasin. Raporluyum. Kanamalarim var. Hepinizden dua etmenizi istiyorum. Insallah duzelir.
canımın içi sen nasıl oldun ilaçlar fena yapmış yukarıda okudum iyice dinlenmeden gitme kıs işe falan acil şifalar canım öpüyoruz senifilizim selam canım..cee ee diyim kaçıyım dedim seni gördüm..
canım geçmiş olsun.Kizlar stresli zamanlar geciriyirum. Allahim daha kotu seyler yasatmasin. Raporluyum. Kanamalarim var. Hepinizden dua etmenizi istiyorum. Insallah duzelir.
Bugün reglden dolayı halsizim.yürüyüş yapamadim.
Kizlar benim kabızlık problemin var. Normalde öyle bi problemin olmazdı. Gecen sefer karatay yaptığında hic olmamıştı. Neden oluyor bilmiyorum. Bol bol da su iciyorum. Yardimci olursanız sevinirim.
Bende o kuru uyguluyorum. Ama bende ise yaramadi. Bugünden itibaren sabah Ac karnına bol su icicem. Dediğin gibi sabahları kayısı yiyeceğim. Teşekürler.valla canım ben sersumun kürünü yaptım ne kabızlık kaldı ne bişey çokta iyi geldi valla bana
3kaşık yogurt
yarım limon
1tatlı kaşğı pul biber
kayısı falan ye canım birde
Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar kanamalarim sklasti. Konrollerim de haliyle. Her an dua ediyorum yavruma. 11 hafta 2 gunluk benim hesabima gore. Insallah gecer ve bir daha da boyle bir sorunla karsilasmam. Her an dua ediyorum. Duanin acmayacagi kapi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?